Hayir olsun burcucum bizimkide yolda sanirim agzi akiyormerhabalar herkeslere hayrlı iftarlar...bizim 5..dişimizde patladı bugünnnhihoyyyt
Ay ne guzel ya ramazan gecince cay keyfi yaparsiniz.dünürcüm hayırlı olsun bizde daha tık yok
nazlıcım sen bilmiyorsun biz linay, ben, durusu aynı semtdeyiz aylinle aramızda araba ile 5 dklık mesafe var durusu ile apartmanlar yanyana benim komşular ocak annesi yani
Defnede sabah ciyak ciyak onu uyutana kadar benim uykum kaciyorselam arkadaşlar..
sabahın köründe uyandı berat,o yeniden uyudu ama benim uykum açılmış..
sepetçi geçmiş olsun, inşallah şişmez morarmaz..
ayçadan kopya çekip kuru meyve kaynatayım ben de kahvaltıya, iyi fikir..
dün benim de misafirim vardı iftarda, berat kalabalık sofraya bayılıyor, normalde ağzını açmayan çocuk, ne yersek istiyor. millet kola içerken ıh ıh yaptı, arkadaşım dedi, ben de gittim biberonuna pekmezli su koydum, rengi tuttu ya lıkır lıkır içti..
bunların inatları bize, bize..klava:
herkese güzel pazarlar..
ay bende alacam ondan bizimkinin parmklari hep cekmecelerde yayaa kızlar bişey soracağım... Bu çekmeceleri tutan bi araç varmış. Bebekler açıp-kapayamasın diye(elleri sıkışıyor benim kızın).. bileniniz varmı? veya alanınız? nerden satılır...
Ayni benim esim, agliyor diyor baska birsey demiyoray ben b u erkekeleri anlamıyorum balım valla sana koş dicene kadar alsaya ilgilenseya benimkide aynı kızıyorum bana gel bak dicene kadar sen bak dimi yok nerde
O kadar dogru soylemissinki,:)) bu adamları toplayıp babalık, sorumluluk konularında iyi bir eğitmeleri gerek ya..işte onları da yetiştiren birer kadın..aman kızlar biz bari oğullarımızı güzel yetiştirelim, yoksa zamanı geldiğinde bunlar da birilerini çoook üzer..
ay coook tatli ya
güle güle giysin yeşimcim defne cicilerini
ben sütüm için oruç tutmuyorum güya hiçbirşey de yemiyorum sütüm de olmuyor tabi
dört gözle akşamı bekliyorum
yeşim esra nerelerdeki biliyor musun merak ettim de
ismiye doktor protein eksikliği için protifar diye bir mama vermedi mi?vermediyse bir sor istersen
biz cok zayıf olduğumuzdan protein için protifar karbonhidrat için fantomalt diye bir mama kullanıyoruz
iyi uykular canımda orada saat kaç pardon?
birde orası neresi :)
merhaba ben de fantomalt kullanıyorum 1 ay oldu ama hiç kilo almadı yine senin bebiş aldı mı ben gunde 5 defa yiyeceklerine katıyorum 1 ölçü
ismiye doktor protein eksikliği için protifar diye bir mama vermedi mi?vermediyse bir sor istersen
biz cok zayıf olduğumuzdan protein için protifar karbonhidrat için fantomalt diye bir mama kullanıyoruz
off kızlar çok canım sıkkın.. kızım iki üç seferdir kusuyor...
muhallebiyi güzelce yiyor yaklaşık 170 cc civarında. Sonra son kaşıklara gelince hepsini birden kusuyor... Salı günü doktora götüreceğim, reflüden korkuyorum.. yada fayans ve laminantlarda yuvarlanmaktan üşütüyor da olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?