2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar,ayşegül çok geçmiş olsun naz'ımıza en kısa sürede iileşir inş.
dağevi aynı durumdayız yanlız değilsin -tatlicadiarzu-

iyi akşamlar kızlar

ayşegül geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah

tuğba çok şeker çıkmış resimler maşallah

benimde daaaağ gibi ütüm var birde kalktım çocukla oda değiştirmeye iş çıkardım başıma delimiyim neyim?

ayliiin nerdesin kız özledim seni ?

Son düzenleme:
iyi akşamlar kslar nasılsınız ay iftara gittik geldik çağan saatlerdir uyumadı anca uyudu işalah uyanmaz çocukla iftara gitmrkte iftara davet almakta zor valla o yüzden almıcam artık kimseyi kimseyede gitmicem kusura bamasınlar çok zor oluyor başım zonkladı iycene

Burcu senin fotograflarina bakiyorum simdi ay ne sirin cikmis kiz Elvin?
tombis tombis nanaklar :)
masllah sipana
saol cnm tşk ederizzz...defne de çok tatlı maşşşallahh

enn iiisi incicim çok zor olyyo gerçektende

öyle barçlicim ya bide çağan yer yadırgıyor uyumuyor valla dışarda bile evde bile her odada uyumuyor prenspleine çok bağlı oğluşum :jeyyar:

bizimkide öle...her yerde emmez uyumaz bakınıo çok değişik gelio incelio her yeri ondan uyumuo bizimki..

ii geceler inci bende kaçtım herkese ii uykular tüm uykularımız bebişlerimizin olsun

selamlar elifcim, iyi olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın, idil nasıl?
facebooku keşfettim, orda geziniyorum, sen de gelsene..

hay maşşallah..ne şekersin senn

geçmiş olsun ayşegül, inşallah hemen iyileşir..

öff çok bezginim kızlar ya, ev darmaduman, berat uyumuyor..hiç gücüm yok..:1no2:
Bende evi temizledim dun ama utu yapmamistim, sabahin koru sim ne giyecem dedi
hicbirseyi kalmamis adamin. utukeyecegim diye masanin ustune atmistim pantolonunu
oyle kaldi ona sira gelemiyorki bir turlu
dedim kirliyi giy napayim ya oyle gitti, uzuldum onada
kahvaltida hazirlamadim defnenin poposunda dolanmadktan, ancak onu yedirdim salliyorum simdi
bebek yokken asla kahvaltisiz yollamzdim adami ya simdi arada eder oldu allahtan
elmali corek yapmistim onu verdim eline

incicim kendini yorma ya sen cocuklu kadinsin valla ben normal yemegi zor
yetistiriyorum birde bisuru insana hic yapamam
sadece 1 kisiyi cagirdim iftar niyetiyle onlarda haftaya gelicek
hatta gunduz geliler esiyle yapariz yemekleri , cocuklu kadin boyle oluyor canim
selam canım,
bugün bitkin hissediyorum kendimi, aksine berat çok mızmız,ilgi istiyor. eşim iftardan sonra yattı..deli oluyorum ya, bu ne adaletsiz hayatklava:
ay dun gece sen beni gorecektin
sinir harbi yasadim resmen, Defne aglayinca ben panik oluyorum ya hic sogk kanli degilim
sinileniyorum , geriliyorum birde sagolsun esim hiiic ilgilenmez tek bakiyorum cocugua
kaynanami bile ariyorum dusun artik
o bendeyken baya faydasi dokunuyordu
isten gelir bizimki iki tane oper o kadar
bencede adaletsiz hala deli gibi uykum var .
camasirlari katlamam laizm utumu ac karnina yaotim aradan kaymasin yine diye
daha kahvalti yapmadim offff ooffff

neyse sabah sabah karamsar olmayayim
guzel bir gun olsun ins kizlar bugun :)

bu arada bence facebook a bakiyorum yeni uye oldum senide ekliyim demet,
facebooktada arkadas olak :)) a.s.

günaydın kıslar gözümen uyku akıyo yaa gece deli etti bu velet beni ya gece gene çok uyandı yaa
bugun iftara benimde misafirim var temizlik yapıcam oofff hiç güzel bi gn olacak gibi diil ama neyse sizler nasılsınız kızlar güzel bi gün geçiririz inş...

günaydın herkese

bugün mutfakta tadilat var tezgahı değiştirelim dedik ama evin her tarafı tadilata girmiş gibi oldu.eymencimde sağolsun etrafı dağıtmakta üstüne yok birde herşeyi yalıyor ağzının suları akıyor.eski tezgahı söktüler şimdi mermercileri bekliyorum saat 4 te geleceklermiş.halımda yağ oldu eşim sağolsun ustalar gelmeden kaldırmadı halıyı..ustada fırını yerinden çıkarıp halının üzerine bir koymuş altındaki yağlar pislikler halıya geçmiş.halım krem birde yeni yıkanmıştı.birde halı işi çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…