:roflol:kabus derken ayşegülcümsırnaşık şey
hehe:) bilincaltimizda ayni korkularmi var yoksam :1shok: 5 yil sonra insallah yada 4 yiliyiyim filizcim yoktum burada görmemişim şimdi gördüm sen nasılsın iyileştin mi?
ay ayşegül geçen gece bende rüyamda ikizlere hamiloştum şaşırdım şimdi aynı rüyayı 3 kişi birden aynı zamanlarda görmüşüz ilginç
Sagol canim yok ya burda biraz hamarat olmak zorunda kaldim diyim, yani yaparsan yiyeceksin yoksa oyle gideyim bir yere yiyeyim olmuyoray kız eline sağlık, hamaratsın vallahi.. senden konuştuk akşam, kulakların çınladı mı?
Ay cok sevindim canim dahda iyi olur ins.ablam hala yogunbakımda ama gelişmeler iyi ellerini gözlerini oynatıyo uyanma belirtileri veriyo....
ilk defa metin le yanlız kalcam evde ayyyyyyyy korkuyorum yaaaaaaaa heryeri kilitledim uykum var ama yatamıyorum ısıkları da acık bırakıyım bari
ben deldirmedim , hazir yeni yeni duzelmisken suan onu goze alamamiyi geceler kizlar..
nasilsiniz bebekler nasil?
biz iyiyiz kizimla..
yarin kulagini deldirmeye götürücem..
bir sakincasi olmaz dimi?
7.ay bitti ...
ayneeeeeeeen katiliyorum canimkulak deldiren bi arkadaş vardı ocak annelerinde çokta memnun kalmıştı.
ama ben cesaret edemedim
o delik yeri iyileşene kadar çocuk çeker diye düşünüyorum.
idrak etmeye başlayıncada deldirmez yada küpeyi çekermiş o zamanda deldiremicem kaldı gençliğinde kendi deldirsin :))
demetçim ablam ankara üniversitesinde doktora yapıyo aslında gelsem çok ii olurda benim kociş yalnız göndermez beraber gelme ihtimalimiz yok gibi çünkü işlerinden dolayı..gelmek sizlerle tanışmak çok isterdim ama..barcli ankaraya uğrama ihtimalin oluyor mu, tanışırdık..
.
o arkadaş benim...evet çok mennunum..delik yeri yara olmadı ki çeksin...sadece delinirken ağladı sonra sustu aynı iğne vurulur gibi..ben önceden uyuşturucu sprey sıktırdım..ne kadar etkili olur bilemem ama...yani bence bu herkesin kendi bebişine göre değişir bende yara olmadı die sizde olmucak die kaide yok...göze alabiliyosanız 10 dk bile sürmüooo...kulak deldiren bi arkadaş vardı ocak annelerinde çokta memnun kalmıştı.
ama ben cesaret edemedim
o delik yeri iyileşene kadar çocuk çeker diye düşünüyorum.
idrak etmeye başlayıncada deldirmez yada küpeyi çekermiş o zamanda deldiremicem kaldı gençliğinde kendi deldirsin :))
merhaba aslı ben deldirdim bi sakıncasını görmedim sende deldirirsn eğer inş sakıncasını görmezsin.elvin elini hiç küpeye götürmüo bu zamana kadar oynasın küpele çekiştirsin görmedim..benm rahat oldu yani..bi deldirirken ağladı bi daha da küpelerini değiştirirken o kadar..
yarin kulagini deldirmeye götürücem..
bir sakincasi olmaz dimi?
7.ay bitti ...
burdaki bir eczane deliyormus oraya gidicem cok da acimiyor diyorlar yine de sorarim.bence küsükken deldirmek en iyisi..akli erince deldirmez..
ay kız eline sağlık, hamaratsın vallahi.. senden konuştuk akşam, kulakların çınladı mı?
hayırlı olsun yeni dişiniz..
gamze, buluşma için sana ulaşamadık, özelden cebini bana gönderir misin, ararım seni de.. sizinle de tanışırız.
Allah tamamına erdirsin canım... kolay bir hamilelik olsun
gelseydin keşke, biz çok eğlendik.
biz bırakırdık seni, hem de üç araba konvoy yapardık, dattiri dattirii.delikafadulden
filiiiiiiiizz seni moralli gördüm sanki, ablacığından güzel haberler var inşallah.:1hug:
fotoları duygu çekti, büyük olan gamzenin telefonundan bana aktardı, diğeri eve gelince ben çektim.. duygu internetli bir yere ulaşınca ekler artık.
herkese iyi geceler..
GÜNAYDIN ben dün ankara buluşmasına gelemedim ve çok üzüldüm .
gelmek için yola çıktık, yolda telefonumu evde unuttuğumu fark ettim geri döndük telefonumu bulamadım sesi de kısık kalmış arıyorum ama ses yok . neyse bütün gece aradım yok meğerse arabanın içine düşmüş eşim sabah getirdi..
Kızlar Efenin yeni huyu sadece memede uyuyor başka türlü uyutmak imkansız ay ne yapcam gece 10 kez kalkan bi bebeği her seferinde emzirmek çok zor bir de bırakmıyo memeyi 20 dk falan ağzında tutuyoyorgunum hem de çok
ben gece gündüz hep emzirerek uyutuyorum. her gün düzenli uyuyor gündüz uykusuna yattığı saatler hep aynı . uyku vakti gelince alıyorum emziriyorum hemen uyuyo ama gece bi türlü uyumak bilmiyo 20 dk falan meme ağzında duruyo alınca uyanıyo
Gamze senin ki meme emmiyor mu ,neden devam sütü veriyorsunuz?
canım yalancı emiğe alıştırmadınmı
birde acaba gece açmı kalıyor canım çünkü geçen haftalarda benimkide çok sık uynır ve hep emmek isterdi sürekli ağzımda dursun derdi doktor gece sütü önerdi şimdi 8:30 da emerek uyutuyorum gce 11:30 gbi 120cc lik devam sütü veriyorum uyuyyor birde sabaha karşı 6:30 gibi kalkıyor bir dene istersen aç kalıyor olabilir canım
benimkide meme emerken uyuyor ama sonra seninki gibi uyanmıyor,
emzik denedin mi ya da biberonla su içirmeyi
artık büyüyorlar huy edinmeye başladılar herşeyi,
inci günaydın ne haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?