2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse ben kaçtım...bir pazar çarşı dolaşıp geleyim eymeni babasına bırakıpta...inşallah gelineye kadar yolda bulmam çocuğuakannehir çamaşır asıncaya kadar tuvalate girmiş pazardan gelinceye kadar yola çıkar babasına emanet edince korkuyorumkaydirigubbakcemile

ayça benim oğlan hayırdan azardan hiç anlamıyor.ben hayır dedikçe dahada yapmaya çalışıyor...inatlaşıyor ya sevimlilik yapmaya çalışır ya da var gücünle çığlık atmaya başlar.bende nasıl eğiteceğimi bilemiyorum

:) hadi sana iyi gezmeler cnm..aman biraz sorumluluk ver de alışsınlar, yoksa böyle gitmez..her yükü biz aldıkça daha da yük biniyo..

merhaba kızlara.s.ben dışarı çıkacaksam oğluma bırakıyorum evde yoksam en iyi o bakıyor,ama evdeysem mümkün değil bakmıyor,benimde kızıma yumurta yedirmem lazım ama yemiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım varmı bir fikri olan?

balım maşallaheymene biziki daha ne emekliyor,ne de alkış yapıyor:çok üzgünüm:

yaa kızlar bişey soracağım... Bu çekmeceleri tutan bi araç varmış. Bebekler açıp-kapayamasın diye(elleri sıkışıyor benim kızın).. bileniniz varmı? veya alanınız? nerden satılır...

canım ya bebek mağazalarında ya yapı marketlerden bulabilirsin

canm kahvaltılaqrına ezerek yedir ben öle yediriyorum

balım maşallaheymene biziki daha ne emekliyor,ne de alkış yapıyor:çok üzgünüm:

yapar canım her bebek bi olmaz hepsinin gelişimi farklı

slm kızlar herkese ii pazarlar

bende size bişi sorcam geceleri devam sütü içireniniz varmı varsa kaç cc veriyosunus
diğer bi sorumda devam maması ile devam sütü arasındaki fark nedir ikisinide biberonla verebiliyorus hangisi daha doyurucu bi anlatın hele

sedakt onuda denedim ama yemiyor,hamileyken yumurtadan tiksinmiştim ondan yemediğini düşünmeye başladım paranoyaklaşıyorum herhalde ama doktor protein eksikliği olduğunu mutlaka yemesi gerektiğini söyledi bakalım ne yapıcaz.

slm elif iyiyiz ben de evdeyim eşim oruç olduğundan yatıyor bu arada sana geçmişolsun
sevda ben de bilmiyorum farkını bizimki mama içmediği için
ismiye senin de yeni evin hayırlı olsun şimdi nerdesiniz

ismiye doktor protein eksikliği için protifar diye bir mama vermedi mi?vermediyse bir sor istersen
biz cok zayıf olduğumuzdan protein için protifar karbonhidrat için fantomalt diye bir mama kullanıyoruz

chef ben inegöldeyim teşekkürler,kilo problemimiz yok idrar tahlilinde çıktı mutlaka yumurta yedir dedi başka birşey önermedi diğer şeyleri yine yedirebiliyorum ama yumurta sevmiyor et ve et suları vermeye çalışıyorum.

sevdacım devam sütü ve devam maması aynı şeyler firmalar artık mama yerine ab standartları gereği süt adını vermişler ben milupaya mail yazarak sormuştum yani bir fark yok benimki pek sevmediği için içmiyor mama yada süt sabahları zorla içirmeye çalışıyorum yoksa süt içeceği yok sen emzirmeyi kestinmi onun içinmi soruyosun
ismiye protein içeren başka gıdalardan ver canım illa yumurta şartmıki bende vermiyorum yumurta alerjisi var ne zaman versem kolunda kızarıklar oluşuyor eğer illa yumurta verecem diyorsan çorbalarına bile katabilirsin ezerek

yememesi yumurtadan deildir canım ya zaten yumurta sarısının yarısını yada yarınında yarısını veriyosun artı bunu yaptığın kahvaltı karışımına katıyosunki içinde daha birsürü çeşit var sevmemesini yumurtaya nasıl bağladın anlayamadım belki içindeki başka bişeyi sevmemiştir incininde dediği gibi başka bişeye kat çorba olur muhalebi olur.

anladım canım eşimden devam sütü istedimde dün oda eczaneden devam mamasını getirmiş yanlışlıkla aynı kutu ve aynı görünüm die bende vermedim ama geride göndermedim tekrar devam sütü getirttim onuda öğrenimde olmadı onuda verim duruya dedim
biz memeyi bıraktık canım dr öle istedi ama zaten duru sadece gece bir kez emiyodu ondada süt die bişi yoktu işte ölesine çekip duruyodu bende süt iki aydır yok,zaten düşünüyodum devam sütüne başlamayı çünkü duru çok uzun uyuyo ve sadece bir kes uyanıyo okadar saat aç kalmasını istemiyorum ve çok şükürde devam sütüne hayır demedi içiyo saat 12 de uyuyo sabah 7-8 gibi 150 cc devam sütü içip tekrar uyuyo sonrada 10-11 gibi uyanıp kahvaltısını yapıyo.

slm elif iyiyiz ben de evdeyim eşim oruç olduğundan yatıyor bu arada sana geçmişolsun
sevda ben de bilmiyorum farkını bizimki mama içmediği için
ismiye senin de yeni evin hayırlı olsun şimdi nerdesiniz

tşk canımm

merhaba hanımlar bende ocak annesiyim yeni yeni vakit buluyorum 2. kızım 14 ocakta doğdu şimdi kenarlarda yürüyor! çok şirin onu çok seviyoruz ama hiç bir şey yemiyor üç kaşıktan sonra tükürüyor sadece emiyor emmeyi biraktıktan sonra yememesinden korkuyorum

ballımm sanırım yenisin burda emiyo ya oda yeter emmeyi bırakırsa yemeğe dayanır korkma ama sen gene vermeye çalış ara öğün gibi azar azarda olsa... bursanın neresindesin sen bende bursada oturuyorum

Merhaba kizlar
benim icin yorucu ama guzel bir gundu,
Esimin eski is aekadasi ve onun hanimiyla alisveris yatik
kendime Defneye birkac parca birsey aldim ama butun negatif enerjimi attim valla::))
kizimin cicileri coook guzel teyzeleri bide evde giysin diye sandalet tarzi birsey aldim
kizim da hic uzmedi beni
kendine ciciler alinacagini hissetti galiba :)
Ayrica fotografcidan randevu aldik kizimin fotografini cektirecegiz
ay super fotograflar vardi ya kizlar, bebisleri bir giydirmisler cok sirin zaten kore
bebisleri (gerci tum bebisler sirin) biri melek olmus biri bahcivan, kostumler acayip
guzel :))
birde saat yaptiracagiz kizimin resminden ayy oda cok guzel
cektirdikten sonra sizede gosteririz teyzeleri ins huysuz olmazda sirin sirin gulumser sipa
neyse ben gecmisi okuyayim

yeşim harika bir gün geçirmişsin ne güzel..
elif neden idili de alıp dışarı çıkmıyorsunuz? biz az önce geldik, kollarım ağrımış, arabaya binmiyor bizimki.. ama yorulmuş, emdi uyudu.. sana de iyi gelir, kuzuna da..
veee, fazilet.. maşşallah eymene. adam olmuş seninki, kalkıp göbek atacak 1-2 aya kadar. Allah bozmasın neşenizi.
selamlar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…