barçlicim canım geçmiş olsun elvinin ateşi düşmüş canım 6. hastalık diye bişey varmış önce ateş arkasından döküntü yaparmış acaba elvinin rahatsızlığı omuydu ondan mı döküntü oldu
grip aşısı hakkında ise hiç bilgim yok
şu aşı konusunda benimde hiçbir bilgim yok.. Eşimde geçenlerde bıldırcın yumurtası alacaktı. Eğer öyle beş yumurtayla eşit sayılıyorsa biraz daha büyüyene kadar vermeyeyim...
oh şükür canım,geçmiş olsun tekrar..Herkese merhabalar İnŞ hepİnİz İİsİnİzdİr bugÜn tam gİrmİŞ geÇmİŞİ okuyodum mİsafİrİm geldİ bİ daha da gİremedİm okuyabİlİrsem tekrar okucam...elvİn Çok ŞÜkÜr kİ dÜzeldİ....İnŞ hsta olan bebİŞlerde dÜzelİr
kızlar sİze sorum var...İkİ tane hata yaptım nasıl yaptım hala da bİlmyrm...elvİne dÜn bıldırcın yumurtası verdİm her tarafı kırmızı kabarcık oldu alerjİ gİbİ...neden verdİn dersenİz Çok kÜÇÜk ya bİ tane yumurtayı yİyİnce bİŞİ olmuyo dİe verdİm...ama 5 yumurtaya bedelmİŞ...ya ondan oldu ya ateŞten sonra dÖkÜntÜ mÜ oldu??bugÜn pek kalmamıŞ bİŞİ olmaz dİmİ??
Bİde emzİren anneler grİp aŞısı oluo mu?ben eŞİm benden Önce gİttİ eczaneye o sormuŞtur dİe kendİm sormadım meĞerse oda sormamıŞ bende vurulmuŞ bulndum...aynı ezcanaye ablam gİtmİŞ oda emzİrİo yapmıyoruz demİŞler...
slmmmm ezgi babasından bana karşıdan karşıya 3 adım attı yürümüş sayalımmı :)))) hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool:
kendi kendine güzelim tutmadan :))) süper ya çok sevimli minik kuş
mrblar bende ocak annesiyim oğlum ali benan ocak 2de doğdu kadınlar klübüne cok önce üye oldm fakt kimseyle iletişime gecemedm benide aranıza alırsanz sevinirim msjlarınızı bekliyorm herkese tatlı rüyalar
selamm
herkese ıyı hafta sonları
maşallah bebekler yurur olmuslar allah nazardan saklasın hepsını
benım tembel toyuk daha oturamıyor bıle bıraz da bızde suc hıc kıcının usune durmadıkı alıstı kucaga canımızı cıkarıyor sımdı
kızlar bugun rekoru kırdı oglum 3 saat uyudu gunduz dahıl benım keci filan kalmadı artık kacacak cok garıp guluyorum tırlattım galıba
3 saatte oyle butun degıl yarım 15 dk 10 dk sankı kıcını ıgnelıyorlar bısey var ama nedır anlamdık gıttı
hoşgeldin yerimsenibenmrblar bende ocak annesiyim oğlum ali benan ocak 2de doğdu kadınlar klübüne cok önce üye oldm fakt kimseyle iletişime gecemedm benide aranıza alırsanz sevinirim msjlarınızı bekliyorm herkese tatlı rüyalar
ah be canım zor valla bi götür istersen çok az çünkü hem de bütün diil:uhm:selamm
herkese ıyı hafta sonları
maşallah bebekler yurur olmuslar allah nazardan saklasın hepsını
benım tembel toyuk daha oturamıyor bıle bıraz da bızde suc hıc kıcının usune durmadıkı alıstı kucaga canımızı cıkarıyor sımdı
kızlar bugun rekoru kırdı oglum 3 saat uyudu gunduz dahıl benım keci filan kalmadı artık kacacak cok garıp guluyorum tırlattım galıba
3 saatte oyle butun degıl yarım 15 dk 10 dk sankı kıcını ıgnelıyorlar bısey var ama nedır anlamdık gıttı
bugun eşimin doğum günü burdan birinin daha doğum günüydü öyle kalmış aklımda ama kim hatırlamıyorum. nice yıllara :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?