Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar siz portakal suyunu hazırmı alıp verşyosunuz mil. p falan yoksa kendinizmi skıyosunuz benimki haızr içmiyor alıpta sıkmadım meyve veripte vbirde meyve suyu versek fazla olmazmı birde
ah canım ah..valla zor ben en azından halının üstünd eoturuorum sen bi de ders veriosun,sana kolaylıklar ve sabır diliorum:Saruboceqşu an mutfak darmadağın yemeğimi yedim öle kaldı herşey,çamaşır toplucam,ortalık dandini,hiçbişey yapamıorum,birde sürekli yerde hergun silip süpürmek gerekıo,zaten saçlarımda öle bı dökülüokı sinir oluorum yerde görünce,bütün bu işler anca berrak 10-11 gibi uyuduktan sonra oluo,atom karınca gibi mutfagı toparlayı diğer işleri yapıorum duş muş derken 12 oluo saat,tam yatayım acık sırtımın ağrısı geçsin derkennn hooopppp berrak uyanıo emzır uyut uyu derken bıde bakıorum saat 6 tekrar maratona başlıorum,allahım bana sabır versın bu ara çok tükendim kızlar yaaa
ben konuya balıklama daldım hatır sormayı unuttum kızlar,nasılsınız..herkes iyidir umarım..
yaprak dökümünün özeti varken bi girip bakıyım dedim sizlere ama sanırım sizde tv başındasınız,neyse sonra görüşürüzopuyorumnanaktan
yemeğe misafir miiiiii aman işin zor talyacım kolay gelsin şimdiden..ben de bi kere aldım sayılır arkadaşlarımı, pizza söledim:)
bi arkadaşımın hamile olduunu öğrendim az önce, 1.5yaşında kızı var bakalım nasıl oluomuş 2çocuk yakından göriciim:))
ayyy ne bilimm ya,kutu sütüde sanki gaz yapıo acık
tahıllı mama verdiğimde oldu ama yatmadan önce ,belkide diş sıkıntısıdır diorum,hala dişimiz yok çünkü,
herkesin düzene girdikçe bizimkinde düzen kalmadı uyku konusunda,çok yoruldum walla
ashkom ayşegül gece emzirıomusunuz ,benim sütte epey azaldı artık
yemeğe misafir miiiiii aman işin zor talyacım kolay gelsin şimdiden..ben de bi kere aldım sayılır arkadaşlarımı, pizza söledim:)
bi arkadaşımın hamile olduunu öğrendim az önce, 1.5yaşında kızı var bakalım nasıl oluomuş 2çocuk yakından göriciim:))
bir yasına kadar kesinlikle inek sütü vermeyn dıyor doktorlar kabızda yaparmş süt
duygu minoset ne canım?
şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadık hiç bilgim yok ilaç konusunda.ağrı kesicimi
hos sohbetler kızlarr
dızı ızlıyorum bende kaan uyuyor ıyı denk geldı dızıyle yoksa susmak bılmıyor mızırtısı sınırlerımı zıplatıyor artık ıyıce bıktım ne oyun oynatıyorum ne ılgılenıyorum kotu bakıcılar gıbı oldum yemegını yedırıyor uyutuyorum uyumayınca delı gıbı bagırıyorum sonra da oturup aglıyorum benım durum vahım dıslerımı sıkıyorum artık cok kotu bı anneyım hatta anne oldugumu bıle sanmıyorum bende ıpler koptu kızlar dr arastırıyorum kendıme destek almam lazım yoksa kendıme de bebege de zarar verıcem
bazen herkeste oluyo bu durumlar alışık olmadıgımızdan zor gely kendinide bukadar yıpratma bebişinin sana ihtiyacı var destek almaklada iyi edersn herkese lazım aslında inş en yakn zamnda kurtulursn bu mutsuzluktn
bende bugun senın gibiyim özlem,sinirlerim zıpladı,kafamı vurasım geldı duvara,arada berrağında mızmızlığı tutuo ne yapsam fayda etmıo,bugunde öleydı bende bağırdım sinirden artık,sonrda üzülüo ınsan,umarım çabuk geçer bu günler