2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolay gelsin canim ya
evde tadilat zor gercekten bide bebekle , gerci bebekle hersey zor

benimde cok uykum var deniz vede tum ev islerini bitirdim yorgunum
yemegi bile yaptim, simdi bir cay yapacam malum uyuyamiyoruz bari cay icelim

yok degilim, henuz adetim bitmedi benimki normalde uzun surerdi zaten bide ria takili
ramazan sonunu bulcam herhalde :)

kizi guya disari cikaracaktim ama uyudu aslinda benimde feci uykum var
ama yatacam ciyaklicak biliyorum bari mindar olmasin uykum geceyi bekliyim ben

eymende gözlerini ovuşturuyor ama bugün uyumaz.. ev tam eymene göre her yeri karıştıracak dağıtacak bu fırsatı kaçırmaz akşama kadar uyumazkaydirigubbakcemile

ahh yeşimcim gene sen bitirmişin işleri ben daha yeni başlıyorum evi temizlemeye boşver çayı kısım gitti uyu defne ne kadar uyursa uyursun sende yaw neolcak...

balımcım kolay gelsin ramazanda da oruç oruç zor olacak ama bayrmama yetişsin dimi? eymen bugun uyumaz nie uyusun ki dağıtılacak birsürü yer varken ben olsam bende uyumam...

sağol denizcim sanada kolay gelsin.iftara misafirlerin varmış çocuklada çok zor oluyor

ewet canım ya hiç sorma birde biliyosunuz ben kaynanam ve kaynatamlarla oturuyorum hepten rabbim yardım etsin bana yaa....

tünaydın hanımlar...

bugün sahuru yapıp yatarken saat beşe doğru bizim hanım uyandı... Babasına verdim ben yatağa... yediye kadar oyaladı sonra 7:30 da hep birlikte uyuduk ama bizimki 40 dakka uyudu.. bende tabi. yeni uyudu tekrardan. Aslında uykum var ama yine az uyuyacak ve ben sersem gibi olacağım...

Dün benimde misafirim vardı ama bir kişi:) bir kişiye bile çok yoruldum ben ya...

ahh canım ya bende çekiyorum uyku sorunu yaa. ama iyi senin eşin gene oyalıyo bizimkinde durmuyo illa bana geliyo oda oyalayamıyo..

canım misafirin 1 ide aynı 5 ide aynı gene hazırlık gene temizlik gene yemek aynı şey bence...

ewet canım ya hiç sorma birde biliyosunuz ben kaynanam ve kaynatamlarla oturuyorum hepten rabbim yardım etsin bana yaa....

bizde ben ilkokula başlayana kadar babaannemlerle oturuyorduk.sonra kendi evimize geçtik ama hep babaannemgilde yiyor içiyorduk sadece yatmaya çıkıyordu annem.sonra amcalarım evlendi evleri ayrı ama yeme içme hep birlikte oluyor.tabi ben liseyi bitirmiştim sanırım herkes kendi evine çekildi ama 2 sene sonra babaannem vefat etti.bu defa dedem yalnız kalmasın diye yine hep birlikte yiyorlar.sadece eve yatmak için geliyor annem.yani 27 senedir aynı hayatı yaşıyor umarım sen daha şanslısındır ve biran önce kendi evine çıkarsın.bu 27 yılın sonucu annemde boyun fıtığı bel fıtığı ve sinirsel olarak diş sıkışması kaldı...2 torun sahibi ama hala özgürce yaşayamıyor ama hep kendinden kaynaklanıyor babamı dinlese birazcık hiç böyle olmayacakta.

huu huu merhaba hanımlar,nasılsınız ?umarım herkesler iyidir..
fırsat bulamıyorum artık buraya girmeye işe gelince daha rahat oluyorum..
gelmişten geçmişten haberim yok umarım olumsuz birşeyler yoktur
herkesin keyfi yerindedir..

balım allah sabır versin annene ama alacağını almış artık bundan sonra allah daha çok şifa versin..
kalabalık aile güzel oluyor ama sıkıntısı da çok..
deniz seni de allah kurtarsın çok zor bir arada olmak..

günaydınlar herkese
ay çok yorgun hissediyorum kendimi bölük börçük uyku mahvediyor insanı

hoşşgeldin linay...zaten pek gelen geçen yok bu aralar...topiğimizin adını ıssız topik olarak değiştircez

Günaydın kızlar nasılsınız_?

tuğba, aybüke çok tatlı çıkmış.Maşallah kzıma benim.Plateslerde yaparmışşş:))))
ayşegül, derya inşallah bir an önce atlatır ezgi ile naz hastalıklarını.İnsan çok kötü oluyor, çocuklar hasta olunca.
havalar birden bire soğudu, istanbulda yaşayanlara da geçmiş olsun.İnşallah sizlerd birşey yoktur kızlar.Tv de gördükçe hep siz geldiniz aklıma.
yeşimcim arada yapıyor bu bebişler böyle huysuzlukları, hasta filan olmasında, arada çekeceğiz bu huysuzluklarını.
Valla fazilet annen çok çekmiş güzelim yaaa, insan kendi annesiyle sürekli yaşarken bunalıyor, kayınvalide ile bütün görümce kayın derken çok zor olmuştur.İlk gelindi sanırım.Bu arada tadilat işide zordur, bir an önce bitirir inşallah işçiler işlerini.

evet annem ilk gelindi malesef tüm zorlukları çekti.bende o yüzden hep kayınvalideme uzak oturayım derdim allah gönlüme göre verdihihoyyyt

bende mermecileri bekliyorum saat 4 te gelceklermiş.inşallah biran önce biter ev darmadağın tabi bu durumdn eymen çok memnun.gözleri fıldır fıldır vallahi...etrafı karıştırmaktan yorgun düştü

inci hayırdır neden yorgunsun..

meralin bütün iyi dileklerine katılıyorum..sağol meralcim özet geçmen iyi oldu :)
hoşbuldum meralcim ,fırsat bulamadım birkaçgündür malum yaramazlar vakit alıyor
paşa yaramazlık peşinde,bütün evi dört dönüyor artık..
geçen gün düşenler kervanına bizde katıldık..benim yatağımdan düştü bayağıda yüksek benim yatağım
ablasıyla oynaşırken kafasını kalorifere vurdu..işte böyle düşe kalka büyüyor :)
senin paşan nasıl,ablanız gittimi okuluna

balım sanada kolay gelsin canım,tam eymene göre ortam yaratmışsınız keyfini çıkarsın :)

meralcim istanbul çok kötü durumda,bizler uzağız oraya
ölü sayısı artıyor,allahım yardım etsin bu mübarek günde..
ıstanbul gibi bir metropolde yaşananlara bak,olacak şey değil..
nakliye firmalarından mail geliyor,bugün yarın kapalıyız diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…