bu arada kızımın üst damağında 3 diş birden patlamış 3 üde aynı boyutta çıkıyor.
benimde düşünün halimi((
sagol canim cok iyiyim , sen nasilsin? nasil gidiyor anne olarak ilk bayram :) ?yeşimm
merhaba canım nasılsınız
sizde gurbette bayram geçirecek olanlardanısnızz
umarımm hepimiz bayramı şeker tadında geçer
baklaba börek abartmayalım hanımlar:)))
sonra ağlıyozzz
iyi bayramlarrrrrr
tabi tugbacim elbette dostlar cok onemli ama insan aileyide yaninda gormek istiyorYeşim bizde senden farklı değiliz cnm.. Senin sebebin yurt dışında olmak. Bİz kendi ülkemizde bile yalnız oluyoruz... Aslında gelen gidenimiz çok oluyor ama o aileyle geçen bayramların tadını vermiyor...
Gozun aydin mi diyeyim Allah yardimcin olsunmu karar veremedimbu arada kızımın üst damağında 3 diş birden patlamış 3 üde aynı boyutta çıkıyor.
benimde düşünün halimi((
Burcucum cok uzuldum ya Allah sifa versin kuzunaherkesin bayramı kutlu olsun hepinizi öpüyorum umarım ii geçiyodur..bizim çok kötü geçioo dün gece sabaha kadar uyumadık eşimle elvini bugün acile götürdük boğazları iltihaplanmış yine iğne vurdular..şimdi ilaç kullanıoo ama zor nefes alıo kuzum...kesinlikle büyükler öpmücek dedi dr..ilk bayramımız böle oldu..çok yorgunum..herkese sevgiler..
hayırlı olsun canım,nil de bi alttan bi üstten pırtlatıo,çok kötü..bu arada kızımın üst damağında 3 diş birden patlamış 3 üde aynı boyutta çıkıyor.
benimde düşünün halimi((
herkesin bayramı kutlu olsun hepinizi öpüyorum umarım ii geçiyodur..bizim çok kötü geçioo dün gece sabaha kadar uyumadık eşimle elvini bugün acile götürdük boğazları iltihaplanmış yine iğne vurdular..şimdi ilaç kullanıoo ama zor nefes alıo kuzum...kesinlikle büyükler öpmücek dedi dr..ilk bayramımız böle oldu..çok yorgunum..herkese sevgiler..
kıslar günaydın herkese hayırlı bayramlar oğlumda ellerinizi öpüyo teyzeleri...
elifçim hayırlı olsun dişleriniz canım...
burcucum canım cım çok çok geçmiş olsun kuzuna. kıyamam ben ona yavrum yaa...
yeşimcim oğlum ellerinden öpüyor kaynanası... nişanlısına selamı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?