Herkese Günaydın
Bugün benim doğum günüm :))))
ela bebek aşısıyla ilgili kadir tuğcudan şu bilgileri edindim. bebek ilk kez grip aşısı olacaksa 2 doz şeklinde yapılmalıymış. (sanırım 1 ay arayla) daha sonra domuz gribi aşıısıda yaptırabiliyosun. emziren annelerin aşı olmasında bir sakınca yok
tam nedenini bilmemekle beraber benim doktorum çocuklara grip aşısını önermiyor bazı yan etkileri olabiliyomuş .. ama galıba ben de yaptıttırcam.
Aylin ben de senin gibi mama yapıyorum , mama dediğim labne ve içine bir takım şeyler katıyorum. bu arada labnenin kalsiyum oranı oldukça fazla :)
ege ne yaramzlıklar yapıyo??
nilin bu çığırmalarının sebebi üstten diş miş..1 günde embeyaz oldu valla umarım hemencecik çıkar..
gülüoken bi anda dövmüşüm gibi ağlıo kızım
saol canım:)
ya bilg.durup durup kapanıo sanıerım ayvyı yedi..((
slm arkadaslar kizimin ayaginin iltihaplanmasinin sebebi anlasildi.
demistim ya gece yatirirken corabini cikarmistim rahat yatsin diye o da gece donerken falan
tirnagi ayagini yirtmis ve ondan mikrop kapmis dr oyle dedi.
cunku birgun oncesine kadar hicbirseyi yoktu sabah kalktigimda gordum bende.
dun dr yara yerini acti iyice temizledi,dezenfekte etti sardi gonderdi.bugun baktim iyice kuculmus
iyilesmis cok sükür...yarin yine gidicez..ama cok sükür gecti.gecti gecti de kizim da ne cekti o iltihaptan
nasil agladi o agladikca ben kahroldum..
keske benim canim yansaydi dedim o anda dayanamadim ben de agladim.
Allah kimsenin yavrusunun canini yakmasin benim yavrumun da...
desteginiz icin sonsuz tesekkurler...
Ya kızlar ben kimi zaman d vit vermeyi unuttum..Öz yazın güneşe de çıkarıorum diye çok kasmadım..Ama nedense şimdi içime dert oldu şu raşitizm muhabbeti..Aranızda benim gibi unutan oldu mu?
tünaydın kızlaar
naz da yeni aldıım çiş yapan bebeğin bacağını koparmış iyice yaramazlaşıyolar aylin bundn sonra sıkı takip lazım çok tehlikeli hareketleri var dün yarı yarıya çay dolu fincanımı tutmuş dökmeden bana verdi:))garson olcak benim kızım
saol canımopuyorumnanaktanKız Duygu günaydın..Cimcimenin dişleri hayırlı olsunnnn
hehe ben pisimkaydirigubbakcemileşeydacım doğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte nice yıllara...
hiç bir ocak annesi pis olamaz bebişler yaramaz duırmuyoki
durduu kadarıyla yapmaya çalışıyom zatenn.. birde bayram
sonrası kendi ewime geçersem eğer oranın temizliği günlerim
temizlikle geçecek anlaşılan... neyse ben ewime geçeyimde temizlik soreun diil...
dişleri çıkanlara hayırlı olsun diorumm...
kançiçeğim geçmiş olsun canım...
walla yorgunluktan aklımda kalanları yazdım kusura bakmayın unuttuğum varsa...
diyerektennn temizliğime devam etmeye gidiyorum....
bak bi yandan kızdırıo bi yandan yağ yapıo,akıllı cimcime senitünaydın kızlaar
naz da yeni aldıım çiş yapan bebeğin bacağını koparmış iyice yaramazlaşıyolar aylin bundn sonra sıkı takip lazım çok tehlikeli hareketleri var dün yarı yarıya çay dolu fincanımı tutmuş dökmeden bana verdi:))garson olcak benim kızım
Aylin tehlikeli yaramazlıklar yapıyomuş muzur Ege
artık gözümüzün önünden ayırmamak gerekiyor
allah korusun hepimizin bebişlerini
Gunaydin kizlar
esracim sagolasin, cevplamissin, onlarida ins istanbula gidince yapacam
bde menemen diyorlar ama onu nasil yapiyorlar ? bizim bir tanis yapmis bize vermisti
daha dogrusu anneme icine yumurta kirip yiyorduk cok ta guzeldi
aynisimi acaba ? bir ulasmaya calisicam necla ablama tarifide yazarim gorusebilrisem
Herkese Günaydın
Bugün benim doğum günüm :))))
slm arkadaslar kizimin ayaginin iltihaplanmasinin sebebi anlasildi.
demistim ya gece yatirirken corabini cikarmistim rahat yatsin diye o da gece donerken falan
tirnagi ayagini yirtmis ve ondan mikrop kapmis dr oyle dedi.
cunku birgun oncesine kadar hicbirseyi yoktu sabah kalktigimda gordum bende.
dun dr yara yerini acti iyice temizledi,dezenfekte etti sardi gonderdi.bugun baktim iyice kuculmus
iyilesmis cok sükür...yarin yine gidicez..ama cok sükür gecti.gecti gecti de kizim da ne cekti o iltihaptan
nasil agladi o agladikca ben kahroldum..
keske benim canim yansaydi dedim o anda dayanamadim ben de agladim.
Allah kimsenin yavrusunun canini yakmasin benim yavrumun da...
desteginiz icin sonsuz tesekkurler...
Ya kızlar ben kimi zaman d vit vermeyi unuttum..Öz yazın güneşe de çıkarıorum diye çok kasmadım..Ama nedense şimdi içime dert oldu şu raşitizm muhabbeti..Aranızda benim gibi unutan oldu mu?
Slm kızlar.
Acilen tarhana tarifine ihtiyacım var. İlk kez yapacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?