2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama oyle de bikabilir inci gerci seninki 1 ogun yiyormus gunde benimki
2 ogun ana yemek yiyor (oyle diyim artik)

ay uykusuda kus oldu bu kizin bugun yine sesi geliyor kalkti
aglayana kadar burda pusup oturim bari ya belki tekrar uyur

arkasına yastıklar koyup oturt sonra sonra kendisi oturmayı öğrenecek zaten..
emeklemesi şart değil ki o bebek çok erken emeklemiş,benimki 8,5 aylık emeklemiyor
sürüne sürüne heryere gidiyor..

valla ben de 2 günlük yapıyorum,hergün hergün olmuyor..

bi kurdele al güzelce eymenin belinden bağla sonra akşam eşin gelince ona hediye et . Tüm gece hediyesiyle eşin ilgilensin sen de yat dinlen kaydirigubbakcemile3

ben eşime yapmıştım ,ozaman eguş 3 aylıktı,kurdeleye sardım paket gibi
hediyen dedim :)

şehriye çorbasının terbiyesidemi varya ilk defa duydum güzel oluyormu bende deniyeyim oğlan yoğurt yemiyorya şehriyeyi seviyor belki içinde kaynar yoğurtta :))

ben kendimize yaptığım şehriyeyi hep terbiyeli yaparım çok daha güzel oluyor..

selam hanımlar.. yemek konusu açılmışken bende yeni denediğim bir şeyi söylemek istiyorum.. karnıyarığı çok severim ama çok ağır olduğu için fazla yapamıyordum. Geçenlerde ilk kez közleyip yaptım... Çok güzel olmuştu... deneyebilirsiniz...

sevdacım yok ben 4. ayda görmeye başladım başladığımdan bu yana hep çok olmaya başladı doğumdan önce az ve kısa süreli olurdu

ozaman senin hormonların değişmiş cnm hani yeniyse daha düzene girmemiş dicektim ama nerdeyse 4 aydır oluyosun

canım yapcak bişi yok gündüz çok uyuyan bebek gece uyumaz çünkü uykusunu alır.bizim dr bile durunun uyku sorununda çocuk geceyle gündüzü ayırt etsin gündüz çok uyutma dedi,gündüz az uyutunki geceye uyusun dedi işede yaradı.sen bilirsin cnm annesi sensin iyisini sen bilirsin.

ayy ne güzel k.k takılıyomu kıs kardeşinnkaydirigubbakcemile3 onada hayırlı doğumlar canımm.

harika bi fikir bende çok severim karnı yarığı ama çok yağlı olmasaa.

meralim naber paşa nasıl :)
iyilik canım, az önce uyanıktı sadece merhaba deyip çıktım.şimdi uyudu geldim bakiim neler kaynatmışsınız diyekaydirigubbakcemile3
Paşa da iyi yaramazlık peşinde sürekli , o uyuduğunda 1 saat rahatlıyorum, ama o zmaan nasıl geçiyor hiç anlamıyorum:)))))

bende idil e biberonu sevdirmek için neler yaptım neler..
büyük suluklardan aldım o bile kar etmedi evde 3 çeşit biberonda var hepsi rafta tozlanmayı bekliyor
almadığım biberon memesi kalmadı ((
Ege de almıyor canım biberon, emziği ise 1 aylıkken filan almıştı, 2 hafta kullandı,bıraktı, sonra tekrar denedim alsın diye , biraz zorlayınca alır gibi yaptı 1-2 hafta ara ara aldı, ondan sonra bir daha almadı.Herşeyi denedim ama ne emzik, ne de biberon almıyor.Hele gece uyurken kesinlikle memenin haricinde başka bir şey veremiyorum.Biberon filan verecek olursam çığlığı basıp ağlamaya başlıyor.Sadece bardakla su veriyorum, gece uyurken o da 1 kez, diğer zamanlar hep meme.

Bende MEral nerde diyecektim yogunsun galiba giremiyon bu aralar
yada bana denk gelmiyor
Canım,çok fazla giremiyorum, benim büyük kızla oğlanda burada olduğu için bilg.ı çoğunlukla onlar kapıyor, okullar açılsın ancak o zaman daha rahat girerim:)))))

Ben de küçük tencere ile yapıyorum çorbasını, ama bugün bir öğün verdiysem, diğer yarısını akşama vermiyorum, bir gün sonraya veriyorum.Akşam çorba yerine her seferinde farklı bir şeyler veriyorum.Ya yoğurt, ya kendimize yaptığımız yemeklerden, ya da eğer yerse muhallebi.

Benim oğlan bunu pirinçle yaparsam yiyor, şehriyeleri çıkartıyor ağzından.Şehriyeyi sevdiremedim çocuğaklava:kafamçokkarıştı

selammmm nasıl gecı bulusma ankaralılarrrr
ya içim içimi yedi ya neysee
gerıye donemedım kaan sacımı basımı yoluyor

selam kızlar

ıncicim sobelendim demek :) burdayımda onat paşa durmuyor yazamadım bi

Ankaralılar hayırlı olsun buluşmanız, bende bayramda gelicem Ankaraya belki buluşuruz :)) Özlemcim sende gelirsin bu sefer

sadekt şu sıralar uyku uykunun mayasıdır lafını o kadar çok duyuyorum ki bunu deniyorum.. gündüz seninki kaç saat uyuyor? Efe toplam 3 saat uyuyo çok mu?
kızlar sizinkiler gündüz ne kadar uyuyo

Son düzenleme:
selam kızlar

incicim sobelendim demek :) burdayımda onat paşa durmuyor yazamadım bi

ankaralılar hayırlı olsun buluşmanız, bende bayramda gelicem ankaraya belki buluşuruz :)) özlemcim sende gelirsin bu sefer

inşallah emelcım saol

şu buluşmayı tekrarlayında bende geleyim kaydirigubbakcemile2
ama akşamdan ziyade gündüz olsun korktum dün tek başıma gidip dönemem diye kaydirigubbakcemile3

şidacım 3 saat çok deil canım sen gündüz uyuyo diyince ben çok uyuyo sandım duruda gündüz 1 kez 3 saat bikezde 1 saat iki kez uyuyo
efe gece uykusuna kaçta yatıyo cnm duru saat 11-12 gibi uyuyo

benmde 3saat max uyur, ama akşam 8buçuk dedinmide yatağa geçio kendi kendine uyuyo çok şükür

bizimki gündüzleri çok zor uyuyor en çok 2 kez oda 45 dkdan toplam 1.5 saat geceleride 20:30 gibi yatıyoruz sabah 07:00 de ayaktayız ama sabaha kadar 2 saatte bir uyanıyoruz emmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…