yaa kızlar bişey soracağım... Bu çekmeceleri tutan bi araç varmış. Bebekler açıp-kapayamasın diye(elleri sıkışıyor benim kızın).. bileniniz varmı? veya alanınız? nerden satılır...
merhaba kızlara.s.ben dışarı çıkacaksam oğluma bırakıyorum evde yoksam en iyi o bakıyor,ama evdeysem mümkün değil bakmıyor,benimde kızıma yumurta yedirmem lazım ama yemiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım varmı bir fikri olan?
balım maşallaheymene biziki daha ne emekliyor,ne de alkış yapıyor:çok üzgünüm:
sedakt onuda denedim ama yemiyor,hamileyken yumurtadan tiksinmiştim ondan yemediğini düşünmeye başladım paranoyaklaşıyorum herhalde ama doktor protein eksikliği olduğunu mutlaka yemesi gerektiğini söyledi bakalım ne yapıcaz.
sevdacım devam sütü ve devam maması aynı şeyler firmalar artık mama yerine ab standartları gereği süt adını vermişler ben milupaya mail yazarak sormuştum yani bir fark yok benimki pek sevmediği için içmiyor mama yada süt sabahları zorla içirmeye çalışıyorum yoksa süt içeceği yok sen emzirmeyi kestinmi onun içinmi soruyosun
ismiye protein içeren başka gıdalardan ver canım illa yumurta şartmıki bende vermiyorum yumurta alerjisi var ne zaman versem kolunda kızarıklar oluşuyor eğer illa yumurta verecem diyorsan çorbalarına bile katabilirsin ezerek
slm elif iyiyiz ben de evdeyim eşim oruç olduğundan yatıyor bu arada sana geçmişolsun
sevda ben de bilmiyorum farkını bizimki mama içmediği için
ismiye senin de yeni evin hayırlı olsun şimdi nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?