burcu çok geçmiş olsun canım
bende eymeni uyuttum ustalarda gelmedi neyse yatayım dedim.sonra telefonuma mesaj geldi hadi bigi mesajıdır dedim bakmadım.bir 15 dakika sonra tekrar mesaj.acaba bu kadar mühim olan bilgi mesajı ne diye kalkıp baktım arkadaşımla kuzenimden gelmiş doğum günümü kutluyolar...tabi ben bugün doğum günüm olduğunu unutmuşum ilk defa..çocuk tadilat derken...bakalım akşama eşim hatırlayackmı:jeyyar:hatırlamasada zaten uydurur birşeyler bahanesi vardır her zamanakannehir
eymenle sevdikelrinle nice mutlu güzel günlere nice yllara
Balım sağlıkla mutlulukla huzurla dolu yaşlar dilerim..yavrunla eşinle ailenle..
Bizimkindede ayni israr mevcur; telefon, fotograf mak kisaca elektronik aletlere hastahanfendi kaka yaptı ama size bişeyler yazmaya çalışıyor ısrarla...
şoddfsf.ş<cmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selamlar
baımcım doğum günün kutlu olsun nice yıllara sevdklerinle
sevadcım bebe bisküvissi koy iyice ezipte bak ayşegül yazmış bnede ilk durydum biberonlar için varmış bebe bisküvisi ayşegül hele söle bakim hangi marketlerde var
yeşim benim ablam yok caımcım sen montenin ablasıyla karıştırdın onunki rahatsızya onu nsormuş kıslar
bizde yarın için dr kontrolümüz var bakalım işallah hersey yolundadır işallah oğlum kilo almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?