müsait olan biri ba na resim nasl koyuluyo anlatablrmi
benden de maşallah:))askom maşallah,bakalım yürüme sırası kimle devam edecek,hadi tahmin edelim bence bütün ilkler nil den geldiğine göre kesin o yürür.
geçmiş olsunmerhaba kızlar
ceylin çok hasta sabaha kadar atesten yandı kuzum uyumadı da inledi durdu sanki
3 de doktora götürecem sağlık ocağına tabi uzman doktor varmış işte böyle durumlarda ilçede oturduğuma lanet ediyorummmm
şimdi baygın baygın uyuyor
canım hayırlı tezkereler..her yer vatan toprağı ama işte gerçekten zor,Allah hepsinin yardımcısı olsunsemracım çok saol..üzülmemek elde değil
ahucum çok geçmiş olsun inş düzelir kısa zamanda..
askhom maşşallah darısı bize...ben bi tahmin yürütemicem...çünkü bu bebişlerin sağı solu belli olmuoo
fazilet başınız sağ olsun ani kayıplar çok zor oluyo sabır versin allah..
filiz kazasız belasız kullan inş arabanı
düştü mü canım ne oldu?geçmiş olsun..sağolun arkadaşlar.. hala şoku atlatmış değilim..
bugün kızımı tarttırdım 9 kilo olmuş ya çok az kilo alıyor.boyu 73 cm moralim bozuldu.onun için okadar uğraşıyorum ama:gitme::gitme:
selam kızlar
aysegulcum evlılık yıldonumu hazrlıkları nasıl gıdıyor
iyi geceler ama kimse kalmamamış...bizde iki gündür çok perişan olduk...eşimin dayısı vefat etti..evin merdiveninden düşüp beyin kanaması geçirmiş...biranda ne olduğumuz bilemedik henüz gençti küçük çocukları vardı...offff ya eşim çok üzgün ne tadımız kaldı ne keyfimiz...iki gündür cenaze evindeydik ben artk dayanamadım eymenle geldim eve..
hanımlaaarr
benim kuzu artık tek başına yürüyo
biraz erken oldu ama ablasıda erken yürümüşdü zaten
darısı başınıza kazasız belasız inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?