2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chicco byes modelleri var orada mesela çok pratik, artık içinde oynamıyorlar çünkü sadece uyumak için kullanabiliyorum ben

sen ne amaçla alıyorsun

alma özlem benimkini veriim:)hiç kullanmadım duruyo öle

aslında bende pişmanım park yatak aldığıma şimdiki aklım olsa çok sade yer kaplamayan karyola alırdım

ben güzelim kız naz komik çıkmış üzgün bi domatese benziyo:))

ben göcebe hayat yaşadığımdan park yataak daha rahat oluyor :)) sök taşı yada kapıdan geciyora sökmeyede gerek yok bence çok rahat. kendi evime gecdiğimde kızıma bi güzel oda yaparım artık :))

tüh 2000.mesajımda şiir yazcaktım size kaçırmışım 3000e kısmetse

kraft var bende Ezgi tutunup zipladi gicirdiyor suan hic memnun degilim

saçları domatesin üstündeki sapı gibi ayrılmış ve de kaşları aşşağı dooru sarkmış oluyo üzgün domates:))))

o domatesin yanaklarından ısırmak lazım ama kıyılmıyor işte.opuyorumnanaktan

tesekkr ederım arkadaslar
benım için tasınbilir bişey olması cok onemlı pratik cok yer kaplamayan bişey olsun istiyoruz
tatilde kalmaya bı yere gıttıgımzde yanımızda gotuturebılmelıyız cunku kaan aramızda hc yatmadık nasıl krkuyoruz bişy olur diye
ayrıca esım sehır dısna cktıgında odama almak istiyorum kaanı anlayacaınız almam lazım
genelde park yatak dgılde oyun parkı alınıyorus oyle demısler uzun sure kullanım için
onlarda kare nasıl olur bilemiyorum
emelcm dedıgın modelı alalım dıyor esımde chıcconun ama kafam karıstı aksam 8 e kadar magaza cıvarındayım dedım soyle alıp gelıcem deyınce stres oldum
alısha tesekur ederım arkadasım esım kabul etmez yoksa talıp olurdum hemen yataga :)

1kere kalkıo cnm genelde 4te.snra 7de tamamen uyanıyo

hasta bebişlere şifa versin Allah en kısa zamanda inşallah

özlem bende çok pişman oldum park yatak aldığıma, hele de bu saatten sonra hiç almanın anlamı yok bence ama sen bilirsin, ben ön parmaklığı açılan mobilya karyola alsaydım keşke diyorum şimdi, önünü açıp yatağıma dayardım enazından çünkü gece çok emdiği için yanımda yatırıyorum.

benim kızım da çok yaramaz bişey oldu, istediği şeyi alamayınca acayip sinirleniyo yüzümü gözümü ısırmaya çalışıyo, iki tane dişi var geçiriyo valla resmen, şimdi sevimli geliyo gülüyoruz ama büyüyünce böyle devam ederse kötü, hiç sevmediğim huylar bunlar, şöyle bakışımdan anlasın kızdığımı istiyorum ama nasıl becericez acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…