Canımmm,çok geçmiş olsunnnnnkıslar çok kötü bişey oldu bugün çağan uyanınca dışarıya çıkıcaktık kanapeye yatırdım altını alıcaktım tam bez almak için arkamı döndüm çağan kanapeden düştü burnunun stüne burnu kanadı hemen dr agittik ilk gittiğimiz dr sadece muayene etti başka bir yerde film çektirin dedi başka bir hastaneye gidip film çektirdik bugün kontrl altında tutucaz ömrümün yarısı gitti kıslar dua edin işallah bişey olmaz Allahım ne zor bir gün yavrum iyi olsun başka bişey istemiyorum ya
Merhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))
lajoconde ne haber canım ?ne zamandık denk gelmiyoduk buyrunnnnnnnnn
Yani ben 2. bebek düşünürsem en fazla 2 yılım var yoksa yaş ilerliyor
Düşünmessem kızıma haksızlık mı ederim diyorum
Tekrar düşündüğüm zaman bu dünya,bu hayat gelecekte ne vaad eder kafama takılıyor...
böleee felsefe boyutunda gitgel yaşıyorum
Bayram bayram ne alaka diyceksin,geliyo işte aklıma
iyim deniz sen nasılsın bayram yüzünden fazla kimse yok !
bebeklerde hareketlendi uykuları azaldı siteye bende sık sık giremiyorum okuyorum tam yazıcam kızım durmuyokaydirigubbakcemile
Ben de 34 yaşındayım canım..yani 2 bebek içi öleeeeeeee uzun zamanım yok
Nasip olursa 3 yıl süre tanıdım..Eşim tek çocuktan yana,ama benim kafam karışık
Kızlar çok öptüm,ben yatıyorum
canım çok geçmiş olsun,bişi yoktur sen ferah tut içini,öpüorum çağanımı:)kıslar çok kötü bişey oldu bugün çağan uyanınca dışarıya çıkıcaktık kanapeye yatırdım altını alıcaktım tam bez almak için arkamı döndüm çağan kanapeden düştü burnunun stüne burnu kanadı hemen dr agittik ilk gittiğimiz dr sadece muayene etti başka bir yerde film çektirin dedi başka bir hastaneye gidip film çektirdik bugün kontrl altında tutucaz ömrümün yarısı gitti kıslar dua edin işallah bişey olmaz Allahım ne zor bir gün yavrum iyi olsun başka bişey istemiyorum ya
aa ne güsel :)ben de gelcemmmm:)Merhaba kızlar, iyi bayramlar.
Bugün faziletle tanıştık.Marmarise gelmişler, eymenle egehanın resmini çektim.Birazdan koyayım.
inci nasılsın canım, allah kolaylık versin sana.inşallah bir an önce gelirler giderler.Egehanda bu aralar pek birşey yemiyor, arada düzeliyor, tamam düzeldi derken tekrar sorun yaşatmaya başlıyorlar.
tuğba sen nasılsın_?
slm arkadaşlarr
incicim çokkk geçmiş olsun canım içini ferah tut canım bebeler sağlam kolay kolay bişi olmaz onlara
ikinci bebek düşünün kızlar nie düşünmüonus bebişlerinize kardeş gelsinde beraber büyüsünlerr:))
canim cok gecmis olsun, benimde aklim cikmisti dusuruncekıslar çok kötü bişey oldu bugün çağan uyanınca dışarıya çıkıcaktık kanapeye yatırdım altını alıcaktım tam bez almak için arkamı döndüm çağan kanapeden düştü burnunun stüne burnu kanadı hemen dr agittik ilk gittiğimiz dr sadece muayene etti başka bir yerde film çektirin dedi başka bir hastaneye gidip film çektirdik bugün kontrl altında tutucaz ömrümün yarısı gitti kıslar dua edin işallah bişey olmaz Allahım ne zor bir gün yavrum iyi olsun başka bişey istemiyorum ya
ay harika ya , bebisler ayri guzel cikmis analari ayri guzelMerhaba kızlar, bu günkü buluşmamızdan görüntüler:))))))
canim ya nerden geldi aklina birden boyleYani ben 2. bebek düşünürsem en fazla 2 yılım var yoksa yaş ilerliyor
Düşünmessem kızıma haksızlık mı ederim diyorum
Tekrar düşündüğüm zaman bu dünya,bu hayat gelecekte ne vaad eder kafama takılıyor...
böleee felsefe boyutunda gitgel yaşıyorum
Bayram bayram ne alaka diyceksin,geliyo işte aklıma
lajoconde iyiyim cnm sagol..kusura bakma sayfa açık kalmış ben başka yerdeydim..döndük evet mısırdayız..bayramdan seyrandan bişey anlamadık valla, mısırlılar yaptı bayramı :)
Duygu hamilemisin?? delikafadulden -tatlicadiarzu-
ciftledikmi hem ocak hem nisan annelerini yoksa?? kafamçokkarıştı
gerci seninki mayis olur dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?