2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci sen bu devam masıyla devam sütü aynı demiştinya şimdi bunların tadı falandamı aynı yani geceleri onuda verebilirim dimi duruyaa canımm

inci sen bu devam masıyla devam sütü aynı demiştinya şimdi bunların tadı falandamı aynı yani geceleri onuda verebilirim dimi duruyaa canımm

arkadaşım ALLAH kolaylık versin daha biri küçükken ikinci bebek biraz zor olcak ama rabbim kolaylığını verir
benimkilerin arası 3 yaş bazen yorgunluktan koşturmaktan bitkin düşüyorum ALLAHım sana güç kuvvet versin

devam sütüne bizde başladık aptamil beyenmedi kızım herobaby yi sevdi içiyo
malum artık sütümüz azalıyo gece yatmadan devamsütünü içince az uyanıyo emmek için

sedakt benim büyüklerin arası 3 yaş büyürlerken biraz sıkıntı oluyor,hala çok kavga ediyorlar ama birbirlerindende hiç ayrılamıyorlar çok bağlılar birbirlerine.

saol canım.bisde duruda içiyo devam sütü aptamilide içiyo severek

sedakt benim büyüklerin arası 3 yaş büyürlerken biraz sıkıntı oluyor,hala çok kavga ediyorlar ama birbirlerindende hiç ayrılamıyorlar çok bağlılar birbirlerine.

canım benle ablamın arasıda 2 yaş çok ii anlaşıyorus ama küçükken hem çok kavga edermişiz hemde çok bağlıymışıs birbirimize beraberken birbirimizi yer ama dışarda başka çocuklara karşı birbirimize inanılmaz arka çıkardık kardeşlik güzel şey

slm hanımlar. ailecek bir çarşı pazar yaptık.... kısıma çorap bana ayakkabı babaya yiyecek aldık:)

yaaa barcli nettiniz siz yavf.. Biz daha ilkini göremeden siz beşlediniz.. hayırlı olsun cnm... iyi kemirmeler..
valla cnm bende görünce şok oldum anlamadım hiç...bi baktım çıkmış şaşırdım...üstte 3 altta 2 tane var..saol cnm..darısı siz
darısı size dünürüm ağrısız sızısız çıksın inş damadımın incileri..ayy ne kadar güzel denk gelmiş yaa..istesen böle olmaz valla..
anaaaa 5. dişmi maşallah maşallah bravo.bizdede tık yok.zaten egecim ablasına çekerse daha yaşına kadar diş çıkarmaz
saol cnm darısı size...geç olsun güç olmasın...
barcli hayırlı olsun 5. dişiniz, maşallah elvin e..
saol cnm tşk ederiz.darısı size...

barçlicim dişiniz hayrlı olsun ay bşzdede yok daha çocuk yürücek nerdeyse ama diş yok :))
tşk ederim incicim saol allah sizede göstersin..

oğlumun videosunu koydum alkış yapaken çekmiştim.

İzlesene.com : Video - alkış eymene
ayy maşşallah eymene çok tatlı nazar değmesinnn
cnm biraz az ver bakalım yine kusacak mı belki de dediğin gibi üşütmüştür...dra gitmekte fayda var..geçmiş olsun cnm..
maşşallah şahapa nazar değmesin boylu poslu olacak...nazar değmesin

Cnm aybüke şimdi iyi ama kusmaları beni korkutuyor. üç oldu.. yani normalde 200 cc yememiş olsa fazla geliyo dicem ama 200 cc ye kadar yiyor bazen... Götürmeyi düşünüyoruz salı gününe randevu aldık...
ii haberlerini bekliyoruz tubaa

maşşallah metine flizcim ii almış kilosunu...nazar değmesin..

çok geçmiş olsunn

bak sen çağana ne kadar yaramazmış böle...elvinde çok yaramaz yüzü morluk içinde her yere kalkçam die uğraşıo kendini arka üstü yere atyıo kalktıktan sonra..kaç kere kafasını vurdu çok üzülüyorum ama ne yapayım böle düşe düşe öğrenecek yürümesini...
bide benimki diş gıcırdatmaya başladı. gıy gıygıy. emerkende yapmaya kalkarsa diye ödüm kopuyo.

bende de ne öd varmış dimi kopa kopa bi hal oldu...
elvinde yapıyo aynısı inci demişti normal die böle yaparak tanıyolarmış dişlerini..

CADIARZU demek gelmiyosunus ozaman bende nisan annelerinin topiğine giderim hıh:dilcikar::jeyyar:
gitme kız küseriz yoksammm gel bakem burayakaydirigubbakcemile

herkese merhabalarrr

ay çağanı uyutttum geldim
sevdacım içir canım gece gndüz ne zaman içerse verebilirsin ikisindende normal yemeklerini ver kahvaltı meyve çorba yoğurt muhalebi gecede yatmadan devam sütü nü ver oh misler gibi uyusun durumuz afyet bal olsun ona
barçlicim görünmüyon pek elvvin fırsat vermiyor dimi

bugün çağanın çorbasını yaktım ilk defa kk ya akıcam derken ikinciye yaptım onuda içti arkasından çıkardı oğlum artık sadece gece bakıcam buraya kendi kendime karar aldım yoksa çok oyalanıyorum şimdilik çıkayım yarın gece görüşürz hepinizi öpüorum

selam kızlar.ben fazla vakit bulamasamd bundan sonra ugramaya çalışacagım.
benimde bir kızım var adı tuana:))

dün pazardı arkadaşlar geldi sonra hep beraber fuara gittik öldük geberdik eşimle elvin mahvetti bizi seneye gidermiyiz yine bilmem...hem işten güçten hemde elvinde fırsat kalmıo pekk..ama aklım burda sürekli girmek istiyrm..girdiğim zamanda ilgi gösteremyrm ama öle böle derken idare ediyroz bi şekilde işte...

kızlar yaa biber dizdim ipe kurusun die çok acımış...ellerim acı acı oldu elvinin bi yerini ellicem de yanacak die aklım çıkıo kaç kere yıkadım çıkmadı nasıl geçer bu bileniniz var mı

ayy kimsecikler gelmedi bugün....bebişlerden fırsat kalmıooo dimi kızlar

kimse yok gerçekten de..ben de gün içinde fırsat bulup giremedim valla, benmkinin de huysuzlugu üzerinde, umarım güzel uyur bu gece..

tuana hoşgeldin aramıza..

gece gece benden başka hortlak yok galiba:)
facebook la barıştık da,
yeniden giriyorum.
bizim grubu bulamadım.
herkese iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…