2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelmeye calisiyorum canim:)
yolu kaybettim :) cok cahilim ya su face book a en son uye olan benim herhal

en cahil ben kalmışım canım ben henüz üye olmadım olmayıda düşünmüyorum:umursamaz:

Kızım plates yapıyor. Nekadar yorulmuşsa suratı düşmüş:) Şimdiden rejim spor derken incecik kaldı kuzum:)

maşallah aybükeyeneyse benim oğlanda formunu koruyor zaten iki gün yediya diyete başladı yine...bu arada kızın sana benziyor gibi sanki..

geçmiş olsun nazaa.s.

ayşegül sen kız dedin evet kız 1 erkek 0 hihihi

bende erkek diyorum bakalım hadi hayırlısıvereliniortak

Arkadaşlar teşekkürler...

Bence ikiz ..dermişim...

bende olduuuu dermişimmm
öle olsa ultrasonda çıkardı cnm

kız dur ne dion sen delirtmek mi istiyon sen bu kızı?

yokkk gııı olmadığını biliyomm:jeyyar:

sonunda erkek diyen biri çıktıı

KIZ... 3 ERKEK... 1

yokmu arttırannnn:CüvCüv::sm_cool:

selamlar herkese
aybükeye maşallah pek tatlı olmuş
naza eçmiş olsun işallah ir an önce atlatır
sevdacım kıs gibi gelyor banada hayırlısı artık

kizlar ancak sakinlesiyorum valla, cok ta uzuluyorum boyle olunca
birden bire cildirdi sanki kiz ya anlayamadim
surekli acmi acaba diye endise etmekten panik atak olucam
bide yediriken tukurmeye baslayinca ben kesiyorum kusmasin yemek yemekten sogumasin
diye ama acaba oyun yapyorda ac mi kaliyor ay kafayi yiyecem , basima agri girdi.
ben saat 9:30 gibi beslemeyi dusunuyordum,
neyse ya
ben facebooka uye oldum ve teklifleride kabul ettim biraz zor oldu ama :)
neyse biraz incelyeyim bari fotograflar falan var:)

yeşim belki dişten falandır canm bence senink, baya yiyor zaten aç olucanı sanmıorum

yeşim belki bi yeri falan ağrımıtır her gün aynı olmuyo işte bebişler sıkma canını

bende regl oldum karın ağrısından ölücem doğumdan sonra hiç ağrı olmamıştı ama şimdi çok ağrıyo eskisi gibi..ne güzel sevinmiştimde...offfff...çok zor oluyo çocuklaa

benimde özelime atın kızlar isim soyisimleri bende eklim faceden

Banada kiz gibi geliyor , hayirlisi bakalim:)
Dogru hatirliyorsun ben gece yil geldim ve 1,5 ay kaldim, ama duramadim gebe oldugum
icin hersey kotu geldi , gidalar yani duramadim ac kaldim ve dondum
sonra kayinvalidemle ve pederimle kaldim aman ne gunlerdi hatirlamak bile istemiyorum,
martta esim gelecekti isi uzadi nisan 10da geldi.4 ay 10 gun kaldim onlarla cok zor cok

yeşim acabe bir rahatsızlığımı var... inş uzun uzun uyurda sende biraz dinlenirsin..

Resimler büyük olmuş kusura bakmayın...
resimler gayet guzel , aybukede cok sirin kiz masallah
cok gecmis olsun Naza, canim ya kiyamam ben ona.
ins kisa zamanda toparlar
yeşim belki dişten falandır canm bence senink, baya yiyor zaten aç olucanı sanmıorum
ya bende snamiyorum son ogunu guzel yememisti ama yogurt yedi inci , yani yogurt tutmazmi icini?
ay ne biliyim ya bende hemen acmi diye dusunuyorum, hazir mama yaptim hemen 2 dk
100cc kadar yedi
aradan yaklasik 1 saat gecti kurabiyeyi ihlamurda islattim icine muz ezdim yarimdan daha az
onu yedirdim yatirdim. acti demekki kafamçokkarıştı akannehir -tatlicadiarzu-

sevda çok kötü denk gelmiş yaa bekletince kalıyo işte böle ama olsun ne yapacaksın sağlık olsun..baya ilerledi mi tırnağın beniö kocaman et fışkırıktı ayakkabı giyince kanıyodu ve sürekli iltihap akıyodu...inş acı çekmessin çok geçmiş olsun

Burcu senin fotograflarina bakiyorum simdi ay ne sirin cikmis kiz Elvin?
tombis tombis nanaklar :)
masllah sipana

canım geçmiş olsun ezgide hsta antibiyotiğe başladık şimdi daha iyi inşallah nazda iyileşsin bir an önce

neler yazdı cnm dr bize asist şurup, zyrtec bi de ibufen verdi bi de okyanus suyu burnu için, çok geçmiş olsun deryacım çok zor dimi bebek hasta olunca keşke ben olsaydım diosun
saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sizi sevioz:)

Canim ezginin bogazi kizardi augmentin antibiyotik verdi burnu cok tikali diye illiodinle serum fizyolojik yari yariya karistirtti eczaneye cok sukur iyi simdi allahim korusun hepsini buyuk dert vermesin ben kistan korktum simdiden hastalandi diye isimiz zor

Kızım plates yapıyor. Nekadar yorulmuşsa suratı düşmüş:) Şimdiden rejim spor derken incecik kaldı kuzum:)
hay maşşallah..ne şekersin senn

geçmiş olsun ayşegül, inşallah hemen iyileşir..

öff çok bezginim kızlar ya, ev darmaduman, berat uyumuyor..hiç gücüm yok..:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…