yaa benim oğlan aşırı derecede yaramazlaştı. heran tehlike. yakında boynuna tehlikeli madde levhası asıcam. yetişemiyorum buna ben..
dün kaşını morarttı akşama kadar üstüme sağa sola tırmanırken 3-5 defa düştü ondan önceki gün bepanthenle oynarken (altını değiştirirken eline alıyo sonra bezletmicem diye dönüyo kaçıyo falan) dengesini kaybetip üstüne düştü dudağını kanattı. ellerini mutfakta yıkıyodum oda sağ eliyle biyerlere uzanıyo bende ne var orda diye bakıyodum sol elini yıkamak için elini tutmaya kalktığımda bi baktım tezgahtaki koca ekmek bıçağını keskin kısımdan avuçlamış elinden alana dek canım çıktı. sağa bakıp sağ elle yaramazlık yaparken solla işi götürüyo senide aldatıyo velet.
akşam komşunun kızının gözünü cırmaladı gece acile gitmişler kızın göz şişmiş kızarmış. göznün beyazını yırtmış.
sayamadığım o kdar çok muzurluğu varki. bunları bu küçücük şeymi yapıyo inanamıyorum valla..
offfff korkuyorum allaha emenet olsun bütün bebekler. ne kadar dikkat edersen et o bişeyler yapıyo işte. biz annesi olarak bu kadar dikkatli iken kazalar olabiliyosa bakıcı
elinde nolcak bebeklerimiz....
serpil..
bu arada yeşim kızının alttaki resmi çok güzel bayıldım valla fıstıkım benim.. allah nazardan saklasın..
irem nehir meslektaşız canım. ben ücretsiz izndeyim şimdi. nisana kadar. seni çok iyi anlıyorum. off nb.lker offff...
haaa bu arada sen bebek yaşına girene kadar nb.ten muafsın tabi özelde çalışmıyosan...
kızlar ben geldim daha şimdi şahap efendi bu ay tam 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış... yani 10500 gr kilo boy ise 80 cm olmuş... çok şükür bunada dimi? kilo boy maşallah sorunumuz yokta huysuzluğumuz aşırı çok var dr. gelen bi diş yok dedi damakları yeni şişmeye başlamış dio yani diştende diil geç çıkarır dişini bu dedi... aman sağlıklı olsunda geç çıkarsın önemli diil diorum bende napim...
Cnm aybüke şimdi iyi ama kusmaları beni korkutuyor. üç oldu.. yani normalde 200 cc yememiş olsa fazla geliyo dicem ama 200 cc ye kadar yiyor bazen... Götürmeyi düşünüyoruz salı gününe randevu aldık..
Deniz maşaAllah boyu nekadar uzun...
bu arada nohcoy benim kızımda ya sabahları verdiğim mamayı,yada gece verdiğim muhallebiyi 3-4 gün boyunca kustu.burnuda akıyor.doktora götürdük,soğuk almış dedi.yani midesini üşütmüş.tabi havalar sıcakdiye çorap filan giydirmiyorum,yürüteciyle fayansların üzerinde çıplak ayak koşuşturuyor,ondan olabilir.bide kızımı bakmaya veriyorum,bakıcının evinde klima var çok dikkat etmiyorlar galiba ondanda olmuştur diye düşünüyorum.
slm kızlarr
ay valla her durum bir birinden zor valla şurda biay önce sizinle aynı şeylerden şikayet ederken şimdi hem hamile hem çocuk bakımı dahada zormuş diyorum bide mide bulantısı tabii.Allah yardımcım olsun valla şu ev işimi halletsemde bakıcı olayına erken girsem bende doğmasını beklemiycem valla böle zor oluyo en azından bebek gelene kadar hem birbirimize adapte oluruz ve ev işlerine bakarda bende kızıma ve kendime bakarım.ben evde olucağım için devamlı gözümün önünde olucak bakan valla çalışan için bakıcı çok zor kızlar Allah yardımcınız olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?