2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeşim bizde senden farklı değiliz cnm.. Senin sebebin yurt dışında olmak. Bız kendi ülkemizde bile yalnız oluyoruz... Aslında gelen gidenimiz çok oluyor ama o aileyle geçen bayramların tadını vermiyor...

selanlar bugün hiç girmedim umarım herkes ve keyifler iyidir bizde bayarmada evdeyiz ik,nic günü ist gidicez ama kalmıcaz dönücez akşama
şididen herkese hayırlı bayramlar

bende şimdiden hayırlı bayramlar diliorum hepimize sewdiklerimizle
bebişlerimizle geçen ilk bayram olucak ,bizde elbisesini aldık bugun kızımın,aslında buralar sıcak daha ama elbisesi sonbahara göre oldu,
bizde yarın kayınwalidemlerdeyiz ,2 , günde balıkesire gidicez 1 gün kalıcaz,annemle kardeşim adanada bu bayram ayrı olucaz,insan ne kadar kendi eşi ve cocuğuna sahip olsada kendi ailesinden uzakta olunca bi burukluk oluo yaa

bakıyorum kimseler yok ee herkes temizlik telaşında anlaşılan,bende az sonra toz almak için kalkıcam ama öncesinde size iyi bayramlar demek stedim.mutlu,huzurlu en önemliside sağlıkla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle;
RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...opuyorumnanaktan

minareden atlarım bayramınızı kutlarııımmmmm kutlarızzz nazoşta ellerinizden öpüomuş, ilk bayramımız bebişlerle çok güzel neşeli geçer umarım..

a.s.hepinize çocuklarınız ve tüm sevdiklerinizle mutlu huzurlu bayramlar diliyorum,Allah torunlarınızla bayramlar geçirmeyi nasip etsin inşallah,hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun...
> Tatlılar olsun; kazandibi, tarçınlı kurabiyeler, elmalı kekler, şekerli kahveler...
> Görüşmek için telefonlaşmalar olsun...
> Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun...
> Kayıplar, depremler, afetler olmasın. Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...
> "Biz" olsun; "Ben" olmasın...Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin,
yeter olsun...
> En önemlisi sevgi olsun...
> Daha n'ooolsunn...
> Bayramınız kutlu olsun

bayram hediyesi olarak puanlarımızı almışlar hahahah neyse biz gene toplarız alırlarsa alsınlar:)))

merhaba arkadaşlar hepimizin bayramı kutlu olsun inşllah çocuklarımızın kocaman olup torunlarımızla bayramlaşmaya geldikleri günleri de görürüz ve umarım hala o zaman da burdan birbirimize anlatırız herkese mutlu bayramlar

bu arada kızımın üst damağında 3 diş birden patlamış 3 üde aynı boyutta çıkıyor.
benimde düşünün halimi ((

Bebişlerimizin bebiş olarak ilk( daha önce annelerinin karnında kutlamışlardı gerçi.tatlıları yedikçe benimki bayram etmişti içerde:) )Bizim de anne olarak ilk bayramımız...Bu özel günlerin yaşamımızın en tatlı hatıralarından olması dileğiyle...Bayramınız mubarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…