2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesin bayramı kutlu olsun.
koşturmaktan giremedim foruma
yavrularla olan ilk bayram hayır uğur getirsin

herkesin bayramı kutlu olsun hepinizi öpüyorum umarım ii geçiyodur..bizim çok kötü geçioo dün gece sabaha kadar uyumadık eşimle elvini bugün acile götürdük boğazları iltihaplanmış yine iğne vurdular..şimdi ilaç kullanıoo ama zor nefes alıo kuzum...kesinlikle büyükler öpmücek dedi dr..ilk bayramımız böle oldu..çok yorgunum..herkese sevgiler..

Merhaba kizlar

Ben kimse yazmaz diyrodum ama arada yazanlar olmus burayida
ihmal etmemis, benimde gun boyu aklimda oluyor kk :)
Dun bekledigimden daha iyi gecti , 3-5 turk bulusuruz saniyordum ama
yaklasik 20 kisi falandik bu kadar Turk un oldugunu bilmiyordum hatta cocuklari olan bayanlarda vardi en buyugu 11 yasinda burda okula gidiyorlarmis.
keyifli varkit gecirdim ama Defne surekli kucagimda oldugu icin kollarim koptu desem yeridri
uyku ve mama saatini aksatmamaya calistim o yuzden cok ta huysuz olmadi.
ama kziimin fotografini cekemedik bir turlu firsat bulamadim , bugun cekicem
umarim silerin bayramida keyifli geciyordur.
sagol canim cok iyiyim , sen nasilsin? nasil gidiyor anne olarak ilk bayram :) ?

Yeşim bizde senden farklı değiliz cnm.. Senin sebebin yurt dışında olmak. Bİz kendi ülkemizde bile yalnız oluyoruz... Aslında gelen gidenimiz çok oluyor ama o aileyle geçen bayramların tadını vermiyor...
tabi tugbacim elbette dostlar cok onemli ama insan aileyide yaninda gormek istiyor
Dun benim icin cok guzeldi boyle kalabalik bir ortamda olmasam cok kotu olurdum eminim
ama yeni insanlarla tanisinca teselli oluyor insana gercekten.
onlarinda aileleri uzakta , bir de bazi hanimlar baya adapte olmuslar Kore ye cok
sasirdim takdirde ettim, hatta bir tanesi 4 yildir burdaymis ve hep burda yasiyormusum
gibi geliyor dedi. zamanda benimsiyor demkki insan ??
bu arada kızımın üst damağında 3 diş birden patlamış 3 üde aynı boyutta çıkıyor.
benimde düşünün halimi ((
Gozun aydin mi diyeyim Allah yardimcin olsunmu karar veremedim
cok zor isin ama 3 u birden cikinca rahatlayacaksin, bizimkide arada huysuzluk yapiyor
bekliyoruz bakalim, 5.yi ?
Burcucum cok uzuldum ya Allah sifa versin kuzuna
Canim uyaricaksin artik cevrendekileri ben acikcasi cocuk opulmesine hasta olmasada
karsiyim, ama cok dadlular dayanamiyorum ki bende opuyom
burda opme adeti yok Allahtan birde onla ugrasmiyorum
cok gecmis olsun ins duzelir elvincik

kıslar günaydın herkese hayırlı bayramlar oğlumda ellerinizi öpüyo teyzeleri...
elifçim hayırlı olsun dişleriniz canım...
burcucum canım cım çok çok geçmiş olsun kuzuna. kıyamam ben ona yavrum yaa...
yeşimcim oğlum ellerinden öpüyor kaynanası... nişanlısına selamı varmış

bu arada kızımın üst damağında 3 diş birden patlamış 3 üde aynı boyutta çıkıyor.
benimde düşünün halimi ((
hayırlı olsun canım,nil de bi alttan bi üstten pırtlatıo,çok kötü..

ah be güzel kızıma ne oldu,çok çok geçmiş olsun,:1no2:

ben de çok kötüyüm nil ağladıkça geriliorum,ben gerildikçe o ağlıo,dün bağırdım kızıma,çok ağladım,barış mançonun bugün bayramında bile:uhm:
opuyorumnanaktan

kızlar herkeste aynı sıkıntı var anlaşılan...

Dün gece aybüke de sürekli ağladı... Ama böyle hıçkıra hıçkıra ağladı kuzum. Emziriyorum , emerken uyuyor. Ama memeyi alınca ağlamaya başlıyor. Sanırım biz üşüttük kuzumu.. Sabaha karşı her dönmesinde gas çıkarıyordu çünkü.. Bugün dışarı işini bitirip daha evden çıkmıcaz inş...

Elif gözün aydın.. Çok sıkıntılı geçiyordur ama hepsini birden çıkarıyor bu avantajında var.
Bizim dişimiz yok henüz... Birini görsem içim rahatlıcakta...:)

kiz dur daha once bir istemeye gelin
hemen oyle nisanli filan ???? lmaz:
yerim ben onun selamini :))

tubacim sanda gecmis olsun bende arada usutuyorum ,hep gaz cikariyor
gece usutuyor diye dusunuyorum hicbirsey tutmuyor uzerinde cunku (

Evet cnm bizimkide üzerini açıyor sürekli. Nezaman uyansam örtüyorum ama ben uyurken tamamen açıyor bazen.

Off sıkıntıdan patlıcam. Apartmandaki tanıdıkları ziyaret edecektir. Eşimin ünv de okuyan eski öğrencileri geldi.. ıki saattir oturuyorlar. Bayram belki biryere gideceklerdir demiyorlar.. Aybüke uyuyodu öncesinde uyanmasını bekledik. Uyandı onlar geldi. Şimdi yine uykusu geldi kızın.

iyi akşamlar

herkesin bayramının en içten dileklerimle kutluyorum....bebişlerimizle sevdiklerimizle nice güzel bayramlara inşallah....

aa geldim ama kimsler yok bugün ist gidip geldik acaip yorgunum ama size bakim dedim güzel yeğenimi gördüm dünya tatlısı zeynep ranamız onun yanında çaağn pek bir büyük geldi gözüme birde çağanın bebekliği geldi Allah uzun ömürler versin yavrularımıza işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…