seda 2. çocuğamı hamilesin.ben kk ya biraz fransız kaldım bayadırda.
inci sen bu devam masıyla devam sütü aynı demiştinya şimdi bunların tadı falandamı aynı yani geceleri onuda verebilirim dimi duruyaa canımm
arkadaşım ALLAH kolaylık versin daha biri küçükken ikinci bebek biraz zor olcak ama rabbim kolaylığını verir
benimkilerin arası 3 yaş bazen yorgunluktan koşturmaktan bitkin düşüyorum ALLAHım sana güç kuvvet versin
devam sütüne bizde başladık aptamil beyenmedi kızım herobaby yi sevdi içiyo
malum artık sütümüz azalıyo gece yatmadan devamsütünü içince az uyanıyo emmek için
sedakt benim büyüklerin arası 3 yaş büyürlerken biraz sıkıntı oluyor,hala çok kavga ediyorlar ama birbirlerindende hiç ayrılamıyorlar çok bağlılar birbirlerine.
valla cnm bende görünce şok oldum anlamadım hiç...bi baktım çıkmış şaşırdım...üstte 3 altta 2 tane var..saol cnm..darısı sizyaaa barcli nettiniz siz yavf.. Biz daha ilkini göremeden siz beşlediniz.. hayırlı olsun cnm... iyi kemirmeler..
darısı size dünürüm ağrısız sızısız çıksın inş damadımın incileri..ayy ne kadar güzel denk gelmiş yaa..istesen böle olmaz valla..dünürcüm hayırlı olsun bizde daha tık yok
nazlıcım sen bilmiyorsun biz linay, ben, durusu aynı semtdeyiz aylinle aramızda araba ile 5 dklık mesafe var durusu ile apartmanlar yanyana benim komşular ocak annesi yani
saol cnm darısı size...geç olsun güç olmasın...anaaaa 5. dişmi maşallah maşallah bravo.bizdede tık yok.zaten egecim ablasına çekerse daha yaşına kadar diş çıkarmaz
saol cnm tşk ederiz.darısı size...barcli hayırlı olsun 5. dişiniz, maşallah elvin e..
tşk ederim incicim saol allah sizede göstersin..barçlicim dişiniz hayrlı olsun ay bşzdede yok daha çocuk yürücek nerdeyse ama diş yok :))
ayy maşşallah eymene çok tatlı nazar değmesinnn
cnm biraz az ver bakalım yine kusacak mı belki de dediğin gibi üşütmüştür...dra gitmekte fayda var..geçmiş olsun cnm..off kızlar çok canım sıkkın.. kızım iki üç seferdir kusuyor...
muhallebiyi güzelce yiyor yaklaşık 170 cc civarında. Sonra son kaşıklara gelince hepsini birden kusuyor... Salı günü doktora götüreceğim, reflüden korkuyorum.. yada fayans ve laminantlarda yuvarlanmaktan üşütüyor da olabilir...
maşşallah şahapa nazar değmesin boylu poslu olacak...nazar değmesinkızlar ben geldim daha şimdi şahap efendi bu ay tam 500 gr almış boyuda 3 cm uzamış... yani 10500 gr kilo boy ise 80 cm olmuş... çok şükür bunada dimi? kilo boy maşallah sorunumuz yokta huysuzluğumuz aşırı çok var dr. gelen bi diş yok dedi damakları yeni şişmeye başlamış dio yani diştende diil geç çıkarır dişini bu dedi... aman sağlıklı olsunda geç çıkarsın önemli diil diorum bende napim...
ii haberlerini bekliyoruz tubaaCnm aybüke şimdi iyi ama kusmaları beni korkutuyor. üç oldu.. yani normalde 200 cc yememiş olsa fazla geliyo dicem ama 200 cc ye kadar yiyor bazen... Götürmeyi düşünüyoruz salı gününe randevu aldık...
maşşallah metine flizcim ii almış kilosunu...nazar değmesin..slm arkadaslar bizde kontrolden geldik metin 350 gr almıs ne cok dimi:ecrin_bebek:doktor cok aktif bir bebek kilosu normal dedi
demeeeeeeeeeeet biraz dqaha iyiyim bugun
çok uykum var metin uyuyo bende yanına kıvrılıyım cok öptükŞeniz
çok geçmiş olsunnbu arada nohcoy benim kızımda ya sabahları verdiğim mamayı,yada gece verdiğim muhallebiyi 3-4 gün boyunca kustu.burnuda akıyor.doktora götürdük,soğuk almış dedi.yani midesini üşütmüş.tabi havalar sıcakdiye çorap filan giydirmiyorum,yürüteciyle fayansların üzerinde çıplak ayak koşuşturuyor,ondan olabilir.bide kızımı bakmaya veriyorum,bakıcının evinde klima var çok dikkat etmiyorlar galiba ondanda olmuştur diye düşünüyorum.
bak sen çağana ne kadar yaramazmış böle...elvinde çok yaramaz yüzü morluk içinde her yere kalkçam die uğraşıo kendini arka üstü yere atyıo kalktıktan sonra..kaç kere kafasını vurdu çok üzülüyorum ama ne yapayım böle düşe düşe öğrenecek yürümesini...yaa benim oğlan aşırı derecede yaramazlaştı. heran tehlike. yakında boynuna tehlikeli madde levhası asıcam. yetişemiyorum buna ben..
dün kaşını morarttı akşama kadar üstüme sağa sola tırmanırken 3-5 defa düştü ondan önceki gün bepanthenle oynarken (altını değiştirirken eline alıyo sonra bezletmicem diye dönüyo kaçıyo falan) dengesini kaybetip üstüne düştü dudağını kanattı. ellerini mutfakta yıkıyodum oda sağ eliyle biyerlere uzanıyo bende ne var orda diye bakıyodum sol elini yıkamak için elini tutmaya kalktığımda bi baktım tezgahtaki koca ekmek bıçağını keskin kısımdan avuçlamış elinden alana dek canım çıktı. sağa bakıp sağ elle yaramazlık yaparken solla işi götürüyo senide aldatıyo velet.
akşam komşunun kızının gözünü cırmaladı gece acile gitmişler kızın göz şişmiş kızarmış. göznün beyazını yırtmış.
sayamadığım o kdar çok muzurluğu varki. bunları bu küçücük şeymi yapıyo inanamıyorum valla..
offfff korkuyorum allaha emenet olsun bütün bebekler. ne kadar dikkat edersen et o bişeyler yapıyo işte. biz annesi olarak bu kadar dikkatli iken kazalar olabiliyosa bakıcı elinde nolcak bebeklerimiz....
serpil..
elvinde yapıyo aynısı inci demişti normal die böle yaparak tanıyolarmış dişlerini..bide benimki diş gıcırdatmaya başladı. gıy gıygıy. emerkende yapmaya kalkarsa diye ödüm kopuyo.
bende de ne öd varmış dimi kopa kopa bi hal oldu...
gitme kız küseriz yoksammm gel bakem burayakaydirigubbakcemileCADIARZU demek gelmiyosunus ozaman bende nisan annelerinin topiğine giderim hıh:dilcikar::jeyyar:
ay çağanı uyutttum geldim
sevdacım içir canım gece gndüz ne zaman içerse verebilirsin ikisindende normal yemeklerini ver kahvaltı meyve çorba yoğurt muhalebi gecede yatmadan devam sütü nü ver oh misler gibi uyusun durumuz afyet bal olsun ona
barçlicim görünmüyon pek elvvin fırsat vermiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?