2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yok be bebekten bebeğe fark ediyo walla benim ki nerdeyse 15-20 gündür sürünüyo birde koltuklaratutunup kalkıyo sıralıyo ama şart diil yani...sıkma canını olurmu?

doğum günün kutlu olsun ,mutluluklar :)
grip aşısını bende yaptırsammı daha karar veremedim..

Aylin ben de senin gibi mama yapıyorum , mama dediğim labne ve içine bir takım şeyler katıyorum. bu arada labnenin kalsiyum oranı oldukça fazla :)
ege ne yaramzlıklar yapıyo??

heryere giriyor emekleyerek,kabloları kemiriyor..
geçen gün laptopun kablosun çekmiş ağzında kemiriyor nasıl elinden aldığımı bilemedim
diğer ucu prize takılıydı çünkü..

nilin bu çığırmalarının sebebi üstten diş miş..1 günde embeyaz oldu valla umarım hemencecik çıkar..

gülüoken bi anda dövmüşüm gibi ağlıo kızım

geçmiş olsun umarım hemen çıkarır :)

saol canım:)
ya bilg.durup durup kapanıo sanıerım ayvyı yedi..((

virüs kapmışsınız..

Aslıcım çok geçmiş olsun ,umarım birdaha yaşanmaz..

Ya kızlar ben kimi zaman d vit vermeyi unuttum..Öz yazın güneşe de çıkarıorum diye çok kasmadım..Ama nedense şimdi içime dert oldu şu raşitizm muhabbeti..Aranızda benim gibi unutan oldu mu?

ben varım Gamze,hala da vermiyorum..

evt deniz haklisin ben de her bebegin ayni zamanda yürümesi gerektigine inanmiyorum.ne zaman kendin ihazir hissderse o zaman yürür demisti dr..e biraz da kizim tombis ondan galiba.

saol linaycim amin...
evt sheeda haklisin bir yasina gelince nasilsa yürür..
ben co taniyorum burda cok kilolu olp da 9-10 aylikken yürüyen bebek.
ama her kafadan bir ses cikiyor.sinir oluyorum.

tünaydın kızlaar
naz da yeni aldıım çiş yapan bebeğin bacağını koparmış iyice yaramazlaşıyolar aylin bundn sonra sıkı takip lazım çok tehlikeli hareketleri var dün yarı yarıya çay dolu fincanımı tutmuş dökmeden bana verdi:))garson olcak benim kızım

şeyda nice yıllara
aslıcım geçmiş olsun fıstığa
ben devit vermiorum belki 3.aydan beri bişeycik olmaz dr da verme dedi

sevsinler garson kızı :) özledim cadıyı :)

Aman iyi...üzülmüştüm vermiom diye,
öğlden sonra dışarı çıkcam,elbise bakiiimmm bari..Sizi dinleyeyim..

tarhananın kendini demion heralde:))
çorbasını ben suyla bi güzel eritiorum orta ateşte iyice kıvamlı hale gelene kadar pişiriorum bazen tereyağ atıorum bazen de tavuk et parçaları koyup yediriorum

1tatlı kaşığı bir kaseye yeterli acı olmasın cnm ama dikkat et

canım yaa ozaman bişey sorayım. dün eşim almış un tarhanası diye acımıdırki... tadına bakamam da..

keşke hazır almasaydın cnm ya yok mu yapan anane babane:)içine ne koyarlar bilinmez hazırların, buarada bi çorba kaşığı yazcktm yanlış olmuş
naz ne zaman mercmek çorbası yese kıpkırmızı oluodu dr a söledim alerjik bişey diil ama dedi,ne yaptıklarını bilemeyiz belki kırmızı boya katıolardır mercimeğe.gerçekten güvenilir bi yerden açık mercimek aldım kızarıklık olmadı..kızlar verdiğimiz şeylere çok dikkat edelim kimbilir neler koyuyo şerefsizler

slm bayanlar nasılsınız,

kanciceğim gecmiş olsun

başım ağrıyor okudum gecmişi ama kafamd akalan bişey yok

en sevdiğim çorba tarhana dır liseye giderken sabahları aç karna i.çerdim ohhh soğuk havalarda bide güzel oluyor

ben çok tembelim temizlik yapamadım ütüler birikmiş halde of off çok işim var alış verişebile çıkamadım ya ( işden çık eve git iftarlık hazırla mirayla ilgilen tam uyuyor rahat lıyorum iş güc kalıyor, bayramda geldi nezman bu işler olcak billmiyorum...

Kız Duygu günaydın..Cimcimenin dişleri hayırlı olsunnnn
saol canımopuyorumnanaktan
hehe ben pisimkaydirigubbakcemile
işallah çıkarsın canım kendi evine:Saruboceq:
bak bi yandan kızdırıo bi yandan yağ yapıo,akıllı cimcime seni
Aylin tehlikeli yaramazlıklar yapıyomuş muzur Ege
artık gözümüzün önünden ayırmamak gerekiyor
allah korusun hepimizin bebişlerini

amin..:Saruboceq:

yorgunluktan pilim bitti ya çok yoruldum oğlum uyuttum da azcık mola verim dedim uyandı gerri uyumadı da
çok fena yoruyo bu çocuk beni yaa...yaramazlaştı iyicene...

rica ederim canım,emin olmamakla birlikte benim bildiğim domatesi rondoda çekip içine doğranmış biberle birlikte kaynatıosun ,sıcakken kavanoza doldurup ters çevirip beklıosun,kışa hazır oluo,sonra içine yumurta kırıp 2 dkkada menemen oluo,istersen önce soğanı tavada çeviriri sonra bu karışımı ekleyip yumurtada kırabılırsın

Herkese Günaydın
Bugün benim doğum günüm :))))

doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara ailenle birlikte

geçmiş olsun canım

Ya kızlar ben kimi zaman d vit vermeyi unuttum..Öz yazın güneşe de çıkarıorum diye çok kasmadım..Ama nedense şimdi içime dert oldu şu raşitizm muhabbeti..Aranızda benim gibi unutan oldu mu?

bende sanırım 3 yada 4 aylıkken kestim vermeyı,doğal yoldan güneş alıo

Slm kızlar.
Acilen tarhana tarifine ihtiyacım var. İlk kez yapacağım..

1 domatesi rendele azcık yağda kavur,eğer kendine yapıosanız 1 sarımsağıda rendele ekle,sonra kaç kase yapacaksan o kadar su,mesela 4 kase su ise 4 çorba kaşığı tarhanayıda ekle durmadan karıştır,kaynayınca 5 dk sonra kapat,afiyet olsun

ya tam tamam uyudu azcık keyif yapayım dedim uyandı,yıka pakla anca bitti şimdi de oyuna çağırıo
yorgun ve uykusuzum...

herkese merhabalar bizde bugün kontrole gittik kızım 10 kilo 74 cm olmuş
dr artık haftada bi kere balık vermemi söledi eğer severse 2 kerede olabilir dedi.ciğer de vermemi söledi..10,15 gün arayla...kan damlasına ve devite devam et dedi..çünkü büyüyünce kansızlık oluyomuş..
deniz kolay gelsin...
aslıcım çok geçmiş olsun çok şükür iileşmiş valla gerçketen onlar acı çekeceine biz çekelim daha ii..
şeydacım seninde doğum gnün kutlu olsun nice mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…