slm kızlar..
hasta bebişler artık iyileşsin!...artık sloganımız bu, umarım kısa sürede değiştiririz..
linaycım şiir güzelmiş, eline sağlık..
ama ben çok miskinim bugün yaa, sanırım uykum var..mirmirmirmir
ne damlası ne damlası....
sabah eşim bırakıyo öglen 2 vesait arabamı satıyorum pek kullanamadım 2. el ucuz bişiy alcam bu bana fazla o zaman kendim gidip gelcem
alemsin kız aylin şiir yazmış ya okumadın mı orda yazıyordu porselenlerinizi misafire saklamayın siz kullanın anlamında bende onu dedim , ama Aylinler gelicek inşallah çocuklar bi iyileşşse
cold mix mi bu, acaba nedir, nedir..?
zymaflour siparişim geldi kızlar, hergün 1 tablet suda eritip vericem kuzuma diş sağlığı için gerekli..avrupada kafadan her bebeğe verilen birşeymiş bu..bir kutuda da 400 adet var, minicik tabletler zaten..bu özelliği hoşuma gitti..bir senelik flourumuz var yani :)
vışş, bilmişim ama, benden önce davranmışsınız..tabi ben yemek arası yazıyom anca..linay k.tugcu takip ediyo cold mix falan :)) e ben de takipteyim, daha çok esprilerinin peşindeyim ama en son birine de "kızınız nurseli ediz olma yolunda tebrikler" yazmış delikafadulden
iyiyim cnm sagol..bazen çok monoton geliyo ama herşey, şuan öyle bi moddayım..
mısırda gerçek hava gayet iyi, 30 un üzeri ve hala denize girebiliyoruz, bu iyi bişey..bizimki denize bayılıyo..benim havam durgun :))
valla ben de bu zynaflour a şaştım,400 tablet 4,64..gerçi bu da minicik şişe ama 1yılı geçircek :))
cold mix de isteyeyim bari işe yarıyosa..burda türk epey var, gelen giden çok oluyo şanslıyız bu konuda..
şakır şakır yağmur yağsa, ben de yatıp kitap okusam akşama kadar..işte bu moddayım. ama kuzum uyandı uyanacak,yemeğini hazırlamam, sonra yedirmek için savaş vermem gerek..son derece enerjik ve şaklaban olmalıyım :hulya:
öyle canım da, deniz çok yoruyo adamı..bize kalsa artık kapatıcaz sezonu da kuzu için gidiyoz haftada bikaç sefer..gerçi ordayken hep iyiki gelmişiz diyoruz ama, gidene kadar işte, bir de geldikten sonraki yorgunluk..(miskinim ya bugün denize bile çamur attım:)
Burun tıkanıklığı ve akıntısı biraz daha iyi
ama bu seferde iştahı gitti hiçbirşey yedirememişler bugün
süt almıştım bebekler için olanından onu verin dedim süt içmiş sadece..
neyse stoktan kullansın biraz :)
okudum şiiri:) güzelmiş aylin...
ayyyyy emel ben seni yemekteyize katılcan sandım örtümü örttüm porselenler filan basımızı kasıcak vakit var da sanki yemekteyize katıldın....
cok severim can yücel i ama hasan ali yücel in oglu oldugunu yeni ögrendim ne cehilim dimi:)
oooooooh ayca deniz kumsal güneş....bizim ayagımızı suya sokmaya nerden baksan 6-7 ay var kıymetini bil......