2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızıma ütüleri yaptık, çarşafları değiştirdik şimdide mutfağın yolunu tutacağız. bir tarife bakıp öyle çıkayım dedim.

Aylin çok güzeldi şiir.. Sabah okumuştum ama teşekkür demedim:)

Mutfağı toparladım, beyi uğurladım ,kızımı uyuttum, cappuccino mu aldım geldim... Ama kimsecikler yok...

iyi akşamlar kızlar
2 gündür yazamadım
bütün hasta bebişlere geçmiş olsun
biz de pek iyi sayılmayız hiç keyfi yok kızımınve 2 gündür hiçbirşey yemiyor
bakıcısında 1 kahvaltı 1 danino yiyor ondan sonra gün boyu bir şey yediremiyorum yine kilo vermiş çok üzüldüm 7100 olmuştuk 2 gündür yemeyince 6900 olmuş bütün emeklerim boşa gibi geliyor
bir de öğlen ben ceylini almaya gittiğimde gelmiyor bana kadına nasıl sarılıyor zorla aldığımda da ağlıyor bu işe bir yandan seviniyorum bir yandan da canım sıkılıyor kızım ben senin annenim diyorum
yine bir sey yemedi 8 de de uyudu sabah 6 da kalkar artık saati kurmama hiç gerek yok:))

ya bu kilo olayı hepimizde takıntı oldu.sağlıklıda olsun kiloluda olsun istiyoruz hep.inşallah istediğimiz olur.benimkinin kilo alımıda durdu sanki,tartmaktan bi hal oldum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar,kızlar nihayet kızımın ilk dişi göründü inşallah iştahıda açılır,birde iki gündür kanepeye tutunarak ayağa kalkabiliyor.hihoyyyt

iyi akşamlar,kızlar nihayet kızımın ilk dişi göründü inşallah iştahıda açılır,birde iki gündür kanepeye tutunarak ayağa kalkabiliyor.hihoyyyt

ismye dişiniz hayırlı olsun.bizde daha diş yok.dişleri çıksa eline herşey tutuştururum yesin diye ama şimdi yiyemiyor.belki kendi yerse daha çok yer :)

sağol irem darısı başınıza artık,bende birşeyler yemesini umuyorum artık

hayırlı olsun ismiye dişleriniz darısı başımıza bizde dişsizlerdeniz

ismiyecim yeni dişiniz hayırlı olsun... canım bizimkide görünüyo daha ama
patlatmadı bir türlü...

iyi geceler kıslar ben artık yatayım bayağı yoruyo velet
gidimde azcık dinleneyim...

kan ve demir eksikliği de iştahsızlık yapıyomuş, iştahsız olanlar bir baktırsın bence

oyy tek dişli canavar mı oldu betüş kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı bakalım, güzel güzel ısırsın şimdi..
deniz ne erken yatıyosun maaşallah..ben ne kadar uykusuz da olsam yatamıyorum yaa, kötü alışkanlık aslında..
kuzi hoşgeldin sen de, nasılsın, kızın nasıl..

Sağol Ayçacım iyiyiz, hiç fırsat bulup giremiyorum, bir bakıp çıkmakla yetiniyorum siteye, kendime ayıracak beş dakikam kalmadı, işten gel, yemek yap, oyna, uyut, topla, gece 11-12 oluyo, çooook yorgunum.

kızım da iyi iştah ve uyku konusunda bir problemimiz yok çok şükür, akşam erken yatıyo gece 2-3 kere emiyo, Allahtan uyanıpta gezinmiyo, ama sabah erkenden ayakta. ışe giderken peşimden ağlamaya başladı, çaktırmadan kaçıyorum şimdilik, yakında onu da anlayacak sanırım.
böyle işte sizde nevar ne yok, denizden güneşten bahsetmişsin içim açıldı :)

ismiye dişiniz hayırlı olsun, bizimkininde alttan iki tane aynı anda çıktı bir ay önce, gerisinde ses seda yok. ınşallah onlarda kolay çıkar.

ah sen bi de çalışıyosun, nasıl zamanın olsun, seni çok iyi anlıyorum..
ben çalışmadığım halde pestilim çıkıyo valla -tatlicadiarzu- minicik bişey, nasıl da bu kadar etkili oluyo hayret..bizde bir de yeme sorunu var cnm malesef..demir seviyesi düşüktü, ondandır diyordum..kullandık şurubumuzu damlamızı, geçen tekrarladık testi, normal seviyeye ulaşmış şükür..ama bizim iştahta tık yok..yine aynı yine aynı.biraz zor çocuk bizimki..herşeye itirazım var modunda benim akıllı bıdıgım

ay metin yine ateslendimafoldumbenpeditusu bugun bırak dedi dpktor kuzum yanıyomafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…