bir site buldum adi suan aklimda degilkıs ne cayması delideli konuşma gaçırırım gızını bak yani
onu bende izliyom yeni bölümüydü netten mi? izliyon
3 yastami zor oluyor :1shok: ben 4 -5 arasi dusunuyordum ama bi gidisle hic dusunemicem sanirim delikafaduldenarkadaşım ALLAH kolaylık versin daha biri küçükken ikinci bebek biraz zor olcak ama rabbim kolaylığını verir
benimkilerin arası 3 yaş bazen yorgunluktan koşturmaktan bitkin düşüyorum ALLAHım sana güç kuvvet versin
bende corap aldim ay o kadar cok pisletiyorki yurutecle geziyoryaslm hanımlar. ailecek bir çarşı pazar yaptık.... kısıma çorap bana ayakkabı babaya yiyecek aldık:)
canim orda gecebilecegin park filan yokmu benim kaldirigm yerde cok issizherkese selamlarr
yine bi sıkıcı gün daha yine ben ve kızım evde tıkalıyız(((
ay bilmiyorum ki ya bende aci biber dograyinca tedirgin oluyorum. limonla ovamk iyikızlar yaa biber dizdim ipe kurusun die çok acımış...ellerim acı acı oldu elvinin bi yerini ellicem de yanacak die aklım çıkıo kaç kere yıkadım çıkmadı nasıl geçer bu bileniniz var mı
bende saati 1-2 etmeden yatamiyorumgece gece benden başka hortlak yok galiba:)
facebook la barıştık da,
yeniden giriyorum.
bizim grubu bulamadım.
herkese iyi geceler.
selam kançiçeğim, denk gelmedik, iki laflardık..hortlak olmaz olur mu ben de varim anacim
oldum olasi gececiyimdir:))
haklısın canım, benim de aklımda, almak lazım.kizlar birde dun ben eve guvenlik abaratlari aldim.
sehpalara koselik
prizlere kapak
dolaplara cengel gibi bisey var ondan aldim
kizlar ihmal etmeyin bence side hemen alin
hem cok ucuzlar icimiz yanmasin sonra hadi optum kuzucuklari
bende gidim yatem bari bizim kiz uyumusken
gozlerim yaniyor resmen
bu arada iyi sahurlar kizlar :)
ay hergeçen gün bana daha çok bağlanıyor bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan daha çok yorulyorum ya ama napim omutlu lsunda hadi öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?