2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi kurdele al güzelce eymenin belinden bağla sonra akşam eşin gelince ona hediye et . Tüm gece hediyesiyle eşin ilgilensin sen de yat dinlen kaydirigubbakcemile3

bugün ne çorbası yapcaksınız? 6 dan bu yana hep aynı çorbayı yapıyorum (
patates,kabak,havuç haşlanması..
tarhana...
başkada bişey yok
aklımada gelmiyor varmı öneriniz?
yoğurtlu çorbayı denedim hayatta yemedii

ben hep iki günlük hazırlıyorum yemeklerini. her gün çok zor oluyor

sen de bendensin ben de hep aynı şeyi yapıyorum zaman zaman içine mercimek , pirinç,bulgur , brokoli vs koyup aklımca değiştiryorum..
bugün ilk kez sadece mercimek yaptımm içinde biraz brokoli ve havuç var bir de dünden kalan somonum vardı onuda içine koydum oldu bitti. adı mercimek çorbası ama içinde bir sürü şey var

elifçim dünde yazdım bugünde yazim boşuna endişe ediyorsun bende biara kıslar hatırlar elinden tutunca bu çocuk niye oturur pozisyona gelmiyor diye endişe ettiydim hatta abim bana bunu çalıştır falancanınki şöle böle deyip canımı sıkmıştı şimdi bırak elinden tutmayı yattığı yerden kendi oturup kalkıyor zamanı gelince seninkide yapar merak etme her çocuğun gelişimi aynı değl benim druma sormuştum ben 8 ayın sonuna kadar oturması lazımmış yani önünde daha zaman var

bi kurdele al güzelce eymenin belinden bağla sonra akşam eşin gelince ona hediye et . Tüm gece hediyesiyle eşin ilgilensin sen de yat dinlen kaydirigubbakcemile3

çok iyi fikir ya güldürdün beni sağolkaydirigubbakcemile3

gece 12 oldumu hemen hediyesini vereyim yarını beklemem artıkhihoyyyt

elif benimkide oturaiyor yalniz degilsin yani
ben yatakta oturtuyorum pat kayiyor hemen napiyim zamni gelince oturur herhalde diyroum bide yatak yumusak ondanmi diyorum ama yerede koyamamki
kafasi gozu kalmaz ALlah korusun.
ben Defne ye bir tencere aldim kayananmdan minicik onda pisiriyorum. bir boy buyuyunu
de almistim ama onu yanimda getiremedim. neyse o tencere kadar yemek yapip
toplam 500 cc cikiyor (bazen ocakta fazla kalinca suyu cekiyor 350-400cc arasi oluyor)
onu 2 ye boluyorum. oglen veriyorum bide aksam yani gun icinde bitiyor.
ertesi gunde ayri yapiyorum.

yapın bebelere sulu köfte yesinler ben yarına onu yapıcam benim oğlum bayılıypr sulu köfteye
seyda somonu iyi hatırlattın bu hafta hiç balık vermedim cumayada balık verim bari

brokolinin mevsimi değil diye vermiyordum bende vereyim o zaman..
başka çeşit bulamıyorum balığın 1 yaş öncesinden verilmemesini duymuştum bende vereyim o zaman. mercimekte gaz sorunu yaşıyormusunuz?

kusura bakma çolk kafaya taktığımdan devamlı burada yazıyorum sanırım.
5.5 aylık bebek emekliyor denilince ben fıttırdım azcık kaydirigubbakcemile3

yeşimcim bende ufacık tencereler var bir srü hani bu mlet menemen setleri varya onların tencerelerini hep çağan için kullanıyorum ama hep iki günlük oluyo ymekler bazen kendim yiyorum tadını beğenmediyse bazende bugünkü gibi iki günde veriyorum bugüne tavuklu türlü var oğpluma bakalım dün yemişti bugün yicekmi ay benim sıpa bzen iki gün üst üste aynı yeöeğide yemiyor ne damak var oğlumda klava:

brokolinin mevsimi değil diye vermiyordum bende vereyim o zaman..
başka çeşit bulamıyorum balığın 1 yaş öncesinden verilmemesini duymuştum bende vereyim o zaman. mercimekte gaz sorunu yaşıyormusunuz?

eymen mercimek çorbası içince onun açısından bir problem yaşanmıyor ama biz evde kokudan duramıyoruz:kedi:gazman gibi oluyorkaydirigubbakcemile3

balığı ben 7 aydan beri veriyorum somon dışında balık denemdim tabi ama sezon başladı artık taze balıklar çıkar onlardan alır veririm biz zaten haftada bir muahkkak balık yeriz eşimle çok severiz

mercimekte gaz olmuyor yani ben farketmiyorum.
bugunsehriye corbasi verdim, harika oluyor Elif bunuda yapbilirsin Burcunun tarifiyle
ister tavuklu yap ister sade harika oluyor cokta basit

domatesi yagda iki cevir su ekle
su kaynayinca icine tel yada arpa sehriye kat oda pisince yogutlu unlu terbiye yapip icine kat
benimki cok seviyor bu corbayi

şehriye çorbasının terbiyesidemi varya ilk defa duydum güzel oluyormu bende deniyeyim oğlan yoğurt yemiyorya şehriyeyi seviyor belki içinde kaynar yoğurtta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…