2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu abah dükkan ben açayım bakalım günaydınlar herkese güzel bir gün olur ,işallah
monte geçmiş olsun metinede canım işallah ateşi düşmüştür kuzuların
balım maşallah eymene kilosu gayet iyi 10 aylık bir bebeğin olması gereken kilo 8900 sen neden dert ediyosun anlamadım ben buarada işallah fantomalt iyce soğutmaz eymeni yemeklerden

günaydın arkadaşlar,

bende ikinci geldim bari çırak olayaım da yerleri süpirim :)))

sepetci çok gecmiş olsun inş bi sorun yokdur üzülme iyi haberlerini bekliyoruz.
burcu elvin nasıl oldu inş ateşini düşürebilmişsindi
filizcim metinede gecmiş olsun inş düzelir,
biz gecen hafta ateşlendik 3 gün sürdü gercekden çok kötü oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişlerimize sağlık versin.

ayşegül eşin inş iyidir çok çok gecmiş olsun, ist yaşamak çok çok zor anlatacak okadar çok şey varki maltepede eski halk pazarıonın yerini biliyorsundur annemle ordan geciyoruz ara sokaktan kadın bağırarak çıkdı, 2 genç allahıon belası kadını arka sokakta sıkışdırıp bayıltmışlar ve bileziklerini çalmışlar güpe gündüz valla ben korkuyorum çarşı pazaer gezmeye, genelde eşimle çıkarsam çıkıyorum,

ay ne gunlere kaldik ya gercekten ist tehlikeli,
gecmis olsun aysegul,
serpilcim ins bir yanlislik olmustur. sanda gecmis olsun.
ne kadar da ugrassak hasta oluyorlar
ben fikir yurutmekten bunaldim artik
sabahtan beri sadece 1 kere emdi bu saat oldu, mumkun degil veremiyorum
gogsumu agliyor , gogsumde tas gibi oldu acayip agriyor bende pompayla sagdim attim 80cc
biraz rahatladi
yani sorun ne bilmiyorum. dise veriyorum ama bende genel muayeneye gotuecegim
ins memeden kesilmez. gerci burdaki dr larlarda cok analsamiyoruz ama gidicem napayim

filizcim metinede gecmis olsun
elvin naisl oldu acaba?
hekese sifa diliyorum.

fazilet eymene de masallah
guzel kilosu cok haraketliler bu aylarda o yuzden cok kilo tutamiyorlar diye dusunuyorum.
ins istahi daha da guzel olur .

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin.
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin...
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin...
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin.
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart,
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine,
Bak g üzelim kahvaltının keyfine.
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin..
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile.
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine,
seni mutlu eden sesi duymak için "alo "de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa...
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla ,köpek görürsen okşa ,
çocuk görürsen yanağından makas al.
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı,
sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı,
hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı?
Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak,
yüzünde güller açtıracak.

Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun..
Yemeğin ne olursa olsun, masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil,
vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi,
eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbetin yem eğin, kahkahan olsun..

Arkadaşım
hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
Can Yücel

Herkese güzel bir gün diliyorum..Günaydın..
sabah şiiri okuyunca hoşuma gitti sizlerede yazayım istedim..
geğişik bir günaydın olsun dedim :)

yavrulara neler oluyor böyle hepsi hasta yaa..

burcu,filiz,serpil,bütün hasta yavrularımıza acil şifalar,umarım hemen iyileşirler..

balım maşallah eymene kilosu boyu gayet iyi,iştahıda düzelir inşallah..

ayşegül sana da geçmiş olsun canım umarım eşinde birşey yoktur..

sabah 4,30 dan beri idrar almaya çalışoıyorum yok. altını bağladım olmadı açık bıraktım olmadı torbeyı çekip çekip sağa sola işedi. ziyan etti bütün suları...

merhabaa.s.sepetçi bir daha kan aldırırken mutlaka bebek hemşiresine aldır,kolunu sıkmadan aldırki değerler yanlış çıkmasın.

slm hanımlar nasılsınız.. Biz kuzumla komşuya kahvaltıya davetliydik.. Yarım saat önce geldik aybükede yeni uyudu.. Bakabilirsem bi beş dakka geçmişe bakayım. Dağ gibi ütüm var onları ütülicem...

barçlıcım çok geçmiş olsun inşallah geçer biran önce offf hasta olmasınlar yaa
çok saol cnm
bu arada sirkeli bez koydunmu alnına, vücuduna, sirke ateşe iyi gelir derler ya
koydum hep evet ii gelioo
bizdede durum sizin gibi mahvoldum bende...çok geçmiş olsun inş düzelr
cnm bende uyuyacağı zaman bide gece veriyrm meme..onun haricinde yiyo bayadr düzen böle ayağımda da sallamıyrm hiç uykusu gelince emerken uyuyoo..kilosu bencede az değil dert etme hareketli olduüundan almıyodur...inş şimdi dahada düzelir yemesi

günaydın arkadaşlar,
burcu elvin nasıl oldu inş ateşini düşürebilmişsindi
,
semracım düştü ateşi yükselmedi gece..inş bi daha da yükselmez..
cnm belki diştendir huysuzluğu...elvin biraz daha ii en azından 39a yükselmedi ateşi
sabah 4,30 dan beri idrar almaya çalışoıyorum yok. altını bağladım olmadı açık bıraktım olmadı torbeyı çekip çekip sağa sola işedi. ziyan etti bütün suları...
cnm çok geçmiş olsun sizede inş bi srun çıkmaz...bende 3 günden beri uğraşıyrm çiş için deli olcam bide bizim kız olduğu için iiice zor

merhaba herkese.hasta bebeklere geçmiş olsun.şu günlerde bğaz enfeksiyonu çok fazla oluyor,o nedenle çok ateşleniyorlar.ateşin yükselmesi vücudun direncini gösteriyor.çgeçenlerde bi doktor tv de ateşini hemen düşürmeyin diyordu çocukların.biraz direnç göstersin vücut diye ama insan korkuyor havale geçirecekler diye.

bende bir gün akşama kadar uğraşmıştım idrar alabilmek için,poşet takılıyken yapmıyorlar ben en son az birşey alabildimde onu götürmüştük.

ismiye çok teşekkür ederim tavsiyen için ancak kanı çocuk dr.u aldı. bende hemşireyim ayrıca öyle bi sorun yok. bilirübin değeride yüksek çıkmış. şu idrarıda verebilsek iyice gitcem üstüne de yok anacım yok..

inşallah bebişimin bişeyi çıkmaz. tabi diğer bebişlerinde. allah evlatlarıyla ve varlıklarıyle sınarmış kullarını allah yinede göstermesin. nezle bile olsalar içimiz gidiyo..

15 gün sonra kilo kontrolümüz var. offf kafam iyice karıştı. zorluyorum artık yesin diye. önceden zorlamazdım ama 200 gr da çok ya.. boyunun uzamamasıda pek iyi değil dedi dr. bide dün akşam emeklerken kaydı düştü dudağını patlattı ağzının içi kan doldu yavrumun. geldimi üst üste oluyo zaten..

Son düzenleme:
yaa arkadaşalr ani ateş inip çıkmasıda havaleye sebep olabiliyor. çok dikkatli olmak lazım. 15 gün önce bi arkadaşımın kızı 15 aylık 38 derece ile havale geçirdi. menenjit dediler epeyce bi yattı hastanede. ateşi düşürürkende dikkatli olmak lazım..

birde şu kadir tuğcuya soru soruyormuşsunuz ya ona nasıl ulaşacağımı bana özelden biri gönderebilir mi..

geçmiş olsun hasta bebeklere çok zor ya ezgide her ay hasta oluyor dr birde emmese ne olacak diyor. biri hastaydsa hemen kapıyor bizimki çok minikler daha allahım tüm hasta bebişlere acil şifalar versin.

ateş düşürücüyü 38 derece ataşte ver diye tembihledi bana dr.

bu arada istanbulda kocaman bir akvaryum açılıyor muhakkak gitmenizi tavsiye ediyorum 30 ekim gibi açılacak giriş 25 tl ama değer biz bu sabah röportaja gittik bayagı gezdik en az 1.5 saat sürüyor gezmesi 2 katlı çok güzel. bayrampaşa da ikeanın yanındaki istanbul forumun içinde...

ben kilosunu dert etmiyorum ek gıdaya geçemedik bir türlü onu problem ediyorum...sürekli memeyle besleniyordu neredeyse yaşına girecek hiç ek gıda almıyor diye..meyve bile zorla yediriyordum yani..önemli olan kilosu değil sadece ek gıdaya geçsin ablamın oğlu 2,5 yaşında hala doktor doktor gezdiriyor hiç birşey yemiyor..eymende ilerde öyle olsun istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…