2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs ne cayması delideli konuşma gaçırırım gızını bak yani
onu bende izliyom yeni bölümüydü netten mi? izliyon
bir site buldum adi suan aklimda degil
her sitede acmiyor , ordan izliyorum
Sevdacim biran once yardimci alman iyi olur, hem ilk uc ay kendini yormaman lazim
ay benide bir heyecan sariyor kardesim hamis sen hamis:)
bakalim ne olucak cinsiyetleri arada kardesime isim falan buluyom tabi begenmiyor
ay bende zor karar vermistim zaten, duru bide berra cok istedim ama esme begendirememistik, defneyi begendi en son :))

3 yastami zor oluyor :1shok: ben 4 -5 arasi dusunuyordum ama bi gidisle hic dusunemicem sanirim delikafadulden
slm hanımlar. ailecek bir çarşı pazar yaptık.... kısıma çorap bana ayakkabı babaya yiyecek aldık:)
bende corap aldim ay o kadar cok pisletiyorki yurutecle geziyorya
hanfendinin minicik ayaklarina corap yetistiremiyoruz,yirim onun ayaklairni ben yirim yirim Şeniz Şeniz
herkese selamlarr
yine bi sıkıcı gün daha yine ben ve kızım evde tıkalıyız (((
canim orda gecebilecegin park filan yokmu benim kaldirigm yerde cok issiz
ama parki falan var arada oraya goturuyorum bugun hava yine bozuk belki giydirip cikaririm 10 dk
evde kalman hem senin icin hemde bebek icin kotu ya, koy arabsina dolan biraz

Hosgeldin Tuana daha dogrusu bebisinin ismi tuanaymis
seninki ne?

kızlar yaa biber dizdim ipe kurusun die çok acımış...ellerim acı acı oldu elvinin bi yerini ellicem de yanacak die aklım çıkıo kaç kere yıkadım çıkmadı nasıl geçer bu bileniniz var mı
ay bilmiyorum ki ya bende aci biber dograyinca tedirgin oluyorum. limonla ovamk iyi
gelimi acaba ?? ama o koku icinmiydi? :sm_confused: -tatlicadiarzu- netten bir bak
istersen benim annem gibi oldu net :)
gece gece benden başka hortlak yok galiba:)
facebook la barıştık da,
yeniden giriyorum.
bizim grubu bulamadım.
herkese iyi geceler.
bende saati 1-2 etmeden yatamiyorum
kizlar sizin face de grubunuz mu var? benim oraya uye degilim olsammiki acep ??

kizlar birde dun ben eve guvenlik abaratlari aldim.
sehpalara koselik
prizlere kapak
dolaplara cengel gibi bisey var ondan aldim
aslinda onlar kapilara takiliyormus ama benim altli ustlu cekmecem var bizimi surekli
onun yninda bende oraya taktim boylelikle kapanmiyor cekmece
icinede zararsi seyler koyucam istedigi kadar karistirabilir :)
kapilara menteselerine takilan bir abarat daha buldum onuda alicam, parmaklari
skismasin diye. duvar kosesi icinde bant aldim
kizlar ihmal etmeyin bence side hemen alin
hem cok ucuzlar icimiz yanmasin sonra hadi optum kuzucuklari
bende gidim yatem bari bizim kiz uyumusken
gozlerim yaniyor resmen
bu arada iyi sahurlar kizlar :)

yeşim sna günaydın bana sahur saati iyi yapmışssın güvenlik önlemleri almakla canım şimdi bıak defneyi oynasın salonda enim oğlanda dün gece koltuğa tutunp kalktı vede iki adım attı ay bir mutlu oldum valla maşallah yavruma Allah yavrularımızın hepsine sağlık sıhhat uzun ömr versin işallah
hadi bnede yatim gece gene 1de uyudu benim sıpa birde artık babası aakta sallasın istemiyır illa ben sallıcam öle uyucak ay hergeçen gün bana daha çok bağlanıyor bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan daha çok yorulyorum ya ama napim omutlu lsunda hadi öptüm hepinizi

oyle yaptim inci ya battaniye yorfan ne bulduysam yere koydum
defneyide ustune cocuk rahat rahat oynasin sehpanin da koselerine o seyleri taktim
kenarina da bant yapistiridm artik birsey olmaz herhalde ama bu seferde bizim
kizda tik yok, emeklemiyor
bilidi bulb biluo gibi seyler cikariyor
dun babasina dondu babba dedi ama bilinclimi bilmiyorum
bana bilincli gibi geldi bizimkide sevindi tabi:))
neyse ben kalkiyim yine temizlik yaptim sabah beri yatacaktim yatmadim
simdide yemek yapicam bide kiza diyom kurabiye yapayimda
arada veririm buzluga atcam ins tuttururum

hortlak olmaz olur mu ben de varim anacim
oldum olasi gececiyimdir:))
selam kançiçeğim, denk gelmedik, iki laflardık..

haklısın canım, benim de aklımda, almak lazım.
güle güle kullanın, defnecik hiçbiyerini çapmasın köşelere.
benim en çok koktuğum şey prizler, orayı bulup gidiyo kemiriyo

ay hergeçen gün bana daha çok bağlanıyor bir yandan hoşuma gidiyor bir yandan daha çok yorulyorum ya ama napim omutlu lsunda hadi öptüm hepinizi

aynen bizim durum da öyle,babaya verdiğimde ıh ıh diyip kollarını bana uzatıyor.. baba sinir ben mest..delikafadulden

günaydın kızlar

bu sabah yağmur var istanbulda

umarım hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz bebişlerle

günaydın kızlar güzel günler sizin olsun..

bursada da bu sabah yağmur var...

tuana2009 hoşgeldin aramıza..

walla kızlar şahap hiç kimsede durmuyo benden başka tek durduğu kişi babası ondada
en fazla 15 dak. 16.dakka ağlamaya başlıyo naparım bana bu düşkünlüğüyly bilmem ama
bir yandan mest bende ama bir yandan çok kötü yaa biyere bile bırakamıyon 5 dak. habire
dibinden ayrılmıyo felan...

günaydın hanımlar.. kuzumu uyuttum geldim..

Eşim mantar almış böyle güzel bir mantar tarifi olan varmidur aceba. Fırında mantarı hiç denemdim güzel oluyor mu?

Selamlarrr, herkese iyi güzel bir gün dilerim.
Ancak gelebildim, biz iyiyiz, ege bey ile uğraşıp duruyoruz.yemek yedirmek ayrı, uyutmak ayrı dert.Neyse bu günleride atlatırız sağlıklı olsun yeter.
Egehanda bana çok düşkün, kime giderse 5-10 dk kalıyor beni görür görmez bana atlıyor.Sadece eğer gezdirmeye giderlerse o zmana mutlu oluyor:))))

Tuğba ben mantarla mantar sote yapıyorum çoğunlujkla, güzel oluyor seviyorum ben.
Ama eşim, içine limon sıkarak üzerine kaşar rendeliyor.Fırında yapıyor.O da onu seviyor.

Bizim burası da serinledi, yağmur yağacakmış gibi bir hava var marmariste.
Yeşimcim, güle güle kullanın hayatım, bende düşünüyoprum o tür şeylerden almak.Kabloları filanda saklamamız lazım.
Yeşim senin facete ismin varsa, ekleyelim seni.:))))Burası yetmiyor kızlar bize artık:)))))

waterfull benim eşimde askerliğini marmariste yaptı kıs... yarı memlekt sayılır ora:) nasılsınız kıslar?

herkese günaydınlar...yeşim çok ii etmişsin defne sürekli yürüteçte olmazdı...gelin kızlar face'e bekleriz orda da grubumuz var ama kimsecikler gelmio orayada

merhaba kızlar ...
duru çok hareketli uykusuda fazla yok o yüzden siteye fazla giremiyorum inşallah tüm anneler ve bebekleri iyidir:Saruboceq:
tuana aramıza hoşgeldin kızını güle güle büyüt:ecrin_bebek:
deniz maşallah şahap a gelişimi çok iyi
barcli 5.dişinizde hayırlı olsun:lepi:
nem oranı yüksek galiba terden duruda bende mahvoldukkafamçokkarıştı
alisha.ezra nerdeler kafamçokkarıştı

canım saol inşallah gelişimimiz böyle devam eder ama biz daha oyun felan öğrenemiyo ya öğretmek için oturuyorum kafasını oraya buraya çeviriyo...birde dişimiz daha hiç çıkmadı ya

tşk ederim gülce saol darıısı size..evet yaa yoklar kaç gündür....merak ettim bende

merhaba herkese

ayyy ben çıldırcam yaa...bu çocuk otu çöpü yiyor gereksiz ne varsa ama tavuk çorbası yapıyorum onu yemiyor...ağladı bağırdı bende sinirlendim bağırmayayım diye gittim koydum yatağına şimdi hala ağlıyor...öğleden sonra sağlık ocağına götürcem tartınmaya bakalım iki aydır ne kadar kilo almışş.

balım sıkma canını bu konuda yanlız diilsin canım
inşallah iyi kilo almıştır eymencik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…