kolay gelsin balımmm güzel günler bekliyorrr sizi ..iyiyiz çok şükür.biraz üzüntülü günler geçirdik halada etkisinden kurtulamadım zaten..yemesi tam düzeldi derken düzeni bozuldu yine eskisi gibi bende fazla ısrarcı olmuyorum..birde eymenin yemek seçtiğini anladım çorbayı hiç sevmiyor ama ne zaman et veya balık yapsam çok güzel yiyor..birde limon yemeye bayılıyor...
KEREM DE kaşıktan hiç haz etmiyordu hep elimle et tavuk haşlanmış sebzeyle besledim daha yeni yeni kabul etmeye başladı sen hergün bi öğünde bi kaç kaşık ta olsa vermeye devam et alacaktır bende hep konusuyorum sanki anlıyosun dimi kuşum deyip gülüşüyoz bazennkaydirigubbakcemile3evet canım, insan hemen eski hayatına devam edemiyo hiçbişey olmamış gibi..zaman..
ah yeme konusunda aynılar..emre de öyle çorba falan içmiyo..tavuk, balık, köfte elimle vereyim yiyo..yanında da yoğurt..sebzeyi de haşlıyorum ya da fırın poşetinde yapıyorum. ben de pes diyorum valla, baktım ne yaptıysam açmıyo agzını "tamam oğlum yeme sen, yemezsen büyüyemezsin" deyip toparlıyorum ortalığı, sanki anlayacakmış gibi.
ayça bizim sıpaların damak zevleri aynı galibahavuçla kabak da koyuyorum ben yiyo ama tadımlık.. bi de benimki 2 gündür kendi yemeyi çıkardı..tabi yiyemiyo..ben verince açmıyo agzını, önüne koyuyorum, eliyle alıp agzına götürüyo, yarısı dışarı tabi..bazen hepsini içeri sokuyo yutamıyo zorlanıyo..komik yavru ya, herşeyi ben yaparım havasında
Ayşegül,sen de gelirdin ama Adana daymışsın zor olmassa atla gel kıssszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?