yorgun bitkin bezgin bi haldeyim.ev almış başını gidiyor yarın eşimin doğum günü var ama ben ne yapıcam.zaten birşey yapcak halim yok.dün iyi gelir diye gittim saçımı kısacık kestirdim o da fayda etmedi.iyice sıkıldım artık...hele belim ağrıdıkça birşey yapamadıkça dahada sinirleirm bozuluyor.
balımcım canım ara ara bizde aını yaşıyoz sıkma canını eğer mümkünse eymeni al dışarı parka falan çık hava alırsın iyi gelir
patıcanları kızarttım gidimde oğlumun çorbasını ısıtim uyanır şimdi ya ben bazen çorbayı fazla yapıp iki güne veriyorum hergün tazemi yapıyonuz siz birde akşamları veriyormusunuz çorba yemek falan benim dr tek öğün çorba ver demişti acaba akşamda versemmi diyorum
bi kurdele al güzelce eymenin belinden bağla sonra akşam eşin gelince ona hediye et . Tüm gece hediyesiyle eşin ilgilensin sen de yat dinlen kaydirigubbakcemile3
bugün ne çorbası yapcaksınız? 6 dan bu yana hep aynı çorbayı yapıyorum(
patates,kabak,havuç haşlanması..
tarhana...
başkada bişey yok
aklımada gelmiyor varmı öneriniz?
yoğurtlu çorbayı denedim hayatta yemedii
bi kurdele al güzelce eymenin belinden bağla sonra akşam eşin gelince ona hediye et . Tüm gece hediyesiyle eşin ilgilensin sen de yat dinlen kaydirigubbakcemile3
elif benimkide oturaiyor yalniz degilsin yaniselam kızlar..
kafama çok taktığım bir konu var.
kızım 7.5 aylık ve hala desteksiz bile oturmuyor. emeklemesinden geçtim bile..
gün içerisinde çok ilgilenemiyorum ondan olabilirmi?
az önce 5.5 aylık ve fıldır fıldır emekleyen bir bebeğin olduğunu duydum. canım sıkıldı
ben Defne ye bir tencere aldim kayananmdan minicik onda pisiriyorum. bir boy buyuyunubalımcım canım ara ara bizde aını yaşıyoz sıkma canını eğer mümkünse eymeni al dışarı parka falan çık hava alırsın iyi gelir
patıcanları kızarttım gidimde oğlumun çorbasını ısıtim uyanır şimdi ya ben bazen çorbayı fazla yapıp iki güne veriyorum hergün tazemi yapıyonuz siz birde akşamları veriyormusunuz çorba yemek falan benim dr tek öğün çorba ver demişti acaba akşamda versemmi diyorum
sen de bendensin ben de hep aynı şeyi yapıyorum zaman zaman içine mercimek , pirinç,bulgur , brokoli vs koyup aklımca değiştiryorum..
bugün ilk kez sadece mercimek yaptımm içinde biraz brokoli ve havuç var bir de dünden kalan somonum vardı onuda içine koydum oldu bitti. adı mercimek çorbası ama içinde bir sürü şey var
elifçim dünde yazdım bugünde yazim boşuna endişe ediyorsun bende biara kıslar hatırlar elinden tutunca bu çocuk niye oturur pozisyona gelmiyor diye endişe ettiydim hatta abim bana bunu çalıştır falancanınki şöle böle deyip canımı sıkmıştı şimdi bırak elinden tutmayı yattığı yerden kendi oturup kalkıyor zamanı gelince seninkide yapar merak etme her çocuğun gelişimi aynı değl benim druma sormuştum ben 8 ayın sonuna kadar oturması lazımmış yani önünde daha zaman var
brokolinin mevsimi değil diye vermiyordum bende vereyim o zaman..
başka çeşit bulamıyorum balığın 1 yaş öncesinden verilmemesini duymuştum bende vereyim o zaman. mercimekte gaz sorunu yaşıyormusunuz?
eymen mercimek çorbası içince onun açısından bir problem yaşanmıyor ama biz evde kokudan duramıyoruz:kedi:gazman gibi oluyorkaydirigubbakcemile3
elifff senin nick sürekli değişyor nasıl oluyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?