2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün elinin üstünden 3 tüp kan aldılar mahvoldu yavrum..allahtan kanında mikrop yokmuş o sevindirdi de şu ateş de bi düşse gece uyku falan kalmadı bende...sürekli başındaım.mahvoldum ne zaman düzelicek bunaldım artık..çevremdeki herkes bana üstüne çok düştüğümü sölüooo kuzuma mı yanaım milletin sölediğine mi??..napim yani hasta çocuğu bırakıp gezim mi başında durmaım mı??..sanki ben üstüne düşmekten hasta oldu kafayı yicem...

gecmis olsun canim millette bir hos yani hic takma onlari canim

Antibiyotik veriyormusun disler ates vee ishak yapar

barcli canım geçmiş olsun gecen hafta mirayda hastaydı ben sürekli onu tiskindirmeden ılık suyla yıkadım ateşi bi düşüp bi çıkıyordu fitili 6 saatte bir veriyordum daha sonra coproldu ynalış yazmadıysam oyle bi ateş düşürücü kullandım. inş bian önce düzelir allah şifa versin.

saol cnm...bende yıkıyrm...ama düşünce tekrar çıkıoo..fitili bende 6 ssaat arayla veriyrm ama 4 ssaat çıktıktan sonra tekrar çıko ateş...o zaman calpol versem olur mu ki?

dru aradım yarına kadar düşmezse yatış yapıcaz dedi:gitme:

cok gecmis olsun cnaim ya
cok uzuldum, insallah bir an once duzelir
Allah sifa versin tum hastalara.
kaninda mikrop olmamasi guzel en azindan
ay kiyamam bu kan almalarina dayanamiyorum ben ya

geçmiş olsun burcucum Allah yardım etsin cnm bugece iyi takip edin inşallah iileşir
kızımla alışverişe gittik çok zevkliydi kızkıza saray muhallebisi bilem yedik:)ciciler aldım bende kızıma uslu durdu die hep gezmeye götürcem onu çok seviyo benim kızım gezmeyi:))

selam kızlar..
sepetçi bisküvisini kurabiyesini rezeneyle ıslatıp yedirmeye çalış içmiyosa, inşallah düzene girer kuzun..bazen abartıyolar arada, sakin olmaya çalış, geçici durum nihayetinde..
barcli çok üzülüyorum elvine ya, büyük insan dayanamıyo hastalıklara bıkıyo usanıyo..ne mikropmuş bu çıkamadı..biran evvel iyileşir saglığına kavuşur inşallah, sen millete bakma..kendileri olsa napardı acaba, laf söylemesi kolay..

selam kızlar..
sepetçi bisküvisini kurabiyesini rezeneyle ıslatıp yedirmeye çalış içmiyosa, inşallah düzene girer kuzun..bazen abartıyolar arada, sakin olmaya çalış, geçici durum nihayetinde..
barcli çok üzülüyorum elvine ya, büyük insan dayanamıyo hastalıklara bıkıyo usanıyo..ne mikropmuş bu çıkamadı..biran evvel iyileşir saglığına kavuşur inşallah, sen millete bakma..kendileri olsa napardı acaba, laf söylemesi kolay..

burcu geçmiş olsun,hangi ateş düşürücüyü verirsen ver sebep ortadan kalkana kadar tekrar yükselir,ateşini kontrol altında tutabildiğin sürece bir sorun çıkmaz inş.üzülme demiyorum çocuğu hastayken üzülmeyecek bir anne bilmiyorum dişler bildiğim kadarıyla boğaz iltihabı yapmaz ama sebebi bilindikten sonra sonucu çabuk gelir merak etme inş biran önce iyleşir kuzunda sende rahatlarsın,başkalarının söylediklerinide hiç kafana takma onları çocukları hasta olunca görmek lazım dışardan konuşmak kolay.:teselli:

eşim aradı şimdi ümraniyede arabasına binerken gasp etmeye çalışmışlar bi çizik var sadece dio ama merak ettim karakoldaymış off(

Burcu bende augmentin kullandim bogazi icin iyi geldi 5 gun kullanmak lazim atesi icin 4 saatte bir verdik biz calpol 38 dereceye cikana kadar bekle dedi ates vucudun direndigini gosterir korkma dedi benim dr

eşim aradı şimdi ümraniyede arabasına binerken gasp etmeye çalışmışlar bi çizik var sadece dio ama merak ettim karakoldaymış off(

aaaaan üstüme iyilik sağlık bu ne böyle yaa ne oluyo bu millete bilmemki...
Canım çok çok geçmiş olsun yaa..
Sıkma canını bak bişeyi yokmuş şükür yaradana...
Sadakıa verin kıs allah korumuş...

kızlar hepinize çok çok tşk ederim saolun birazcık olsun içim rahatladı...düştü yine kızımın ateşi çok öpüyorz szi..inş düzelicek kızım teyzeleri...

ayşegülcüm çk geçmiş olsun..ayy insan sokağa çıkamıcak yaa..allah korumuşşş

saolun kızlar ya evet daha 1ay olmadı cüzdanım çalınalı, insanlar çok adileşti bu istanbulda kimseye arkanı dönmiycen

merhaba kızlar

ayşegülcüm verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun

burcucum gelinimede geçmiş olsun düzelemedi bir türlü yavrucak ama üzülme dr kontrolünde ol devamlı düzelir en kısa sürede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…