2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar herkese ii günlerrr diliyorum
bende yerleri süüpürüp silcemde durunun uyumasını bekliyorum.

demetçim çok saol cnm...:1hug:
aylin hoşgeldin geçmiş olsun elvinde hep düşüyo..ayaklanınca daha da zor valla..
fazilet kolay gelsin eymenlede çok zor olur ama mecbur yapılacak işte

herkese merhabalar kızlarr

sevda ne haber,nasıl gidiyor hamilelik sıkıntın varmı?
abiye söyledinizimi bu durumu o ne diyor 2.kardeş için :)

bugün kasığımın sağ tarafında çok fena bi ağrıla uyandım hala da geçmdi yürümekte bile zorlanıyrm....çok kötü kızlar neden böle oldu bilmyrm...elvinin kahvaltısını 12de yedirebildim ancak...sadece emzirdim yanına yattıım yere oda oynadı allahtan

bilmiyrm ki aylincim...belki üşütmüşümdür...çok saol şimdi biraz daha iiim ama yine ağrım var

Burcucum geÇmıŞ olsun canım ya ayaklarını mı ? ÜŞÜttÜn acaba yada kadınların yumurtlama dÖnemlerınde genelde olabılırmıŞ acaba Öyle bıŞıymı? Şımdı baktım bır kaÇ sıteye de Öyl yazıyo canım

aylincim abi biliyo söledik..bizim abiyle baabaya beş kardeş beş çocuk haberi ver beşinede sevinirler..yani çok kalabalığı seviyor bizim aile.hamilelik biraz sıkıntılı cnm bulantı çok havalar sıcak oldukça dahada artıyoo onun dışında bi sıkıntı yok cnm
senin paşanın faceden yeni resimlrini gördüm koca adam olmuş valla maşallaaahh onaa

burcu geçmiş olsun cnm sıcak su torbası koy cnm ii gelir üşütmüşsen

geldim sevda aylin naber
aylin gece 1 de yatıyor çağan 4 te sahura kalkıyorum sonra tekrar 7de uyanıyor bende sersem tavuk gibi oluyorum şimdi uyuyor ama ben gündüzleri yuyamam öle bir sorunum var bu uykusuzlukta yoruyor beni yaa
barçli geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin
sevda nasıl gidiyor hamişlik valla benim ilk aylarda hiç bulantım olmamıştı hiçte aşerme yaşamamıştım taki 5. ayda başladı aşerme olayı :)))

Sevda en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılarını inşallah,abininde sevinmesine sevindimçocuk bir kardeş derken ikinciye kavuşuyor :) benim içime kzı gibi doğuyor hayırlısı olsun tabii..

inci haklısın bu uykusuzluk delirtiyor insanı gündüz uyuyamaman kötü
ben evdeyken uyuyorum eguşla beraber çokta güzel oluyor en az 2 saat :))

bende baktım cnm idrar yolu enfeksiyonu falan yazıoo...dün zaten adet olmuştum ağrım vardı ama bu başka bi ağrı..çok saol cnm
burcu geçmiş olsun cnm sıcak su torbası koy cnm ii gelir üşütmüşsen
çok saol cnm aklıma geldi fırsat bulursam cadıdan koyarım bide onu yakmıyım

barçli geçmiş olsun canım üşütmüş olabilirsin
çok saol cnm

Evet ablamız gitti, amcasına da uğrayacaktı izmire, erken gitti o yüzden, oradan da okula geçecek.Aman okusunlarda:))))
Evet yaa, yaramazlar zamanımızı çok alıyorlar.Sen bir kaç gün hiç olmazsa işe gidiyorsun daha rahat oluyordur.Geçmiş olsun buı arada, oluyor böyle, düşe kalka büyüyecekler ne yapacaksın, bir yerden koruyorsun diğer taraftan elinden kaçıyor, bişeyler yapıyor.Bizim paşada iyi allaha şükür, ama yürüteçle gezerken kırmadık bişey bırakmadı:)))Sabahleyin su pınarında bardak unutmuşuz tuttuğu gibi önce içmiş, arkasından atmış yere:))Şangırtıya koştum, allahtan hareket etmemiş, bir yerlerine batacak diye korktum cam parçaları.

Allah korusun herkesi, canlar gidyor, mallar gidyor.Güya metropol şehir, gelişmemiş ülkelerde var böyle görüntüler, anlamıyorum şu belediye başkanlarını .Yap düzenlemeyi, alt yapısını ona göre düzenle şehri.Ama yok öyle değil, oy kavgasına düşüyorlar başka birşeyle uğraşmıyorlar.

Geçmiş olsun burcu, üşütmüş olabilirsin canım, kendine dikkat et.Sıcak su torbası işe yarayabilir.

sevdcım valla ben hiç bişey düşünemiyorum şu anda.Ama inşallah kız olur, 2 kız kardeş hem kavga ederler hemde birbirlerine çok bağlı olurlar.Ama abinin işi zor tabii bu durumda:)))))

Fazilet yazik annenne cok uzuldum
oyle kalabalik ortamlarda hep geline bakarlar zaten is gorsun diye , yani onada bravo ben
1 kucuk sipaya bide babasina yetisemiyorum o nasil yetisiyormus akannehir ama yetissede
iste dedigin gibi yipraniyor insan
günaydınlar herkese
ay çok yorgun hissediyorum kendimi bölük börçük uyku mahvediyor insanı
ay bilmemmi bende caydan vazgectim yatayim dedim ama ne mumkun
babasinn kapi acisini duydu hemen konsere basladi, anasi gibi cenesi dusuk benim kizin :)
suan cok uykusuzum , acim vede yorgunum. ama uyaymiyorum nedense sersem gibiyim
yemek yemek icin bizimki kalksin diye bekliyorum tek yenmiyor, defnedende dinlenmek
mumkun olmuyor tabi
Aylincim cok gecmis olsun , canim kiyamam ya bide kalorifere denk gelmis
dr filan goturdunuzmu? uyutmasaydin , ben artik akillandim yataga koymuyorum.
canim Allah korusunda fitik olabilirmi acaba?
ilk o geldi aklima ins sadece usutmusundur .

ii diyim ama bulantı olayı kötü cnm oğlumda 6,5 ay bulantı çektin zaten 6,5 aylık doğdu
duruda ilk 3 ay sadece bulantım oldu sonra kesildi
aşerme hepsinde deli gibi var şuan bile dondurma yemekle meşgulüm hem aşeriyorum hemde mide bulantıma ii geliyo buzlu dondurmalar
inci mama konusunda çok soru sordum ama ilk kez kullanıyorum ve bilmiyom bişi daha sorcam şimdi biz bu devam sütünü daha doyuucu hale nasıl getirebiliris ama biberonla tabi bana doyurmuyomuş gibi geliyo sonuçta süt yanii

ee onlaragöre hava hoş cm doğuran benimm:roflol:ama haklarını yiyeme babada abide çok ilgililer çokta becerikliler yardımları çok yani ee bide yardımcı oldummu daha rahat olurum inşallahh
kız diyen sayısıda baya çoğaldıı

sevdcım valla ben hiç bişey düşünemiyorum şu anda.Ama inşallah kız olur, 2 kız kardeş hem kavga ederler hemde birbirlerine çok bağlı olurlar.Ama abinin işi zor tabii bu durumda:)))))

bende düşünemiyorum canımmm:))) baba kız istiyo ben erkek bakalım önce sağlıklı ve hayırlı olsun sonrada gönlüme göre olsun :roflol:şurda 2-3 ay öğrenirim heralde.
öle olursa abiinin deilde kızların işi zor canım.
bizimö abi çok modern bi abi canım çok şanslı olurlar abi çok gzdirip tozdurur onları sorumluluk sahibi bi yapısı var şimdiden.

Yesim sağol ,uyutmamaya çalıştım gözlemledim birkaç saat doktora götürmedim..

sevda sağlıkla gelsinde artık kız erkek farketmez..

Hayırlı uurlu olsun Allah analı babalı büyütsün 2. geliyor hı? Kolay gelsin sağlıkla akın inşallah

burcu çok geçmiş olsun canım

bende eymeni uyuttum ustalarda gelmedi neyse yatayım dedim.sonra telefonuma mesaj geldi hadi bigi mesajıdır dedim bakmadım.bir 15 dakika sonra tekrar mesaj.acaba bu kadar mühim olan bilgi mesajı ne diye kalkıp baktım arkadaşımla kuzenimden gelmiş doğum günümü kutluyolar...tabi ben bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum ilk defa..çocuk tadilat derken...bakalım akşama eşim hatırlayackmı:jeyyar:hatırlamasada zaten uydurur birşeyler bahanesi vardır her zamanakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…