2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar herkese ii günler....elvin uyumuşken yerleri falan sileyim azıcık iş yapaımm sonra kalıoo öptüm hepinizi...yeşim çıkmışsın artık tekrar girince bakarım

herkese iyi günler. kuzumu uyuttum. Eşimle bu yıl Tarih öğretmenliğini kazanan öğrencisiyle içeride oturuyor.. bende tabi herzamanki kk dayım.. buraya uğramadan olmuyor hakatten... kızımın bir kaç yeni fotoğrrafı vardı pc ye atıyorum.. buraya da ekleyeyim...

hortlak olmaz olur mu ben de varim anacim
oldum olasi gececiyimdir:))

ayyy bilmemmi kız ben şimdiki hamilelikte kimle geceleri kaynatcam zeynepte yok artık sen zaten ayda yılda bgi giriyooon

haha sen bizim kızın ismini istemişin bende senin kızın.eşime ya derin yada defne olsun dedim oda yok illede duru olsun dedi bende ok dedim
bende heyecanlıyım cinsiyet olarak bakalım ne olcak kızlar ankete sunuyon sizce kızmı erkekmi olcak benim son sıpaa bakalım çoğunluk ne dicek
bu koruma işinide ii yapmışın eve dönünce bende alıcam onlardan gerekli
canım heryaşta zor oluyo aslında imkanın varsa arka arkaya olup bianda çıkması daha ii ama yoksada 3-4 yaş en iyisi
face grubu gel gel ocak anneleri şimdide buraya gell isimli grup cnm

adınıza hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünüzce olur
bide bişi sorcam sana senin eşin sen hamileykende korede deilmiydi ben öle hatırlıyorum sanki sen kayınpederlerleydin dimi
gelcekti gelememişti galiba mart gibi

kızlar herkese ii günler....elvin uyumuşken yerleri falan sileyim azıcık iş yapaımm sonra kalıoo öptüm hepinizi...yeşim çıkmışsın artık tekrar girince bakarım

burcu nereye kıs boşver yerleri gel az kaynatalım
sana bişi sorcam canım yaa senin tırnak sorunu bendede var 4-5 parmaktı hepsini azimle kurtardım ama sol baş parmağı kurtaramadım ve çok ilerledi.hangi bölüme gittin canım yani çekicekler sanırım ama nereye gitcemi bilemedim bi akıl ver hele
bide seninki çok acımıştı çekildikten sonra uyuşmadığı içinmi yoksa başka bi sebeptenmii

şimdi slm kızlar bu ocak anası ve bu hamişten hepinize kucak dolusu sevgiler nassınıs
esra,ayşegül,blooms görenlerin duyanların insaniyet namına k.k ocak anneleri sayfasına bildirmele3ri önemle rice olunur:enbuyukkk:

bizde bugün eşimle duru için ne çok alışveriş yaptık die konuşuyoduk şimdi almam gereken okadar az şey varki herşeyimiz var çok şükür bakalım şu cinsiyet netleşsin onlarıda ozaman alırım zaten büyük eşyaların hiçbirini pembe yada kız rengi almadık heriki cinsiyette kullanabilir ii yapmışıs.ablamız temiz kullandı herşeyini:roflol:

a sinir krizleri geciriyorum suanda ya
ya bu kiz niye ben birsey yapmak isterken huysuzlugun dibine vuruyorki?
mama yedirdim, ben saat 5:30 da ne guzel corba yapmistim ona
biraz sulu olmus ama ekmek dogradim yogurtta verdim hanfendi azicik yedi
emzirmek istiyorum olmuyor
salliyorum agliyor ay sinir oldum
hazi mamada yedirdim daha ne yapim ben buna
sabir Allahim uykusu geldi uyumuyor ya

Kızım plates yapıyor. Nekadar yorulmuşsa suratı düşmüş:) Şimdiden rejim spor derken incecik kaldı kuzum:)

yeşim acabe bir rahatsızlığımı var... inş uzun uzun uyurda sende biraz dinlenirsin..

Resimler büyük olmuş kusura bakmayın...

slm kızlar yazamıorum kaç gündür naz çok hasta, haftasonu salak gibi havuza soktum çocuğu, durmadan hapşırıyo burnu su gibi akıyo gece de hiç uyumadı çok berbatız, dra gittik bugün boğaza yerleşmiş hastalık dedi 5gün ilaç vericez iileşir inşallah sizler iisniz umarım, sevdacım bence kız oluck demiştim öncedende,aybüke çok tatlı olmuş maşallah başka okuyamadım kusura bakmayın

bitirdim geldim cnm bi elimde burda... geçmiş olsun cnm yaa tüh...ben ortepediye gittim ama cerrahlarda yapıyo bu ameliyatı ben çok acı çektim çektirsem komple belki bu kadar acı çekmicektim bide benim 2 baş parmağımda da vardı yürüyemedim ondan zor oldu çok senin bi tanemiş zorlanırsın ama benimki kadar değil..benim tırnağımın batan kısmını kestiler yandan çıkan etle birlikte sonra tırnakla eti diktiler tekrar 6 tane falan dikiş vardı...çektirmemenin nedenide dr tırnak tekrar çıkmaya başlayınca batar dedi gerçektende öle oluyo bi çok arkadaşım yaşadı bu sorunu..defalarca çektiren var yani..bu ameliyatta sadece batan kısmı alıyo dr ve kesio tırnağı bilmem anlatabildim mi??bundan 2 ay önce kadar sol başparmağım yürürken diğer ayağımın topuğuna takıldı ve ben düştüm tırnağım çıktı ameliyatlı olan sağlam olsa çıkmazdı çok dikkat etmek gerekiooo...hemen acile gittik sadece kökü tutuodu hemen iğne vurup çektiler yeni yeni gelmeye başladı tırnak boşuna ameliyat oldum boşuna o acıları çektim...ama vardı her işte bi hayır...çekildikten sonra çok acı çektim ilaçları dr dşük dozda verdi 4 tane ilaç yazmıştı reçeteye emziriyrm deyince 2ye düşürdü...o ilaçlar yetersiz geldi ve geç iileşti normalde 1000 grlık antibiyotik içeceğim yerde 200lük içtim...inş geçer senin cnm yaa hamişsin şimdi bide

Son düzenleme:
alisha cnm çok geçmiş olsun... Birazn önce atlatırsınız inş. ben banyo yaptırmaya korkuyorum bu sıralar.. Hava bir serinliyo bir ısınıyor...

geçmiş olsun alisha artık dikkat etmek lazım bugün burada serinledi biran önce atlatır umarım,nohcoy maşallah kızına çok tatlı çıkmış.

canımm çok geçmiş olsun yaa üzüldüm sen ilaçların yanısıra bol bol ıhlamur ver canım ılık ılık aklına geldikçe daya biberonla içine bir iki damlada limon sık.Allah tez zamanda şifa versin inşallah naza ve tüm hasta bebişlere

slm kızlar bugün hem sizi okudum hemde bi dolu ütü yaptım daha da bitmedi ama söz verdim kendime bugün bitireceğim çünkü yemek derdim yok iftara davetliyiz
sevda bence kız olacak öyle geldi nedense
nohcoy aybüke çok tatlı çıkmış bayıldım hepsine
alisha çok geçmiş olsun naza
kızlar bebişlerin kıymasını çorbalara nasıl katıyor sunuz yani önceden kavurup 1er kaşık pişmiş kıymamı koyuyorsunuz benim aklıma başka bir yol gelmedi

saol canım yaa çok yardımcı oldun en azından bölümü biilelimde gidip bi danışalım bakalım ne dicek dr belkide çekmez dicem ama sanmıyorum yada senin dediğin giibi sadece batan kısmı alır aslında böle dursun diyorum ama dahada ilerler de hamileliğin ilerliyen dönemlerinde sıkıntı yaratır die korkuyorum canım.haftaya dr kontrolüm var ist gidicem ozaman bi gösterim bakim çünkü benim doktorumada neye ne kadar müsade edebiliceğimi sorcam malum iğnelik bir operasyon olcak.
bide diş sıkıntıılarım var benim tam gidip komple diş bakımı yaptırcaktım duruya hamile olduğumu öğrendim öle erteledim 9 ay sonra doğdu bu kesde işlem çok git gel olcağı için duru şöle 9-10 aylık olksun dedim şimdide bu hamilelik çıktı ama bi 19 ay daha bekleyemiycek durumda dişlerim artık..2 yirmilik çekilcek iki üç dolgum var yapılcak,temizşlencek vs bisürü iş bakalım ne olcak
ayy amma yazdım yaaaaalaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…