günaydın kızlar nasılsınız bugun bakalım...
ya ben dün baladımn temizliğe ama hala bitiremedim bugun de devam ediyorum... fazla giremeyebilirim....
Herkese Günaydın
Bugün benim doğum günüm :))))
ela bebek aşısıyla ilgili kadir tuğcudan şu bilgileri edindim. bebek ilk kez grip aşısı olacaksa 2 doz şeklinde yapılmalıymış. (sanırım 1 ay arayla) daha sonra domuz gribi aşıısıda yaptırabiliyosun. emziren annelerin aşı olmasında bir sakınca yok
tam nedenini bilmemekle beraber benim doktorum çocuklara grip aşısını önermiyor bazı yan etkileri olabiliyomuş .. ama galıba ben de yaptıttırcam.
temizlik mi ?? o da ne?? ben temizlik yapmayalı haftalar oldu , yalandan görünen yerleri yapıp bırakıyorum.. Pisim ben pis
Herkese Günaydın
Bugün benim doğum günüm :))))
ela bebek aşısıyla ilgili kadir tuğcudan şu bilgileri edindim. bebek ilk kez grip aşısı olacaksa 2 doz şeklinde yapılmalıymış. (sanırım 1 ay arayla) daha sonra domuz gribi aşıısıda yaptırabiliyosun. emziren annelerin aşı olmasında bir sakınca yok
tam nedenini bilmemekle beraber benim doktorum çocuklara grip aşısını önermiyor bazı yan etkileri olabiliyomuş .. ama galıba ben de yaptıttırcam.
temizlik mi ?? o da ne?? ben temizlik yapmayalı haftalar oldu , yalandan görünen yerleri yapıp bırakıyorum.. Pisim ben pis
arkadaslar cok acıl bılgılerınıze ıhıyacım var
bebeklerı ssk kayıt ettırmek için illa babası olması sartmı
bask bırıne versek kımlıgı yaptırabılırmı
ssk arıyorum ama tadılat nedenıyle tasınıslar o numaralara da ulasamıyorum
bunu sormamım sebebi baba sıgortalı dolayısıyla onun uzerınden olacagı için yollarda bosuna perısan olamyayım dıye yada baska bırılerıne rıca edcem
sızler nasıl yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?