ama oyle de bikabilir inci gerci seninki 1 ogun yiyormus gunde benimkiyeşimcim bende ufacık tencereler var bir srü hani bu mlet menemen setleri varya onların tencerelerini hep çağan için kullanıyorum ama hep iki günlük oluyo ymekler bazen kendim yiyorum tadını beğenmediyse bazende bugünkü gibi iki günde veriyorum bugüne tavuklu türlü var oğpluma bakalım dün yemişti bugün yicekmi ay benim sıpa bzen iki gün üst üste aynı yeöeğide yemiyor ne damak var oğlumdaklava:
elifff senin nick sürekli değişyor nasıl oluyor öyle
bende farkettim yani acaba diyorum yanlis mi gordum?
bende degistirmek istiyorum nasil oluyor gercekten bende yapicam bende yapicam delikafadulden
admine söylüyorsun cnm. :)
selam kızlar..
kafama çok taktığım bir konu var.
kızım 7.5 aylık ve hala desteksiz bile oturmuyor. emeklemesinden geçtim bile..
gün içerisinde çok ilgilenemiyorum ondan olabilirmi?
az önce 5.5 aylık ve fıldır fıldır emekleyen bir bebeğin olduğunu duydum. canım sıkıldı
balımcım canım ara ara bizde aını yaşıyoz sıkma canını eğer mümkünse eymeni al dışarı parka falan çık hava alırsın iyi gelir
patıcanları kızarttım gidimde oğlumun çorbasını ısıtim uyanır şimdi ya ben bazen çorbayı fazla yapıp iki güne veriyorum hergün tazemi yapıyonuz siz birde akşamları veriyormusunuz çorba yemek falan benim dr tek öğün çorba ver demişti acaba akşamda versemmi diyorum
bi kurdele al güzelce eymenin belinden bağla sonra akşam eşin gelince ona hediye et . Tüm gece hediyesiyle eşin ilgilensin sen de yat dinlen kaydirigubbakcemile3
şehriye çorbasının terbiyesidemi varya ilk defa duydum güzel oluyormu bende deniyeyim oğlan yoğurt yemiyorya şehriyeyi seviyor belki içinde kaynar yoğurtta :))
sevdacım yok ben 4. ayda görmeye başladım başladığımdan bu yana hep çok olmaya başladı doğumdan önce az ve kısa süreli olurdu
sedakt normalde mamayı çok seviyor biberonu görünce sevinç çığlıkları atıp atlıyor üzerine ama gece başka bir çocuk oluyor
gündüz uykusunu azaltma fikrini çok benimseyemedim belki son çare olarak yaparım çok sağol
inaysa sağol canım ben de kendime çok üzülüyorum hemde çookkk
alisha akşama yaptığım yemeğin adı yok evde ne kadar sebze varsa bit kadar doğrayıp soğanda kavrulmuş kıymayla karıştırdım belki bir nevi türlü yapmışımdır. şimdi düşünüyorum acaba bunu bulgurla mı pilavvla mı servis yapsam
canim ek besin tarifleri ve bebekerimiz bugun ne yedi diye topik var ordan
tariflere bakabiirsin, sen bilirisn ama gec kalma bence bu ek besin isinde sonra sorun
cikabiliyor bebek reddebilir. benim kizim 3 gun sonra 8 aylik oluyor ve suan hersey veriyorum
tabi seker tuz baharat onalr yok
belki cok ender kekein icinde oda bir kere yedi zaten.
ben bugun oruclu degilim gerci
menum soyle
kabak dolmasi (burgurlu kiymali)
patatesli carsaf boregi
kirmizi biber kozlemesi ( dunden kalmisti)
misirli yesil salata (misiri cok seviyom herseye katiyom :))
bide yogurt onuda dun gece yaptim ama sutum azdi az oldu
bu kadar menum
Seda cim kizkardesimle ayni zamnada doguruyorsunuz yani oda nisan annesi
:) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins.
Bende MEral nerde diyecektim yogunsun galiba giremiyon bu aralar
yada bana denk gelmiyor
Seydacim cok zor durum ya Allah yardim etsin herseye dayaniyorumda su uykusuzluk
o konuda cok hassasim, klasik olucak ama besik denedinmi
sallanmak uyku getirir diye dusunuyorum. dun cok uyudu niye acaba uyuyor bu kadar
diye dusunurken bugun zor uyuttum simdi sallaya sallaya yeni koydum yatagina
gunleri gunlerini tutmuyor, benim kizim genelde yataga koyunca uyuyor ama ben
yontem denemedim. uykusunun geldigini hissettigim an sadece besige koydum biraz
konustum oynadik sonrada biraktim
odadan cikarken bir nara atiyor bir ikide mizmizlanip uyuyor yani oyle seninki
gibi aglasa bende dayanamam giderim yanina yani. herseye bebek karar veriyor
cani istiyorsa uyuyor ama agrisi olmadigindan emin ol. bu dis cocugu huzursuz edebilir
selam hanımlar.. yemek konusu açılmışken bende yeni denediğim bir şeyi söylemek istiyorum.. karnıyarığı çok severim ama çok ağır olduğu için fazla yapamıyordum. Geçenlerde ilk kez közleyip yaptım... Çok güzel olmuştu... deneyebilirsiniz...
iyilik canım, az önce uyanıktı sadece merhaba deyip çıktım.şimdi uyudu geldim bakiim neler kaynatmışsınız diyekaydirigubbakcemile3meralim naber paşa nasıl :)
Ege de almıyor canım biberon, emziği ise 1 aylıkken filan almıştı, 2 hafta kullandı,bıraktı, sonra tekrar denedim alsın diye , biraz zorlayınca alır gibi yaptı 1-2 hafta ara ara aldı, ondan sonra bir daha almadı.Herşeyi denedim ama ne emzik, ne de biberon almıyor.Hele gece uyurken kesinlikle memenin haricinde başka bir şey veremiyorum.Biberon filan verecek olursam çığlığı basıp ağlamaya başlıyor.Sadece bardakla su veriyorum, gece uyurken o da 1 kez, diğer zamanlar hep meme.bende idil e biberonu sevdirmek için neler yaptım neler..
büyük suluklardan aldım o bile kar etmedi evde 3 çeşit biberonda var hepsi rafta tozlanmayı bekliyor
almadığım biberon memesi kalmadı((
Canım,çok fazla giremiyorum, benim büyük kızla oğlanda burada olduğu için bilg.ı çoğunlukla onlar kapıyor, okullar açılsın ancak o zaman daha rahat girerim:)))))Bende MEral nerde diyecektim yogunsun galiba giremiyon bu aralar
yada bana denk gelmiyor
Ben de küçük tencere ile yapıyorum çorbasını, ama bugün bir öğün verdiysem, diğer yarısını akşama vermiyorum, bir gün sonraya veriyorum.Akşam çorba yerine her seferinde farklı bir şeyler veriyorum.Ya yoğurt, ya kendimize yaptığımız yemeklerden, ya da eğer yerse muhallebi.balımcım canım ara ara bizde aını yaşıyoz sıkma canını eğer mümkünse eymeni al dışarı parka falan çık hava alırsın iyi gelir
patıcanları kızarttım gidimde oğlumun çorbasını ısıtim uyanır şimdi ya ben bazen çorbayı fazla yapıp iki güne veriyorum hergün tazemi yapıyonuz siz birde akşamları veriyormusunuz çorba yemek falan benim dr tek öğün çorba ver demişti acaba akşamda versemmi diyorum
Benim oğlan bunu pirinçle yaparsam yiyor, şehriyeleri çıkartıyor ağzından.Şehriyeyi sevdiremedim çocuğamercimekte gaz olmuyor yani ben farketmiyorum.
bugunsehriye corbasi verdim, harika oluyor Elif bunuda yapbilirsin Burcunun tarifiyle
ister tavuklu yap ister sade harika oluyor cokta basit
domatesi yagda iki cevir su ekle
su kaynayinca icine tel yada arpa sehriye kat oda pisince yogutlu unlu terbiye yapip icine kat
benimki cok seviyor bu corbayi
selam kızlar
incicim sobelendim demek :) burdayımda onat paşa durmuyor yazamadım bi
ankaralılar hayırlı olsun buluşmanız, bende bayramda gelicem ankaraya belki buluşuruz :)) özlemcim sende gelirsin bu sefer
benmde 3saat max uyur, ama akşam 8buçuk dedinmide yatağa geçio kendi kendine uyuyo çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?