2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese Günaydın
Bugün benim doğum günüm :))))

ela bebek aşısıyla ilgili kadir tuğcudan şu bilgileri edindim. bebek ilk kez grip aşısı olacaksa 2 doz şeklinde yapılmalıymış. (sanırım 1 ay arayla) daha sonra domuz gribi aşıısıda yaptırabiliyosun. emziren annelerin aşı olmasında bir sakınca yok

tam nedenini bilmemekle beraber benim doktorum çocuklara grip aşısını önermiyor bazı yan etkileri olabiliyomuş .. ama galıba ben de yaptıttırcam.

temizlik mi ?? o da ne?? ben temizlik yapmayalı haftalar oldu , yalandan görünen yerleri yapıp bırakıyorum.. Pisim ben pis

günaydın kızlar nasılsınız bugun bakalım...

ya ben dün baladımn temizliğe ama hala bitiremedim bugun de devam ediyorum... fazla giremeyebilirim....

kolay gelsin !!ayyy iyi valla sen temizliğe kalkışmışsın oğluna rağman ben duru dan fırsat bulunca yemek yapabiliyorum sadece
ayyyy 2009 ocak annelerinin en yeteneksizi benim valla:hooray::hooray:

Aylin ben de senin gibi mama yapıyorum , mama dediğim labne ve içine bir takım şeyler katıyorum. bu arada labnenin kalsiyum oranı oldukça fazla :)
ege ne yaramzlıklar yapıyo??

Canım doğum günü kutlu olsunŞenizmutlu ol senelerce alkisalkisalkis
ailenle ve sevdiklerinle nice yıllara beraber girmeniz dileğiyle iyi doğdun:1hug:

arkadaslar cok acıl bılgılerınıze ıhıyacım var
bebeklerı ssk kayıt ettırmek için illa babası olması sartmı
bask bırıne versek kımlıgı yaptırabılırmı
ssk arıyorum ama tadılat nedenıyle tasınıslar o numaralara da ulasamıyorum
bunu sormamım sebebi baba sıgortalı dolayısıyla onun uzerınden olacagı için yollarda bosuna perısan olamyayım dıye yada baska bırılerıne rıca edcem
sızler nasıl yaptırdınız

özlem kızım benim üzerime kayıtlı emekli sandığı işyerime verdim onlar halletti ay olmadı arkadaşlarımı arayıp sorayım bugünmü yaptırıcaksın işlemleri??

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceeeeeeee..
şarkının bu sözleri aklıma geldi birden..Mutlu ol,mutlu,sağlıklı yaşa ailenle Şeydacımmmm

Kolay gelsin canım

nilin bu çığırmalarının sebebi üstten diş miş..1 günde embeyaz oldu valla umarım hemencecik çıkar..
gülüoken bi anda dövmüşüm gibi ağlıo kızım

sagolun kızlar
opuyorum hepınızı
basım kabalık aklım krısık
cocuk nörologu arıyorum
bı ara yazaım

slm arkadaslar kizimin ayaginin iltihaplanmasinin sebebi anlasildi.
demistim ya gece yatirirken corabini cikarmistim rahat yatsin diye o da gece donerken falan
tirnagi ayagini yirtmis ve ondan mikrop kapmis dr oyle dedi.
cunku birgun oncesine kadar hicbirseyi yoktu sabah kalktigimda gordum bende.
dun dr yara yerini acti iyice temizledi,dezenfekte etti sardi gonderdi.bugun baktim iyice kuculmus
iyilesmis cok sükür...yarin yine gidicez..ama cok sükür gecti.gecti gecti de kizim da ne cekti o iltihaptan
nasil agladi o agladikca ben kahroldum..
keske benim canim yansaydi dedim o anda dayanamadim ben de agladim.
Allah kimsenin yavrusunun canini yakmasin benim yavrumun da...
desteginiz icin sonsuz tesekkurler...

gecmis olsun kancicegimya,insan yavrusunun caninin acidigina dayanabilirimi,dedigin gibi onlara gelcek zarar bize gelsinn.

Ya kızlar ben kimi zaman d vit vermeyi unuttum..Öz yazın güneşe de çıkarıorum diye çok kasmadım..Ama nedense şimdi içime dert oldu şu raşitizm muhabbeti..Aranızda benim gibi unutan oldu mu?

cok tesekkurler arkadaslar.
atlattik cok sukur.simdi icerde uyuyor bitanem.
birsey sorucam kizlar ya bana herkes diyor ki bebek emekliyormu,yürüyor mu?
benim kafam karisiyor yürümesi mi gerek yani belli bir zamani varmi ki millet bana böyle diyor?kizim cok hareketli kendi kendine dönüyor yuvarlaniyor yürüteci suruyor ama daha tam emekleyemiyor kafam karsiti..sizin bebeklerde durum nasil?

şeydacım doğum günün kutlu olsun canım ailenle birlikte nice yıllara...

hiç bir ocak annesi pis olamaz bebişler yaramaz duırmuyoki
durduu kadarıyla yapmaya çalışıyom zatenn.. birde bayram
sonrası kendi ewime geçersem eğer oranın temizliği günlerim
temizlikle geçecek anlaşılan... neyse ben ewime geçeyimde temizlik soreun diil...

dişleri çıkanlara hayırlı olsun diorumm...
kançiçeğim geçmiş olsun canım...
walla yorgunluktan aklımda kalanları yazdım kusura bakmayın unuttuğum varsa...
diyerektennn temizliğime devam etmeye gidiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…