şidacım 3 saat çok deil canım sen gündüz uyuyo diyince ben çok uyuyo sandım duruda gündüz 1 kez 3 saat bikezde 1 saat iki kez uyuyo
efe gece uykusuna kaçta yatıyo cnm duru saat 11-12 gibi uyuyo
benmde 3saat max uyur, ama akşam 8buçuk dedinmide yatağa geçio kendi kendine uyuyo çok şükür
maşallah canım naza ama çok erken kalkıyo sanırım duru 11-12 gibi uyur ama saat 11 kadarda uyur maşallaahuyuruz yaniiii:roflol:
slm kızlar ayyyyyyyyy sabahtan beri sayfa acık iki kelime yazamadım yaaaaaaaa
metin cok yoruyo beni önceden üç satte bir 40 dk. uyurdu bu düzen sasmazdı 10 gündür uyumuyo gündüz aksam yedi de yatıyo sabah 5 de kalkıyo 9 a kadar ayakta dokuzda yatıyo 11 e kadar baska da uyku yok bugun oyaladım biraz az önce yattı inş. 5 de kalkmaz....
mama sandalyesinde oturmuyo hoppala da durmuyo yere örtü seriyorum oyuncakları koyuyorum örtüden dısarı cıkıyo nerde yaramazlık varsa yapıyo bugun de evde giydigim terlikleri bulmus cevirmiş altını yalıyo ıyyyyyyyyyyyyyyyyy hep kucak ta hep kucak takötükedihüsoyeter ama bende insanım işlerim hep kaldı babamız yok ablamız hala yogunbakımda hayat ne zormus bea iki gündür de orucluyum zaman da gecmiyo ööööööööööööööööööööööfffffffffff böööööööööööööööööööö kafamçokkarıştı
dagevi dün çok korkmadım allahtan erkek var ya yanımda
selam kizlar
ben bugun hic iyi degilim biraz moralim bozuk
sabah daha kotuydum ziril ziril agladim acildim biraz
ama halen ruh gibiyim, sac bakimi yaptim sonra cok sacim dokuluyor
belki ise yarar. mutfagi zor toparladim gelinlerimi (camasir ve bulasik makinesi) calistirdim
ama herzamanki gibi icine atmadigim bir iki parca sey farkettim.
neyse ben bugun depresif takilicm sanirim ay noluyoki bana canim aglamak istiyor
bagira bagira ya
yemekte yapmam lazim ama canim hic istemiyorum mutsuzum bugun
kederliyim bugun(
yeşim canım seni çok iyi anlıyorum bir kaç gündür bende öyleydim dün eşimle güzel bir kavga ettimde rahatladım biraz:kedi:
bi kavgada ben etsemde evime geçsek ya.... benimkinde ters teper hiç götürmez...kafamçokkarıştı
günaydın kızlar
evine yerleşenler hayırlı olsun yeni evleriniz
balımcım tadilat işi beter bi iş güzelim ya her yer batacak toz içinde nasıl yapıcaksın
benimde bir sürü işim var ama yapacak halim yok
heraaaaa nerdesin seni çok özledik haber vermeden gitmezdin sen nereye gittin
kafamçokkarıştı:dilcikar: lmaz fff komşu gelcekmiş biraz sonra çocuğunu göndermiş...hiç çekemicem kendisini yaaa...ööööfff.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?