2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen uyutmöadan önce mama yedirsen. tahıllı olanlardan. bizimki öylelikle daha seyrek uyanır oldu. zorla tıkıyorum ağzına valla peşinden de emzirip uyutuyorum.

esracım naz da 5gecedir falan hiç uyanmıyo maşallah diim, eskiden farklı olarak akşam yemeğini güzel yediriorum, mesela yoğurtlu makarna ya da ekmek bol bol verioruz muhallebisini bitiremiyo sanırım akşam yedikleri tok tutuyo

ha bi de hergün tuzlu ya da tatlı kurabiye, kek ya da sütlü tatlı yapıorum bundan gün içinde hep eline veriorum sanki daha güzel doyuyo eskiye göre

selaö herkese
kaç gndür tam yazıcam berrak bırakmıo walla
çok yoruo beni,her an her dakka peşinde olmam gerekıo
herkes ii mi
ben çok ii değilim ya
gece o kadar sık uyanıoruz ki bu ara,deliricem artık,nerdeyse uymadan sabah 6 da kalkıp işe gidıorum
geceleri kutu sütüde verıorum 250 cc uyusun dıe yıne uyanıo,napsam acaba ya,mama falanmı versem kızlar bir fikir verin,bebeği özellikle uyuyanlar sizler ne verıosunuz gece??

Allah yardımcınız olsun çalışmıyorum ama yinede iki çocuğun bakımı beni gerçekten yoruyo
gece uykusu bizdede sorun ne yazıkki
bende devam sütü veriyodum gece acıkmasın diye ama çocuk bu seferde gazdan uyumuyo
bence en iyisi kaşık maması yedirmek daha tok tutuyo

hemşom ben önceleri kaşık maması veriyordum ama busefer susayp uyanıyordu artık devam sütü veriyorum yatmadan önce sende kutu süt yerine deneyebilirsin kutu süt gazda yapıyor olqb,lr canım belkide orahatsız ediyordur

kıslar siz portakal suyunu hazırmı alıp verşyosunuz mil. p falan yoksa kendinizmi skıyosunuz benimki haızr içmiyor alıpta sıkmadım meyve veripte vbirde meyve suyu versek fazla olmazmı birde

ayyy ne bilimm ya,kutu sütüde sanki gaz yapıo acık
tahıllı mama verdiğimde oldu ama yatmadan önce ,belkide diş sıkıntısıdır diorum,hala dişimiz yok çünkü,
herkesin düzene girdikçe bizimkinde düzen kalmadı uyku konusunda,çok yoruldum walla
ashkom ayşegül gece emzirıomusunuz ,benim sütte epey azaldı artık

hemşom ne marka kullanıosun dewam sütünü,aptamıl mı bıde numarası kaç oldu 3 mü
ben 6. ayından berı hiç vermedım dewam sütü

portakal mandalina suyunu kayınwalidem bikaç kere vermiş ,bikaç yudum içmiş sadece
sıkma daha faydalı olur c vitamini korur kışın bence ,meyve ile çok fazla olmaz canım ya,berrak muz kavun armut falan yiyo ama portakalın yerı ayrı

hemşom 3 numara milupa aldım canım ben aradaebelacta veryorum ama aptamil daha iyi carfursalarda indirim vardı alıcaksan :))

ayyy ne bilimm ya,kutu sütüde sanki gaz yapıo acık
tahıllı mama verdiğimde oldu ama yatmadan önce ,belkide diş sıkıntısıdır diorum,hala dişimiz yok çünkü,
herkesin düzene girdikçe bizimkinde düzen kalmadı uyku konusunda,çok yoruldum walla
ashkom ayşegül gece emzirıomusunuz ,benim sütte epey azaldı artık

ben bi süredir takip ediyorum az uyuduğum zaman sütüm çok azalıyo
gündüz vakit olmayabilir ama gece her fırsatta uyumaya dinlenmeye çalış bence
ben gece emziriyorum zaten oda olmasa heralde sabaha kadar otururduk

walla hiç bir an fırsat yokki uyumaya,gece o yattığında zaten her saat başı uyanıo nerdeyse bazen 1 saat içinde 2 -3 kere mızıldandığı oluo,bırde emdikten sonra dalamıo hemen 2-3 kere yatağına koyuyorum uyuyana dek,sanırım birde dalma problemı yaşıo,

walla hiç bir an fırsat yokki uyumaya,gece o yattığında zaten her saat başı uyanıo nerdeyse bazen 1 saat içinde 2 -3 kere mızıldandığı oluo,bırde emdikten sonra dalamıo hemen 2-3 kere yatağına koyuyorum uyuyana dek,sanırım birde dalma problemı yaşıo,

yattığı yeri değiştirsen buna imkanın varmı
ben inatla Esini beşiğine yatırıyodum uyuyan çocuk uyanıyodu şimdi ablasının odasına yere yatak yaptım biraz daha rahat uyuyo belki çocuğun yatağında yada odada rahatsız olduğu bişey vardır
sadece tavsiye tabii benimki bilimsel bişey diil:hulya:

şu an mutfak darmadağın yemeğimi yedim öle kaldı herşey,çamaşır toplucam,ortalık dandini,hiçbişey yapamıorum,birde sürekli yerde hergun silip süpürmek gerekıo,zaten saçlarımda öle bı dökülüokı sinir oluorum yerde görünce,bütün bu işler anca berrak 10-11 gibi uyuduktan sonra oluo,atom karınca gibi mutfagı toparlayı diğer işleri yapıorum duş muş derken 12 oluo saat,tam yatayım acık sırtımın ağrısı geçsin derkennn hooopppp berrak uyanıo emzır uyut uyu derken bıde bakıorum saat 6 tekrar maratona başlıorum,allahım bana sabır versın bu ara çok tükendim kızlar yaaa

arkadaşım senin kocan nerde sen bu kadar koştururken
hiçmi biişin ucundan tutmaz

haklısın canım,o yatak olayını bende yaptım,park yatağınını alt kata indirince hiç uyumuordu bende yere yatak yaptım salonda o yerde sere serpe bende kanapede yatıodum bu sefer hep oraya alışır dıe gerı dönduk yatağa şimdi yatıo ,hala gece uyumadığında falan sabaha karşı eşim alıp götürüo salona uyusun die ama ordada uyanıo,bilemıorum diş midir nedir çıksada rahatlasak bende bilsem diştenmı değilmi

ashkom eşim çok yardımcı saolsun,ama vardiyalı çalışıo,bu hafta mesela 3 te gidio gece 11 de gelio,benı yoran gece vardiyası,gece 11 de gidio sabah 7 de gelıo o zaman 1 hafta tek başına bakıorum gece,yoksa allah razı olsun eşim yemek temzilik bebek bakımı hepsinde çok yardımcı:))

şu an mutfak darmadağın yemeğimi yedim öle kaldı herşey,çamaşır toplucam,ortalık dandini,hiçbişey yapamıorum,birde sürekli yerde hergun silip süpürmek gerekıo,zaten saçlarımda öle bı dökülüokı sinir oluorum yerde görünce,bütün bu işler anca berrak 10-11 gibi uyuduktan sonra oluo,atom karınca gibi mutfagı toparlayı diğer işleri yapıorum duş muş derken 12 oluo saat,tam yatayım acık sırtımın ağrısı geçsin derkennn hooopppp berrak uyanıo emzır uyut uyu derken bıde bakıorum saat 6 tekrar maratona başlıorum,allahım bana sabır versın bu ara çok tükendim kızlar yaaa

merhaba canım....benim kızım da gece uyananlardan...ben de dalma problemi yaşadığını düşünüom....2 saat kucağımda....kafayı bi sağa koyuyo bi sola...daldı die yatağa koyuyom anında ayağa kalkıo...yatakta asla kendi kendine uyumuo...kucakta bayıolacak sonra yatağa :(

evet bizde ayakta eee eee die pışpışlayarak dalıoruz uykuya ,3 veya 4. ayındada aynısı oluodu ayakta dolaşarak uyuyorduk aynısına döndü yine,aslında gözü kapalı açılmıo ama tam yatağa koyuyom ağlıo sonra kucağımda kendıside eee ee dierek uyuyo

esracım allah kolaylık versin bize canım,benim kız gece uyanmıyor maşallah ama gece 11 den öncede yatmıyor,o satten sonrada bende pil bitiyor,gündüzleri desen yemek hazırlamak bile kabus oldu, kız yürütecinde benimle mutfakta köşe kapmaca oynuyor resmen afacan:)):ecrin_bebek:
cumartesi arkadaşları yemeğe çağırdım,samimi arkadaşlarımız allahtan da çok özenmiycem yemek ve temizlik hususunda,arkadaşında 1 yaşında kızı varda beni anlıyor garibim ,telefonda peşin peşin söledim beklentinizi yüksek tutmayın ne bulursanız onu yiyin diyecokacimcoookbu aralar resmi bir davet veremiycek kadar evim dağınık böle giderse temizleneceğide yok:))):hulya:

Back
X