2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar herkese
emel naber uyudumu onat?
inci sen nasılsın çağan nasıl?
ayşegül naz'a maşallah ne güzel alıştırmışsın
kaç gündür ancak okuyabiliyorum

kopyacı nazlıcankaydirigubbakcemile3nilsu duruyo mu sensiz oh ne güzelyerimsenibenmotorun markası 2.1.2009METİN önden cekişli gece calısan türden ve sessiz calısanından :roflol:sagol canım iyi dileklerin için....
ismiye hayırlı olsun evin:içelim:
inci nbr

hiç dururmu hergün şikayet denize gidicem diye kendi istedi şimdi hergün şikayet ediyor beni yaşlıların içine attınız hergün başka yaşlılar misafirliğe geliyor diyo.
motorun süpermiş çooook güldüm süpersin

bak bi kopya daha çekiiim : emelcim oğluşun 8. ay dönümü kutlu olsun
ya zaten bütün iyi dileklerim sizinle kopya bahane :))))))))))

kızlarr iyi geceler bizimde bugun 8. ay dönümümüzdü... rabbim damatlıklarını gelinliklerini de göstersin inş...(amin)

saol nazlıcım haticecim

onatcım uyudu hatice teyzesi anneside tv seyrediyordu

monteee kıs sizinde 8. ayınız kutlu olsun demiştim okumadın mı kııız sen bu gece yaprak dökümünü seyretmedinmi buralardasın

Kızlar benden pes oĞluŞum uyuyalı yarım saat felan oldu daha o uyanırmı dıye bekledım... Uyanmadı ŞÜkÜ allah'a bende yatayımda dınleneyım bırazcık.... Sızlere ıyı geceler tatlı rÜyalar bebıŞlerede delıksız huzurlu uykular dılıyorum abbımden... Hayırlı gecelerrr... ıyı sahurlar Şımdıden hehehe:)

herkese ii geceler kızlar...8 aylık olanlara maşşşallah nice aylara inş..

ismiye h.gdin güle güle otur evinde...
maşşallah naza ne kadar da güzel uyuyo öle
filizcim allah şifa versin ablana ii haberlerini de duyarız inş..motorun çok güzelmiş.:))bende de var aynısından elvin versiyonlu....
emelcim bi türlü denk gelemedik yaw seninle damadımda girmiş 8.ayına maşşaallah paşama...

herkeze teşekkürler kızlar,opuyorumnanaktan iyi geceler,kançiçeğim sen hala gececimisin?

bebişlerin 8.ayı kutlu olsun bayanlar yakında yaş günleri kutlanacak pastaları düşündünüzmü bakalım?

ben kendi adıma söyliyeyeim iyiyim chadii. Sen nasılsın...

ısmiye evin hayırlı olsun. Güle güle ağız tadıyla oturun inş.

Bu gece sahuru yapıp yatıcaz yine... TRT1 de "Esaretin Bedeli" diye güzel bir film vardı onu izledik... Arada böyle kaçamak yapıyoruz ama sonra uykusuz kalan ben oluyorum:)

Ben kaçıyorum hanımlar hepinize bol bol uykular... bebişler izin verirse tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…