metin yattı seda ama cok huzursuzkötükedihüso
deniiiiiiiiiz kelin ilacı olsasenağlama
ayyyyyyyyyyy cok mutsuzum cok bosa koyuyorum almıyo doluya koyuyorum zaten dolumafoldumbenbir offffff ceksem degil karsı ki daglar dünya yıkılır:gitme:
elif protein katkısı bide fantomalt var karbonhidrat takviyesi eğer kilo durumu iyşyse gerek yok kullanmaya birde dr kontrolü önemli yan etkisi olabiliyormuş okuduğum kadarıyla
off kızlar çok canım sıkkın.. kızım iki üç seferdir kusuyor...
muhallebiyi güzelce yiyor yaklaşık 170 cc civarında. Sonra son kaşıklara gelince hepsini birden kusuyor... Salı günü doktora götüreceğim, reflüden korkuyorum.. yada fayans ve laminantlarda yuvarlanmaktan üşütüyor da olabilir...
anladım can teşekkür ediyorum a.s.
Guney Kore canim 6 saat ondeyiz.iyi uykular canımda orada saat kaç pardon?
birde orası neresi :)
incicim haklisin canim ya cocuk ozgur kalsiniyi akşamlar herkese
ballım hoşgeldin aramıza güle güle büyüt yavrunu işallah daha sık takılırsın artık buraya
yeşimcim valla benim fikrimi sorarsan evi yeniden düzwenle ben öyle yaptım defnenin uzanabileceği şeyleri ayarla vede yere bırak eğer yerler laminant falansa uzun bacaklı eşofman tarzı bişe gydir ve sal canım hareket etsin çocuk emeklemesi içinde önüne az uağa sevdiği oyuncağı koy uzandıkça ilerlet oyuncağı hemen adapte olur zaten buarada işallah izmite taşınırsınızda valla sper olur çağana arkadaş gelmiş olur parka giderken falan biliyosun burda çok güzel park var
balım eymendee maşallah benimkide alkış yapıyor ama işine gelirse ay çağan sadece kendi isterse yapıyor yoksa ben yap deyince hiç tınlamıyor bu ğlan beni dinlemixcekmi ne
monte nasılsın canım ay gidip banyo yapmam lazım yarın kısmetse oruca devam hiçte halim yok pazara gittşk ordan çağana kılık kıyafet bşiler aldık yorulmuşum valla
canim bizim ev guya esyali ev ama bunlarda adet degil sanirim , yabancilara kiraladiklariiyi akşamlar
filiz ve inci çok teşekkürler.eymen gel gel yapıyordu ama bu ara unuttu.tek yaptığı sadece alkış herşeye alkış yapıyor.sabah uyanıyor hemen alkış yapmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3
yeşim sizin oturduğunuz evde neden halı yok oradakiler halı kullanmıyormu evinde merak ettimfisfisfis
biz yazın kaldırırız halıyı ama ben bu sene ince örtü gibi birşey aldım kilim diyorlar burda 25 tl.hem makinayada atıyorum temizlik açısındanda kolay.
dr bana da onu onermisti kilosu bir ara gerideydi ben kullanmadim daha yeni gecmistikhayır canım benimki de almadı kilo ama biz daha yeni başladık araştırdığım kadarıyla 4-5 kutu bitiriyorlarmış sonra kilo alınıyormuş
canim usutmus olabilir son kasiklarda diyorsun incicin dedigi gibi cokta gelebiliroff kızlar çok canım sıkkın.. kızım iki üç seferdir kusuyor...
muhallebiyi güzelce yiyor yaklaşık 170 cc civarında. Sonra son kaşıklara gelince hepsini birden kusuyor... Salı günü doktora götüreceğim, reflüden korkuyorum.. yada fayans ve laminantlarda yuvarlanmaktan üşütüyor da olabilir...
günaydın demetcimgünaydın ekinsu..
gece iyi uyuyor mu peki?
berat gündüz 3-4 kere 1er saat uyuyor, ama gece nerdeyse saatte 1 uyanıyor.
valla bende doktora gece çok kalkıyor emmek için dedim benim dr da normal dedi anne sütü aldığı sürece kalkarsın dedidagevi canım sormaya valla altını değiştirmek çağanında yarım saatimi alıyor nerdeyse ay birde ayaklanırsa yandık artık peşinden koşa koşa değiştircez galiba:)
emel benimkide ündüz iki defa uyuyor ama akşam üstü 7den donra 1 saat uyuyor onunla gece 1e kadar oturuyor valla bende anlamadım sabahın köründede ayakta ay ben dayanımıyorum o nasıl dayanıyor anlamayorum drada sorduk biz nomal 1 yaşına kadar dedi
yapı marketlerde var diye biliyorum kkoçtaş praktiker bauhaus bunların internet sitelerinden de alabilirsinyaa kızlar bişey soracağım... Bu çekmeceleri tutan bi araç varmış. Bebekler açıp-kapayamasın diye(elleri sıkışıyor benim kızın).. bileniniz varmı? veya alanınız? nerden satılır...
maşallah maşallah çok tatlı Allah nazarlardan saklasın bu arada komşunun geveze oğlu diyorsun ama eymene şarkılarıda söyletmişin çocuğa :)))
ismiye ben sabah kahvaltısında yumurta peynir ceviz cici bebe veriyorum bunları ıhlamurla ıslatıyorum yumurtanın tadı belli bile olmuyor , geri kalan ıhlamurada azıcık pekmez karıştırıyorum çay diye içiriyorum yerkenmerhaba kızlara.s.ben dışarı çıkacaksam oğluma bırakıyorum evde yoksam en iyi o bakıyor,ama evdeysem mümkün değil bakmıyor,benimde kızıma yumurta yedirmem lazım ama yemiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım varmı bir fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?