2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhabalar ınŞ hepınız ıısınızdır bugÜn tam gırmıŞ geÇmıŞı okuyodum mısafırım geldı bı daha da gıremedım okuyabılırsem tekrar okucam...elvın Çok ŞÜkÜr kı dÜzeldı....ınŞ hsta olan bebıŞlerde dÜzelır

kızlar sıze sorum var...ıkı tane hata yaptım nasıl yaptım hala da bılmyrm...elvıne dÜn bıldırcın yumurtası verdım her tarafı kırmızı kabarcık oldu alerjı gıbı...neden verdın dersenız Çok kÜÇÜk ya bı tane yumurtayı yıyınce bıŞı olmuyo dıe verdım...ama 5 yumurtaya bedelmıŞ...ya ondan oldu ya ateŞten sonra dÖkÜntÜ mÜ oldu??bugÜn pek kalmamıŞ bıŞı olmaz dımı??

Bıde emzıren anneler grıp aŞısı oluo mu?ben eŞım benden Önce gıttı eczaneye o sormuŞtur dıe kendım sormadım meĞerse oda sormamıŞ bende vurulmuŞ bulndum...aynı ezcanaye ablam gıtmıŞ oda emzırıo yapmıyoruz demıŞler...

barçlicim canım geçmiş olsun elvinin ateşi düşmüş canım 6. hastalık diye bişey varmış önce ateş arkasından döküntü yaparmış acaba elvinin rahatsızlığı omuydu ondan mı döküntü oldu
grip aşısı hakkında ise hiç bilgim yok

şu aşı konusunda benimde hiçbir bilgim yok.. Eşimde geçenlerde bıldırcın yumurtası alacaktı. Eğer öyle beş yumurtayla eşit sayılıyorsa biraz daha büyüyene kadar vermeyeyim...

daha önceden olduğunda ateşten sonra döküntü olmuştu...belki yine öledir...saol cnm

şu aşı konusunda benimde hiçbir bilgim yok.. Eşimde geçenlerde bıldırcın yumurtası alacaktı. Eğer öyle beş yumurtayla eşit sayılıyorsa biraz daha büyüyene kadar vermeyeyim...

cnm bende netten araştırdım öle yazıo bide alerji gibi olunca vermem bi daha benimde eşim almış faydalı die..ama yinede dra sormak lazım tabi

slmmmm ezgi babasından bana karşıdan karşıya 3 adım attı yürümüş sayalımmı :)))) hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool:

oh şükür canım,geçmiş olsun tekrar..
incinin dediği hastalığı biliorum ben de ama yumurta da yapmış olabilir,bence verme..
aşı hakkında da bilgim yok ama yarın sorarım..

slmmmm ezgi babasından bana karşıdan karşıya 3 adım attı yürümüş sayalımmı :)))) hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool:

oy kuzuma bak sen,maşallah..annesi yürümüş sayılır tabi:teytey:

ben de binbir zorlukla bi daha kurabiye yaptım 2 tepsi 2 sini de yaktım..gıcık oluorum kendimeklava:
kızlar nil 1 hafta 10 gündür 4,5 gibi kalkıo soona bi daha yatak yok koltukta emio beni,valla canım çıkıo,nedendir,naapsam bi fikir vein lütfen:enbuyukkk::sinifsinif:

mrblar bende ocak annesiyim oğlum ali benan ocak 2de doğdu kadınlar klübüne cok önce üye oldm fakt kimseyle iletişime gecemedm benide aranıza alırsanz sevinirim msjlarınızı bekliyorm herkese tatlı rüyalar

ay bakim bi dedim ama kimse yok bu gece gündüzde çok azdı zate nerdesinis kızlarrr

hoşgeldin ayseguul sağlıkla büyüt bebişini

selamm
herkese ıyı hafta sonları
maşallah bebekler yurur olmuslar allah nazardan saklasın hepsını
benım tembel toyuk daha oturamıyor bıle bıraz da bızde suc hıc kıcının usune durmadıkı alıstı kucaga canımızı cıkarıyor sımdı

kızlar bugun rekoru kırdı oglum 3 saat uyudu gunduz dahıl benım keci filan kalmadı artık kacacak cok garıp guluyorum tırlattım galıba
3 saatte oyle butun degıl yarım 15 dk 10 dk sankı kıcını ıgnelıyorlar bısey var ama nedır anlamdık gıttı

kendi kendine güzelim tutmadan :))) süper ya çok sevimli minik kuş

MaşaAllah... en hızlı senin meleğin çıktı:)

mrblar bende ocak annesiyim oğlum ali benan ocak 2de doğdu kadınlar klübüne cok önce üye oldm fakt kimseyle iletişime gecemedm benide aranıza alırsanz sevinirim msjlarınızı bekliyorm herkese tatlı rüyalar

Ne demek , hoş geldin aramıza:)

Cnm allah yardımcın olsun:)) Arada bizimde başımıza geliyor ama 3 saati bulmadı hiç:)

bugun eşimin doğum günü burdan birinin daha doğum günüydü öyle kalmış aklımda ama kim hatırlamıyorum. nice yıllara :))))

merhaba:))
nasılsınız canlarım ,benim kafamd eşekler gezio:roflol:
hoşgeldin yerimseniben
ah be canım zor valla bi götür istersen çok az çünkü hem de bütün diil:uhm:
bugun eşimin doğum günü burdan birinin daha doğum günüydü öyle kalmış aklımda ama kim hatırlamıyorum. nice yıllara :))))

ahu nun doomgünü canım,eşininkinei de tebrik ederima.s.

ahu burdan da kutlarım canım,iiki dooduunnnnna.s.:teytey:

goturduk duygucum ama yapacak bısey yok eeg de bısey cıkmadı belkı pipsının darlıgındandır dedıler o da halloldu yok yok yok uyumuyor 6 ay uyku adına hıc bı sıkıntımız olmamıstı 6 aydan sonra bı degıstı olamaz boyle bısey ya
ıkı gundur de reglıyım seller sular gıbı adım atamıyorum
neye uzulup yanacagımı sasırdım annem var ama uvey olsa bu kadar gaddar olmaz offff offfff

merhaba herkese uzun bir aradan sonra burdayım... Umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.. Özlemcim ne olup bittiğini anlayamadım eve döner dönmez konuşuruz..

Hepinizi çok özledim keşke hepimiz bi apartmanda otursaydık , daha rahat büyütürdük bu bebişleri..

Efeyle ilgili pek bir gelişme yok, hala 2 tane dişimiz var, bay bay , çak, alkış yapabiliyoruz , işaret parmağıyla gitmek istediği yeri gösterip sürekli beni yönlendiriyo. ıki büklüm dolaşmaktan kamburum çıktı yürüsede bu çile bitse. bizden bu kadar pzt inşallah aktif olarak aranıza dönemyi planlıyorum...

çok çok öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…