canım bir ara benimki ok parmak emdi baktım olcak gibi değil parmak emmeğe alışıcak meme verdim öylelikle memeye alıştı bir de ben çalışıyorm acaba meme versen biraz ısrarcı olsan (başta benimkide almadı çünkü geç alıştırdım) alırmı acaba
bu saatten sonra almaz diye düşünüyodum bi kaç kez verdim tutuyo eliyle başlıyo ıssırmaya.. bu saatten sonra alma ihtimali varsa ben denerim. inş alışır
balım dr gidecektin sen gitmedinmi canım işallah iyi haberlerle gelirsin
ay yanlış olmuş, hayal dicektim:asigim:kaydirigubbakcemile3kabus derken ayşegülcümsırnaşık şey
ben gece gündüz hep emzirerek uyutuyorum. her gün düzenli uyuyor gündüz uykusuna yattığı saatler hep aynı . uyku vakti gelince alıyorum emziriyorum hemen uyuyo ama gece bi türlü uyumak bilmiyo 20 dk falan meme ağzında duruyo alınca uyanıyo
kızlar bişey sorabilirmiyim bebeğim 7 ay 6 günlük öğlenleri ne türlü ek çorba yemekler veriyorsunuz banada önerin biz sebzeyle başlamıştık çeşit yapmaya çalışıyorum ama bazı şeyler için çevremdekiler hep erken diyor ne vere bilirim peki bu ay bana yardımcı olursanız sevinirim
bu saatten sonra almaz diye düşünüyodum bi kaç kez verdim tutuyo eliyle başlıyo ıssırmaya.. bu saatten sonra alma ihtimali varsa ben denerim. inş alışır
benimkide meme emerken uyuyor ama sonra seninki gibi uyanmıyor,
emzik denedin mi ya da biberonla su içirmeyi
artık büyüyorlar huy edinmeye başladılar herşeyi,
inci günaydın ne haber?
yok canım aç kalmıyor uyumadan önce 150 cc lik mama veriyorum , gece açsa diye mama hazırlıyorum ama almıyor bile..
emzik almadı
biberonla su içmiyor
biberonla mama içmiyor
gece bunlara ağzını sürmüyor
kucağa almak , omza koymak, salllamak , gezinmek , ninni hiç biri bi işe yaramıyor sadece meme istiyor
kendi kendine nasıl uyumayı öğretcem biri bana yardım etsin
S.O.S
yok canım aç kalmıyor uyumadan önce 150 cc lik mama veriyorum , gece açsa diye mama hazırlıyorum ama almıyor bile..
inci günaysdın, inş güzel bir gün ve güzel bir gece olur
günaydın herkese
dün gittim canım.tomografi ve film istedi doktor birde akşam üzeri 5 idi randevum sonuçları bugün alamazsınız dediler.bizde birkaç gün sonra gidicez o zaman öğrenicz bakalım sonucu.
alişhacım bizim iftar değilde akşam yemeği menümüz karnıyarık yapıcam kısmetse Allah kabul etsin tutanların oruçlarını ben bir hafta izinliyim malum sbebeten kısmetse haftaya başılcam tekrardan aklıma gelmişken sorim ya ben doğumdan önce regl ldğumda kanamam az olurdu şimdi oluk gibi akıyor birde bir hafta sürüyor neden bukadar arttıki acaba sizdedeoldumu
canim ek besin tarifleri ve bebekerimiz bugun ne yedi diye topik var ordankızlar bişey sorabilirmiyim bebeğim 7 ay 6 günlük öğlenleri ne türlü ek çorba yemekler veriyorsunuz banada önerin biz sebzeyle başlamıştık çeşit yapmaya çalışıyorum ama bazı şeyler için çevremdekiler hep erken diyor ne vere bilirim peki bu ay bana yardımcı olursanız sevinirim
ben bugun oruclu degilim gerciay yanlış olmuş, hayal dicektim:asigim:kaydirigubbakcemile3
oruçluyum bugün şimdiye kadar anlamadım ama geçen de 4ten sonra çok fenaydı
iftar menünüz nedür hanımlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?