2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyim deniz sen nasılsın bayram yüzünden fazla kimse yok !
bebeklerde hareketlendi uykuları azaldı siteye bende sık sık giremiyorum okuyorum tam yazıcam kızım durmuyokaydirigubbakcemile

Canımmm,çok geçmiş olsunnnnn
inşallah iyi haberlerini alırız
Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))

Anammmmm kız Merallll,pek güzel çıkmışsınızzz artislerrrrrrrrrrrrrrrr
lajoconde ne haber canım ?ne zamandık denk gelmiyoduk buyrunnnnnnnnn

Elacım,merhabalarrrrr
Şölee bi dolanayım nette dedim,kızı uyuttum birazdan uyanır
Aklıma ne geldi bugün,sen geldin,hayır ne alaka diyceksin anlatayım
2.bebek düşünüyo mu arkadaşlar acaba diye içimden geçirirken aklıma sen düştün
Tekrar katlanır mısın iğne,ilaç ,kontrol vs..?Yoksa 1 tane yeter mi diyosun?

Yani ben 2. bebek düşünürsem en fazla 2 yılım var yoksa yaş ilerliyor
Düşünmessem kızıma haksızlık mı ederim diyorum
Tekrar düşündüğüm zaman bu dünya,bu hayat gelecekte ne vaad eder kafama takılıyor...
böleee felsefe boyutunda gitgel yaşıyorum
Bayram bayram ne alaka diyceksin,geliyo işte aklıma

şaşırmadım bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bende 33 yaşındayım tedavi zor geliyo dondurulmuş embiriyo olsaydı kesin derdim ama tek çocukta zor çalışıyoruz annem rahatsız bakamaz kayınvalidem çok rahat o bakmaz yine yalnız başıma kalıcam birde tüp bebekte ikiz olma ihtimalide var ...ay ben düşündükçe kafayı yiyorum hayatı sorguladıkça zaten dahada zor geliyo canım sen kaç yaşındasın?

iyim deniz sen nasılsın bayram yüzünden fazla kimse yok !
bebeklerde hareketlendi uykuları azaldı siteye bende sık sık giremiyorum okuyorum tam yazıcam kızım durmuyokaydirigubbakcemile

canım iyi sayılırım biraz yorgunum misafir felan çoktu ama güzel yorgunluklar işte... ewet canım hareketlendiler uyku desen zaten yokk... uğraşmaktan wakit olmuyo ki girelim arada bakıyom cevap yazamadan kapatıyorum işte...

Ben de 34 yaşındayım canım..yani 2 bebek içi öleeeeeeee uzun zamanım yok
Nasip olursa 3 yıl süre tanıdım..Eşim tek çocuktan yana,ama benim kafam karışık

Ben de 34 yaşındayım canım..yani 2 bebek içi öleeeeeeee uzun zamanım yok
Nasip olursa 3 yıl süre tanıdım..Eşim tek çocuktan yana,ama benim kafam karışık

benim görümcem 38 yaşında 2.ye hamile oğlu 16 yaşında arkadaşımda 42 yaşında 2 .ye hamile ay biz çok düşünüyoruz o yüzden 2.bebeği yapamayız :sinifsinif:eşimde 2.bebek fikrine sıcak bakmıyo :umursamaz:bende olursa 2 yıl tanıyorum kendime ...

lajoconde iyiyim cnm sagol..kusura bakma sayfa açık kalmış ben başka yerdeydim..döndük evet mısırdayız..bayramdan seyrandan bişey anlamadık valla, mısırlılar yaptı bayramı :)

slm arkadaşlarr
incicim çokkk geçmiş olsun canım içini ferah tut canım bebeler sağlam kolay kolay bişi olmaz onlara
ikinci bebek düşünün kızlar nie düşünmüonus bebişlerinize kardeş gelsinde beraber büyüsünlerr:))

merhaba:)
ne güsel herkes dönmüş ,sohbet edilmiş ama ben kaçırmışım
evi toplamaya çalışıorum ,içimde bi iş aşkı var sormayın!!
3 sayfa okuyabildim geriden,kusura kalmayın..
canım çok geçmiş olsun,bişi yoktur sen ferah tut içini,öpüorum çağanımı:)
aa ne güsel :)ben de gelcemmmm:)

:roflol:aaaa düşünün tabi bi ben mi hamile olayımklava:

Gunaydin annisler :)
canim cok gecmis olsun, benimde aklim cikmisti dusurunce
birsey yoktur ins, sen surekli gozlemle dr bize goz kaymasi , el kol hareketlerinde
gariplik gibi seyler olursa getrn demisti. Allah korusun hepsini , haberlerini bekliyoruz
canim
Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))
ay harika ya , bebisler ayri guzel cikmis analari ayri guzel
Meral bahceniz var snairim , benim en coook istedigim sey ya dairelerde hapis gibi yasiyorum
sirf su bahce icin kaynanamlara gidiyorum , koye :)) meyve agaclari,yesillik, bahce sebzeleri
super seyler ya gercekten
canim ya nerden geldi aklina birden boyle
ben hergecen gun Defne biraz daha buyudukce rahatliyorum, bakmasi biraz daha kolayasiyor
normal hayatimida yasayabiliyorum, kendime zaman ayirmaya calisiyorum
ben Allah nasip ederse 4 yil sonra falan dusunuyorum, belki daha da gec cunku yapmayi planladigin bazi seyler var acikcasi, gerci Defnede planlayarak olmadi ama :)) benim yapmayi dusundugum bazi seyler olmasa (bu arada 26 yasindayim) yasimda 33 civari olsa
kesin 2. yapardim. Cunku kardessiz kalmasi cok kotu 1 tanecik olsun kardes olmali
ben kesin 2. yapacam ama zamani var. eger dusunursen bence 3 yasindan sonra
bir tane daha yap derim. Cunku yas ilerledikce olsa bile bakmasi cok zor gelir
simdi genclik var yinede ne kadar zorlaniyoruz, birde ben havaalaninda bir kadinla tanistim
2 cocugu vardi sohbet etmistik biraz. Bana dediki:" 2. yi mutlaka dusun , gerci zor oluor kabul ediyorum. Tam rahata alismisken tekrar en bastan herseyi yasamak. Ama yapmaksan kizina haksizlik olur bencillik yapmis olursun. Ve buyudukten sonra iyiki de olmus diyorum ben " dedi . acikcasi benimde aklima yatti
aman yine uzun yazdim ya milletin ugradigi yok bide yaziyi gorup kacircam herkesi -tatlicadiarzu-
lajoconde iyiyim cnm sagol..kusura bakma sayfa açık kalmış ben başka yerdeydim..döndük evet mısırdayız..bayramdan seyrandan bişey anlamadık valla, mısırlılar yaptı bayramı :)

turkiyeyemi gittin kiz bayram icin ?
bende ayca niye gorunmuyor dedim, biz kore usulu bayrami kutluyoruz :)
hic birsey yapmayarak :))

Duygu hamilemisin?? delikafadulden -tatlicadiarzu-
ciftledikmi hem ocak hem nisan annelerini yoksa?? kafamçokkarıştı
gerci seninki mayis olur dimi ??

Duygu hamilemisin?? delikafadulden -tatlicadiarzu-
ciftledikmi hem ocak hem nisan annelerini yoksa?? kafamçokkarıştı
gerci seninki mayis olur dimi ??

neeee???hamile m,iyim?????
hayır uyutmadıki nil gene kabus olsun:))
diilim anacım reglmi oldumsırnaşık şeyhihoyyyt

günaydınnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
2 de yattım 7 de kalktım ama arada 10 kere kalktım nedir bu dişlerden çektiğimmmmmafoldumben
ay bugün herkesler burda olur ,yaşasın:)
a bi de akaşam kaloriferleri yaktılaralkisalkisalkiszatensenağlamaolmuştuk ,belediye izin vermiş o kadar soğuk yaniklava:

günaydın kızlar.umarım herkes iyidir,bayramınız güzel geçmiştir inş.ben bayram yapamadım,ilk gün nöbetçiydim tabi 2. gün nöbetten haşat gibi çıktım.dinlenmeye çalıştım sağolsun cadı kızım müsade etmedi.dün 2 ev ziyaretine gittik okada.benim kızımın burnu akıyor.
size bişey sorucam,dijital tartımız var,iremi oturtup tartıyorum8700 çıkıyor,kucağıma alıp kendimle tartıyorum 9100 çıkıyor anlamadım gitti neden bu fark ve hangisi doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…