çok saol cnmbarçlıcım çok geçmiş olsun inşallah geçer biran önce offf hasta olmasınlar yaa
koydum hep evet ii gelioobu arada sirkeli bez koydunmu alnına, vücuduna, sirke ateşe iyi gelir derler ya
bizdede durum sizin gibi mahvoldum bende...çok geçmiş olsun inş düzelrslm kızlar umarım iyisinizdir metin çok hastasenağlamaatesini düşüremiyoruz iki gündür 39 larda yemiyo içmiyo ya uyuyo yada baygın yatıyo kuzum mahvolduk 1-2 saatlik uykuylayım sabah kalkıp işe gidiyorum yedi de ilaçlarını verdim o saattir uyuyo atesi düştü ama ilaçların etkisi gecince tekrar cıkıyo perişan olduk yarın da gecmezse yatıs yaptırcam hastaneye umarım sizler bebekleimiz iyidir neyse ben kaçtım çok öptüm
cnm bende uyuyacağı zaman bide gece veriyrm meme..onun haricinde yiyo bayadr düzen böle ayağımda da sallamıyrm hiç uykusu gelince emerken uyuyoo..kilosu bencede az değil dert etme hareketli olduüundan almıyodur...inş şimdi dahada düzelir yemesibu aradaiyi geceler ama kimse kalmamış...
bugün bizde başka bir doktora gittik..eymen 8800 boyda 76 cm olmuş...kilosu ayına göre normal ama boyu uzun olduğu için zayıf gözüküyor dedi...en büyük problemi yeme sorununu konuştukk..eymende balık yağı kullanmaya başlayalı birazda olsa iştahı artmıştı doktorda balık yağı yazayım dedi bende kullanıyorduk dedim tamam dedi.kansızmış sabah 10 damla akşam 10 damla ver dedi (biz ilacın yarısını döküpte içtiğimiz için o yüzden böyle tvsiyede bulundu doktor)...birde ilcı metal kaşıkla ver mamsını plastik kaşıkla ver dedi..o yüzdende reddedebiliyomuş yemeği..metal olunca ilaç verdiğini zannediyormuş..birde fantomolt verdi..yemeklerine ondan koyacağım..en önemlisi aç bırak memeyi verme sadece uyuyacağı zaman birde geceleri ver dedi...yedirmek için en fazla yarım saat uğraş sonra bırak dedi...yumurtayı bir gün ver birgün verme dedi...birde liste verdi işte öyle..çokta farklı şeyler söylemedi yani...çok şükür eymen birazda olsa yemeye başladı zaten..inşallah zamanla tamamen düzelir...
semracım düştü ateşi yükselmedi gece..inş bi daha da yükselmez..günaydın arkadaşlar,
burcu elvin nasıl oldu inş ateşini düşürebilmişsindi
,
cnm belki diştendir huysuzluğu...elvin biraz daha ii en azından 39a yükselmedi ateşiay ne gunlere kaldik ya gercekten ist tehlikeli,
gecmis olsun aysegul,
serpilcim ins bir yanlislik olmustur. sanda gecmis olsun.
ne kadar da ugrassak hasta oluyorlar
ben fikir yurutmekten bunaldim artik
sabahtan beri sadece 1 kere emdi bu saat oldu, mumkun degil veremiyorum
gogsumu agliyor , gogsumde tas gibi oldu acayip agriyor bende pompayla sagdim attim 80cc
biraz rahatladi
yani sorun ne bilmiyorum. dise veriyorum ama bende genel muayeneye gotuecegim
ins memeden kesilmez. gerci burdaki dr larlarda cok analsamiyoruz ama gidicem napayim
filizcim metinede gecmis olsun
elvin naisl oldu acaba?
hekese sifa diliyorum.
cnm çok geçmiş olsun sizede inş bi srun çıkmaz...bende 3 günden beri uğraşıyrm çiş için deli olcam bide bizim kız olduğu için iiice zorsabah 4,30 dan beri idrar almaya çalışoıyorum yok. altını bağladım olmadı açık bıraktım olmadı torbeyı çekip çekip sağa sola işedi. ziyan etti bütün suları...
bu abah dükkan ben açayım bakalım günaydınlar herkese güzel bir gün olur ,işallah
monte geçmiş olsun metinede canım işallah ateşi düşmüştür kuzuların
balım maşallah eymene kilosu gayet iyi 10 aylık bir bebeğin olması gereken kilo 8900 sen neden dert ediyosun anlamadım ben buarada işallah fantomalt iyce soğutmaz eymeni yemeklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?