2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla seviniyim halime:)
ahucum allah yardımcın olsun metin de cok iştahlı bir bebek degil kırk takla atıyorum kafamda pecete danslar arap müzikleri deli taklidi hayvan sesleri ne biliyosam uyguluyorum o iki gram yiyo benden kac gr gidiyodur acaba
tugba metin sütlü corbayı içti muhallebisini de sütle yaotım yani bugun toplamda bir cay bardagı süt içmiş oldu

herkse iyi akşamlar uğrayıp ir selam vereyim dedim umarım keyifler iyidri tüm bebekler iyidir

tubacım bizimki çilekli vanilyalı muzlu süt gibi birşey belki aynıdır ceylin de çok huysuz bir de grip onun huysuzluğu da olabilir
sağol filiz önceden binbir şebeklikle yiyordu şimdi onu da yemiyor
doktor günde 780 kalori alması gerekir dedi şimdi her yedirdiğim şeyin kalorisine bakıyorum bugün ilk defa 1 tane kavonoz maması bitirdi meyveli tahıllı
ben de tuzludan salçadan inek sütünden geçtim artık yesin de ne yerse yesin

Afiyet olsun Filiz... Yesin, yesinde büyüsün inş metin bey...Ben eğer süt olsun diye iftardan sonra yüklenmesem kilolarımı vereceğim ama yedikçe vermek yerine alıyorum bende gram gitmiyor anlıcan...

hoş geldin inaysa:)

esra geriye birsey birakmamissin
nasil islemden geciriyorsun koyuyorsun onlari ?
bide kac derece soguya koymak gerekiyor?

.

canım hepsini çiğden koyuyorum ben,hepsini 1 yemeklık poşetlere koyup içinede domateslerın kabuklarını soyup 4 e bölüp atıorum,kışın tadı olmuo çunku domateslerin,sadece bamyayı yıkayıp kuruttum hiç kaşık vurmadan poşetin içine 1 limon suyu sıkıp karıştırdım birde enginarları limonladım kararmasın die,ben hep böle yapıorum tadından da memnunuz

esra bende bayram sonrası temizliği düşünüom şimdi saçma olucak perde falan yıkamak evde yokuz zaten bayram temizliği olarak ağda yapiciim sadece:kedi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

huu esra sizin buzluk cok büyük galiba neler koymussun öylekafamçokkarıştı

canım ama ben senın gibi 10 kg falan atmadım kidelikafadulden

hepsinden 5 er poşet falan anca yaptımhihoyyyt

herkse iyi akşamlar uğrayıp ir selam vereyim dedim umarım keyifler iyidri tüm bebekler iyidir

slm canım
bende şöle bi uğradım,akşam iftardan önce bir hışımla kalkıp salonun perdelerını yıkayıp camını sildim ,şu an sırtım ağrıo walla ,yatıcam hemen

sanırım aynı chef onunkide meyveli süt gibi bişey.. içiremiyor. umarım sen rahatlıkla içirirsin..

Ben çıkayım hanımlar aybüke beni bekliyor... Hayırlı geceler..

ay bende yatıcam bekliyorum çağan uyanırmı diye zira dün uyuttuktan sonra uyandı ve en son davullar çalıyordu ben çağanı ayağımda sallıyordum gece kuşu oldu oğlum iyice
cehfcim büyimiksler var meyveli flan onlardan denedinmi çağan beğendi tadını al bir dene istersen
hemşom bende temziliği bitidim bir mutfak var oda bitmiştide çağan bugün accık pğtürlü verince çıkardı batırdı mutfağı üstünkörü topladım yarın yine silicem temizlik bitti ama bende bittim kurbana asla tek yapmam

günaydın kızlar,bi bakıyım kızlar nasıllar dedim,herkes iyidir umarım.esracım ne güzel valla sen kışın yiyeceklerini hazırlamışsın şimdiden,ben olanları tükettim ama yenilerini hazırlayamadım henüz..sizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum kızlaropuyorumnanaktan

Gunaydin kizlar

dun erken yattim biraz tam 9 saat uyudum ve sadece 1 kere kalktim :)) cok mutluyum ama
niyeyse hala uykum var :)
bugun bizde hastaneye gidecegiz babamizi bekliyoruz su kansizlik isi canimi skti bende
dedim bir baktirayim cok terliyor cunku

irem tarifin cok hosuma gitti bende hemen not aldim yapacam ins

esracim sagolasin, cevplamissin, onlarida ins istanbula gidince yapacam
bde menemen diyorlar ama onu nasil yapiyorlar ? bizim bir tanis yapmis bize vermisti
daha dogrusu anneme icine yumurta kirip yiyorduk cok ta guzeldi
aynisimi acaba ? bir ulasmaya calisicam necla ablama tarifide yazarim gorusebilrisem

ahu sen tahlil filan yaptirmistin dimi? yani niye bu kiz boyle acaba? hicmi acikmiyor
ne kadar araliklarla vermeye calisiyorsun yemekleri ??
kendi hic istemiyormu biraz beklesen
aklima hic yolda gelmiyor bizim kiz yeni bir sey ogrendi simdi
yemegi agzindan tukurmeden yavasca cikariyor en sinir oldugum sey, hic
tahammul edemiyorum
bende iyice acikana kadar beklettim, 4-5 saat vermedim yemek sonra verdim
hic oyle yapmadan yedi iyice duzene sokmaya calisiyorum ogunlerini
bu yemek konusunda cok hassasim babasindan dolayi "az koy tabaga" deyince
Allah biliyorya tabagi firlatasim geliyor cok asabi oluyorum. Allah beni bununla
sinamasin ins. tab kimseyi, umarim istahi acilir bir an once

pembecim gecmis olsun bende sirf korkumdan birsey veremiyorum eline
daha tam disleri cikmadi ciksa veriirmde simdi kopartip yutabilir ve parcada tikayabilir
disleri cikinca kendi yemegi ogrenir diyorum acelesi yok

filiz ne kadar şanslısın metin bebiş gece hiç uyanmıyor ha
süperrr
kerem en az 4-5 kez uyanıyor
gündüz uyumuyormuş ya ondandır kerem gündüz 3 bazen 4 kez uyutuyorum zorla ama
Başak ,ne haber güzellik..Kerem in gece uykuları nasıl oldu biz iyice sapıttıkkkkk

Günaydın Yeşimmmmm

günaydın
kıs yeşim çok güldüm sana sabah sabah isan az koy deyince bukadarmı kızarya bırak nekadar yerse yesin
benim abim hiç sebze yemezdi annem çeşit çeşit yemek yapıp bir şekilde yedirirdi benim eşimde sebzeyle pek arası yok kabaktır ıspanaktır pırasadır pek yemez ama ben genelde onları fırında vede az cık etli yaparak yemesini sağlıyorum napim oğlanda aynı babasına çekmiş biz şimdi uğraşıp yediriyozda ilerde el kızı yaparmı bilmem artık yerimseniben

günaydın...
dr. kontrolüne bayramdan sonra gidicez o yüzden dr.giden arkadaşlar varsa grip aşısı bebeklere yaptırabiliyomuyuz ayrıca emziren anneler olabiliyomu soran varmı acaba ?????
ben kızıma sabah kahvaltıda bulamaç yapmıyorum artık kendimize hazırladığım kahvaltıdan hazırlıyorum(dişleri çıktığı için bulamacı bıraktık) ekstalarla siz nelerveriyosunuz??

günaydın kızlar nasılsınız bugun bakalım...

ya ben dün baladımn temizliğe ama hala bitiremedim bugun de devam ediyorum... fazla giremeyebilirim....

iyiyiz bize çok şükür,eguş ta tam hız devam ediyor yaramazlıklara..

kahvaltı ettirirken doyunca yiyebiliyor mu bari ?
ben hala mama yapıyorum

iyiyiz deniz sen nasılsın ?
kolay gelsin biran önce bitirirsin umarım..
ben hiçbirşey yapmadım temizlik falan,zaten hep temizliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…