2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayrıca faziletçim ii gezmeler..kurbi geçmiş olsun,aylin diştendir canım işallah,elemtere fiş kem gözlere şişşşşş

nil hanım 5,5 -6,5 arası uyuduğu için daha yeni uyutabildiimklava:bi de kucaamda elmalı kurabiye yaptım,şekilleri iğrenç oldu ama tadı iicokacimcoookalkisalkisalkisakşam yemeğim o oldu vallakötükedihüso
neys ben de kaçıorum soona gelirim işallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ay giriyorum iki üç sayfa geçmiş okuyim derken uykum geliyo pilim bitiyo

Bu arada Sedakt hamilemiymiş yahu yeni gördüm daha, negüzel bi haber, ben çok seviyorum arada fazla yaş farkı olmayınca ama çalışıyorum ve ikinci bir çocuğa bakacak kimse yok.

Benim kızımda bugün bir kaza atlatmış babannesinin yüreği ağzına gelmiş yine. yürüteçle gezerken tv sehpasının üzerindeki vcd'yi kablosundan tutup çekmiş kafasını sıyırıp yere düşmüş vcd, azıcık yanağı zedelenmiş ama çok şükür kafaya inmemiş.

Ay geçenlerde de (çok komik ama kayınvalidem için hiç komik değil tabi). biberonla mama veriyomuş, birden lak diye bi ses gelmiş bizimki de korkmuş ağlamaya başlamış, kayınvalidem biberonu ağzından bir çekmiş ucunda memesi yok. Bu memeyi yuttu diye bağıra bağıra apartmanın içine atmış kendini komşular dökülmüş, hastaneye zor yetiştirmişler, kayınvalidem baygınlık geçiriyo bi yandan, çocuk korkmuş ağlıyo bi yandan doktor hemşire bişey yok çocukta diyomuş ama kayınvalidem feryat figan.
meğer bizim zilli biberonun memesini diliyle içeri itmiş, o da ucunda göremeyince panik yapmış, hiç bakmamış bile. Akşam hem gülüyo hem anlatıyo ama aklı gitmiş valla.
Emanet çocuk bakmak zor iş gerçekten. Allah korusun meleklerimizi.

Birde benim kızım çok ödlek yaw, sizinkilerde böylemi, ani konuşmalardan, gülmelerden, ani hareketlerden falan korkuyo hemen, hele de elektrikli süpürge, mikser seninden falan ödü kopuyo çocuğun, korkuyla arkasını dönüp ağlaya ağlaya kaçmaya çalışıyo. Ama öyle böyle korkmak değil. Evi süpüremiyorum o evdeyken.

Ayça sen burdamıydın, geçmiş okumaktan görmüyorum ki. Ben yatar, iyigeceler canım.

kuzi kayınvalidene bende güldüm çok komik bir durum olmuş kaydirigubbakcemile3 benim oğlan elektrikli süpürgenin tepesinden inmiyor yeterki görsün...bir keresinde ben evi süpürüyorum süpürgeyi çekiyorum gelmiyor bir baktım eymen ters çevirmiş üzerinede oturmuş...yüksek konuşmaan benim oğlanda korkuyor yüz ifadesi değişiyor hemen..

selam sevda nbr

gunaydin hanimlar
dun gece defne 2 kere uyandi suan uykusuzluktan bacaklarim titriyor.
yatarsa yatacam hemen
serpilcim bende aylin gibi yapiyorum ama tavaya az yag koyuyorum, yagsiz olsun diye
birde kofteyi direkt firinda pisirdim oda yagsiz oldu,
cok hafif oldu
neyse ben yatmaya gidiyom defneyle ins uyur

bu arada gozun aydin canim .

Kuzi benim kızımın da ödü kopuyor..Hiç iş yapamıyorum,ağlayarak kaçmaya çalışıyor
O seslerden hiç hoşlanmıyor,biri onu oyalayacak ki ben de mikser falan çalıştırıcam..Yoksa feryat figan
Bu arada bitki çayının karaciğere zararlı olduğunu kim yazdı arkadaşlar ben gün aşırı ıhlamur veriyorum,mandalina suyu veriyorum hadi mandilina meyve de...Ay içime kurt düştü şimdi...
E kahvaltının yanında ne veriyosunuz siz bebeklere?
Dr falan mı söylemiş,kim söylemiş yaaa?
Ben ıhlamur veriyorum demiştim dr da sorun yok verebilirsin demişti..
Ayyyyyyyyyy
Bu arada benim kızım da çok uyanıyor

Nerdesiniz kızlarrrrrr?
Bu arada ben okuldayım,atölyemden yazıyorum..Bağlantı berbat..Öğrenciler için döküman araştırıyorum size de merhaba diyeyim dedim

Canım dünürümün hediye ettiği çantadan başka bişi yok yavvvvv..Kızlar biraz renklendirin bana hediye gönderinnnnn

günaydın herkese.umarım herkes iyidir.ya kızımın burun akıntısı hiç bitmiyor,1 ay oldu hala akıyor.

slm arkadaşlar

tatile çıkanlara iyi eylenceler. bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun.

kuzu gecmiş olsun sizede ufak bi kaza ama diklat etmek lasım ben evde tehlike yaratacak herşeyi kaldırdım. valla evde de değilim korkuyorum hep bişey olcak diye.
kaynananada güldüm ama yazık ne korkmuşdur.

irem gecmiş olsun mirayda öyle burun akıntısı durmuşdu dün yine başladı serom kullanıyorum biraz rahatlatıyor sanki,

laco sanada iyi dersler. buarada ben sen dende fukarayım benim hiç bişeyim yok :))

Ooooo gözünaydın canım, senin için çok güzel bir telefon görüşmesi olmuş:)))
Anneler yanındayken insan çok rahat ediyor.
Annem 10 gün önce izmire gitti, elim ayağım bağlandı.Bugün izmire gidiyoruz, onu alıp gelmeyi düşünüyorum:))))Kızkardeşimde p.tesi ameliyat olacakmış, yıllar öncesinde trafik kazası geçirmiştik, cam patlayıp yüzüne parçalar saplanmıştı, kalan bir cam parçası gözüne doğru ilerlemiş.Dün akşam öğrendim ameliyat olacağını, inşallah annem gelir, uffff, tamamen bağlandım yaaa.Annem buradayken rahatmışım:)))Eğer kızkardeşimden dolayı gelmem derse ne halt edeceğim diye düşünürken gece uyku tutmadı.Beni uyku tutmadı ya, egehan bey 9 dan 1 e kadar hiç ses çıkarmadan uyudu.Ben tam uyku moduna girdim, o uyandı emmek için.Tabii tekrar uykum dağıldı.Çok nadir olan 4 saatlik uyku süresini boşa heba ettim-tatlicadiarzu-

merhabalar güzel annelere bende ocak annesiyim 8 aylık güzel bir kızım var daha önceden aranıza katılmak kısmet olmadı umarım benide aranıza alırsınız
Hoşgeldin canım,

İnşallah dişlerdendir aylincim.Yemediklerinde çok üzülüyor insan.Meme emiyor ama değil mi_? Hiç olmazsa biraz olsun karnını tutuyordur.

tekrar selam

bende biraz dışarı çıktım bankaya gittim eymenin kumbarayı götürdüm.

bu arada eymenin üstten 3.dişte geliyor bir kaç güne patlayacak bugün farkettim.
Maşallah eymen beyimize.Tüm dişleri sağlıkla kolaycacık çıkar inşallah.Yürüme çalışmalarımız nasıl bakalım_?

Çıkar dişleri hayatım, takma kafana, her bebeğin gelişimi farklı ,1 yaşında olup hala hiç dişi çıkmamış bebekler bile var.En büyük sorununuz bu olsun.

geçmiş olsun canım..
gerçekten emanet çook zor..
Kız Yeşim biz 2 kez uyandı mı normal diyoz,uykuyu almış oluyoz iki kereede
ohh uyumaktan başım ağrıdı bi de:roflol:
Ben 9 kere uyandığı zaman yorgun oluyorum
aynen-tatlicadiarzu-
günaydın herkese.umarım herkes iyidir.ya kızımın burun akıntısı hiç bitmiyor,1 ay oldu hala akıyor.
geçmiş olsun ..biz de sudafed kullandık ,peditus da ağrı kesici olduğu için dr kullanma dedi..

Merhaba kızlar bu arad, egehan uyanınca bir merhab bile diyemedim.Şimdilik kaçtım, görüşürüz.

selamlar ocak anneleri
bu sabah çok güzel başlamıştı.ege günlerden beri ilk kez bir tabak kahvaltı karışımını sorunsuz yedi.nasıl mutlu oldum düşünün.sonra biz kahvaltıya oturduk nilsuyla onu da mama koltuğuna yatırdım.kakasını da yaptı bir güzel.tam bezi değiştirmeye kaldırdığımda koca bir geğirmeyle yediğinin yarısını çıkardı.mutfak yerlerine...hemen ağzını silip salona minderine yatırıp mutfağı temizlemeye dönerken bir ses duydum,bu sefer de kalan kahvaltıyı ağzından burnundan çıkarmış.ooooof yani.ortalığı teizleyip banyo yaptırdım egeye şimdide emdi uyudu.nazar etttim çocuğa ne güzel yedi diye diye sanırım.
neyse hepinize güzel bir gün dilerim arkadaşlar bebişlere de bol iştah inşallah

merhaba arkadaşlaar...ben aralık annelerinde..fakat kızım 31 aralık doğumlu olduğundan sizleri de takip ediyorum....öncelikle hasta bebiş varsa hepsine acil şifalar diliyorum...

bir şey sormak istiyorum....diş-hastalık vs sıkıntı olmadığı dönemlerde bebişlerin uykuları nasıl????..biz 1-3-5-7 tüm nöbetlere kalkıyoruz....uykuya dalamaıo kendi kendine...illa kucağıma alıcam...ben ayakta durucam ve onu sallıcam...başka türlü olmuo...yorgunluktan bittiimm...sizlerde durum nasıl?...bi de dişi çıkmayan var mı hala???

slm annişler... Nasılsınız bakalım.. Biz iyi sayılırız, dün bebek görmeye gittik kuzumun uyku krizleri tuttu. Uyumadıda. Erkenden kalmak zorunda kalktık. Şimdi uyuyor uyanıncada oturmaya gidicez kızımla.. Allahtan bu gittiğimiz evdeki herkesi seviyor kızım...

chealnadle kızım artık ilk yattığı seferde 4 saat uyuyabiliyor. Sonrasında iki saatte bir emmek için uyanıyor emip geri uyuyor.. Bizde hala hiç diş yok:)

siz de uykusuzsunuz desene...ama benimki illa emmek için uyanmıo....emmeden de pışpışla gidio ama illa ki uyanıo ne zaman düzelecek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…