2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm ısırganı bende denicem...

kızlar bu arada aybükenin ilk dişi patladı:) hihoyyyt hihoyyyt dün bardakla su içirirken çıt çıt ses gelince farkettik...:) :teytey: :teytey:

ya benim su kaplumbağım vardı linay..9 yıldır benimleydi, yanlız yaşarken almıştım onu can yoldaşı olsun diye..taşındım, iş değiştirdim, evlendim, buraya geldim hep benimleydi..çok alışmıştım..ama hastalandı ve tedaviye cevap vermedi senağlama artık yok işte

slm hanimlar sabahtan beri hastanedeydik ezginin atesi 39,5 6. Hastalik olabilirmis bekliycez pazara kadar burun akintisi yok ishal yok bogazi kizarmamis sadece ates 5gunee ates gecmezse baska arastirmallar yapariz dedi off cok uzgunum

geçmiş olsun derya o 6.hastalık denen şeyi nazda geçirmişti herhalde
umarım 5 güne kalmaz geçer bir an önce
tuba dişiniz hayırlı olsun dişsiz sayısı giderek azalıyor
ceylin ,çağan,berrak benim bildiğim

geçmişi okumadım...deryacım geçmiş olsun..inş düzelr....tuba dişiniz hayırlı olsun
herkese merhabalr

derya çok geçmiş olsun. ay çağanın 6 dişi var ama hala ne buluyosa ağıza götürüyo. 7.mi gelcek acaba

ben sadece imrenerek okuyorm yazışmalarınızı sansımdan kimsede yok galiba adanadan

yaklaşık 20 sene adanada oturdum,3 senedir izmirdeyim,annem hala adanada,ben gelip gidiorum dewamlı,belki bayramda gelicem,istersen biz buluşuruzkaydirigubbakcemile2

heheheheh 4+1 bılmısım şans topunda sımdı ogrendım :))))))))))
ama sansıma cok bılen olmus neyse bu da ıyı :)))))

bende dün iddiadan 10 tl kazandım,1 tl lik oynamıştım:lepi:

Adana dan yok canım evet..:gitme:
Adana yı severim ben..Küçük saat,Baraj Yolu,Turgut Özal Bulvarı..
Güzel günlerim geçmiştir orda

gezmeyemi geliodun canım adanaya yoksa oturdunmu?

Gerçi bunlar pek bilindik yerler

başkada bir yer yokki canım zaten

herkese selam iki gün giremedim ne çok yazmışssınız umarım herkes iyidir keyifler yerindedir oğlum çok yarmaza oldu iyice bir gün hva yağmurluydu dışarı çkamdık peltemi çıkardı allahtan havalar düzeldi gene sabah bir posta parka gittik öğleden sonrada çıkıcaz buarada iştah yine gitti buaralar tam düzeldi derken yine başladı yememeye buarada buluşmalr falan artmış ay bnde parkta bi sürü akadaş edindim valla artık bizde haftada bir kaç gün evde toplanıcaz zaten çoğu aynı bina karşı bina falan güzel oluyor keşke burdada birileri izmitte olsaydı onlarlada buluşurduk bir yeşimle buluştuk oda koreye taşındı şansa bak
kıslar hepinizi öpüp çıkıyorum zira iş güç beni bekler bye

ben zamanında ebebkteki vitamaltlara bir sürü para verdim kutu kutu aldık onlardan şişesi 5 tlydi yanlış hatırlamıyosam ,sonradan keşfettim realde alkolsüz bira satılıyo içindekiler neredeyse aynı sadece vitamaltta deli gibi şeker var diğeri şekersiz bildiğimiz bira tadında.. Vitamalt manyak iştah açıyo ama aynı zamda çoookkk enerji veriyo... bebebk mebek vız geliyo olsa 2-3 tane daha bakarım diyosun :)))

Biraz önce realden aptamil 3 aldım 900 gr 36 küsüre migrosta falan 40 tl ..

Deryacım çok geçmiş olsun hepimiz atlatıcaz böyle hastalıkları , bebekler böyle büyüyor dilerim çabuk iyileşir

Deryacım çok geçmiş olsun hepimiz atlatıcaz böyle hastalıkları , bebekler böyle büyüyor dilerim çabuk iyileşir

derya geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsnız

kızlar bu 6. hastalık nedir?bugun yine biri bahsetmiş

ezgıye gecmıs olsun ınsallah sabaha bıseyı kalmamıs olur
ezra bısey sorucaktım sana berrak hala ellerını oyle ampul cevırır gıbı yapıyormu ya kaan hala devam edıyor komık gelıyor guluyoruz ama ne bilim aklıma takıldı işte
bu arda sende gule gule harca paranı :)

yok canım öle titrek hareketi kalmadı:)))
artık bay bay ,tel sarar,tapşin alkış gel gel yapıodelikafadulden

galb normal ben mavi kutulu olanı kullanyrm 40 tl

slm hanimlar sabahtan beri hastanedeydik ezginin atesi 39,5 6. Hastalik olabilirmis bekliycez pazara kadar burun akintisi yok ishal yok bogazi kizarmamis sadece ates 5gunee ates gecmezse baska arastirmallar yapariz dedi off cok uzgunum

cok üzüldm yaaaa kuzum nasıl kötüdr smd ateş cıkmasıda cok zor allah kolaylk v ersn gecmş olsn inş bişe ckmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…