Burcucum, bizimde üst dişler çıkarken 39,9 a kadar yükseldi egehanın ateşi, dr.umuz 1 ölçek calpolün içine 10 damla novalgin damla damlatın öyle verin dedi.Bende öyle yaptım, yaklaşık 7-8 saat ateşi o kadar yükselmedi.Hafif yükselmelerinde de hep ılık suya soktum ya da ellerini başını yüzünü ayaklarını ıslattım.Dr.unla bir konuş, öyle yapabilirsin derse bir kullan.İnşallah bir an önce iyileşir, kolay gelsin canım.Kimseyide takma, tabii ki o kadar düşeceksin üstüne kendi çocuklarının üzerine düşmemişler mi, hasta olduğunda ilgilenmemişler mi bu insanlar_?
Sıkma onlarla canını.Kanında iltihap yoksa büyük ihtimalle diştendir.
Hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun.İnşallah bir an önce atlatır bütün kuzular.
Deryacım tek değilsin, bende öyle gece boyunca 5-6 kez emmek için uyanıyor, emdiği sürece bu olacak sanırım.Birde bazen sütüm olmuyor, uyku sersemliği emdiği memeyi veriyorum, bizim paşa süt gelmiyor diye ısırıyor memeyi.Mecburen uyanıyorum o zmana, diğer memeyi veriyorum.Sabah ta en geç 7 de ayaktayızkafamçokkarıştı
Ayşegülcüm geçmiş olsun canım sizede.Allah korumuş bişey olmamış.istanbul güzel yerde epey sorunlu oldu artık.
teşk ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
eşim akşam geç geldi o saate kadar öldüm meraktan, bi gözü mor bi de elleri biraz yaralanmış çok şükür fazla bişey yok çantasını almaya çalışmış 3kişi o da vermeyince tartaklamışlar şerefsizler..buarada ümraniye diilmiş alibeyköydeymiş, igdaş diince ben de ümraniye sandım
merhaba herkese.hasta bebeklere geçmiş olsun.şu günlerde bğaz enfeksiyonu çok fazla oluyor,o nedenle çok ateşleniyorlar.ateşin yükselmesi vücudun direncini gösteriyor.çgeçenlerde bi doktor tv de ateşini hemen düşürmeyin diyordu çocukların.biraz direnç göstersin vücut diye ama insan korkuyor havale geçirecekler diye.
birde şu kadir tuğcuya soru soruyormuşsunuz ya ona nasıl ulaşacağımı bana özelden biri gönderebilir mi..
geçmiş olsun hasta bebeklere çok zor ya ezgide her ay hasta oluyor dr birde emmese ne olacak diyor. biri hastaydsa hemen kapıyor bizimki çok minikler daha allahım tüm hasta bebişlere acil şifalar versin..
ateş düşürücüyü 38 derece ataşte ver diye tembihledi bana dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?