2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
balım valla çok zormuş bebeklere yemek yedirmek. bizim dr.umuz ayrıca arkadaşımız. onunda 18 aylık bi oğlu var oda yemiyor hiçbirşey. önceden bebek yemek mi seçer veririsiniz yer diyordum allah benim başıma verdi hiçbişey yedirmeyince (bebeklerin yemesi gereken ) çaresiz ne yiyosa onu verdim. tuzda kattım yesin diye biraz baharatta dedi. hiç yememesinden iyiymiş. belki sende denemişsindir ama ben yinede yazayım dedim. biraz tuzluda dene istersen. bunlar damak zevkleri ile doğuyor. artık buna inandım.
serpil..

serpil bende hep kendimize yaptıklarımdan veriyorum eymende sevmiyor tuzsuz..geçenlerde kendi çorbama acı koymuştum birazcık yedi limon yemeye bayılıyor zaten..

teşk ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
eşim akşam geç geldi o saate kadar öldüm meraktan, bi gözü mor bi de elleri biraz yaralanmış çok şükür fazla bişey yok çantasını almaya çalışmış 3kişi o da vermeyince tartaklamışlar şerefsizler..buarada ümraniye diilmiş alibeyköydeymiş, igdaş diince ben de ümraniye sandım

ay güzelim bende eskisi gibi sütte kalmadı ... bir ara diş çıkarırken emmedi taşıyordu sonra geri döndü heralde sütler. bazen boş boş çekiyor alışkanlık oldu bizimkinde ...

aaaa allah korumuş güzelim o adamlar boş gezmez aman verilmiş sadakanız varmış yine

canıım çok geçmiş olsun. yaralanmış ama allahtan canına kastetmemişler. bu şerefsizler herşeyi yapar memelekette ceza diye bişey yokki. bazzan diyorum anacım getir şeriat hukukunu bak gör noluyo. böyle pislikler rahat dolaşırken bizler evimize hapsıluyoruz bizimki özgürlük mü yani........

selmlar kıslar
ayşegül geçmiş olsun canım
sepetçi sizdee geçmiş olsun işalla bişeyi yoktur oğlunun Allah dermansız dert vermesin kimseye
balımcım işallah eymende yemeye başlar ek gıdaları belliki seninki memede karnını doyuruyor başkada bişey istemiyor drun dediği gibi gündüz kes bakalım memeyi nasıl olucak bende oğlanı pütürlü yemeye alıştırmaya başladım işallah zorlanmadan alışır yavrum hoş dişte yok hala dişsiz dissiz uğraşıyoz bakalım

eymenle yeni bir oyun daha öğrendik...ben arkasından kendisi gibi emekleyerek yakaladım yakaladım diyorum eymen bir kaçıyor benden sonra gelip kendini üzerime atıyor bende başlıyorum öpmeye bir yanağını öpersem sürekli diğer yanağını dönüyor öptrüyor..

KADİR TUĞCU söyledi, ateş ve öksüüğü hemen kesmee çalışmayın,bunlar vücudun mikroplara karşı direndiğini gösterir dedi..ama tabiki ateşin neden kaynaklı olduğunu araştırdıktan sonra dedi..

birde şu kadir tuğcuya soru soruyormuşsunuz ya ona nasıl ulaşacağımı bana özelden biri gönderebilir mi..

serpil anneolunca anladım sitesinde yazıyor kadir tuğcu,ayrıca hergün 11,30 da kanal1
anneolunca anladım programı var orayada çıkıyor zaman zaman..takip etmenizi tavsiye ederim..

benimki de aynen öyle bütün yazı 15 gün arayla hasta geçirdik..nasıl bir bağışıklık sistemleri var anlamıyorum ki..pazar akşamı yıkadım hemen burnu akmaya başladı..

daha çok küçükler linaycım o yüzden bukadar çabuk hastalanabiliyolar ay onlar hasta olmasn ya kıyamam yavrulara ben

slm kızlar metin iyi şükür ateşi düştü inş. cıkmaz ama hiç hali yok
cok acil bir sorum olucak soguk buhar mk. alıcam ne marka alıyım evde ki bozuldu arkadasım vermişti zaten tamirde olmuyo
aylin nbr

merhaba kızlar

benim oğluşumda hala iyileşemedi burnu fıkır fıkır dolu çok zor nefes alıyor meme de ememiyor tıkalı olduğundan

Aylincim şiirin çok güzelmiş teşekkürler bende hemen masama kumaş örtü serip porselenlerimi çıkarıcam doğru valla bizden ala misafirmi var

burcu,filiz,serpil,derya hepinize geçmiş olsun hemen hemen bütün bebeklerimiz hasta salgın var sanırım

balımcım eymenede maşallah düzelir en kısa zamandainşallah iştahı

filiz gözünüzaydın iyileşmiş metin,ben de arçeliğin var buhar makinası memnunum..

emelcim sağol sevindim beğenmene..damlayı aldınmı işe yaradımı?

onata da gecmiş olsun
aylin bizim okulun orda giray yapı var ya alt katında bişiyler satıyolar alısveriş yaptın mı ordan hiç

aylincim damla güzelmiş hatta onu ben buhar makinesinin suyuna damlattım 2 damla süpe oldu

filiz kimse gelmiyor nerden çıktı kız

eşimde bizimkine damlatmıştı,biraz tuhaf geliyor bana kokusu ama işe yarasında..

filiz nasıl gelip gidiyorsun okula..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…