2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben geldim dün giremedim eşim laptobu nöbete götürdü
sanırım uyku muhabbeti var bol uykular bebelere

montesori tribinden gördüm seni filiz.geçen gün aradım seni cevao vermedin.çok geçmiş olsun canım

merhaba bayanlar nihayet evimdeyim internetim bağlandı,evim düzene girmek üzere sanırım artık normal hayatıma dönebilirimalkisalkisalkis

selam kızlar,
çok uykum var,gözüm yatakta..
sütümü sağıyorum, bir yandan da geçmişi okuyayım dedim.
şeyda ne terslik olmuş, üzüldüm gelemediğine.
ismiye hoşgeldin.özlemiştik seni, yeni eviniz de hayır uğur getirsin.

sagol canim bunu bende deniyecegim
cok yagli oluyor kizartinca gercekten esim zaten cok yemek seciyor.
sadekt şu sıralar uyku uykunun mayasıdır lafını o kadar çok duyuyorum ki bunu deniyorum.. gündüz seninki kaç saat uyuyor? Efe toplam 3 saat uyuyo çok mu?
kızlar sizinkiler gündüz ne kadar uyuyo
benim kizim sabah saat 9-10 arasi yatar 1-2 ye kadar uyur.
sonra saat 2 gibi yatar 4e kdar uyur bazen 8 de 1 saat kadar daha uyuyp kalkar
ve nihayet yatisimiz saat 11-12 olur sabah 7 ye kadar kesintisiz masallah
emzirmeye kaldirmiyor
merhaba bayanlar nihayet evimdeyim internetim bağlandı,evim düzene girmek üzere sanırım artık normal hayatıma dönebilirimalkisalkisalkis
hayirli olsun canim yeni eviniz, gozun aydin :)

aysegul masallah naza erken yatiyormus
bende alistirmaya calisiyorum saat 9 dan sonra uyusun istiyorum,
ama bu bana bagli degil biliyorum :1no2:

slm kızlar ayyyyyyyyy sabahtan beri sayfa acık iki kelime yazamadım yaaaaaaaa
metin cok yoruyo beni önceden üç satte bir 40 dk. uyurdu bu düzen sasmazdı 10 gündür uyumuyo gündüz aksam yedi de yatıyo sabah 5 de kalkıyo 9 a kadar ayakta dokuzda yatıyo 11 e kadar baska da uyku yok bugun oyaladım biraz az önce yattı inş. 5 de kalkmaz....
mama sandalyesinde oturmuyo hoppala da durmuyo yere örtü seriyorum oyuncakları koyuyorum örtüden dısarı cıkıyo nerde yaramazlık varsa yapıyo bugun de evde giydigim terlikleri bulmus cevirmiş altını yalıyo ıyyyyyyyyyyyyyyyyy hep kucak ta hep kucak takötükedihüsoyeter ama bende insanım işlerim hep kaldı babamız yok ablamız hala yogunbakımda hayat ne zormus bea iki gündür de orucluyum zaman da gecmiyo ööööööööööööööööööööööfffffffffff böööööööööööööööööööö kafamçokkarıştı
dagevi dün çok korkmadım allahtan erkek var ya yanımda

huuuuuuuuu millet nerdesiniz yaw
evi silicem yarın ki yemekleri yapıcam banyoyu temizlicem azcık cay keyfi yapıcak 23:30 da yatmayı planlıyorum mıcıma motor taktım ara ara ugrarım...

sagol nazlı acamadım teli daha da dönemedim kusura bakma:1hug:ege nasıl nilsu napıyo

tahmin ettim açamadığını bende böyle zamanlarda çekinerek ararım müsaitmidir karşıdaki diye anladım canım.tüm iyi dileklerimiz ablanla canım Allahtan acil şifala diliyorum ona.
ege iyi zar zor yiyor bütün bebeler gibi,durduğu yerde durmuyor.yeni uyuttum.kızım da babaannede hala.yazlıkdan ankaraya geçmişler.pazartesi gelicek inşallah.çok ösledim

huuuuuuuuu millet nerdesiniz yaw
evi silicem yarın ki yemekleri yapıcam banyoyu temizlicem azcık cay keyfi yapıcak 23:30 da yatmayı planlıyorum mıcıma motor taktım ara ara ugrarım...

motorun markası modeli ne şekerim kaç model?soruyorum çünkü banada lazım:))))))))))
saydığın bütüm işler benide bekliyo kaydirigubbakcemile3

selamlar kıslar nasılsınz bakalım
ismye eviniz hayorlı olsun güle güle oturun ağız tadıyla

walla bizim topicde taşınan taşınana bu sene.ismiye hayırlı olsun canım güle gle otur
ben geçmişi okuyamadım okuyanlardan kopya çekip yazıyorum çok kötüyüm dimi:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…