selam millet
sevdacım iyi olmanıza sevindim durucukda yeni cicilerini güle güle giysin bizde iyiyiz canım çağanda iyi çok şükür şimdi uyudu
ayçacaım sen gel tatlısız falan ben tatlıyıda yaparıum bitanem
ayşegül saol canım buarada senin patatesli tarife bayıldık çağan için yaptık aam biz yedik valla
iremcim çağanda baştan öle yürüyordu şimdi tam basıyor merak etme yavaş yavaş tam basar
serpil gözün aydın testler iyi çıkmış canım sıkma canını sağlıklı olsunda az yesin napalım artık herşey kilo değil cancağızım
kıslar bugün kendimi yemek işine verdim açma hamuru mayaladım gidipte pişireyim sabah kahvaltıya iyi oluyor zaten bu pcde yazmakta zor oluyor artık laptop gelince girerim öptüm hepinizi
eee yeşim anlat bakalıom şu kürdan kebabını. bizde yapalım. ben ilk duyuyorum.
haa idrar tahlili temiz çıktı. ilgilere teşekkürler. ama benim keçi hala yemiyo. kavga ediyoruz sabah beri. ay çocuk yemiycem diye dizimde uyudu ya öldürsen uyumaz.
valla güleyim mi ağlayım mı bilemedim..
günaydın herkese.umarım herkes iyidir.ya kızımın burun akıntısı hiç bitmiyor,1 ay oldu hala akıyor.
Ooooo gözünaydın canım, senin için çok güzel bir telefon görüşmesi olmuş:)))deniz çok sevindim iyiyolculuklar
sevda maşallah bebeğine demek kız olabilir ha çok hoş canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama yorma kendini
kızlar bir telefon acaip sevindirdi beni annem aradı valizini hazırlamaya başlamış sanırım haftaya gelecek çoook sevindim
Hoşgeldin canım,merhabalar güzel annelere bende ocak annesiyim 8 aylık güzel bir kızım var daha önceden aranıza katılmak kısmet olmadı umarım benide aranıza alırsınız
İnşallah dişlerdendir aylincim.Yemediklerinde çok üzülüyor insan.Meme emiyor ama değil mi_? Hiç olmazsa biraz olsun karnını tutuyordur.bakayım dedim ama kimseler kalmamış..
ayşegül ağlak domatesi özledim valla,resminiz şahane çıkmış..
serpil gözünaydın temiz çıkmış tahliliniz..
oğluma nazar değdi..3 gündür iştahsızdı..bugün hiçbirşey yedirememiş babası..iş yerime geldi emzirdim biraz..depodan kullanıyor kaç gündür..sanırım diş çıkaracak ondan iştahı kesildi..
Maşallah eymen beyimize.Tüm dişleri sağlıkla kolaycacık çıkar inşallah.Yürüme çalışmalarımız nasıl bakalım_?tekrar selam
bende biraz dışarı çıktım bankaya gittim eymenin kumbarayı götürdüm.
bu arada eymenin üstten 3.dişte geliyor bir kaç güne patlayacak bugün farkettim.
Çıkar dişleri hayatım, takma kafana, her bebeğin gelişimi farklı ,1 yaşında olup hala hiç dişi çıkmamış bebekler bile var.En büyük sorununuz bu olsun.merhabalar kızım yior uyuyorda sağolsun ama bu yürüme çabaları yüzündne gün boyu peşindeyim yorgun düşüyorum bizim tek sorunumuz idrar yolu iltihabı doğduğundan beri bu rahatsızlıkla savaşıyoruz inş atlatıcaz onun dışında pek sorunumuz yok gibi birde dişleri çıkmadı tek kafaya taktığım konu budur bu günlerde benneyaptımki
geçmiş olsun canım..Ay giriyorum iki üç sayfa geçmiş okuyim derken uykum geliyo pilim bitiyo
Bu arada Sedakt hamilemiymiş yahu yeni gördüm daha, negüzel bi haber, ben çok seviyorum arada fazla yaş farkı olmayınca ama çalışıyorum ve ikinci bir çocuğa bakacak kimse yok.
Benim kızımda bugün bir kaza atlatmış babannesinin yüreği ağzına gelmiş yine. yürüteçle gezerken tv sehpasının üzerindeki vcd'yi kablosundan tutup çekmiş kafasını sıyırıp yere düşmüş vcd, azıcık yanağı zedelenmiş ama çok şükür kafaya inmemiş.
Ay geçenlerde de (çok komik ama kayınvalidem için hiç komik değil tabi). biberonla mama veriyomuş, birden lak diye bi ses gelmiş bizimki de korkmuş ağlamaya başlamış, kayınvalidem biberonu ağzından bir çekmiş ucunda memesi yok. Bu memeyi yuttu diye bağıra bağıra apartmanın içine atmış kendini komşular dökülmüş, hastaneye zor yetiştirmişler, kayınvalidem baygınlık geçiriyo bi yandan, çocuk korkmuş ağlıyo bi yandan doktor hemşire bişey yok çocukta diyomuş ama kayınvalidem feryat figan.
meğer bizim zilli biberonun memesini diliyle içeri itmiş, o da ucunda göremeyince panik yapmış, hiç bakmamış bile. Akşam hem gülüyo hem anlatıyo ama aklı gitmiş valla.
Emanet çocuk bakmak zor iş gerçekten. Allah korusun meleklerimizi.
Birde benim kızım çok ödlek yaw, sizinkilerde böylemi, ani konuşmalardan, gülmelerden, ani hareketlerden falan korkuyo hemen, hele de elektrikli süpürge, mikser seninden falan ödü kopuyo çocuğun, korkuyla arkasını dönüp ağlaya ağlaya kaçmaya çalışıyo. Ama öyle böyle korkmak değil. Evi süpüremiyorum o evdeyken.
Ayça sen burdamıydın, geçmiş okumaktan görmüyorum ki. Ben yatar, iyigeceler canım.
ohh uyumaktan başım ağrıdı bi de:roflol:Kız Yeşim biz 2 kez uyandı mı normal diyoz,uykuyu almış oluyoz iki kereede
aynen-tatlicadiarzu-Ben 9 kere uyandığı zaman yorgun oluyorum
geçmiş olsun ..biz de sudafed kullandık ,peditus da ağrı kesici olduğu için dr kullanma dedi..günaydın herkese.umarım herkes iyidir.ya kızımın burun akıntısı hiç bitmiyor,1 ay oldu hala akıyor.
Ooooo gözünaydın canım, senin için çok güzel bir telefon görüşmesi olmuş:)))
Anneler yanındayken insan çok rahat ediyor.
Annem 10 gün önce izmire gitti, elim ayağım bağlandı.Bugün izmire gidiyoruz, onu alıp gelmeyi düşünüyorum:))))Kızkardeşimde p.tesi ameliyat olacakmış, yıllar öncesinde trafik kazası geçirmiştik, cam patlayıp yüzüne parçalar saplanmıştı, kalan bir cam parçası gözüne doğru ilerlemiş.Dün akşam öğrendim ameliyat olacağını, inşallah annem gelir, uffff, tamamen bağlandım yaaa.Annem buradayken rahatmışım:)))Eğer kızkardeşimden dolayı gelmem derse ne halt edeceğim diye düşünürken gece uyku tutmadı.Beni uyku tutmadı ya, egehan bey 9 dan 1 e kadar hiç ses çıkarmadan uyudu.Ben tam uyku moduna girdim, o uyandı emmek için.Tabii tekrar uykum dağıldı.Çok nadir olan 4 saatlik uyku süresini boşa heba ettim-tatlicadiarzu-
heheh o hataya bazen ben de düşüorum,uyusam uyanacak die uyumuorum soona al başına bela..
ablana da şimdiden geçmiş olsun,umarım kolayca hallolur..
ben de istiorum annemi..............alkisalkisalkis
merhabalar arkadaşlarım ve kuzucuklaropuyorumnanaktan
herşey yolunda olsun bugün de:Saruboceq:
slm annişler... Nasılsınız bakalım.. Biz iyi sayılırız, dün bebek görmeye gittik kuzumun uyku krizleri tuttu. Uyumadıda. Erkenden kalmak zorunda kalktık. Şimdi uyuyor uyanıncada oturmaya gidicez kızımla.. Allahtan bu gittiğimiz evdeki herkesi seviyor kızım...
chealnadle kızım artık ilk yattığı seferde 4 saat uyuyabiliyor. Sonrasında iki saatte bir emmek için uyanıyor emip geri uyuyor.. Bizde hala hiç diş yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?