2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize geliiiin havuzu şenlendirin kimse girmiyo zaten çocuklar dışında:))
aylincim benim kız bayıldı ilk arabama bi arkadaşta görmüştük, sonra araştırdım irembebede çok ucuzdu 50ydi sanırım gittik almaya stoklarında kalmamış ebebektede bulamadık alıcam ama bulunca çok oyalanır gibime geliyo

naber ayşegülcüm,naz nasıl? ben de aynı fiyata buldum ama alıp almamaya karar veremedim,heryer oyuncak dolu zaten..

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamıycam umarım herkes ve bebişler iyidir.
ben hafta sonu yorgan döşek hasta yattım çok ağır grip oldum.bugün iyiyim şükür.oğlumsa hala yemek yeme konusunda beni delirtiyor.ne yedirsem kusma eğiliminde mama sandalyesine oturur oturmaz bağırıyor ya.aç bırak beni demek istiyor sanırım.ona kalsa azcık emsin yeter.
linaycım ilk arabamı bi tanıdık almış.bende almayı düşününce sordum nasıl diye.yürümeye çok yerdımcı değil dedi.tekerlekleri çok hızlı dönünce çocuktan önce gidiyo hep başında beklemek lazım ama oyuncak olarak iyi dedi.sen bilirsin canım

nazlıcan çok çok geçmiş olsun,umarım ege'nin de yeme sorun düzelir..
sağol bilgiler için araştırıyorum daha karar veremedim bende..

slm hanımlar...

bak yaaa yaza havuzuda ayarladınız:( bizim oyun grubumuz belli, babamız, kızım ve ben:)

siz de misafirimiz olun al tıytıyılını gel :)

semra teşekkür ederim ayşegül topluyosun ocak annelerini bende uçayımmı karstan

sen de gel kaydirigubbakcemile4

hafta içi hergün çalışıyorum ama 2 * 3 gibi çıkıyorum, tşkler inş birgün tanışırız
inşallah cnm ben carrefoura da gidiorum sık sık tel ini verirsen ararım seni ordayken de müsaitsen gelirsiniz değişiklik olur ikimize de

ayşegül neden olmasınki, sonra eguş naz a aşık olurmuş
onat araya girip aşklarını bozarmış,naz kime yüz vereceğini bilmez
ama ikisinede göz kırparmış..ece de onata aşık olup naz a yapmadığını bırakmazmış :)))

aa ayıpsın nazlıcım buyur gel miniş egeyi de görelim biz onun ne hallerini bilioruz:)
geçen bi arkadaşıma bahsettim burdan buluştuumuzdan falan, ay dedi düşünsene büyümüşler onlar da buluşuolar yakın arkadaş olmuşlar bebeklik arkadaşım falan diolar:))çok hoşuma gitti çocuklukta diil bebeklik hatta daha karnımızdayken arkadaşlarmış hehehe

birde gerçekten dünür de çıkarsa bu topicden tam süper olur kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar
mrb cnm yakınız ben de dragos sahildeyim istersen arada biaraya getirebiliriz minikleri

valla sevinirim canım ya....iyi olur hem kızıma hem bana...ikimiz de dört duvar arası sıkılıoz...şimdi annem burada bir hafta filan...sonra yine kızçeyle başbaşayız....nasıl ayarlasak??

diğer buluşan ekip ne tarafta?

nazlıcan olurmu olur valla,
şimdilik iki kızımız var tanıdığımız ikiside birbirinden şahane :))

chealnadle biz ataşehirdeyiz..

iyiyiz aylincim naz çok yaramazlaştı bütün gün peşindeyim görüceksiniz cuma bi dk oturmuyo hep ayakta ellerini bırakıyo düşüyo durmadan:) kaçta gidilcek bellimi
ben de hep oyuncak almıycam diorum sonra da başka çocuk yapmıycam nasılsa alıyım ne görürsem ben de merakımı alıyım içimde kalmasın diorum:)))
cnm benim de annem pazar geliyo şansa bak:)ama gelirsem haftaya ararım mutlaka

ayşegül ben 2 gibi işten çıkarım ,ege yi alıp gelirim..2,30 gibi orda oluru sanırım,bir aksilik çıkmazsa..

iyiyiz aylincim naz çok yaramazlaştı bütün gün peşindeyim görüceksiniz cuma bi dk oturmuyo hep ayakta ellerini bırakıyo düşüyo durmadan:) kaçta gidilcek bellimi
ben de hep oyuncak almıycam diorum sonra da başka çocuk yapmıycam nasılsa alıyım ne görürsem ben de merakımı alıyım içimde kalmasın diorum:)))
cnm benim de annem pazar geliyo şansa bak:)ama gelirsem haftaya ararım mutlaka

tamam canım :)

Avrupa yakasina daa acilin ufakliklar birtek anadoluyu gormesin bekliyorum bende ezgimle :)) ilk arabamizda var atimizda aylin :))) salincakta gelicek bu hafta sonu kresten farkimiz yok :))

Deryacım sizi bekleriz bu tarafa biz kalabalığız gelmemiz zor olur, sen al kızın gel :)
memnunmusun peki ilk arabamdan tavsiye edermisin?
geçen gün derginizi gezdim ,akvaryumla ilgili yazını okurum balki diye ama yayaınlanmamış sanırım..
kardeşlerimle gideriz diye konuşunca aklıma geldide..

Deryacım sizi bekleriz bu tarafa biz kalabalığız gelmemiz zor olur, sen al kızın gel :)
memnunmusun peki ilk arabamdan tavsiye edermisin?
geçen gün derginizi gezdim ,akvaryumla ilgili yazını okurum balki diye ama yayaınlanmamış sanırım..
kardeşlerimle gideriz diye konuşunca aklıma geldide..

ilk arabamla pek oynamiyor eglence merkezi almanizi tavsiye ederim playskool bayiliyor ona

Akvaryum yazisi kasimm sayisinda cikacak muhakkak gidin canim www.turkuazoo.com sitesi gez bak dogumgunude yapiyorlar ezginin dogum gununu yapmayi cok istitorum orada

Ayrica Ezgi arabada durmuyor ikimiz cikamiyoruz muhakkak yaninda birini istiyor Egecik duruyormu

Son düzenleme:
ay canım gurbet ellerde kaldı yapayanlız çevresind ekimsede yok.
valla sende olsaydın sohbet dahada güzel olurdu., :gitme:
mafoldumbenmafoldumbenteşekkürler canım keşkesenağlama
olur canım zevkle yaparım görevimi :)) kız yaz geliyor bide ist havuzlu evi olanı bulsakda :)) keyfimiz iyce yerine gelse gecen facebookda kimdi ya duygumuydu yazlığı olan arkadaş arıyorum diye kaydirigubbakcemile4
ben diilim..
ayşegül neden olmasınki, sonra eguş naz a aşık olurmuş
onat araya girip aşklarını bozarmış,naz kime yüz vereceğini bilmez
ama ikisinede göz kırparmış..ece de onata aşık olup naz a yapmadığını bırakmazmış :)))
delikafaduldennaniknanik
nazlıcan olurmu olur valla,
şimdilik iki kızımız var tanıdığımız ikiside birbirinden şahane :))

chealnadle biz ataşehirdeyiz..

:içelim:

bugün il sağlığa gittim. domuz gribi vakası tartışılıyordu. kesin veriere göre adi gribpten ölen kişi sayısı domuz gr.den ölen kişi sayısından daha fazla. ayrıca dom.gri.nin tanı kriterleri bile daha tam oturmamış. bu durumda biz aşı kesinlkikle yaptırmıycaz. neye karşı ve neyle savaşılacağı net değil. avrupada 52000 kişi aşılanmış aşılanmayan gruptan 154 ölüm var. tüm orana bakarsanız aslında normal gripten ölüm daha sık görülüyor. bilglinize.

eski sağlık bakanı osman durmuşta ne kendim yapılırım bu aşıyı nede çocuklarıma yaptırırım diyor.normal grip daha ağır geçiyor domuz gribinden diyor ve küresel krizin faturası bu şekilde insanlardan çıkarılacak diyor.çok kafa karıştırıcı walla insan önce çocuğunu düşünüyor.birde bebişlerimizin baışıklık sistemi bizler kadar güçlüdeğil.
bizede yaklaştı domuz gribi,batmanın beşiri ilçesindede görülmüş,beşiri buraya 30 dak mesafede :(

ay allAhim korusun bebislerimizi cok korkunc yaa amerikada mecbur tutmuslar herkes olucak diye sonra 3 hemsire davaa acmis kazanmis mecburiyet kalkmis turkiyedede mecbur tutarlarsa nolucak basbakan falan olucakmis birde ucretsiz diye duymus esimm

valla başbakanın yapılıp yapılmayacağı bizi bağlamaz ha birde nerden emin olcaz yapıldığı aşının bu olduğuna. neyse paranoyak olmayada gerek yokta ücretsiz olması konusunda ise ee tabi öyle olacaktır. yanetkilerinin ne olduğu konusunda bi fikir yok 3.dünya ülkeleri üzerinde deneyip görücekler bence..ingiltere fransa gibi ülkeler almış mı acaba aşıyı ben onu merak ediyorum.

selaö herkese
kaç gndür tam yazıcam berrak bırakmıo walla
çok yoruo beni,her an her dakka peşinde olmam gerekıo
herkes ii mi
ben çok ii değilim ya
gece o kadar sık uyanıoruz ki bu ara,deliricem artık,nerdeyse uymadan sabah 6 da kalkıp işe gidıorum
geceleri kutu sütüde verıorum 250 cc uyusun dıe yıne uyanıo,napsam acaba ya,mama falanmı versem kızlar bir fikir verin,bebeği özellikle uyuyanlar sizler ne verıosunuz gece??

selamlar pc yoktu bugün eşim okula götürmüştü anca girebildim umarım herkesler iyidir

Back
X