başak benimde artık sütüm epey azaldı. sanırım az emzirmemin sonucu oldu. dr.a kalsa ek gıdaya iyice alışması için kescekmişim ama onu hayattaki en büyük mutluluğundan mahrum edemem. emzirmeye devam ediyorum ama azalttım. onun etkisi ile azaldı. ama ısırgan otu çayı içmeye başladım artmaya başladı. şu botanikçilerde u ender saraç ahmet maranki de söylüyordu. birazxannem kurutmuş biraz da aktardan aldım suyu kaynatıp süzgeçli bardaklar varya onun süzgecinde kapatıp 5 dk bekledikten sonra içiyorum. tadı çok güzel değil ama bebişime değer. bi dene istersen.
ben sadece imrenerek okuyorm yazışmalarınızı sansımdan kimsede yok galiba adanadan
heheheheh 4+1 bılmısım şans topunda sımdı ogrendım :))))))))))
ama sansıma cok bılen olmus neyse bu da ıyı :)))))
Adana dan yok canım evet..:gitme:
Adana yı severim ben..Küçük saat,Baraj Yolu,Turgut Özal Bulvarı..
Güzel günlerim geçmiştir orda
Gerçi bunlar pek bilindik yerler
GÜNAYDIN HATUNLARRR
buluşuyoruz oleyyyyyy
anneme keremi satabilirsem ki hiç sanmıyorum bi haftadır ordayızz bende keremle geleceğim mecburr
ankamall de salı günü saat sorun olmaz ben keremin öğle yemeğini yedirir cıkarım 1-1.5-2
sepetçi tşk ederim ısırgan otu deniycem
seyda malt ta ne zamandır aklımda onu da deneyim nerden alınır ebebekten başka
orda görmüştüm bi tek ben
ezgıye gecmıs olsun ınsallah sabaha bıseyı kalmamıs olur
ezra bısey sorucaktım sana berrak hala ellerını oyle ampul cevırır gıbı yapıyormu ya kaan hala devam edıyor komık gelıyor guluyoruz ama ne bilim aklıma takıldı işte
bu arda sende gule gule harca paranı :)
yaklaşık 20 sene adanada oturdum,3 senedir izmirdeyim,annem hala adanada,ben gelip gidiorum dewamlı,belki bayramda gelicem,istersen biz b
bilirmsn bilmyrm ama ben ilçesinde oturuyorm imamoglunda bayramda gidebilirmym bilmyrm ama gecebilirsm görüşlm memnun olurum
kızlar bu arda ben milupa milumil almışım kutusu sarı renkte
alırken tereddüt ettim ama aldığım markette bi bu vardı
görevliğe sordum hatta ben mama dünyasına yabancıyım ama
reklamlarda bu mavi kutuda değilmiydi dedim
kadın yok bu deyince aldım eve gelince milupanın sitesine bakınca milumilin iştahsız bebekler için özel mama old gördüm 600gr mı 28 tl ye aldım normalide öyle mi
slm hanimlar sabahtan beri hastanedeydik ezginin atesi 39,5 6. Hastalik olabilirmis bekliycez pazara kadar burun akintisi yok ishal yok bogazi kizarmamis sadece ates 5gunee ates gecmezse baska arastirmallar yapariz dedi off cok uzgunum
Adana dan yok canım evet..:gitme:
Adana yı severim ben..Küçük saat,Baraj Yolu,Turgut Özal Bulvarı..
Güzel günlerim geçmiştir orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?