2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım, görmemişim.
yorgunum..
işler bitmiyor.
inşallah senin keyfin yerindedir.

Gunaydin hanimlar
bu saat oldu yaydim micimi oturuyom valla,
yemek yapacam daha bide temizlik yapmam lazim
ya kizlr yerler bizim parke ve defnenin agagina ince corap var ayaklari usumez dimi
siz herhangi bisey giydiriyormusunuz aklima takildi :uhm:
kabus derken ayşegülcümsırnaşık şey
:roflol:

canim ya bende 10 gundur gelgitler yasiyordum ama nihayet adet oldumbugun alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile2 ama karar vermistim doguracaktim cok zor olsada
testi filanda bu karardan sonra yaptim. ertesi gunde adet oldum.
bebeginin saglikli olmasina cok sevindim ne kadar kolay harciyorlar bazi dr canlari ya
dedigin gibi bilmeyen biri olsa saglam bebegi aldiracak.
hehe:) bilincaltimizda ayni korkularmi var yoksam :1shok: 5 yil sonra insallah yada 4 yil
2.cocugu istiyorum .
ay kız eline sağlık, hamaratsın vallahi.. senden konuştuk akşam, kulakların çınladı mı?
Sagol canim yok ya burda biraz hamarat olmak zorunda kaldim diyim, yani yaparsan yiyeceksin yoksa oyle gideyim bir yere yiyeyim olmuyor
ben ist dada bir ara niyetlendim yapmaya amaaaan zaten haziri var aradim kocisi aldi gelirken
yani durum bundan ibaret
bide benim hep icimde uktedir benim annem oyle coook marifetli biri degil
oyle asureymis baklavaymis beceremez yapmaz ben hep derdimki bu konuda anneme
benzemeyecegim cocugumun cani ne cekerse yapicam oyle baska annlerden
gorup ozenmesin diye. ben ozenirdim cunku o yuzden yeni yeni ogreniyorum

aranizda olmayi cok isterdim kizlar benim hayatim cok hizli geciyor
yani evlendigimden beri bir yerlesik hayata gecemedim hep gocebe
evlendim bulgaristana gittim cok kalmadim ama olsun
sonra ineboluya gittik orasi harika biryer sonra koreye sonra Erzincanda kaldim bir ara.. bu yil bir daha Kore bu aradada 2 yilda 3 ev degistim sadece pendik te
yani gelecek yil nerde olurum bilmiyorum :))
Gerci Ank zor bir ihtimal ama belli de olmaz :)
Ay cok sevindim canim dahda iyi olur ins.
bende yalniz kalinca cok korkarim
isiklari yak bide her sese kulak verip kendini korkutma
metisle koynis koynis yatarsiniz
iyi geceler kizlar..
nasilsiniz bebekler nasil?
biz iyiyiz kizimla..
yarin kulagini deldirmeye götürücem..
bir sakincasi olmaz dimi?
7.ay bitti ...
ben deldirmedim , hazir yeni yeni duzelmisken suan onu goze alamam
huzursuz etmek istemiyorum
ayneeeeeeeen katiliyorum canim
zaten buyuyunce yasitlarin gorup ozenir anne bende istiyorum der o zman
gideriz
bu arada ben kulagimi deldirdigimde buyuktum kizlar :)

neuyse benden bu kdar yine destan yazdim
ben isbasi yapayim artik, patron yovmiyeden kesmesin akannehir

barcli ankaraya uğrama ihtimalin oluyor mu, tanışırdık..
.
demetçim ablam ankara üniversitesinde doktora yapıyo aslında gelsem çok ii olurda benim kociş yalnız göndermez beraber gelme ihtimalimiz yok gibi çünkü işlerinden dolayı..gelmek sizlerle tanışmak çok isterdim ama..

o arkadaş benim...evet çok mennunum..delik yeri yara olmadı ki çeksin...sadece delinirken ağladı sonra sustu aynı iğne vurulur gibi..ben önceden uyuşturucu sprey sıktırdım..ne kadar etkili olur bilemem ama...yani bence bu herkesin kendi bebişine göre değişir bende yara olmadı die sizde olmucak die kaide yok...göze alabiliyosanız 10 dk bile sürmüooo...

yarin kulagini deldirmeye götürücem..
bir sakincasi olmaz dimi?
7.ay bitti ...
merhaba aslı ben deldirdim bi sakıncasını görmedim sende deldirirsn eğer inş sakıncasını görmezsin.elvin elini hiç küpeye götürmüo bu zamana kadar oynasın küpele çekiştirsin görmedim..benm rahat oldu yani..bi deldirirken ağladı bi daha da küpelerini değiştirirken o kadar..

burdaki bir eczane deliyormus oraya gidicem cok da acimiyor diyorlar yine de sorarim.bence küsükken deldirmek en iyisi..akli erince deldirmez..

bende aynen öle düşünüyrm...hatta büyüyünce istemeyip çıkarıyolar ve delik yerleri kapanıyo tekrar başa dön...

herkese günaydın hanımlar

günaydın hanımlar... kuzum uyumuşken bir bakayım dedim ama kimse yok bende geçmişi okuyayım bari...

GÜNAYDIN ben dün ankara buluşmasına gelemedim ve çok üzüldüm .

gelmek için yola çıktık, yolda telefonumu evde unuttuğumu fark ettim geri döndük telefonumu bulamadım sesi de kısık kalmış arıyorum ama ses yok . neyse bütün gece aradım yok meğerse arabanın içine düşmüş eşim sabah getirdi..

Kızlar Efenin yeni huyu sadece memede uyuyor başka türlü uyutmak imkansız ay ne yapcam gece 10 kez kalkan bi bebeği her seferinde emzirmek çok zor bir de bırakmıyo memeyi 20 dk falan ağzında tutuyo yorgunum hem de çok

canım cım özelden nasıl atıcam bilemiyorum ki ben hafta içi buluşuluyorsa ben zor gelirim canım benim

canım benim olun emsin yakında bu günleri arıycaz valla bazen benim ki emmiyor üzülüyorum

Gamze haklısın eminim bu günleri arıcaz

Aylincim nasıl alıştırcam bilmiyorum , bildiğim iki yöntem var biri yatır-kaldır diğeri ağlatma yöntemi .. yatır-kaldır bana mantıklı geliyor ama denicek gücüm yok.. senin tavsiye edeceğin bişey var mı?

eskiden uyanınca ya kucağa almak ya da su vermek bazen yetiyodu , hemen tekrar uyuyodu şimdi hiç biri bi işe yaramıyor sadece meme istiyor bunun için ortalığı yıkıyor. Gece gece komşuları rahatsız ediyoruz

ben gece gündüz hep emzirerek uyutuyorum. her gün düzenli uyuyor gündüz uykusuna yattığı saatler hep aynı . uyku vakti gelince alıyorum emziriyorum hemen uyuyo ama gece bi türlü uyumak bilmiyo 20 dk falan meme ağzında duruyo alınca uyanıyo

canım yalancı emiğe alıştırmadınmı
birde acaba gece açmı kalıyor canım çünkü geçen haftalarda benimkide çok sık uynır ve hep emmek isterdi sürekli ağzımda dursun derdi doktor gece sütü önerdi şimdi 8:30 da emerek uyutuyorum gce 11:30 gbi 120cc lik devam sütü veriyorum uyuyyor birde sabaha karşı 6:30 gibi kalkıyor bir dene istersen aç kalıyor olabilir canım

benimkide meme emerken uyuyor ama sonra seninki gibi uyanmıyor,
emzik denedin mi ya da biberonla su içirmeyi
artık büyüyorlar huy edinmeye başladılar herşeyi,

inci günaydın ne haber?

kızlar bişey sorabilirmiyim bebeğim 7 ay 6 günlük öğlenleri ne türlü ek çorba yemekler veriyorsunuz banada önerin biz sebzeyle başlamıştık çeşit yapmaya çalışıyorum ama bazı şeyler için çevremdekiler hep erken diyor ne vere bilirim peki bu ay bana yardımcı olursanız sevinirim

yok canım aç kalmıyor uyumadan önce 150 cc lik mama veriyorum , gece açsa diye mama hazırlıyorum ama almıyor bile..

benimkide meme emerken uyuyor ama sonra seninki gibi uyanmıyor,
emzik denedin mi ya da biberonla su içirmeyi
artık büyüyorlar huy edinmeye başladılar herşeyi,

inci günaydın ne haber?

emzik almadı
biberonla su içmiyor
biberonla mama içmiyor
gece bunlara ağzını sürmüyor
kucağa almak , omza koymak, salllamak , gezinmek , ninni hiç biri bi işe yaramıyor sadece meme istiyor

kendi kendine nasıl uyumayı öğretcem biri bana yardım etsin

S.O.S

yok canım aç kalmıyor uyumadan önce 150 cc lik mama veriyorum , gece açsa diye mama hazırlıyorum ama almıyor bile..

inci günaysdın, inş güzel bir gün ve güzel bir gece olur

canım bir ara benimki ok parmak emdi baktım olcak gibi değil parmak emmeğe alışıcak meme verdim öylelikle memeye alıştı bir de ben çalışıyorm acaba meme versen biraz ısrarcı olsan (başta benimkide almadı çünkü geç alıştırdım) alırmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…