2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kisir dongu resmen kafamçokkarıştı aynisi oluyor disari cikmak icin zamanlamayi iyi
tutturmak lazim yoksa burnundan geliyor insanin,
tok ve uykusunu almis olacak tabi bir yeride agrimayacak :))

selammmmmmmmmmmmm

selam canim, nasil gidiyor hamislik
uyku oluyormu ay ben cok uyurdum :kedi: simdi tabi yat yatabilrsen :)

Allah bagislasin incicim , ufak bebek gorunce beni daral basiyor , -tatlicadiarzu- cok sirinler ama buyutmek cok zor yaw :))
bu arada esimin bir akrabasi vardi
kiz 9 aylik olmustu gecen yil ve bebegi karninda olmus bence dr ihmaliydi
yani gununu doldurmus dimi neyi bekletiyrosun yillanmasimi lazim anne karninda neyse
bebegi kaybettiler kizda cok aci cekti herseyi hazirlamis
suan yeniden hamileymis ve kizmis ay cok sevindim ya kiz olmasina ayrica sevindim
cunku gozlemledgim kadariyla kiz bebekler daha direncli oluyor
bende dunden beri ayni hayat devam ediyorum valla
normal gunden bir farki yok
hadi optum hepinizi

gunaydın herkese. ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar.bebeklerinizle beraber sağlık mutluluk ve nice bayramlar dilerim.

slm kızlar bizde bu bayram memlekete gitmeyenlerdeniz ama teyzemgil gelmişti onlar da 1 saat önce gittiler biraz sonra bayram gezmesine çıkacağız bizde kızımın bayramlığını giydirdim
ama uyudu uyansın gideriz
kızlar kızım bana en güzel bayram hediyesini verdi 1 haftada 200 gr almış çok mutlu olduk galiba doktorun verdiği ilaçlar yaradı artık yoğurda da alıştı ama büyümiks elmalı
neyse iyi bayramlar herkese tekrardan

sağol canım bizimkide yemiyor ama zorla şarkılarla oyuncaklarla yediriyoruz
ne yapalım yemiyorsa zorla valla bazen ağlaya ağlaya ona kalsa küçücük kalacak

selamlar kıslar nasılsınız baalım bayram sonuna kadar kimse uğramaz buralara
chefcim gözün aydın işallah bizimkilerde alırlar hepimiz rahatşarız
kıslar buarada biliyosunuz kaynanamlarla konuşmuyordum neyse bayramda büyüklükl bende kalsın deyip tel açtık bayramlarını kutladık kutlamaz olaymışım perşembeye bilet almışlar bize geliyolarmış neymiş kışlık bişeyler getiriyolarmış irazda kalıcaklarmış ay ne yüssüzlerya selam ver borçlu çık bunlara acaip uyus oldum hiç tadım tuzum kalmadı umaraım fazla kalmazlar tepten sinir krizlerine girmem neyse işte benden bukadar çağanda uyudu şimdi uyanunca yoğurt yedrmeyi denicem yine bakalım ne olcak aylardır yoğurt yemiyor sıpa yine denicem işallah yer bu sefer yaa

gözün aydın canım dermişim ama senin pekte gözün aydın olmuyor... ınş umduğundan daha güzel geçer misafirlerinle zamanın...

Bende şimdi devam sütü içirip uyutacağım, uyanınca yayla çorbası içirmeye çalışacağım... Bu arada devam sütünü 50 cc den fazla içmiyor

Merhaba kızlar, iyi bayramlar.

Bugün faziletle tanıştık.Marmarise gelmişler, eymenle egehanın resmini çektim.Birazdan koyayım.
inci nasılsın canım, allah kolaylık versin sana.inşallah bir an önce gelirler giderler.Egehanda bu aralar pek birşey yemiyor, arada düzeliyor, tamam düzeldi derken tekrar sorun yaşatmaya başlıyorlar.
tuğba sen nasılsın_?

kıslar çok kötü bişey oldu bugün çağan uyanınca dışarıya çıkıcaktık kanapeye yatırdım altını alıcaktım tam bez almak için arkamı döndüm çağan kanapeden düştü burnunun stüne burnu kanadı hemen dr agittik ilk gittiğimiz dr sadece muayene etti başka bir yerde film çektirin dedi başka bir hastaneye gidip film çektirdik bugün kontrl altında tutucaz ömrümün yarısı gitti kıslar dua edin işallah bişey olmaz Allahım ne zor bir gün yavrum iyi olsun başka bişey istemiyorum ya

Geçmiş olsun canım, inşallah birşey olmaz güzelim.

Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))

Eklentiler

• $100_2012_resize.webp
    34 KB · Görüntüleme: 26
  • $100_2017_resize.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $100_2019_resize.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 32
selam kıslarrr nasılsınızzz...
incicim gözün aydın diyemiycem umarım dahada iyi vakit geçirirsinn...ayrıca geçmiş olsun umarım bişey olmamıştır çağana yaa üzüldüm..
chef cim gözün aydın olsun kilolarınızz dahada artsın inş. darısı bizlere inşş..
bengüzar sanırım yenisin hoşgeldin aramıza....
bu arada eymenle egehanada maşallahh bayıldım resimlere....

selam

chef gözünaydın canım, maaşallah kuzuna..
inaysa çok üzüldüm ya, inşallah bişey olmaz :Saruboceq:
egehana ve eymene bayıldım bu arada..anneler de fena sayılmaz

inci canım çok geçmiş olsun!bebekler yetişkinlerden travmalara karşı daha dayanıklı oluyolarmış inşallah bişey çıkmaz canım:Saruboceq:
kayınvalidende ne azimli kadın valla caydırmak mümkün değil illa gelecekler size madem geliyosun 1 gece kal git yok ama oğullarının ve torunlarının evi yaklava:klava:
meral canım fotolar çok güzel eymenle egehan çoook tatlılar ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…