ECE ve EZGİ kızlarımızın 8. ayı kutluuuuu olsun huuu huu annişleri gözünüzaydın
canim ben denedim cok asiri uykusu varsa mutlaka salliyorum,ay çok güzel yeşim ya.. böyle devam et sen bence... ben görebilecekmiyim acaba kendi kendine uyuduğunu. Çok mu uykusu varda kendi kendine uyuyr seninki..
ben çıkıyorum eşimin işleri varmiş... hayırlı günler...
Ay ne kadar guzel denk gelmis canim yaTesekkur ederz canim zaman akip gidiyor 5. Evlilik yildonumumuz bugun ayrica ama Ezgi hala hasta hic keyfim yok
aaaa aşkolsun sevda ne işn var nisan annelerinde bize anlatıcan tabii sen tekrar doktora gitttinmi:CüvCüv:slm kızlar ya kızlar ben bu nisan annelerine alışamadım giriyom bi slm yazıyom sonra iki gün sonra tekrar ne bilim yeni yeni nicler tanımadığım isimler bi tuhaf oluyo sankii yani sonuçta bizde o şekilde tanıştık ama ne bilim ben galiba bu hamileliğide size anlatıcamkaydirigubbakcemile3
aaaa aşkolsun sevda ne işn var nisan annelerinde bize anlatıcan tabii sen tekrar doktora gitttinmi:CüvCüv:
laf taşıyon ha?delikafaduldenyok be canım orayada burayada takılırım dedim ama sarmıyoo.ayy biri girip okusa dedikodu yapıyo bu hatun dicekler :roflol: topikten topiğe laf taşıyom ben :dance:
gittim canım dr herşey yolundaymış 1 ay 1 haftalıkmış ve problemlik bişey yokmuş dedi dr ama tabi iki hafta sonra testlerim falan var.şuan herşey yolunda canım sen nasılsın nasıl gidiyo kars hayatı dicem ama ii olmasını beklemiyorum.aslında ben yeşimide anlıyorum sen yeşim ayça ve bir kaç arkadaş daha var yani gurbet ellerde bunalmamak kafayı yememek mümkün deil Allah sabır versin kızlar size
kizkardesimde uye olmus ama oda tam beceremiyorslm kızlar ya kızlar ben bu nisan annelerine alışamadım giriyom bi slm yazıyom sonra iki gün sonra tekrar ne bilim yeni yeni nicler tanımadığım isimler bi tuhaf oluyo sankii yani sonuçta bizde o şekilde tanıştık ama ne bilim ben galiba bu hamileliğide size anlatıcamkaydirigubbakcemile3
sagol canim ya gercekten gurbet zoryok be canım orayada burayada takılırım dedim ama sarmıyoo.ayy biri girip okusa dedikodu yapıyo bu hatun dicekler :roflol: topikten topiğe laf taşıyom ben :dance:
gittim canım dr herşey yolundaymış 1 ay 1 haftalıkmış ve problemlik bişey yokmuş dedi dr ama tabi iki hafta sonra testlerim falan var.şuan herşey yolunda canım sen nasılsın nasıl gidiyo kars hayatı dicem ama ii olmasını beklemiyorum.aslında ben yeşimide anlıyorum sen yeşim ayça ve bir kaç arkadaş daha var yani gurbet ellerde bunalmamak kafayı yememek mümkün deil Allah sabır versin kızlar size
cook yakisikli kurulmus koltuguna :))avatar resmim nasıl yakışıklı çıkmışmı benim miniş
Tuba cim aslinda o kadar haklisinkihadi ama bayanlar.... silkelenin şöyle bir kendinize gelin... Hiçbirimizin psikoloğa felan gitmesine gerek yok. Bazen herşeye yetişememekten, yorgunluktan ve uykusuz geçen gecelerden dolayı gereginiz okadar.. Bunlarda aşılacak şeyler... Sinirliyim, kötüyüm, alınganım dedikçe... bugün canım çok sıkkın hiç birşey yapmak istemiyorum dedikçe moralimiz hiçbir zaman yerine gelmez...
Mesele; mutluyum, huzurluyum, sağlıklıyım, sağlıklı bir eşim ve yavrum var, aç değilim açıkta değilim, istediğim herşeyi alabiliyorum vb vb şeyleri düşünüp söylemek... yoksa sıkıntı edilecek okadar çok şey varki... Ben daha iki dakika önce şahit oldum mesela... Komşum geldi üç yaşında oğlu var ve engelli bir çocuk. Gözleri görmüyor, kulakları duymuyor denebilir... Şuan üç yaşında ama ne oturabiliyor, ne konuşabiliyor. Sürekli anne kucağında ve onsuz bir dakika ağlamadan durmuyor. Kadın ruh gibi, sinirleri yıpranmış bir durumda... Bugün doğukan sürekli nöbet geçiriyormuş, emarları temiz çıkmamış. Ve sayamadığım dahası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?