merhaba arkadaşlaar...ben aralık annelerinde..fakat kızım 31 aralık doğumlu olduğundan sizleri de takip ediyorum....öncelikle hasta bebiş varsa hepsine acil şifalar diliyorum...
bir şey sormak istiyorum....diş-hastalık vs sıkıntı olmadığı dönemlerde bebişlerin uykuları nasıl????..biz 1-3-5-7 tüm nöbetlere kalkıyoruz....uykuya dalamaıo kendi kendine...illa kucağıma alıcam...ben ayakta durucam ve onu sallıcam...başka türlü olmuo...yorgunluktan bittiimm...sizlerde durum nasıl?...bi de dişi çıkmayan var mı hala???
Kız Yeşim biz 2 kez uyandı mı normal diyoz,uykuyu almış oluyoz iki kereede
2 kere uynsa keske benim kizda yesim sukret haline :))
kuzi kayınvalidene bende güldüm çok komik bir durum olmuş kaydirigubbakcemile3 benim oğlan elektrikli süpürgenin tepesinden inmiyor yeterki görsün...bir keresinde ben evi süpürüyorum süpürgeyi çekiyorum gelmiyor bir baktım eymen ters çevirmiş üzerinede oturmuş...yüksek konuşmaan benim oğlanda korkuyor yüz ifadesi değişiyor hemen..
selam sevda nbr
Ay giriyorum iki üç sayfa geçmiş okuyim derken uykum geliyo pilim bitiyo
Bu arada Sedakt hamilemiymiş yahu yeni gördüm daha, negüzel bi haber, ben çok seviyorum arada fazla yaş farkı olmayınca ama çalışıyorum ve ikinci bir çocuğa bakacak kimse yok.
Benim kızımda bugün bir kaza atlatmış babannesinin yüreği ağzına gelmiş yine. yürüteçle gezerken tv sehpasının üzerindeki vcd'yi kablosundan tutup çekmiş kafasını sıyırıp yere düşmüş vcd, azıcık yanağı zedelenmiş ama çok şükür kafaya inmemiş.
Ay geçenlerde de (çok komik ama kayınvalidem için hiç komik değil tabi). biberonla mama veriyomuş, birden lak diye bi ses gelmiş bizimki de korkmuş ağlamaya başlamış, kayınvalidem biberonu ağzından bir çekmiş ucunda memesi yok. Bu memeyi yuttu diye bağıra bağıra apartmanın içine atmış kendini komşular dökülmüş, hastaneye zor yetiştirmişler, kayınvalidem baygınlık geçiriyo bi yandan, çocuk korkmuş ağlıyo bi yandan doktor hemşire bişey yok çocukta diyomuş ama kayınvalidem feryat figan.
meğer bizim zilli biberonun memesini diliyle içeri itmiş, o da ucunda göremeyince panik yapmış, hiç bakmamış bile. Akşam hem gülüyo hem anlatıyo ama aklı gitmiş valla.
Emanet çocuk bakmak zor iş gerçekten. Allah korusun meleklerimizi.
Birde benim kızım çok ödlek yaw, sizinkilerde böylemi, ani konuşmalardan, gülmelerden, ani hareketlerden falan korkuyo hemen, hele de elektrikli süpürge, mikser seninden falan ödü kopuyo çocuğun, korkuyla arkasını dönüp ağlaya ağlaya kaçmaya çalışıyo. Ama öyle böyle korkmak değil. Evi süpüremiyorum o evdeyken.
Ayça sen burdamıydın, geçmiş okumaktan görmüyorum ki. Ben yatar, iyigeceler canım.
selamlar ocak anneleri
bu sabah çok güzel başlamıştı.ege günlerden beri ilk kez bir tabak kahvaltı karışımını sorunsuz yedi.nasıl mutlu oldum düşünün.sonra biz kahvaltıya oturduk nilsuyla onu da mama koltuğuna yatırdım.kakasını da yaptı bir güzel.tam bezi değiştirmeye kaldırdığımda koca bir geğirmeyle yediğinin yarısını çıkardı.mutfak yerlerine...hemen ağzını silip salona minderine yatırıp mutfağı temizlemeye dönerken bir ses duydum,bu sefer de kalan kahvaltıyı ağzından burnundan çıkarmış.ooooof yani.ortalığı teizleyip banyo yaptırdım egeye şimdide emdi uyudu.nazar etttim çocuğa ne güzel yedi diye diye sanırım.
neyse hepinize güzel bir gün dilerim arkadaşlar bebişlere de bol iştah inşallah
çağanda dün lk kez baybay yaptı kıslar parkta bir yaşlı amca var köpeğini gezdiriyor çağanda çok seviyor o köpeği eve dönerken yaşlı amca çağana baybya çağan dedi ve oğlum elini kaldırıp bay bay yapt ay aylardır uğraşıyoz kimseye yapmıyor ilk defa o amcaya yaptı çok şaşırdım valla bide çok mutlu oldum buarada çağan sallanırken hemen mayışıyor o yüzden eve salıncak almaya karar verdim kullanan varmı en azından kışın evde sallanır uykusus gelir diye ne dersiniz sizce olurmu geçmi kaldık yoksa salıncak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?