2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım sıkma canını ne yapalım bi şekilde katlanıyrz ne yapsalarda...inş kilo almıştır

Ben oraya uye olmadim , firsat buldugum an bir bakayim. nasil oluyormus
bende katilmak istiyom
Fazilet sabir dyicem ama cok zor bende aynen senin gibi yapiyorum baktim bas edemiyorum
koyuyorum yatagina cikiyorum odadan sesini duymayacagim bir yere gidiyorum
cunku sesini duyunca bende sakinlesemiyorum
belki uykusu vardir yada agrisi, bizim kiz 2 gundur sallamayla uyuyor
ne guzel alisti dedim sevindim ama bosaymis suandada bacagimda

ay sinir oldum firina ya
kiza guya kurabiye yaptim mindar oldu tusuna basmisim sanirim alt pisti
ust bembeyaz bir siyah tus var ondan suphelendik tekrar duseltmeye calistik ama
bilmiyorum suan . elmali corek yaptistim ilk posta tuhaf oldu cunku sade alti pisiyor diye
ters duz ettim kabarmadi
simdikide mndar olucaga benziyor deminden beri onla ugrasiyorum off ya

sorunu yememek içi ağlıyor karnı aç beni emecek ama çorbayı yememek için ağlıyor yaaa.bende emzirmicem bende inatlaşıcam bakalım kim pes etcek...ana yüreği bu dayanamaz ama inatlaşıcam bakalım pes edecekmi

barcli o öksürük meselesini ben yenice untturdum bizimkine. aylarca öhhö öhhhö yapıp yüzüme baktı güldü. ben helal helal diyodum vurgulu vurgulu beyefendinin hoşuna gidiyomuş helal diyene kadar öhölüyordu. tik kalcak diye çok korktum. sonra helal demeyi bıraktım artık nadiren yapıyor. arada ben öksürünce bana bakıp gülüyor sıpacım. geçenlerde hastaneye gittik. yeni bihemş.tayin olmuş. kız güzel allahı var. ferhundeye benziyo. bizimki kızı görünce gözü bi dikti öyle bi öhhhööö lüyorki herkes gülmekten kırıldı resmen tavlamaya çalışıyo diye.. kız kucağına alana dek uğraştı kucağa gidince ohhh çekti. bizimki ııhh diyo.

yeşim işin zor canım ya yabancı eşyalar yabancı memleket. arada sıkılıp ağlaman normal inanki. zaten zor günler geçiriyoruz. hernekadar bebeklerimiz bizi mutlu etsede artık bağımlı olmak duygusu zaten arada canımızı sıkıyor ( biz 8 yıl öyle alışmışızki iki kişilik yaşama vur patlasın çal oynasın) birde sen gurbet ellerde daha zor. ama güneş hergün yeniden doğuyor ve battımı hep yaşananlar hatıra oluyor sende bu günleri canın isterse hatırlayacaksın ve belki bu günler gelecekteki hayatınızın ekonomik güç olarak rahatlamasına sebep olacağından belkide iyiki katlanmışım düyeceksin...

valla bisürücevap yazacaktım ama uçtu gitti zaten uzunda yazmışım. okumaktan sıkılıp bidaha girme diyceksiniz bana yakında. sustummm..

serpil..

balım cım yemekleree alışması için emzirmemek lazımmış. yani o an için. yemeğini yesin üstüne emzir. biraz inatlaşmakta fayda var. onlar ağlamıyoki inatlaşıyo ve kazanıyolar genelde de. ay benimki uyandı...

Ask olsun cnaim ya
benim kadar uzun yazamazsin :)
her sabah bir destanim var ocak annelerine
su zaman farki kotu oluyor yalniz kaliyorum kendim yaziyorum kendim okuyorum :teytey:
sagol canim ya evet zor oluyor gurbet eller ama dedigin gibi maddi acidan rahat edecegiz
en azindan evimiz olucak kizima daha fazla butce ayirabilecegimherseyi icin
cunku kira derdim olmayacak.
Allahtan siz varsiniz rahatliyorum bu sitede.

senin cagan da tam sipaymis heee:))
bizimki kimi gorse dudak buzmeye basliyor, aglamakli oluyor, umairm hep boyle yabani kalmaz

kizlar ya ben facebook a uye olsum galiba
ama ocak anneleri diye aratiyorum baska seyler cikiyor
anlayamadim ben ???

Fazilet onun iyiligi icin biraz inatlas bencede madem yemek derdi
hic sevdigi biseyler yokmu onlardan versen belki burun kivirmaz arkadanda memeyi ver
yani yemek yemeden memenin olmayacagini anlasin

yeşim çağan senin kızın resmini gördü gözlerini belertmiş haaaa yapıyo bide gülüyo deniz duymasın.

hehe :)
bizim kizin talipleri cogaldi bu aralar
cagan niyeti bozmus ama ben her gordugune bakan sipaya vermem kizimi :))
ama guzelden anliyor sanirim hehe

Meralcm ya msn den rahatsiz etmek istemedim de
ben nasil uye olucam facebook tan ocak annelerine
el atatrmisin bi ??

yeşimcim grubun adı gel gel ocak annişleri şimdide buraya gell...bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…