2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah elvine:))
ben burda yazarken nil tv ye uzanmış orda da asılı kalmış,bi de kaka yapmış..,
ben temizledim onu geldim size bayyy yazmayaopuyorumnanaktan

burcu maşallah elvine,biz 2 aydır gdemedik bir türlü ya,problemde olmayınca kaldı öle,ama muhtemel bizede aynı şeyleri söyler,seninkileri uygulayayım bari,ben şimdiye kadar 1 kere somon verdim sewmemeişti sonra çorbasına koymuştum onuda yemedi,kokusundan anlıo,ciğeride istersen mi ver dedi yoksa haftada 1 kere mi ver dedi? bu arada ne ciğeri olacak ben bu konudan pek anlamamda

slm gecmisi okuyamadim esranin sorusunu gorunce cevapliyim dedim canim 15 gunde bir karaciger corbasina kat dedi bana birde herkes somona takilmis ben hic sevmem somon kendi yedigimiz firin izgarada yaptigim levrekten veriyorum agzina bayiliyor bizimki dene bence

ben de levreği somona tercih ederim
hiç kokusunda olmuyo beğenirleer bencede bende daha vermedim levrek oteldeyken her çıkan balıktan ağzına verdim ama pek sevmedi balık kerem balık verdikten sonra bi daha ağzını açamdı kiteldi
birde kerem kaşıkla beslenmeyi sevmiyo kızlar küçük parçalar halinde elimle verirsem yiyo
sizde de varmı
ben çorba muhallebi yediremiyorum bu yüzden
sebzeleri ve eti küçük küçük haşlayıp yada ızgara yapıp yediriyorum
ama en kısa zamanda alıştırmam lazım

saol canım ,benim balıkla pek aram yok zaten ,heryerede somon geçıo ya hep hamilelikten beri ,dediğin gibi balık balıktır ,
birde neyin karaciğeri olacak derya ,kuzu koyun dana:uhm:

saol canım ,benim balıkla pek aram yok zaten ,heryerede somon geçıo ya hep hamilelikten beri ,dediğin gibi balık balıktır ,
birde neyin karaciğeri olacak derya ,kuzu koyun dana:uhm:

birde kizlar ben ezginin eline surekli meyve veriyorum minik minik yiyor armut cokk kaliuordu bogazinda simdi bir cozum buldum hafif hasladimm armutu bir dilim verdimm rahatca yedii bogazina kacmadi

benim oğlumda elimden yemeyi seviyo.kaşığa ağzını kapadığı herşeyi parmağımdan alıyo. dr. a söyledim evet öyle bi dönemleri oluyo dedi. onun çocuğuda yapmış.

bide benimki kaşığını eline istiyo eğer vermezsem ağzını açmıyo. bende iki kaşık biri ona biri bana. ancak elinde kaşık olursa yemeğini yiyo.. böyle tehditleri uykudamı öğretiyolar anlamadım haa adam gibi uyusa kimbilir ne cinlikler öğrenecek..

saol cnm...zaten artık 2 ayda bi gidilo kontrole..2 ay sonra gitçez yine..hamsi verebilrsin her türlü balık olur yani..severse haftada 2 kere de verebilirsin dedi..ciğeride istersen değil cnm başla artık dedi..dana olur tavuk olur benim bildiğim oda farketmez yani..çorbalarına da katabilirsin yada tavada da pişirebilirsin dedi.ama bilindik bi kasaptan alın dedi..
birde kizlar ben ezginin eline surekli meyve veriyorum minik minik yiyor armut cokk kaliuordu bogazinda simdi bir cozum buldum hafif hasladimm armutu bir dilim verdimm rahatca yedii bogazina kacmadi

ii fikir cnm maşşallah ezgiye afiye olsun

lajoconde bende d-vit unutuyorum akannehiray bu kız sürekli paçama yapışıyo odada yalnız kalmıyo wc gidiyorum car car ağlıyo hemen kapıda bitiyo biliyo valla ordayım başka odaya girmeden koşa koşa geliyoklava:klava: ayyy kağıt gibi yırtılıcam ortayerimden ne zor bebek bakmak Allah canlarını sa:Saruboceq:ğ etsin

kizlar merhaba
seydacim dogum gunun kutlu olsun
esra sagol canim o dedigin gibidir herhalde , bende oyle yaparim.
Asli cok sevindim aysimanin duzeldigine, demek tirnagi yirtmis nerden ne kapacaklarini
sasiriyorlar biz ustlerine titredikce aklima hic gelmezdi valla

bu arada biz bugun hastaneye gittik kan tahlili icin bu kansizlik benim canimi skti biraz
kendimede yaptirdim ben sinirdaymisim , vitamin verdi demir iceren
Defneninkide sali belli olucakmis niye okadar uzun anlamadim acikcasi benim
sonuc 10 dk cikti
birde ne agladi kizim ya ama kani almadan once basaldi hastaneye bir girdik
bizimki hicira hickira basladi aglamaya
cok yabanciliyor ondan bide uyku saatiydi off ne yapicaz bu yabaniligi bilmiyorum
ins gecer, bide ilk elinden damar bulamdilar ay sinirerim bozuldu igneyi resmen oynattilar icerde
sonra diger elinden bulup aldilar o zamnda cok agladi hic sevmiyorum su tahlilleri
ama napayim kafama gore birsey yapmak istemiyorum.
ne cok yazdim , neyse benim coktan uyumus olmam lazimdi
herkese iyi geceler

bu arada benimki de emeklemiyor, surunuyor
ayagada kalkmiyor sadece yurutecte gidiyor bende zamanini bekliyorum
ayrica 8500 gr olmus kizim yanlis mi tartilar bir onceki sefer anlamadimki
tartinin tipide ayniydi ve 2 kere tartik ama ne biliyim
neyse gorusuruz yarin

ıyi akşamlar kızlar...
Yeşim bende bu tartı işine gıcık oldum. Bizim buraya bakan sağlık ocağında 8600 geldi 200 gramını kıyafete düştük 8400 gr. Sonra hastaneye gittik orda sadece çıtçıtlı badiyle 7950 geldi. Bugün başka bir sağlık ocağında emin olmak için tarttırdık ama dijital değil ordada 8500 geldi 200 kıyafete düştük 8300... Of hangisi doğrusu acaba

Bugün kızımın bayramlıklarını aldık. Ben kendime alacaktım ama kabinler çok doluydu denemek için bekleyemedim çıktık...

cnm annemde kayınvalidem de bilmez tarhanayı... Ben yapacaktım ama bi türlü deneyemedim.. Bilindik bir yerden aldık...

Sağol cnm tarifin için.. Bugün Denizde aynı tarifi verdi msn den sağolsun. Kendimize denemedim ama yarın denicem inş...

selamlar nasılsınız hanımlar
nohcoy canım ben bugün yaptım tarhana çağana ama bizimki balıkesişr tarhanası bir küçük domatesi teryağda kavurdum üzerşne az su ekledim su kaynamaya aşlayınca bir çorba kaşığı tarhana vede buzluktan iki küp tavuk attım içine tarhanalar pişince kapattım tadıda gayet güzeldi işallah seninkide ssverr
chefnaber canım

selam kızlar
iyilik inci bayram telaşı işte
temizlikle uğraştım şimdi de yaprak sarıyordum
sen nasılsın

hemşom ben direk domatesi kavurduktan sonra soğuk suyla beraber eklıorum tarhanayı
berrağınkine bazen kıyma eklıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…