2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler herkese

bende yeni geldim eve...sanki hiç birşeyin tadı kalmadı...

özlem benimde canım sıkkın gel beraber dertleeşek:1hug:

slm arkadaslar umarım iyisinizdir :ecrin_bebek:artık takılamıyorum buraya eve gelişyorum metinle ilgilen o yatınca yat iş güç :hulya:ama allahtan annem bende kalıyo yemek ve ütüden terfi ettim kaydirigubbakcemile3gelince işten metişle uyuyorum ayyyy yarım gün calısıyorum şaftım kayık tamm gün calıssam nolurdu bilmem
ooooooooo kızlar ne güzel cuma bulusuyosunuz oyun grubu filan pinikkus diye bir site var nette ararsanız bulursunuz süper bir oyun grupları var bende onlara ve size katılmayı isterdim ama eşim herkesi organ mafyası aylin i de cete lideri sanıyokötükedihüso
15 gün önce grip asısı oldum iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum okulda ki çocuklar hasta bugun cizgi calısması yaptırırken biri yüzüme bir hapsırdı en balgamlısından kafamı cevirdim sonra da öbürü :1ninca:ayyyyyyyyyyy eve gelince kendimi dezenkefte ediyorum amagamyoncuiremsu
özlem fazilet bende mutsuzum eşim ablasının hastalıgından sonra cok degişti tamam anlıyorum da o da azcık beni anlasın senağlamaözel ve önemli oldugumu hissetmek istiyorum :umursamaz:cok mumafoldumben
bu arada anaokullarında iyi ki kamera kaldırıldı calıstıgım bir özel okulda vardı kamera ayyyyyyyy sinir bişiy ögretmeni kısıtlıyo yaratıcılıgını engelliyo efecan vardı sınıfta sırf onun sülalesinden 15 kişi izliyordu beni BBG evi gibi...
neyse ben kactım cok öptüm sizleri ayyyy beni unutmayın tamam mı arasıra kulaklarımı cınlatın bacılar:enbuyukkk:

unutmayız filiz merak etme...bu arada görümcenin durumu nasıl_?eşimin dayısıda vefat etti en azından görümcen hayatta...ani ölüm çok zor oluyor...

yemeğe misafir miiiiii aman işin zor talyacım kolay gelsin şimdiden..ben de bi kere aldım sayılır arkadaşlarımı, pizza söledim:)
bi arkadaşımın hamile olduunu öğrendim az önce, 1.5yaşında kızı var bakalım nasıl oluomuş 2çocuk yakından göriciim:))

sağol alishacım,valla bende hazır bişiler söylerdim ama geçen gelişlerinde de dışarıdan söylemiştim,şimdi ayıp geldi en iyisi dedim izmir töfte yapıyım fırında en kolay yemek o çünki:))

selam zeynep nasılsın canım,baban nasıl??
evet haklısın valla ,bizede pazar günü eşimin işyerınden 3 aile gelicek çiğköfte yapaacaklarmış,bende tutuştum ilk defa gelicekler birde,bebekle o kadar zorki misafir ağırlamak
iyiyim esracım ,sen nasılsın,babam iyi bu sıralar maşallah,hatta geçen gün baktım eşimle at yarışı bile oynamışlar:))buna sevineceğim hiç aklıma gelmemişti ama kafasını bişilerle meşgul etsinde ne olursa olsun.bugün saat 2 de plastik cerrahla randevum var,vücudundaki yaraları filme aldık onu göstericem dr.a bakalım ne diycek.

hos sohbetler kızlarr
dızı ızlıyorum bende kaan uyuyor ıyı denk geldı dızıyle yoksa susmak bılmıyor mızırtısı sınırlerımı zıplatıyor artık ıyıce bıktım ne oyun oynatıyorum ne ılgılenıyorum kotu bakıcılar gıbı oldum yemegını yedırıyor uyutuyorum uyumayınca delı gıbı bagırıyorum sonra da oturup aglıyorum benım durum vahım dıslerımı sıkıyorum artık cok kotu bı anneyım hatta anne oldugumu bıle sanmıyorum bende ıpler koptu kızlar dr arastırıyorum kendıme destek almam lazım yoksa kendıme de bebege de zarar verıcem
özlem canım ya bak şimdi üzüldüm,sen neler yapıyorsun kendine böle dünürüm,çıkın kaan la dışarı bi hava alın,bi dondurma yiyin mesala yada yapmaktan yada yemekten en zevk aldığın şeyleri yapın beraberce ne bilim ,biliyorsun bende 3 aydır bu durumdayım ama psikolojik destek alıyorum tek başıma başa çıkamazdım yoksa bu olanlarla,gerekiyorsa sende al özlemcim biz makine değiliz sadece insanız,herşey dörtdörtlük yapamayızki.seni ve damadımı kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
aaa cem ölmüşş
aaaa ben sonunu kaçırdım kızı uyuturken,üzüldüm şimdi..

gece gece yaptım yıne yapcagımı hepnızın derdı kendıne yetmıyormus gıbı bırde ben ustune
offff nolur kusuruma bakmayın hıc ıstedıgım bısey degıl aslında ama :(((
öyle deme özlemcim elbette derdini söyliyeceksin,burası olmasa ne yaparız biz,arkadaşlarımız sağolsun ,buraya girdiğimde arkadaşlarımın bana baban nasıl oldu,sen nasılsın diye sormaları varya, inan öyle bi moralki kelimelerle anlatamam bunu,hepiniz sağolun kızlaropuyorumnanaktan

iyi geceler herkese

bende yeni geldim eve...sanki hiç birşeyin tadı kalmadı...

özlem benimde canım sıkkın gel beraber dertleeşek:1hug:

fazilet ne olduki kız,hayır olsunopuyorumnanaktan

slm arkadaslar umarım iyisinizdir :ecrin_bebek:artık takılamıyorum buraya eve gelişyorum metinle ilgilen o yatınca yat iş güç :hulya:ama allahtan annem bende kalıyo yemek ve ütüden terfi ettim kaydirigubbakcemile3gelince işten metişle uyuyorum ayyyy yarım gün calısıyorum şaftım kayık tamm gün calıssam nolurdu bilmem
ooooooooo kızlar ne güzel cuma bulusuyosunuz oyun grubu filan pinikkus diye bir site var nette ararsanız bulursunuz süper bir oyun grupları var bende onlara ve size katılmayı isterdim ama eşim herkesi organ mafyası aylin i de cete lideri sanıyokötükedihüso
15 gün önce grip asısı oldum iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum okulda ki çocuklar hasta bugun cizgi calısması yaptırırken biri yüzüme bir hapsırdı en balgamlısından kafamı cevirdim sonra da öbürü :1ninca:ayyyyyyyyyyy eve gelince kendimi dezenkefte ediyorum amagamyoncuiremsu
özlem fazilet bende mutsuzum eşim ablasının hastalıgından sonra cok degişti tamam anlıyorum da o da azcık beni anlasın senağlamaözel ve önemli oldugumu hissetmek istiyorum :umursamaz:cok mumafoldumben
bu arada anaokullarında iyi ki kamera kaldırıldı calıstıgım bir özel okulda vardı kamera ayyyyyyyy sinir bişiy ögretmeni kısıtlıyo yaratıcılıgını engelliyo efecan vardı sınıfta sırf onun sülalesinden 15 kişi izliyordu beni BBG evi gibi...
neyse ben kactım cok öptüm sizleri ayyyy beni unutmayın tamam mı arasıra kulaklarımı cınlatın bacılar:enbuyukkk:

unutmayız filizcim,ben hala kararsızım bu aşı konusunda siz ne düşünüyorsunuz kızlar vurdurmalımıyız sizce...fisfisfis

Son düzenleme:
ismiye günaydın canım,kızlar ben kaçtım evden çıkmadan önce yapmam gereken işler var,hepinizi öpüyorum...

evet haklısın saol canım

ah ben bır gun ıkı gun degıl hep artık boyle oldum :( uyumadımı yemedımı kopuyorum delı gıbı bagırıyorum sonra noluyor bana dıyorum ama oyle boyle degıl cocuguda hrpalıyorum :((( ya o an nasıl oluyor oyle hıc anlam veremıyorum kendmı sonra tanyamıyorum

ozlem kusura bakma ama ben senden cok ogluna uzuldum niye bagriyorsun cocuga onlarin daha biseyden anladigi yok unutmaki onlari kendi keyfimiz icin dogurduk bizim cocuklarimiz biz bakicaz cocuk icin deliren milyonlarca kisii var sukretmesini bilmeliyiz bence kendini toparla vee boyle yasamaya alis bence keyfini cikarmayi dene kendine vee cocuga zehir etme gunleri uyumuyorsa yemiyorsa agliyorsa vardir bir derdi lutfen sadece yediriyorum yatiriyorum diyorsun oysa en guzel kismi onunla oynamak bence

Günaydın herkese
çok çok çok güzel bir gün diliyorum sizlere.. bugün nedensiz yere çokkk mutluyum hoplayıp, zıplayasım var.. Dün gece efe az uyandı belki onunda etkisi vardır

Yarin doktorum programinda domuz gribini isliycekler saglik bakani konuk olucakmis sabah 8.30 Dda basliyor program kanal d

cok guzel bence ama sari sacin yeri baskadir her zaman :))

kesinlikle katılıyorumi sarı saçın bir havası vardır dönüp dönüp baktırır.. Benim saçım dalgalı ve kuru sürekli fönlü kullanmam lazım şu sıralar bebekle zor belki ilerde belki.. Ayşegülün saçını görünce kesin benimde bi şeyler yapmam lazım dedim.. Sen doğal sarısın değil mi?

[
bi değişikliğe ihtiyacım var paspal paspal gezmekten bıktım, eski günlerimi özledim..
İşe önce alışverişle başladım kardeşimle alışverişe çıkıp şıkır şıkır şeyler aldım
şimdi sıra saçımda bu renknasıl sizce??[/QUOTE]

sac rengi güzel ama istedgn degsklg bulamazsn gb kendi sac rengn yakn

kızlar milupann cayları var hc denediniz mi oglumu uyuturkn cok problem yasıyorum acaba o cayların faydası olurmu gece cayı falanvar kulanan oldumu acaba

[
bi değişikliğe ihtiyacım var paspal paspal gezmekten bıktım, eski günlerimi özledim..
İşe önce alışverişle başladım kardeşimle alışverişe çıkıp şıkır şıkır şeyler aldım
şimdi sıra saçımda bu renknasıl sizce??

sac rengi güzel ama istedgn degsklg bulamazsn gb kendi sac rengn yakn[/QUOTE]

ufff ne yapcamı bilemedim, daha önce 2 kere sarı saç denemem oldu ikisinde de ilk boyandıktan sonra hafif yeşillikler olur ya ondan dolayı 1 hafta geçmeden kahveye boyadım ve dedimki bir daha asla yaptırmıcam.. ama duramıyorum. ne çok seviyoruz saç rengimizle oynamayı..

Back
X