2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
y mutfağı topladım bulaşıkları makineye attım geceye temşz olsun dşye çamaşırlsr var toplancak çağanın çağanda uyumafdı hala 1 bulcak gene bu gece babasıyla uyuolar bende accık uzanim iyi geceler

iyi geceler millet nasılsınız bu gece şahap iki gündür delirtiyo beni ya kimsede bende bile durmuyo mız mız mız mızıldanıp duruyo kucağımda tutmaktan belim kopuyo 2 gündür napıcamı bilemedim ancak uyudu muhallebisini yedirdim yatırdım şimdi daha yeni çok yoruluyorum 2 gündür napıcam akıl veren varmı bana((

metin yattı seda ama cok huzursuzkötükedihüso
deniiiiiiiiiz kelin ilacı olsasenağlama
ayyyyyyyyyyy cok mutsuzum cok bosa koyuyorum almıyo doluya koyuyorum zaten dolumafoldumbenbir offffff ceksem degil karsı ki daglar dünya yıkılır:gitme:

canım aynen walla bazen deliricek kadar oluyorum bende çok yorgunum azcık dalsın iyice die bekliyorum gidip yatıcam dinlenicem bide sahura kalkıyorum uykum hpten yalan oluyo parca parca uyumaktan anam ağladı yaa

metinin durumu geçici cnm
ablanda dualarımızla iyileşicek inşallah bugünlerde geçici cnm sıkma canını metinin sana ihtiyacı var Allah yardımcınız olsun

kıslar şahap iyice daldı benden paso kıslar pilim bitti artık filizcim sıkma canını inş herşey yoluna girecek canım bu günlerini anı olarak bile hatırlamaman dileklerimle canım... dualarım senin ve ablanın yanında canım... kendineiyi bak sen kendine yi bakki metiş de iyi olsun öpüyorum canım...

canım fazala geliyor olmasın 170 cc çok fazla hazır muahllebilerde kutudaki tariflerde bile 150 falan yazıyor bence sık ama az az yedir bakalım e olcak

anladım can teşekkür ediyorum a.s.

rrica ederim ne demek burda bildiklerimizi paylaşıyoruz
ay sahur saat bir bakim dedim kimsler yok tabi şimdiden günaydın hayrlı haftalar

iyi uykular canımda orada saat kaç pardon?
birde orası neresi :)
Guney Kore canim 6 saat ondeyiz.
incicim haklisin canim ya cocuk ozgur kalsin
ben su ortadaki sehpayi falan kaldirtayim oda o kadar agirki yada kenarlarina su guvenlik
abaratlarindan takayim
prizlerede kapat alayim
yerede bir tane hali alayim
plazmadan korkuyorum onu nasil yapcam bilmiyorum keske duvara montali olsaydi
onudami kaldritsam zaten arada film izliyoruz
zate tehlikeli de birsey kalmiyor salayim kuzuyu cayira ozaman :)
canim bizim ev guya esyali ev ama bunlarda adet degil sanirim , yabancilara kiraladiklari
evlerde bulunmuyor maalesef bende zaten gecici diye almak istemiyorudm ama
dun soyledim esime bakalim halilara dedi bugun soracak
hayır canım benimki de almadı kilo ama biz daha yeni başladık araştırdığım kadarıyla 4-5 kutu bitiriyorlarmış sonra kilo alınıyormuş
dr bana da onu onermisti kilosu bir ara gerideydi ben kullanmadim daha yeni gecmistik
ek basinlere ve benimki ALlaha sukur reddetmedi, guzelce yedi yani suan 8 aylik
8 kilo normal dedi dr. ama korenin dr u??
canim usutmus olabilir son kasiklarda diyorsun incicin dedigi gibi cokta gelebilir
sende 170 yerine 130 filan ver az yesinde icinde kalsin
tepki vermiyormu benimki doyunca tukuyor ben kesiyorum diyorum icinde kalsin

herkese gunaydin bu arada kizlar
ve iyi sahurlar

Yine yalnizim senağlama senağlama

kiza da mercimek yapcam bugunde korkuyom blendriri acmaya uyanacak diye
kaldim boyle delikafadulden

günaydın kızlar nasılsınız bugun bakalım biz iyi diiliz valla herzamanki şahap ite uykusuz ve huysuz mız mız mızıldayıp duruyo... sizler nasılsınız? günüz güzel bebişler huzurlu olsun inş...

kıslar ben bi selam verim dedim şimdi çıkmam lazım oğlumun aylık kontrolü var dua edin de azcık kilo almış olsun gelince yazarım sonucu öpüyorum sizleri ve bebişleri...

günaydın deniz umarım kilo almıştır bebeğinde rahatlarsın canım,bizikide zıvanadan çıkmış durumda kaç gündür biraz daha böyle devam ederse halim ne olur bilmem birde hayır diye kızarsam dudaklarını büzerek ağlamaya başlıyormafoldumben

günaydın kızlar
nasılsınız herkes iyidir umarım
günaydın ekinsu..
gece iyi uyuyor mu peki?
berat gündüz 3-4 kere 1er saat uyuyor, ama gece nerdeyse saatte 1 uyanıyor.
günaydın demetcim
onatda gündüz 1 veya 2 kez 40 dk uyuyor gecede 2 saate bir kalkıyor dediğin gibi
valla bende doktora gece çok kalkıyor emmek için dedim benim dr da normal dedi anne sütü aldığı sürece kalkarsın dedi
yaa kızlar bişey soracağım... Bu çekmeceleri tutan bi araç varmış. Bebekler açıp-kapayamasın diye(elleri sıkışıyor benim kızın).. bileniniz varmı? veya alanınız? nerden satılır...
yapı marketlerde var diye biliyorum kkoçtaş praktiker bauhaus bunların internet sitelerinden de alabilirsin
oğlumun videosunu koydum alkış yapaken çekmiştim.

ızlesene.com : Video - alkış eymene
maşallah maşallah çok tatlı Allah nazarlardan saklasın bu arada komşunun geveze oğlu diyorsun ama eymene şarkılarıda söyletmişin çocuğa :)))
ismiye ben sabah kahvaltısında yumurta peynir ceviz cici bebe veriyorum bunları ıhlamurla ıslatıyorum yumurtanın tadı belli bile olmuyor , geri kalan ıhlamurada azıcık pekmez karıştırıyorum çay diye içiriyorum yerken

bu arada siz inegölde nerdesiniz kız benim yarım inegöllü sayılır annem oralı, ananem, teyzem, dayım hepsi ordalar yılda 4-5 kez giderim
bizimkiler inegöl lisesi var onun arka sokağında oturuyorlar kemalpaşa mahallesi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…