gelmeye calisiyorum canim:)
yolu kaybettim :) cok cahilim ya su face book a en son uye olan benim herhal
slm kızlar yazamıorum kaç gündür naz çok hasta, haftasonu salak gibi havuza soktum çocuğu, durmadan hapşırıyo burnu su gibi akıyo gece de hiç uyumadı çok berbatız, dra gittik bugün boğaza yerleşmiş hastalık dedi 5gün ilaç vericez iileşir inşallah sizler iisniz umarım, sevdacım bence kız oluck demiştim öncedende,aybüke çok tatlı olmuş maşallah başka okuyamadım kusura bakmayın
ayşegül sen kız dedin evet kız 1 erkek 0 hihihi
Arkadaşlar teşekkürler...
Bence ikiz ..dermişim...
kız dur ne dion sen delirtmek mi istiyon sen bu kızı?
en cahil ben kalmışım canım ben henüz üye olmadım olmayıda düşünmüyorum:umursamaz:
maşallah aybükeyeneyse benim oğlanda formunu koruyor zaten iki gün yediya diyete başladı yine...bu arada kızın sana benziyor gibi sanki..
geçmiş olsun nazaa.s.
bende erkek diyorum bakalım hadi hayırlısıvereliniortak
kizlar ancak sakinlesiyorum valla, cok ta uzuluyorum boyle olunca
birden bire cildirdi sanki kiz ya anlayamadim
surekli acmi acaba diye endise etmekten panik atak olucam
bide yediriken tukurmeye baslayinca ben kesiyorum kusmasin yemek yemekten sogumasin
diye ama acaba oyun yapyorda ac mi kaliyor ay kafayi yiyecem , basima agri girdi.
ben saat 9:30 gibi beslemeyi dusunuyordum,
neyse ya
ben facebooka uye oldum ve teklifleride kabul ettim biraz zor oldu ama :)
neyse biraz incelyeyim bari fotograflar falan var:)
Banada kiz gibi geliyor , hayirlisi bakalim:)haha sen bizim kızın ismini istemişin bende senin kızın.eşime ya derin yada defne olsun dedim oda yok illede duru olsun dedi bende ok dedim
bende heyecanlıyım cinsiyet olarak bakalım ne olcak kızlar ankete sunuyon sizce kızmı erkekmi olcak benim son sıpaa bakalım çoğunluk ne dicek
bu koruma işinide ii yapmışın eve dönünce bende alıcam onlardan gerekli
canım heryaşta zor oluyo aslında imkanın varsa arka arkaya olup bianda çıkması daha ii ama yoksada 3-4 yaş en iyisi
face grubu gel gel ocak anneleri şimdide buraya gell isimli grup cnm
resimler gayet guzel , aybukede cok sirin kiz masallahyeşim acabe bir rahatsızlığımı var... inş uzun uzun uyurda sende biraz dinlenirsin..
Resimler büyük olmuş kusura bakmayın...
cok gecmis olsun Naza, canim ya kiyamam ben ona.slm kızlar yazamıorum kaç gündür naz çok hasta, haftasonu salak gibi havuza soktum çocuğu, durmadan hapşırıyo burnu su gibi akıyo gece de hiç uyumadı çok berbatız, dra gittik bugün boğaza yerleşmiş hastalık dedi 5gün ilaç vericez iileşir inşallah sizler iisniz umarım, sevdacım bence kız oluck demiştim öncedende,aybüke çok tatlı olmuş maşallah başka okuyamadım kusura bakmayın
ya bende snamiyorum son ogunu guzel yememisti ama yogurt yedi inci , yani yogurt tutmazmi icini?yeşim belki dişten falandır canm bence senink, baya yiyor zaten aç olucanı sanmıorum
slm kızlar yazamıorum kaç gündür naz çok hasta, haftasonu salak gibi havuza soktum çocuğu, durmadan hapşırıyo burnu su gibi akıyo gece de hiç uyumadı çok berbatız, dra gittik bugün boğaza yerleşmiş hastalık dedi 5gün ilaç vericez iileşir inşallah sizler iisniz umarım, sevdacım bence kız oluck demiştim öncedende,aybüke çok tatlı olmuş maşallah başka okuyamadım kusura bakmayın
hay maşşallah..ne şekersin sennKızım plates yapıyor. Nekadar yorulmuşsa suratı düşmüş:) Şimdiden rejim spor derken incecik kaldı kuzum:)
slm kızlar yazamıorum kaç gündür naz çok hasta, haftasonu salak gibi havuza soktum çocuğu, durmadan hapşırıyo burnu su gibi akıyo gece de hiç uyumadı çok berbatız, dra gittik bugün boğaza yerleşmiş hastalık dedi 5gün ilaç vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?