burcu maşallah elvine,biz 2 aydır gdemedik bir türlü ya,problemde olmayınca kaldı öle,ama muhtemel bizede aynı şeyleri söyler,seninkileri uygulayayım bari,ben şimdiye kadar 1 kere somon verdim sewmemeişti sonra çorbasına koymuştum onuda yemedi,kokusundan anlıo,ciğeride istersen mi ver dedi yoksa haftada 1 kere mi ver dedi? bu arada ne ciğeri olacak ben bu konudan pek anlamamda
ben de levreği somona tercih ederim
hiç kokusunda olmuyo beğenirleer bencede bende daha vermedim levrek oteldeyken her çıkan balıktan ağzına verdim ama pek sevmedi balık kerem balık verdikten sonra bi daha ağzını açamdı kiteldi
birde kerem kaşıkla beslenmeyi sevmiyo kızlar küçük parçalar halinde elimle verirsem yiyo
sizde de varmı
ben çorba muhallebi yediremiyorum bu yüzden
sebzeleri ve eti küçük küçük haşlayıp yada ızgara yapıp yediriyorum
ama en kısa zamanda alıştırmam lazım
saol cnm...zaten artık 2 ayda bi gidilo kontrole..2 ay sonra gitçez yine..hamsi verebilrsin her türlü balık olur yani..severse haftada 2 kere de verebilirsin dedi..ciğeride istersen değil cnm başla artık dedi..dana olur tavuk olur benim bildiğim oda farketmez yani..çorbalarına da katabilirsin yada tavada da pişirebilirsin dedi.ama bilindik bi kasaptan alın dedi..burcu maşallah elvine,biz 2 aydır gdemedik bir türlü ya,problemde olmayınca kaldı öle,ama muhtemel bizede aynı şeyleri söyler,seninkileri uygulayayım bari,ben şimdiye kadar 1 kere somon verdim sewmemeişti sonra çorbasına koymuştum onuda yemedi,kokusundan anlıo,ciğeride istersen mi ver dedi yoksa haftada 1 kere mi ver dedi? bu arada ne ciğeri olacak ben bu konudan pek anlamamda
birde kizlar ben ezginin eline surekli meyve veriyorum minik minik yiyor armut cokk kaliuordu bogazinda simdi bir cozum buldum hafif hasladimm armutu bir dilim verdimm rahatca yedii bogazina kacmadi
keşke hazır almasaydın cnm ya yok mu yapan anane babane:)içine ne koyarlar bilinmez hazırların, buarada bi çorba kaşığı yazcktm yanlış olmuş
naz ne zaman mercmek çorbası yese kıpkırmızı oluodu dr a söledim alerjik bişey diil ama dedi,ne yaptıklarını bilemeyiz belki kırmızı boya katıolardır mercimeğe.gerçekten güvenilir bi yerden açık mercimek aldım kızarıklık olmadı..kızlar verdiğimiz şeylere çok dikkat edelim kimbilir neler koyuyo şerefsizler
1 domatesi rendele azcık yağda kavur,eğer kendine yapıosanız 1 sarımsağıda rendele ekle,sonra kaç kase yapacaksan o kadar su,mesela 4 kase su ise 4 çorba kaşığı tarhanayıda ekle durmadan karıştır,kaynayınca 5 dk sonra kapat,afiyet olsun
selamlar nasılsınız hanımlar
nohcoy canım ben bugün yaptım tarhana çağana ama bizimki balıkesişr tarhanası bir küçük domatesi teryağda kavurdum üzerşne az su ekledim su kaynamaya aşlayınca bir çorba kaşığı tarhana vede buzluktan iki küp tavuk attım içine tarhanalar pişince kapattım tadıda gayet güzeldi işallah seninkide ssverr
chefnaber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?