hortlak olmaz olur mu ben de varim anacim
oldum olasi gececiyimdir:))
bir site buldum adi suan aklimda degil
her sitede acmiyor , ordan izliyorum
Sevdacim biran once yardimci alman iyi olur, hem ilk uc ay kendini yormaman lazim
ay benide bir heyecan sariyor kardesim hamis sen hamis:)
bakalim ne olucak cinsiyetleri arada kardesime isim falan buluyom tabi begenmiyor
ay bende zor karar vermistim zaten, duru bide berra cok istedim ama esme begendirememistik, defneyi begendi en son :))
3 yastami zor oluyor :1shok: ben 4 -5 arasi dusunuyordum ama bi gidisle hic dusunemicem sanirim delikafadulden
bende corap aldim ay o kadar cok pisletiyorki yurutecle geziyorya
hanfendinin minicik ayaklarina corap yetistiremiyoruz,yirim onun ayaklairni ben yirim yirim Şeniz Şeniz
canim orda gecebilecegin park filan yokmu benim kaldirigm yerde cok issiz
ama parki falan var arada oraya goturuyorum bugun hava yine bozuk belki giydirip cikaririm 10 dk
evde kalman hem senin icin hemde bebek icin kotu ya, koy arabsina dolan biraz
Hosgeldin Tuana daha dogrusu bebisinin ismi tuanaymis
seninki ne?
ay bilmiyorum ki ya bende aci biber dograyinca tedirgin oluyorum. limonla ovamk iyi
gelimi acaba ?? ama o koku icinmiydi? :sm_confused: -tatlicadiarzu- netten bir bak
istersen benim annem gibi oldu net :)
bende saati 1-2 etmeden yatamiyorum
kizlar sizin face de grubunuz mu var? benim oraya uye degilim olsammiki acep ??
Ask olsun cnaim ya
benim kadar uzun yazamazsin :)
her sabah bir destanim var ocak annelerine
su zaman farki kotu oluyor yalniz kaliyorum kendim yaziyorum kendim okuyorum :teytey:
sagol canim ya evet zor oluyor gurbet eller ama dedigin gibi maddi acidan rahat edecegiz
en azindan evimiz olucak kizima daha fazla butce ayirabilecegimherseyi icin
cunku kira derdim olmayacak.
Allahtan siz varsiniz rahatliyorum bu sitede.
senin cagan da tam sipaymis heee:))
bizimki kimi gorse dudak buzmeye basliyor, aglamakli oluyor, umairm hep boyle yabani kalmaz
kizlar ya ben facebook a uye olsum galiba
ama ocak anneleri diye aratiyorum baska seyler cikiyor
anlayamadim ben ???
kızlar herkese ii günler....elvin uyumuşken yerleri falan sileyim azıcık iş yapaımm sonra kalıoo öptüm hepinizi...yeşim çıkmışsın artık tekrar girince bakarım
ıyyy annecim denizde burdaymışşş
yeşim teyzesi büyüyünce uslancakkkkk
burcu nereye kıs boşver yerleri gel az kaynatalım
sana bişi sorcam canım yaa senin tırnak sorunu bendede var 4-5 parmaktı hepsini azimle kurtardım ama sol baş parmağı kurtaramadım ve çok ilerledi.hangi bölüme gittin canım yani çekicekler sanırım ama nereye gitcemi bilemedim bi akıl ver hele
bide seninki çok acımıştı çekildikten sonra uyuşmadığı içinmi yoksa başka bi sebeptenmii
:
slm kızlar yazamıorum kaç gündür naz çok hasta, haftasonu salak gibi havuza soktum çocuğu, durmadan hapşırıyo burnu su gibi akıyo gece de hiç uyumadı çok berbatız, dra gittik bugün boğaza yerleşmiş hastalık dedi 5gün ilaç vericez iileşir inşallah sizler iisniz umarım, sevdacım bence kız oluck demiştim öncedende,aybüke çok tatlı olmuş maşallah başka okuyamadım kusura bakmayın
bitirdim geldim cnm bi elimde burda... geçmiş olsun cnm yaa tüh...ben ortepediye gittim ama cerrahlarda yapıyo bu ameliyatı ben çok acı çektim çektirsem komple belki bu kadar acı çekmicektim bide benim 2 baş parmağımda da vardı yürüyemedim ondan zor oldu çok senin bi tanemiş zorlanırsın ama benimki kadar değil..benim tırnağımın batan kısmını kestiler yandan çıkan etle birlikte sonra tırnakla eti diktiler tekrar 6 tane falan dikiş vardı...çektirmemenin nedenide dr tırnak tekrar çıkmaya başlayınca batar dedi gerçektende öle oluyo bi çok arkadaşım yaşadı bu sorunu..defalarca çektiren var yani..bu ameliyatta sadece batan kısmı alıyo dr ve kesio tırnağı bilmem anlatabildim mi??bundan 2 ay önce kadar sol başparmağım yürürken diğer ayağımın topuğuna takıldı ve ben düştüm tırnağım çıktı ameliyatlı olan sağlam olsa çıkmazdı çok dikkat etmek gerekiooo...hemen acile gittik sadece kökü tutuodu hemen iğne vurup çektiler yeni yeni gelmeye başladı tırnak boşuna ameliyat oldum boşuna o acıları çektim...ama vardı her işte bi hayır...çekildikten sonra çok acı çektim ilaçları dr dşük dozda verdi 4 tane ilaç yazmıştı reçeteye emziriyrm deyince 2ye düşürdü...o ilaçlar yetersiz geldi ve geç iileşti normalde 1000 grlık antibiyotik içeceğim yerde 200lük içtim...inş geçer senin cnm yaa hamişsin şimdi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?