2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu saatten sonra almaz diye düşünüyodum bi kaç kez verdim tutuyo eliyle başlıyo ıssırmaya.. bu saatten sonra alma ihtimali varsa ben denerim. inş alışır

işin zor ozaman Şeyda, sen biraz emzik vermede ısrarcı ol bakalım belki alışır
yada gözünü karartıp kendi başına uyumaya alıştıracaksın,ağlaya ağlaya yani
ne kadar dayanılır bilemem tabii..

Gamze artık herşeyi verebilirsin bence ,mama tarifleri topiği var orası işine yarayabilir
arkadaşlar güzel tarifler yazıyorlar..

aloooo kıslar naber napıyonuz ben benim yaramazı az ewel uyuttum siz gene şanslısınız bir lokmada olsa emiyo bizimki bırakalı 2 ay oldu nerdeyse devam sütü ve ek gıdalarla besleniyo oğluşum ama çok şükür sorunuz yok yerken biraz oyun istiyo okadar...

günaydın herkese

balım dr gidecektin sen gitmedinmi canım işallah iyi haberlerle gelirsin

dün gittim canım.tomografi ve film istedi doktor birde akşam üzeri 5 idi randevum sonuçları bugün alamazsınız dediler.bizde birkaç gün sonra gidicez o zaman öğrenicz bakalım sonucu.

kabus derken ayşegülcümsırnaşık şey
ay yanlış olmuş, hayal dicektim:asigim:kaydirigubbakcemile3
oruçluyum bugün şimdiye kadar anlamadım ama geçen de 4ten sonra çok fenaydı
iftar menünüz nedür hanımlarrr

cnm gündüz uykularını azaltarak başla bence işe gündüzleri uykusunu alıyo ve geceleri uyumuyo muhtemelen,gündüzleri 20 dakkada bir uyandır ama uyutmamazlık yapma kısa aralıklarla uyutmak o anki uyku huysuzluğunu alır ama az uyuduğu için geceleride daha fazla uyur.
ama şölede bir durum var buna bi süre devam etmen gerekli yani 1 hafta 10 gün sıkıcaksın dişini duru ilk 4 ay ay gece 4-5 te uyudu ama gündüzde düzenli uyuyodu şimdi düzeldi çok şükür ben böle alıştırdım hatta bizler gibi uyuyo maşallah sıkıntısı yoksa sadece bir kes kalkıyor
emzik olayına da yine sabırla alıştırabilirsin ama uğraşman lasım canım.

boşver canım sen çevrendekileri onlar zaten çok biliyolar bir çoğumuz her çeşit çorba veriyoruz mercimek,tavuksulu,şehriye,domates,yayla,un çorbası vs ama baharat ve tuz olayına dikkat et yeter hatta içine et ve kıymada koyabilirsin

bu saatten sonra almaz diye düşünüyodum bi kaç kez verdim tutuyo eliyle başlıyo ıssırmaya.. bu saatten sonra alma ihtimali varsa ben denerim. inş alışır

alışır canım ama uğraşman lazım.biberonada alışır o dışarı iter sen tekrar tekrar dene biraz ara ver sonra tekrar dene böle böle alışcak

haklısın yeşimcim dr güven olmuyo ben kendi dr güveniyorum çok şükür çok dikkatli ve işinde başarılı

2009 ocak ve 2010 nisan annesinden tüm 2009 ocak annelerine selamlarrrr:roflol:

benimkide meme emerken uyuyor ama sonra seninki gibi uyanmıyor,
emzik denedin mi ya da biberonla su içirmeyi
artık büyüyorlar huy edinmeye başladılar herşeyi,

inci günaydın ne haber?

iyilik canım sen nasılsın ege nasıl bakalım

h canım ya sana çok üzülüyorym valla uykusuzluk çok ötü biara bende yaşamıştım şimdi züeldi çok şükür işallah bir an önce düzene girer

işallah iyi haberler alrsın canım tekrardan geçmş olsun
ben gelinceye kadar çıkmıssınız kıslar çağanı oynattım anca uyuttum bir kere uyuttum mutfağı toplamaya gittim çıkmış beşiğin tepesine aşağıya sarkıyor hadi aldım br daha ayağımda salladım anca uyudu

alişhacım bizim iftar değilde akşam yemeği menümüz karnıyarık yapıcam kısmetse Allah kabul etsin tutanların oruçlarını ben bir hafta izinliyim malum sbebeten kısmetse haftaya başılcam tekrardan aklıma gelmişken sorim ya ben doğumdan önce regl ldğumda kanamam az olurdu şimdi oluk gibi akıyor birde bir hafta sürüyor neden bukadar arttıki acaba sizdedeoldumu

canım doğumdan sonra yeni mi başladın adet görmeye.

Merahaba kızlar, nasılsınız_?
Şöyle bir okudum, ama fazla yazamayacağım.Bir merhaba deyip çıkıyorum. Görüşürüz.Öpüldünüz hepiniz.

sevdacım yok ben 4. ayda görmeye başladım başladığımdan bu yana hep çok olmaya başladı doğumdan önce az ve kısa süreli olurdu

yorgun bitkin bezgin bi haldeyim.ev almış başını gidiyor yarın eşimin doğum günü var ama ben ne yapıcam.zaten birşey yapcak halim yok.dün iyi gelir diye gittim saçımı kısacık kestirdim o da fayda etmedi.iyice sıkıldım artık...hele belim ağrıdıkça birşey yapamadıkça dahada sinirleirm bozuluyor.

sedakt normalde mamayı çok seviyor biberonu görünce sevinç çığlıkları atıp atlıyor üzerine ama gece başka bir çocuk oluyor
gündüz uykusunu azaltma fikrini çok benimseyemedim belki son çare olarak yaparım çok sağol

inaysa sağol canım ben de kendime çok üzülüyorum hemde çookkk

alisha akşama yaptığım yemeğin adı yok evde ne kadar sebze varsa bit kadar doğrayıp soğanda kavrulmuş kıymayla karıştırdım belki bir nevi türlü yapmışımdır. şimdi düşünüyorum acaba bunu bulgurla mı pilavvla mı servis yapsam

selam kızlar..
kafama çok taktığım bir konu var.
kızım 7.5 aylık ve hala desteksiz bile oturmuyor. emeklemesinden geçtim bile..
gün içerisinde çok ilgilenemiyorum ondan olabilirmi?
az önce 5.5 aylık ve fıldır fıldır emekleyen bir bebeğin olduğunu duydum. canım sıkıldı

bende idil e biberonu sevdirmek için neler yaptım neler..
büyük suluklardan aldım o bile kar etmedi evde 3 çeşit biberonda var hepsi rafta tozlanmayı bekliyor
almadığım biberon memesi kalmadı ((

canim ek besin tarifleri ve bebekerimiz bugun ne yedi diye topik var ordan
tariflere bakabiirsin, sen bilirisn ama gec kalma bence bu ek besin isinde sonra sorun
cikabiliyor bebek reddebilir. benim kizim 3 gun sonra 8 aylik oluyor ve suan hersey veriyorum
tabi seker tuz baharat onalr yok
belki cok ender kekein icinde oda bir kere yedi zaten.

ay yanlış olmuş, hayal dicektim:asigim:kaydirigubbakcemile3
oruçluyum bugün şimdiye kadar anlamadım ama geçen de 4ten sonra çok fenaydı
iftar menünüz nedür hanımlarrr
ben bugun oruclu degilim gerci
menum soyle
kabak dolmasi (burgurlu kiymali)
patatesli carsaf boregi
kirmizi biber kozlemesi ( dunden kalmisti)
misirli yesil salata (misiri cok seviyom herseye katiyom :))
bide yogurt onuda dun gece yaptim ama sutum azdi az oldu
bu kadar menum

Seda cim kizkardesimle ayni zamnada doguruyorsunuz yani oda nisan annesi
:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins.

Bende MEral nerde diyecektim yogunsun galiba giremiyon bu aralar
yada bana denk gelmiyor

Seydacim cok zor durum ya Allah yardim etsin herseye dayaniyorumda su uykusuzluk
o konuda cok hassasim, klasik olucak ama besik denedinmi
sallanmak uyku getirir diye dusunuyorum. dun cok uyudu niye acaba uyuyor bu kadar
diye dusunurken bugun zor uyuttum simdi sallaya sallaya yeni koydum yatagina
gunleri gunlerini tutmuyor, benim kizim genelde yataga koyunca uyuyor ama ben
yontem denemedim. uykusunun geldigini hissettigim an sadece besige koydum biraz
konustum oynadik sonrada biraktim
odadan cikarken bir nara atiyor bir ikide mizmizlanip uyuyor yani oyle seninki
gibi aglasa bende dayanamam giderim yanina yani. herseye bebek karar veriyor
cani istiyorsa uyuyor ama agrisi olmadigindan emin ol. bu dis cocugu huzursuz edebilir

balımcım canım ara ara bizde aını yaşıyoz sıkma canını eğer mümkünse eymeni al dışarı parka falan çık hava alırsın iyi gelir
patıcanları kızarttım gidimde oğlumun çorbasını ısıtim uyanır şimdi ya ben bazen çorbayı fazla yapıp iki güne veriyorum hergün tazemi yapıyonuz siz birde akşamları veriyormusunuz çorba yemek falan benim dr tek öğün çorba ver demişti acaba akşamda versemmi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…