2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kizlar
ben bugun hic iyi degilim biraz moralim bozuk
sabah daha kotuydum ziril ziril agladim acildim biraz
ama halen ruh gibiyim, sac bakimi yaptim sonra cok sacim dokuluyor
belki ise yarar. mutfagi zor toparladim gelinlerimi (camasir ve bulasik makinesi) calistirdim
ama herzamanki gibi icine atmadigim bir iki parca sey farkettim.
neyse ben bugun depresif takilicm sanirim ay noluyoki bana canim aglamak istiyor
bagira bagira ya
yemekte yapmam lazim ama canim hic istemiyorum mutsuzum bugun
kederliyim bugun (

günaydın kıslarrr nasılsınız bugunnn... yeşimi anladımmm iyi diill yeşimcim sıkma canını canlan biraz canlan biraz kımılda kımılda şarkısını sana yolluyorum dinle açılırsın....
ismiyecim yeni ewin hayırlı olsun iyi günlerde güle güle oturman dileklerimle...
bizim ufaklık ta gece çok uyandı ya ne oluyo bu çocuklara anlamıyorum ama sanırım bünyem alıştı ki uykusuzluk fazla hissedemiyorum uyuştu bünye heralda hehehe

şidacım 3 saat çok deil canım sen gündüz uyuyo diyince ben çok uyuyo sandım duruda gündüz 1 kez 3 saat bikezde 1 saat iki kez uyuyo
efe gece uykusuna kaçta yatıyo cnm duru saat 11-12 gibi uyuyo

saat 9:00 la 10:00 arasında bi saatte uyuyo
dün gecemiz fena değildi sağolsun eşim ilgilendi , o 4 kez ben 3 kez süper bi geceydi

benmde 3saat max uyur, ama akşam 8buçuk dedinmide yatağa geçio kendi kendine uyuyo çok şükür

Maşallah

maşallah canım naza ama çok erken kalkıyo sanırım duru 11-12 gibi uyur ama saat 11 kadarda uyur maşallaah uyuruz yaniiii:roflol:

Bi Maşallah daha

Allah yardımcınız olsun çok zor , belirsizlik daha da zor

Zaman Zaman hepimize oluyor
iyi tarafından bakalım nedensiz yere mutsuzsun ya bi de mutsuz olmak için gerçek bir nedenin olsaydı

gunaydınnnnnnnnnnnnn
kısmet olursa temızlk yapıcam :))))))) kıcımı kaldırabılırsem desem daha ıyı olacakk
hepınızı cok ck optummm

günaydın ...
kızım hiç durmuyo yürüteç dr.kullanma dedi ama ben aldım chico nun
sadece wc gideceksem birde yemeğini hazırlarken içine koyuyorum mecburen koltuklardan tutunarak fırfır geziyo bizimkikaydirigubbakcemile2

benim kızım gece en az 4 kere kalkıyomafoldumben
gündüzde 2-3 kere zar zor uyutuyorum 30-40dk uyuyo:ecrin_bebek:
alıştım artık bu zamana kadar akıl sağlığımı nasıl korudum bende şaşırıyorum yaşadıklarımı düşündükçe yapayalnız bidesenağlama

günaydın herkeseopuyorumnanaktan heranın janjanlı günaydınlarına alışmıştım birkaçgündür gözükmüyor nedenseakannehir

dün ev aldı başını gidiyor demiştimya iftara 1 saat kala misafir geldi.tabi bende bir telaş.eşimin amcasıgil geldi oğlunun mezuniyetinden dönüyorlarmış.neyse 1 saat içinde hazırladık artık iftara yetişti ama benim evin tam bir temizliğe ihtiyacı var şuanda.eşimde evde tadilat yaptıralım diyor mutfağın tezgahını değiştircez birde oturduğumuz odaya balkonuda katıcaz.evim küçük gelen misafirim çok geniş bir oda gerekiyor o zaman.

yeşim canım seni çok iyi anlıyorum bir kaç gündür bende öyleydim dün eşimle güzel bir kavga ettimde rahatladım biraz:kedi:

günaydınn herkeseeeeeeee.........

umarım herkesler iyidir... evi taşıdık çok şükür yerleştirmesi kaldı... ama malesef henüz geçemedim... kaynamamgilde kalıyoruz ramazanda yanlız olmayın dediler bayramdan sonra geçicez ama ben şimdiden çok sıkıldım... oğlumunda iyice düzeni bozuldu.. akıllı uslu ismailim gitti yerine sürekli ağlayan zar zor yemek yiyen bi çocuk geldi... napıcam bilmiyorum....

günaydın kızlar

evine yerleşenler hayırlı olsun yeni evleriniz

balımcım tadilat işi beter bi iş güzelim ya her yer batacak toz içinde nasıl yapıcaksın

benimde bir sürü işim var ama yapacak halim yok

heraaaaa nerdesin seni çok özledik haber vermeden gitmezdin sen nereye gittin

Tünaydın kızlar, nasılsınız_?

Yeşimcim arada oluyor güzelim böyle, al defneyi çık dışarı biraz.Açılırsın,evde kaldıkça daha melankolik oluyor insan.Bir de aç şöyle hareketli müzik, defneyle beraber oyna, bırak gerisini işlerin.Bugünlükte yemek olmayıversin, 2 yumurta kırar yersiniz akşama:))))

Bende sabahtan beri yerleri filan sildim.Yerlerde dolaştığı için mecburen dakika başı silmem gerekiyor.Bir ev var yan tarafımızda, yerleri ahşap, onun sahibi ile görüşüp oraya geçmeyi düşünüyoruz, inşallah olur.Dua edin kızlar.Eşim satarsa orayı satın alabiliriz dedi.Harika olur aslında, ama hayırlısı diyorum bakalım.

hayırlısı olsun meralcim

bende eski evde halıfleksim vardı güzellerinden bu evde her yer parke olunca getirmemiştim ama şimdi onu temizlemeye verdim salona yayıcam çünkü paşacım küt küt vuruyor parkelere kafayun ı benimde içim acıyor bğyüyünce kaldırırım, birde herşeyi yere atıyor pat küt alttaki komşunun kafası şişmiştir;:)

bi kavgada ben etsemde evime geçsek ya.... benimkinde ters teper hiç götürmez...kafamçokkarıştı

bazen çok iyi geliyor içimdekileri söyleyi söyleyiverdim vallahi bugün nedense neşem yeinde.

haklısın ama eymende olunca geniş bir oda gerekiyor.ablamda gelir yardıma.tek korkum belim o yüzden birazda çekiniyorum çünkü evi komple temizlemek gerekiyor.

kafamçokkarıştı:dilcikar:lmazfff komşu gelcekmiş biraz sonra çocuğunu göndermiş...hiç çekemicem kendisini yaaa...ööööfff.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…