2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende burdayim kizlar :)
sabah beri o topic senin bu topic benim dolaniyorum.
Yaydim micimi kaldiramiyorum, dun baya yorulmusum.
temizlik yapmadim, en kolay yemegi yaptim,
Defnede daha yeni yatti ya ay cok zor uyudu bugun zilli

ekinsu yeni taşındığımız için çok bilmiyorum ama sanırım aynı yerdeyiz,okullar caddesi diyorlar kültür parkın yanı,yumurtayı birde senin dediğin gibi deneyim bugün bakalım yiyecekmi,olmassa çorbalara falan katıcağım arkadaşların dediği gibi teşekkürler.

kızlar ben geldim daha şimdi şahap efendi bu ay tam 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış... yani 10500 gr kilo boy ise 80 cm olmuş... çok şükür bunada dimi? kilo boy maşallah sorunumuz yokta huysuzluğumuz aşırı çok var dr. gelen bi diş yok dedi damakları yeni şişmeye başlamış dio yani diştende diil geç çıkarır dişini bu dedi... aman sağlıklı olsunda geç çıkarsın önemli diil diorum bende napim...

canım ya, metinin durumu sinirlendirmesin seni, hepimiz aynı haldeyiz. geçecek bu günler, büyüyecek, inşallah adam olacaklar.. ablacığının da iyi hali için dualarımız, senin mesajını her gördüğümde iyi haber inşallah diye okumaya başlıyorum. umarım geçen yazdığın olumlu mesajın benzerini okumak yakındır.:Saruboceq::Saruboceq:

kıslar ben bi selam verim dedim şimdi çıkmam lazım oğlumun aylık kontrolü var dua edin de azcık kilo almış olsun gelince yazarım sonucu öpüyorum sizleri ve bebişleri...
denizcim, hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

selam kızlar..

kızlar ben geldim daha şimdi şahap efendi bu ay tam 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış... yani 10500 gr kilo boy ise 80 cm olmuş... çok şükür bunada dimi? kilo boy maşallah sorunumuz yokta huysuzluğumuz aşırı çok var dr. gelen bi diş yok dedi damakları yeni şişmeye başlamış dio yani diştende diil geç çıkarır dişini bu dedi... aman sağlıklı olsunda geç çıkarsın önemli diil diorum bende napim..

aaa, ben yazana kadar sen dönmüşsün bile.:)
maşşallah şahapa, çok güzel büyümüş..emeğine sağlık annesi.

rüyamda asansöre biniyordum kızlar, yatay gidiyordu, dikey gidiyordu..kafamçokkarıştı
ismiye, naber yerleştiniz mi artık? kayseri mi daha güzel, bursa mı?
yeşimm selam sana da..
tuğbaaa, düzeldi mi aybüke? gidecek misin doktora?

Günaydın hanımlar... uzun zamanlardaaaan sonra ilk kez bugün güzel uyuyabildim...

Dün saat 10:30 da aybükeye herzamanki muhallebiden yedirmiştim ama hepsini kusutu. Midede ne var ne yok boşalınca bende daha bişey yedirmedim. korktum. Sonra 11 gibi emzirip uyuttum. Arada uyandı ben emzrmek için kalktığımda geri uyumuş oluyordu. Saat 4:30 dasahuru yapıp emzirdim ozamana kadar uyudu hatta uyumaya devam ediyordu da ben acıkmıştır diye alıp emzirdim...

Sabah uyanmıştı ama kendi kendine geri uyumuş fındık kurdum. sonra 9 gibi uyandı oda da biraz gezmiş ben biraz daha uyudum.kahvaltısını yedi şimdi tekrar uyudu.. baba kız uyuyolar...

Cnm aybüke şimdi iyi ama kusmaları beni korkutuyor. üç oldu.. yani normalde 200 cc yememiş olsa fazla geliyo dicem ama 200 cc ye kadar yiyor bazen... Götürmeyi düşünüyoruz salı gününe randevu aldık..

Deniz maşaAllah boyu nekadar uzun...

yeşim haklısın çok geliyor olabilir.. Ama ben bazen bu kızın doyduğunu anlamıyorum... Verdikçe ağzını açıyor bende veriyorum:)

canım birde yemeğini felan azaltmayı dene yeşimin dedii gibi düzelir inş...

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun bi baktırmakta fayda var şahapta öyle yapıyodu bi ara dr götürdüm bişiy yok dedi hazımsızlık için bi şurup verdi yolladı... içirdim bi süre sonra kendiliğinden geçti... korkma bişiy yoktur inşaallah... banada boyu biraz uzun gibi geldi ama benim özellikle yağtıım bişey yok sadece hergün hiç kesmeksizin en fazla 150-175 cc yoğurt veriyorum okadar diğer yedikleri sizin yedirdiklerinizle hemen hemen aynı..

günaydın herkese

deniz maşallah oğluna biz 9 kiloyu görsek keşke...

tuğbacım sizede çok geçmiş olsun

EKıNSU o diğer komşumun kızı...geveze olan oğlan başka

slm arkadaslar bizde kontrolden geldik metin 350 gr almıs ne cok dimi:ecrin_bebek:doktor cok aktif bir bebek kilosu normal dedi
demeeeeeeeeeeet biraz dqaha iyiyim bugun
çok uykum var metin uyuyo bende yanına kıvrılıyım cok öptükŞeniz

merhaba herkese.umarım herkes iyidir.çok oldu girmeyeli.işe başladım tabi sorunlarım,işlerim arttı.boş vaktim pek olmuyor.işteyken kızımı çok özlüyorum.
bizimkinin daha dişi çıkmadı,emeklemiyorda.herşeyi biraz geç olacak galiba.umarım yakın zamanda emekler,o anlarını çok merak ediyorum...:Saruboceq:

bu arada nohcoy benim kızımda ya sabahları verdiğim mamayı,yada gece verdiğim muhallebiyi 3-4 gün boyunca kustu.burnuda akıyor.doktora götürdük,soğuk almış dedi.yani midesini üşütmüş.tabi havalar sıcakdiye çorap filan giydirmiyorum,yürüteciyle fayansların üzerinde çıplak ayak koşuşturuyor,ondan olabilir.bide kızımı bakmaya veriyorum,bakıcının evinde klima var çok dikkat etmiyorlar galiba ondanda olmuştur diye düşünüyorum.

ahhh canım çok geçmiş olsun ya dikkat etmek lazım bu ara tam üşütme zamanları havalar değişiyor ben çorabını birtek gece yatarken çıkarıyorum... üzerinede uykudan kalkınca yelek giydiriyorum... dikkat edin sizlerde üşütmesin bebecikler...

sıcak farketmez canım ya ben o kaynar sıcaklarda bile giydirdim çorabını o bebek sonuçta ayaklardan çabuk kaparlar hastalığı genede sen bilirsin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…