2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kaynanaciğumda birazdan gelir kuran okumaya gitmişti...... çıkarım birazdan ismailde mızmızlanmaya başladı kucağımda...... dua edinde biran önce evime gideyim bayrama daha çok var.... burda kalmak istemiyorum............

merhaba hanımlar... yine selam verip kaçmak zorundayım..şöyle bir okuyayayım bebişler ve anneneri nasıl diye ama beceremedim...bizimkide mızıklanmaya başladı..biz iyiyiz,tüm bebişlerde iyidir inşalah diyip kaçıyorum...

selam kızlar kulaklarım çınladı bi bakayım dedim kaydirigubbakcemile3

günaydın ay hiç keyfim yok bu sabah elimde olsa bağacaktım kocişi kalk diyorum çocuk bişey yemedi aç aç duruyor oyala biraz çorbasını yapim bari gözlerini açamıyormuş beyefedi ay çok sinirlendim yaa sonrada çağana bağırdım neden hiç bişey yemiyosun diye sonrada kendime kızdım ufacak yavruma neden bağırdım diye ama çok yoruldum yaa şimdi bile ağlıyorum sinirlerim bozuldu valla neyse bir balkona çıkıp sigara içim kendime gelim

bizim topik toptan bir psikoloğa gitsin bence:lepi:başta ben olmak üzere iyi bir tedaviye ihtiyacımız var gibi.bu bebişler ve babişler iyice yordu bizleri

selam kızlar..
az sonra jinekolğa gitcem 3 aya yakın regl olmuyorum
nolur dua edin bişey çıkmasın çıkarsa bi yandan idil bi yandan yeni gelen kafama huni takar gezerim artık

kaçak seni iyice kayboldun merak ettik bizde:kedi:

nerelrdesin özlemcim merak ettik iyimisin

teşekkürler tatlışlar ben iyiyim valla batuhan çok yaramaz akannehir akannehir akannehir

uğraşıp duruyoruz. siz nasılsınız bebişler nasıl herkesler iyidir inşallah.

selam kızlar..
nolur dua edin bişey çıkmasın çıkarsa bi yandan idil bi yandan yeni gelen kafama huni takar gezerim artık

hayırlısı elif inşallah yoktur yoksaaaa akannehir akannehir akannehir

bizim topik toptan bir psikoloğa gitsin bence:lepi:başta ben olmak üzere iyi bir tedaviye ihtiyacımız var gibi.bu bebişler ve babişler iyice yordu bizleri
yurekten katiliyorum canim

selam kızlar..

sanda katiliyorum canim, gezebilrisin yani
bende ayni korkulari yasadim Allahtan adet oldum icim rahat simdi.

Incicim ya sinirlenme diyecem ama tencere dibin kara seninki benden kara
kelin ilaci olsa basina surecek

Ozlem gercekten gorunmuyorsun uzun suredir?
Batuhan cok mu huysuz valla ben bugun yayayim micini deprasif takilim
dedim ama yine olmuyor, yemek yaptim mecbur
tek basimada oturdum yedim
babamiz nerde mi? tabiki isten geldi ve guzellik uykusuna yatti laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

bide demin yag doktumyere ya hergun kendimi asiyorum sicak suyun icine pril doktumde
sildim acaba yaglar gecmismidir?? poofff poofff

Selam güzel bayanlar ve bebişleri..

Benim karnım ağrıyor üşüttüm galiba... Hem karın ağrısı hem uykusuzluk bi acayip bişey oldum ben. Gece eşimle tv izledik 1 gibi sahuru yapıp yatacaktık amma velakin bizim kız uyandı. Saat üçte anca yattık ve sabahın altısında uyandı... 3 saat uykuyla duruyorum bunun yanında iftar yemeğim de yok. Ve daha alışverişe çıkacağız... Üç gündür erteliyoruz yorgunluktan...

sizin durumda vahimmis Tubacim
kiizm beni bugun uzmedi masallah sabahta baya guzel uuyudu
simdide uykusu var ama direniyor biraz
bugun hep yatagina koydm uyudu masallah
bakalim yine koydum ise yarayacakmi ayagimda sallayinca cok zor oluyor bide bana
daral geliyr ya

bide kizim bana bugun kizdi teyzeleri
elindeki oyuncagi almam gerekiyrodu ustunu degistiriken aldim oyuncagini diye
bayagi soyledi , bide bulasik makinasinin alt rafini zor biraktirdim
fircada yemeye basladik sipadan suna bak buyumuste hanim
cok seviyorum herhalini ben ya kizimin yerim onu ben yirim yirim Şeniz
8. ayi dolan bebisleride kulluyorum a.s.

yeşim aynısını aybükede yapuyor.. istemediği bişeyi yapınca söylenip duruyor...

buyuduler sipalar ya :) cok tatli oluyorlar kizincada ya

bu arada kizim uydu hemde kendi kendine vede bu saatte ruya gibi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ay çok güzel yeşim ya.. böyle devam et sen bence... ben görebilecekmiyim acaba kendi kendine uyuduğunu. Çok mu uykusu varda kendi kendine uyuyr seninki..

ben çıkıyorum eşimin işleri varmiş... hayırlı günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…