2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam
sevdacım göün ayıdn bir sorun yokmuş sağlıcakla bunuda kucağına alırsın canım işallah buarada taşınma işi içinde kolay gelsin

canımm saol inşşş
hayırlısı olsun sevdacım dediğin gibi şimdiden düzeni oturtmak daha iyi herşey gönlünüzce olsun

incicim naber nasılsın çağan uyudumu

umarım canım herşey hepimizin gönlünce olsun

ayyy buluşma çok güzeldi..
üç çift, iki buçukluktuk.
hemen tadımlık fotoları koyuyorum..
doyumluk inanna dan gelecek..
bir dahakine daha kalabalık oluruz inşallah..

soldan sağa; duygu ve şeker nil, demet ve berat, ve de fotocenik gamzeee..

duygunun berata ve badeye alıp annelerini utandırdığı cici..

ayyyy çok kıskandımmmm
bende gelmeyi çok istemiştim
metrodan akşam dönüşü tırstım
birdahaki buluşmanızda benimde haberim olsunnn

kizlar ben bugun profiterol yaptim , ilk yapisim

ay kız eline sağlık, hamaratsın vallahi.. senden konuştuk akşam, kulakların çınladı mı?
bizde 4.dişimizi çıkardık...
hayırlı olsun yeni dişiniz..

gamze, buluşma için sana ulaşamadık, özelden cebini bana gönderir misin, ararım seni de.. sizinle de tanışırız.
slm kızlar nasılsınıs
ben dün kendi dr gittim ve bebekte hiçbir sorun olmadığını söledi tahmini doğum tarihi ise 19 nisanmış hayırlısı bakalım
Allah tamamına erdirsin canım... kolay bir hamilelik olsun

bizde yani delikafadulden

gelseydin keşke, biz çok eğlendik.
biz bırakırdık seni, hem de üç araba konvoy yapardık, dattiri dattirii.delikafadulden

filiiiiiiiizz seni moralli gördüm sanki, ablacığından güzel haberler var inşallah.:1hug:
fotoları duygu çekti, büyük olan gamzenin telefonundan bana aktardı, diğeri eve gelince ben çektim.. duygu internetli bir yere ulaşınca ekler artık.
herkese iyi geceler..

Selamlar..iyi geceler herkese..

filiz ablan nasıl oldu çıktı mı yoğun bakımdan ,?

ankaralılarda buluşmuş ne güzel :) adil berata maşallah çok tatlıymış,kızlar sizde güzel çıkmışsınız..

ablam hala yogunbakımda ama gelişmeler iyi ellerini gözlerini oynatıyo uyanma belirtileri veriyo....
ilk defa metin le yanlız kalcam evde ayyyyyyyy korkuyorum yaaaaaaaa heryeri kilitledim uykum var ama yatamıyorum ısıkları da acık bırakıyım bari

gözünüzaydın inşallah kısa zamanda atlatır düzelir ablan..
eşin yokmu bu gece,ışıkları açık bırak kapıyı kilitle birşey olmaz inşallah..

herkese iii geceler kızlar...saolun...filizcim çok sevindm cnm inş en kısa sürede düzelir ablan..korkma cnm biz burdaız:)))

ne güzel buluşma fotosu kıskandım ben...

eşim 15 gündür hastanede kalıyo bir süre annemde kaldım kuzenim bendeydi dünde kardesim ama yanlız kaldık bu gece

monte sevindim ablana..
inşallah tamamen düzelecek..
bu arada iteklemişsin beni, teşekkür ederim. :))
aylin teyzesi, sağol. bebelerin uykusu gelince viyaklamaya başladılar, kalkmak zorunda kaldık..
barcli izmir de kalabalık, belki ordan da foto gelir yakında..hihoyyyt

ayyy çalışmam lazım, yorgunum.. elim gitmiyor.

iyi geceler kizlar..
nasilsiniz bebekler nasil?
biz iyiyiz kizimla..
yarin kulagini deldirmeye götürücem..
bir sakincasi olmaz dimi?
7.ay bitti ...

kulak deldiren bi arkadaş vardı ocak annelerinde çokta memnun kalmıştı.
ama ben cesaret edemedim
o delik yeri iyileşene kadar çocuk çeker diye düşünüyorum.
idrak etmeye başlayıncada deldirmez yada küpeyi çekermiş o zamanda deldiremicem kaldı gençliğinde kendi deldirsin :))

burdaki bir eczane deliyormus oraya gidicem cok da acimiyor diyorlar yine de sorarim.bence küsükken deldirmek en iyisi..akli erince deldirmez..

iyi geceler aylincim..
barcli ankaraya uğrama ihtimalin oluyor mu, tanışırdık..
monte uzuun saatler pc başında kalıcam gibi, paslaşırız.. ben beratla bi sürü yalnız kaldım gece, merak etme hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
berat saat başı uyanıyor yine.. en kısa normale dönmesini um:Saruboceq:uyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…