2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insan gözü gibi bakıyor ama işe başlayınca malesef el nasıl bakar bilinmyor. anne gibi herşeyine dikkat etmiyorlar ki. allah kolaylık versin...

deniz maşallah şahapa. geleceğin basketçisi olcak herhalde. bende bizimkinin boyunu uzun sanıyodum. 68cm. ( gülmeyin) gerçi dr kilosuna göre uzun diyor. bide görenler 6 aylık filan diye soruyorlar. yok diyorum 8 e gidiyo. ilk başlarda nazar değmesin diye 1 ay fazla söylüyordum canım oğlum anneme yalan söyletmiyim dedi herhalde saolsun şimdi geride. insanlarda inanmıyodur ay.

inci naber seninkjide bıraktığım yerde hala yemiyor. benimkide öyle pek yediği yok ama seninkine göre daha iyice. allah yardımcın olsun....

chef cim bu ilaçları ne için kullanıyosunuz? birde sen bursanın neresindesin ben osmangazi de yunuseli tarafındayım tokilerde oturuyoruz...
sepetçi canım olsun sağlıklı olsunda boy kilo mühim diil.bende bizimkini ssorduklarında 10 aylık felan diorum walla napim yoksa nazar felan allah korusun...

canım bu ilaçları kilo almadığı için kullanıyorum maşallah size biz 6400 gramız ben bursanın ilçesindeyim keles ilçesi

yaa benim oğlan aşırı derecede yaramazlaştı. heran tehlike. yakında boynuna tehlikeli madde levhası asıcam. yetişemiyorum buna ben..

dün kaşını morarttı akşama kadar üstüme sağa sola tırmanırken 3-5 defa düştü ondan önceki gün bepanthenle oynarken (altını değiştirirken eline alıyo sonra bezletmicem diye dönüyo kaçıyo falan) dengesini kaybetip üstüne düştü dudağını kanattı. ellerini mutfakta yıkıyodum oda sağ eliyle biyerlere uzanıyo bende ne var orda diye bakıyodum sol elini yıkamak için elini tutmaya kalktığımda bi baktım tezgahtaki koca ekmek bıçağını keskin kısımdan avuçlamış elinden alana dek canım çıktı. sağa bakıp sağ elle yaramazlık yaparken solla işi götürüyo senide aldatıyo velet.
akşam komşunun kızının gözünü cırmaladı gece acile gitmişler kızın göz şişmiş kızarmış. göznün beyazını yırtmış.
sayamadığım o kdar çok muzurluğu varki. bunları bu küçücük şeymi yapıyo inanamıyorum valla..
offfff korkuyorum allaha emenet olsun bütün bebekler. ne kadar dikkat edersen et o bişeyler yapıyo işte. biz annesi olarak bu kadar dikkatli iken kazalar olabiliyosa bakıcı elinde nolcak bebeklerimiz....

serpil..

offf serpilcim yüreğimi yazmışsın sanki al bendende okadar valla al birini vur ötekine tam yaramaz çağları inş. kalıcı bir hasar bırakmadan kendilerine büyürler... bizim oralarda bi laf vardır el elin eşşeğini türkü çağırarak ararmış derler.... aynen katılıyorum bakıcı anne kadar düşebilirmi üzerine bizler kadar...

Serpil benimkide seninki kadar olmasada yaramaz
ozellikle tv unitesinin yanina gidiyor kablolari cekistiriyor
bide gecen parmagini skistirdi cekmeceye
bende marketten bakicam kapilar ve cekmeceler icin guvenlik aparatlari

denizin dedigi gibi bende corapsiz birakmiyorum ayaklarini,
bide sandalet aldim onlari giydiriyorum heryere gidiyor cunku yurutecle

bide benimki diş gıcırdatmaya başladı. gıy gıygıy. emerkende yapmaya kalkarsa diye ödüm kopuyo.

bende de ne öd varmış dimi kopa kopa bi hal oldu...

bu arada yeşim kızının alttaki resmi çok güzel bayıldım valla fıstıkım benim.. allah nazardan saklasın..

serpil sen çalışıyormusun?24 saat nöbet anne olunca çok zor.

ewet o resme bende bitiyorum oğluşuma alcam ben onu kimse sulanmasın gelinime:)))) hehehe

irem nehir meslektaşız canım. ben ücretsiz izndeyim şimdi. nisana kadar. seni çok iyi anlıyorum. off nb.lker offff...

haaa bu arada sen bebek yaşına girene kadar nb.ten muafsın tabi özelde çalışmıyosan...

bu arada yeşim kızının alttaki resmi çok güzel bayıldım valla fıstıkım benim.. allah nazardan saklasın..

sagol canim ramazan dolayisiyla kapattik kizi
hehe :)

Ay bilmiyom Deniz heran cayabilirim :)) buyudukce sevgimde katlaniyor
kimseye veremem gibi geliyor :)

bende aski memnu yu izliyom kizlar ya
gecen hafta eski bolumu verdi sanmistim meger yeniymis

kıs ne cayması delideli konuşma gaçırırım gızını bak yani
onu bende izliyom yeni bölümüydü netten mi? izliyon

serpil ben 112 de attyim başka türlü çalışmam imkansız.walla ev hanımı olmak kolay.şimdi hem iş,hem ev,hem çocuk çok zor oluyor.bu tempoda zayıflamıyorumya pes yani.

canımm maşallah valla bizde o kiloyu bi görsekk şükret bol bol valla

canım benimde kendi fikrim sanki mama fazla arkadaşlarında dediği gibi duruda iştahlı bi bebektir maşallah ama yinede 150den fazla yemez yesede ben vermem özellikle gece yatırmadan çok yüklememek lazım mideler uyurken yazık minik mideleree

ben yaz boyu çorap giydirmedim şuanda sadece yürüteçe koyduğumda parkelere basmasın die giydiriyorum öle alıştı zaten sıcağa hiç tahammülü yok bizimkinin
ama sen şu bakan kişiyle konuş dikkat etsin açmasın klimayı yazık bebeye o ne anlasın klima falan daha şimdiden,insanın kendi canı yanmadan anlamaz ben bakıcıların anne gibi hassat olucağını sanmam ama sen devamlı sölee dikkatli olsun canımm

slm kızlarr
ay valla her durum bir birinden zor valla şurda biay önce sizinle aynı şeylerden şikayet ederken şimdi hem hamile hem çocuk bakımı dahada zormuş diyorum bide mide bulantısı tabii.Allah yardımcım olsun valla şu ev işimi halletsemde bakıcı olayına erken girsem bende doğmasını beklemiycem valla böle zor oluyo en azından bebek gelene kadar hem birbirimize adapte oluruz ve ev işlerine bakarda bende kızıma ve kendime bakarım.ben evde olucağım için devamlı gözümün önünde olucak bakan valla çalışan için bakıcı çok zor kızlar Allah yardımcınız olsunn.

ayy sedakt sanada kolay gelsin.iki bebeğinin arası21 ay olan bi komşum vardı bi bebeğe ne rahat bakılıyomuş diyodu. çağan olduktan sonra bumu kolay demiştim. neyse ya allah dağına Göre kar verirmiş üstesinden gelirsin sende.

serpil..

slm kızlarr
ay valla her durum bir birinden zor valla şurda biay önce sizinle aynı şeylerden şikayet ederken şimdi hem hamile hem çocuk bakımı dahada zormuş diyorum bide mide bulantısı tabii.Allah yardımcım olsun valla şu ev işimi halletsemde bakıcı olayına erken girsem bende doğmasını beklemiycem valla böle zor oluyo en azından bebek gelene kadar hem birbirimize adapte oluruz ve ev işlerine bakarda bende kızıma ve kendime bakarım.ben evde olucağım için devamlı gözümün önünde olucak bakan valla çalışan için bakıcı çok zor kızlar Allah yardımcınız olsunn.[/QUOTE]

seda 2. çocuğamı hamilesin.ben kk ya biraz fransız kaldım bayadırda.

seda 2. çocuğamı hamilesin.ben kk ya biraz fransız kaldım bayadırda.[/QUOTE]

evet cnm sen kaçırmışsın durumu hamileyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…