2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim ben denedim cok asiri uykusu varsa mutlaka salliyorum,
yani yeni mayismis olmasi lazim o kivami tutturmam gerekiyor
yemek tarifi gibi oldu ama :)) bizimkinde ise yaradi
dun cunku cok uykusu vardi yatirdim durmadi zaten aglatmadim
bu aksamda odadan cikarken bir nara atti
bir iki mizmizlandi 5dk icinde sesi kesildi sonra gittim baktim uyumus :))

Tesekkur ederz canim zaman akip gidiyor 5. Evlilik yildonumumuz bugun ayrica ama Ezgi hala hasta hic keyfim yok
Ay ne kadar guzel denk gelmis canim ya

canim cok gecmis olsun Ezgiye , nesi var?? dr gittinizmi??

kızlar walla balımın hepberaber psikiatr a gitme fikri harika.başı çekebilirim çok moralsizim bende.
ya da şöyle yapsak bizim topiği adsız dertli anneler yapsak ortaya bi terpist atıp merheba ben nazlı ben dertli bir anneyim falan yapasak :))))))))))))))))))))herkes de hep bir ağızdan hoşgeldin dese hahahaha süper grupterapisi.aslında farklı bir şekildede olsa burda yaptığımız grup terapisi.şanslıyız

slm kızlar ya kızlar ben bu nisan annelerine alışamadım giriyom bi slm yazıyom sonra iki gün sonra tekrar ne bilim yeni yeni nicler tanımadığım isimler bi tuhaf oluyo sankii yani sonuçta bizde o şekilde tanıştık ama ne bilim ben galiba bu hamileliğide size anlatıcamkaydirigubbakcemile3

aaaa aşkolsun sevda ne işn var nisan annelerinde bize anlatıcan tabii sen tekrar doktora gitttinmi:CüvCüv:

aaaa aşkolsun sevda ne işn var nisan annelerinde bize anlatıcan tabii sen tekrar doktora gitttinmi:CüvCüv:

yok be canım orayada burayada takılırım dedim ama sarmıyoo.ayy biri girip okusa dedikodu yapıyo bu hatun dicekler :roflol: topikten topiğe laf taşıyom ben :dance:
gittim canım dr herşey yolundaymış 1 ay 1 haftalıkmış ve problemlik bişey yokmuş dedi dr ama tabi iki hafta sonra testlerim falan var.şuan herşey yolunda canım sen nasılsın nasıl gidiyo kars hayatı dicem ama ii olmasını beklemiyorum.aslında ben yeşimide anlıyorum sen yeşim ayça ve bir kaç arkadaş daha var yani gurbet ellerde bunalmamak kafayı yememek mümkün deil Allah sabır versin kızlar size

laf taşıyon ha?delikafadulden
iyi olduğuna sevindim inşallah testlerinde iyi çıkacak canım.kendine dikkat ediyorsun dimi?beslenmene falan..
ben iyi diyim iyi olim bari çooook sıkıldım burda pek evden çıktığımda yok.bugün hava idare eder de genellikle oldukça serin.buranın havası hiç benzemiyor oralara.bebekle dışarı çıkamıyorum üşüyecek diye.zaten ne zaman yağmur bastıracağı hiç belli olmuyor.eve tıkılıp kaldım walla.:sinifsinif:

ayyy çok tatlı olmuş minik ege maşallah paşamıza
canım dikkat etmeye çalışıyorum ama ben zaten bu konuda çok dikkatli bi insan olamıyorum ne yazıkki
canım oranın kışı çok fenadır çok çok dikkatli olun ve hazırlıklarınızı şimdiden yapın titretir yani bide kar oranı çoktur ve rüzgarı insanı yakıyor
dört gün kaldım zenciye döndüm Allah kolaylık versin canım yaaa

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ilk yazım belki bazılarınız hatırlamaz ama ne yapalım yeniden gireceğim aranıza 2 ay memleketteydik internet yoktu çok özlüyordum kadınlar kulübünü neyseki geldim yine aranıza geçmişi okuyamadım sevda hariç kimseden haberim yok
sevdacım hayırlı olsun umarım herkes iyidir
bizim nasıl olduğumuza gelince belki hatırlayanlar vardır yememe problemimiz devam ediyor
2 ay önce 6 kiloyduk şimdi 6400 ne kadar vahim değil mi
bu kadar zayıf ocak bebeği yok aramızda
neyse moralimi bozmayacağım ben çabalarıma devam edeceğim

hadi ama bayanlar.... silkelenin şöyle bir kendinize gelin... Hiçbirimizin psikoloğa felan gitmesine gerek yok. Bazen herşeye yetişememekten, yorgunluktan ve uykusuz geçen gecelerden dolayı gereginiz okadar.. Bunlarda aşılacak şeyler... Sinirliyim, kötüyüm, alınganım dedikçe... bugün canım çok sıkkın hiç birşey yapmak istemiyorum dedikçe moralimiz hiçbir zaman yerine gelmez...

Mesele; mutluyum, huzurluyum, sağlıklıyım, sağlıklı bir eşim ve yavrum var, aç değilim açıkta değilim, istediğim herşeyi alabiliyorum vb vb şeyleri düşünüp söylemek... yoksa sıkıntı edilecek okadar çok şey varki... Ben daha iki dakika önce şahit oldum mesela... Komşum geldi üç yaşında oğlu var ve engelli bir çocuk. Gözleri görmüyor, kulakları duymuyor denebilir... Şuan üç yaşında ama ne oturabiliyor, ne konuşabiliyor. Sürekli anne kucağında ve onsuz bir dakika ağlamadan durmuyor. Kadın ruh gibi, sinirleri yıpranmış bir durumda... Bugün doğukan sürekli nöbet geçiriyormuş, emarları temiz çıkmamış. Ve sayamadığım dahası...

chef cnm bi ocak bebeği daha vardı galiba 6400 olan... Bizimkide kilolu değil, öenmli olan sağlıklı olması...

çok fazla kilo istemiyorum 1 kilo daha olsun yeter tabi en önemlisi sağlıklı olması neler neler var seninde dediğin gibi

neyse ben kaçayım... önce aybüke hanımı doyurup sonra iftara bişeyler yapacam...

kizkardesimde uye olmus ama oda tam beceremiyor
kaynasmak zaman alir biraz dye dusunuyorum.
sagol canim ya gercekten gurbet zor
Biz martta donecegiz gerci bizimki cok uzamaz belki ben daha once
gelirim bilmiyorum henuz

avatar resmim nasıl yakışıklı çıkmışmı benim miniş
cook yakisikli kurulmus koltuguna :))
Tuba cim aslinda o kadar haklisinki
ne kadar sukretsek az hic bir sey olmasa saglikli bebeklerimiz var Allaha sukur

bugun bir topik okudum kadincagizin biri bebek istiyor olmuyormus. bebek yelegi patigi filan ormus onlari cikarip arada agliyormus, ay bu bana cok dokundu
icim eridi resmen. senin anlattigin olayda cok uzucu
Allah saglik versin o cocuga duzelme umudu yomudur acaba?? niye oyle olmus erken
dogummu
Allah tum kuzulari esirgesin, muhafaza etsin

nbr yeşim..ben okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorumki..bi de kuzumla uyumuşum valla, burası açık kalmış..uyku çok tatlı ya, tekrar uyusam mı acaba :ecrin_bebek:

Valla yeşim iyileşme şansı eğitimle olabilir. Oda oturmak, yürümek yani kendi özel ihtiyaçlarını giderebilmek...

Erken doğum değil aslında. Doğum sırasında sıkışmış galiba. Annesi anlı mordu doğduğunda hemen ağlamadı diyor. Beyninde kan pıhtıları var... Aslında vücut olarak çok sağlam bir bebek. Sadece beynin komut vermesi gerekiyor...

cheef üzülme kıııız yanlız değilsin benim ege de hala 6400 hiç üzülme yapıları öle demekki.önemli olan sağlık.bende özeniyom bazen pofidik bebelere de napalım bizimkilerde hamsi kuşu :)))
tuğba çok doğru söyledin aslında.sanırım elimizde olan en kıymetli şeyleri unutup şükretmeyi unutabiliyoruz.belkide burda birbirimize nazımız geçiyor diye dert sayıyoruz.ama çoook iyi durumdayız şükür.Allah öle durumdaki bütün hastalara ve bakanlara sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…