saol cnm tşk ederizzz...defne de çok tatlı maşşşallahhBurcu senin fotograflarina bakiyorum simdi ay ne sirin cikmis kiz Elvin?
tombis tombis nanaklar :)
masllah sipana
iyi akşamlar kslar nasılsınız ay iftara gittik geldik çağan saatlerdir uyumadı anca uyudu işalah uyanmaz çocukla iftara gitmrkte iftara davet almakta zor valla o yüzden almıcam artık kimseyi kimseyede gitmicem kusura bamasınlar çok zor oluyor başım zonkladı iycene
demet, derya, hatice nasılsınız kızlar
Bende evi temizledim dun ama utu yapmamistim, sabahin koru sim ne giyecem dedihay maşşallah..ne şekersin senn
geçmiş olsun ayşegül, inşallah hemen iyileşir..
öff çok bezginim kızlar ya, ev darmaduman, berat uyumuyor..hiç gücüm yok..:1no2:
incicim kendini yorma ya sen cocuklu kadinsin valla ben normal yemegi zoriyi akşamlar kslar nasılsınız ay iftara gittik geldik çağan saatlerdir uyumadı anca uyudu işalah uyanmaz çocukla iftara gitmrkte iftara davet almakta zor valla o yüzden almıcam artık kimseyi kimseyede gitmicem kusura bamasınlar çok zor oluyor başım zonkladı iycene
ay dun gece sen beni gorecektinselam canım,
bugün bitkin hissediyorum kendimi, aksine berat çok mızmız,ilgi istiyor. eşim iftardan sonra yattı..deli oluyorum ya, bu ne adaletsiz hayatklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?