bende baktım cnm idrar yolu enfeksiyonu falan yazıoo...dün zaten adet olmuştum ağrım vardı ama bu başka bi ağrı..çok saol cnmBurcucum geÇmİŞ olsun canım ya ayaklarını mı ? ÜŞÜttÜn acaba yada kadınların yumurtlama dÖnemlerİnde genelde olabİlİrmİŞ acaba Öyle bİŞİymİ? Şİmdİ baktım bİr kaÇ sİteye de Öyl yazıyo canım
çok saol cnm aklıma geldi fırsat bulursam cadıdan koyarım bide onu yakmıyımburcu geçmiş olsun cnm sıcak su torbası koy cnm ii gelir üşütmüşsen
çok saol cnmbarçli geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin
Evet ablamız gitti, amcasına da uğrayacaktı izmire, erken gitti o yüzden, oradan da okula geçecek.Aman okusunlarda:))))inci hayırdır neden yorgunsun..
meralin bütün iyi dileklerine katılıyorum..sağol meralcim özet geçmen iyi oldu :)
hoşbuldum meralcim ,fırsat bulamadım birkaçgündür malum yaramazlar vakit alıyor
paşa yaramazlık peşinde,bütün evi dört dönüyor artık..
geçen gün düşenler kervanına bizde katıldık..benim yatağımdan düştü bayağıda yüksek benim yatağım
ablasıyla oynaşırken kafasını kalorifere vurdu..işte böyle düşe kalka büyüyor :)
senin paşan nasıl,ablanız gittimi okuluna
balım sanada kolay gelsin canım,tam eymene göre ortam yaratmışsınız keyfini çıkarsın :)
Allah korusun herkesi, canlar gidyor, mallar gidyor.Güya metropol şehir, gelişmemiş ülkelerde var böyle görüntüler, anlamıyorum şu belediye başkanlarını .Yap düzenlemeyi, alt yapısını ona göre düzenle şehri.Ama yok öyle değil, oy kavgasına düşüyorlar başka birşeyle uğraşmıyorlar.meralcim istanbul çok kötü durumda,bizler uzağız oraya
ölü sayısı artıyor,allahım yardım etsin bu mübarek günde..
İstanbul gibi bir metropolde yaşananlara bak,olacak şey değil..
nakliye firmalarından mail geliyor,bugün yarın kapalıyız diye..
Geçmiş olsun burcu, üşütmüş olabilirsin canım, kendine dikkat et.Sıcak su torbası işe yarayabilir.bugün kasığımın sağ tarafında çok fena bi ağrıla uyandım hala da geçmdi yürümekte bile zorlanıyrm....çok kötü kızlar neden böle oldu bilmyrm...elvinin kahvaltısını 12de yedirebildim ancak...sadece emzirdim yanına yattıım yere oda oynadı allahtan
ay bilmemmi bende caydan vazgectim yatayim dedim ama ne mumkungünaydınlar herkese
ay çok yorgun hissediyorum kendimi bölük börçük uyku mahvediyor insanı
Aylincim cok gecmis olsun , canim kiyamam ya bide kalorifere denk gelmisinci hayırdır neden yorgunsun..
meralin bütün iyi dileklerine katılıyorum..sağol meralcim özet geçmen iyi oldu :)
hoşbuldum meralcim ,fırsat bulamadım birkaçgündür malum yaramazlar vakit alıyor
paşa yaramazlık peşinde,bütün evi dört dönüyor artık..
geçen gün düşenler kervanına bizde katıldık..benim yatağımdan düştü bayağıda yüksek benim yatağım
ablasıyla oynaşırken kafasını kalorifere vurdu..işte böyle düşe kalka büyüyor :)
senin paşan nasıl,ablanız gittimi okuluna
balım sanada kolay gelsin canım,tam eymene göre ortam yaratmışsınız keyfini çıkarsın :)
canim Allah korusunda fitik olabilirmi acaba?bugün kasığımın sağ tarafında çok fena bi ağrıla uyandım hala da geçmdi yürümekte bile zorlanıyrm....çok kötü kızlar neden böle oldu bilmyrm...elvinin kahvaltısını 12de yedirebildim ancak...sadece emzirdim yanına yattıım yere oda oynadı allahtan
geldim sevda aylin naber
aylin gece 1 de yatıyor çağan 4 te sahura kalkıyorum sonra tekrar 7de uyanıyor bende sersem tavuk gibi oluyorum şimdi uyuyor ama ben gündüzleri yuyamam öle bir sorunum var bu uykusuzlukta yoruyor beni yaa
barçli geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin
sevda nasıl gidiyor hamişlik valla benim ilk aylarda hiç bulantım olmamıştı hiçte aşerme yaşamamıştım taki 5. ayda başladı aşerme olayı :)))
Sevda en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını inşallah,abininde sevinmesine sevindimçocuk bir kardeş derken ikinciye kavuşuyor :) benim içime kzı gibi doğuyor hayırlısı olsun tabii..
inci haklısın bu uykusuzluk delirtiyor insanı gündüz uyuyamaman kötü
ben evdeyken uyuyorum eguşla beraber çokta güzel oluyor en az 2 saat :))
sevdcım valla ben hiç bişey düşünemiyorum şu anda.Ama inşallah kız olur, 2 kız kardeş hem kavga ederler hemde birbirlerine çok bağlı olurlar.Ama abinin işi zor tabii bu durumda:)))))
bende düşünemiyorum canımmm:))) baba kız istiyo ben erkek bakalım önce sağlıklı ve hayırlı olsun sonrada gönlüme göre olsun :roflol:şurda 2-3 ay öğrenirim heralde.
öle olursa abiinin deilde kızların işi zor canım.
bizimö abi çok modern bi abi canım çok şanslı olurlar abi çok gzdirip tozdurur onları sorumluluk sahibi bi yapısı var şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?