2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle giysin yeşimcim defne cicilerini
ben sütüm için oruç tutmuyorum güya hiçbirşey de yemiyorum sütüm de olmuyor tabi
dört gözle akşamı bekliyorum
yeşim esra nerelerdeki biliyor musun merak ettim de

merhabalar herkeslere hayrlı iftarlar...bizim 5..dişimizde patladı bugünnnhihoyyyt
Hayir olsun burcucum bizimkide yolda sanirim agzi akiyor
ama erken degil mi ya??
Ay ne guzel ya ramazan gecince cay keyfi yaparsiniz.
Ozendim valla bende izmite gecsem ins da hem kardesime hemde inci ye yakin olsam
diye bakiyorum

Defnede sabah ciyak ciyak onu uyutana kadar benim uykum kaciyor
oluyorum bir zombi :jeyyar:
birde bu pekmezli su olayi supersin valla demetcim benim esim
cok kola icer eminim oda yakinda isteyecek cok guzel bir cozum bende denicem isteyince
kahvaltiya gelince bende arada irmik kaynatip icine meyve ve kizlar ozellikle kabak cekidegi
katiyorum beyin gelisimi icin gerekliymis cinko varmis bilginize
yaa kızlar bişey soracağım... Bu çekmeceleri tutan bi araç varmış. Bebekler açıp-kapayamasın diye(elleri sıkışıyor benim kızın).. bileniniz varmı? veya alanınız? nerden satılır...
ay bende alacam ondan bizimkinin parmklari hep cekmecelerde ya
ay ben b u erkekeleri anlamıyorum balım valla sana koş dicene kadar alsaya ilgilenseya benimkide aynı kızıyorum bana gel bak dicene kadar sen bak dimi yok nerde
Ayni benim esim, agliyor diyor baska birsey demiyor klava:
O kadar dogru soylemissinki,
burda gorev erkek analarinin belki ikinci oglan olursa benimde.
bende elimden geldigi kadar bu konuda duyarli yetsitimek istiyorum
oğlumun videosunu koydum alkış yapaken çekmiştim.

İzlesene.com : Video - alkış eymene
ay coook tatli ya
ne guzel yapiyor
ya kizlar benim bu emekleme isi kafami bozuyor
halimi alsam ben eve
ay bilemiyorumki
yere koyamiyorum cocugu

sade yurutecte
biz mart gibi gidecegiz degermiki ay bilmiyorum :bbo: kafamçokkarıştı

bilmiyorum canim
vitamalt bana iyi gelmisti bir dene istersen
o baya arttiriyor

evet demetcim baya guzledi
ya kziima dizlik gordum cok sirin kurbagali alicaktim evde hali yok diye koyamam diye
alamadim
ay bu hali isi benim canimi cok skti.
ama bide tv unitesi var kesin oraya gidecek simdi bile oradan topluyorum gunde kac kere hanimi
korkuyoruz tv ustune duser diye kablolari cekiyor ama bir yandanda yerde rahatlan oynasin
diyroum offf ya bi cozum bulmama lazim bu ise
evi yeniden mi duzenlesem ne yapsamki

ayyyyyyyy sabahtan beri iki satır yazamadım(umarım iyiysinizdir özlüyorum sizle sohbeti ama metin cok yoruyor beni.....gece tam yatıcam saat 1 de bizimki sabah sandı herhalde uyandı 4 e kadar oyun oynadık sonra uyudu cok uykusuzum ....
dişleri cıkanlara hayırlı olsun bizde daha yok
eymen cok seker annesi izledim....
ben hala ogluma bişiy ögretemedi GEL GEL yaptırıyorum ama yapmıyo biliyorum ögrendi ama yapmıyo

ismiye doktor protein eksikliği için protifar diye bir mama vermedi mi?vermediyse bir sor istersen
biz cok zayıf olduğumuzdan protein için protifar karbonhidrat için fantomalt diye bir mama kullanıyoruz

merhaba ben de fantomalt kullanıyorum 1 ay oldu ama hiç kilo almadı yine senin bebiş aldı mı ben gunde 5 defa yiyeceklerine katıyorum 1 ölçü

Herkese iyi aksamlar bana iyi gecelr kizlar
saat cok gecti benim acilen yatip uyumam laizm
cunku yarin saat 7 de vardiyem basliyor
optum butun bebisleri Şeniz

iyi akşamlar herkese
ballım hoşgeldin aramıza güle güle büyüt yavrunu işallah daha sık takılırsın artık buraya
yeşimcim valla benim fikrimi sorarsan evi yeniden düzwenle ben öyle yaptım defnenin uzanabileceği şeyleri ayarla vede yere bırak eğer yerler laminant falansa uzun bacaklı eşofman tarzı bişe gydir ve sal canım hareket etsin çocuk emeklemesi içinde önüne az uağa sevdiği oyuncağı koy uzandıkça ilerlet oyuncağı hemen adapte olur zaten buarada işallah izmite taşınırsınızda valla sper olur çağana arkadaş gelmiş olur parka giderken falan biliyosun burda çok güzel park var
balım eymendee maşallah benimkide alkış yapıyor ama işine gelirse ay çağan sadece kendi isterse yapıyor yoksa ben yap deyince hiç tınlamıyor bu ğlan beni dinlemixcekmi ne
monte nasılsın canım ay gidip banyo yapmam lazım yarın kısmetse oruca devam hiçte halim yok pazara gittşk ordan çağana kılık kıyafet bşiler aldık yorulmuşum valla

iyi akşamlar

filiz ve inci çok teşekkürler.eymen gel gel yapıyordu ama bu ara unuttu.tek yaptığı sadece alkış herşeye alkış yapıyor.sabah uyanıyor hemen alkış yapmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3

yeşim sizin oturduğunuz evde neden halı yok oradakiler halı kullanmıyormu evinde merak ettimfisfisfis
biz yazın kaldırırız halıyı ama ben bu sene ince örtü gibi birşey aldım kilim diyorlar burda 25 tl.hem makinayada atıyorum temizlik açısındanda kolay.

merhaba kızlar nasılsınız,ben betülle uğraşmaktan bitmiş durumdayım son zamanlarda hiç mutlu değil çok huzursuz umarım siz benden iyi durumdasınızdır.

merhaba ben de fantomalt kullanıyorum 1 ay oldu ama hiç kilo almadı yine senin bebiş aldı mı ben gunde 5 defa yiyeceklerine katıyorum 1 ölçü

hayır canım benimki de almadı kilo ama biz daha yeni başladık araştırdığım kadarıyla 4-5 kutu bitiriyorlarmış sonra kilo alınıyormuş

off kızlar çok canım sıkkın.. kızım iki üç seferdir kusuyor...

muhallebiyi güzelce yiyor yaklaşık 170 cc civarında. Sonra son kaşıklara gelince hepsini birden kusuyor... Salı günü doktora götüreceğim, reflüden korkuyorum.. yada fayans ve laminantlarda yuvarlanmaktan üşütüyor da olabilir...

ismiye doktor protein eksikliği için protifar diye bir mama vermedi mi?vermediyse bir sor istersen
biz cok zayıf olduğumuzdan protein için protifar karbonhidrat için fantomalt diye bir mama kullanıyoruz

ben protifar kullanmıyorum acaba ikisi birden mi kullanılıyor ki sen gunde kac defa veriyosun

fazilet bebişine 10 puan canım. MaşaAllah...

Biz çıkıyoruz aybüke yazdırmıyor.. uykusu gelmilmiş..

ööutuujnmlb bo ıoı ö g

canım çok geçmiş olsun
inşallah önemsiz birşeydir.
ateşi falanda varmı?
ay şunlar hayırlısıyla bi büyüseydi mafoldumben

bu arada bu protifar ne oluyor?
iştah açıcı gibi birşeymi anlayamadım pek yazılanlarıda çok okuyamadım kızımdan
kızımında kilosu iyi sayılmaz doktor önerisi olmadanda kullanılyormu?

elif protein katkısı bide fantomalt var karbonhidrat takviyesi eğer kilo durumu iyşyse gerek yok kullanmaya birde dr kontrolü önemli yan etkisi olabiliyormuş okuduğum kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…