2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabaaaaaaopuyorumnanaktan

nasılsınız,azcık okudum ,cevap veremediklerim kusura kalmasınzemuszemus
ayşegülcüm gerçekten ana gibi yar olmaz..ah annem ..
ben de her gün daha da aşık oluorum nil'e ..içimde fırtınalar kopuo..şükürler olsun:Saruboceq:

hehe ben de bugün gidiorum bi arkadaşa:))
sana kolay gelsin canım:teytey:
size de çok geçmiş olsun canım,neyse ki ağzını sokmamış:a015:
ay yok nerde hala saçımın bi kısmı kızıl bi kısmı kestane dolaşıyorum... henüz karar veremedim bir süre daha böyle rengarenk gezerim artık...
ben de öleydim ama siyaha dönemedim ,tırstım koyu kahve boyadım canımzemuszemus
dişiniz hayırlı olsun ..oh ne güsel dedikoduda yaptınız mı?:dance:

kolaylıklar diliorum canım-tatlicadiarzu-

merhaba ocak anneleri, umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir,
Masal adında bir kızım var.( bugün dr a gittik, her ay 1 kg falan alıyodu bu ay 500 gr almış sanırım normal 5. ayımız bitti 6 ya girdik, dr hala hiçbişey vermiycen ek gıda gerek yok diyo emiyo sadece 6. ay bitince vericez diyo bende korkuyorum ek gıdalara alışamıycak diye, meyve suyu falanda mı vermiyim dedim yani azar azar verebilsin ama çok gerekli değil dedi, arada elma suyu havuç suyu verdim zaten ama ara ara , bende şaşırdım kaldım napcağımı, sizlerin fikrini alayım dedim, ne dersiniz bu konuda, kuzuları öpün benim için

filizcim ya şu gecen yazdıgın tarıfı bulamıyorum kacıncı sayfadaydı
kagıda yazmıstım ama nereye bıraktım hatırlamıyorum ((

özlem gec gördüm ama....
yarım yada 1 kg tavuk gögüsün içine iki kabak bir havuc rendeliyosun bir paket toz kremalı mantar corbası bir pakette süt kreması koyup karıstırıyosun tuz atma corba tuzlu zaten....fırına veriyosun almaya yakın kasar rendeliyosun......
umarım iyisinizdir kızlar yarın okul yarım gün ama teyzem ananem yengemler metişi sevmeye gelcekler....
persembe tören var cuma da tatil...ben bu haftayı cok sevdim:)))
aysegül benim de annem hafta içi yanımda kalıyo geliyorum eve işten ev temiz yemekler yapılmıs ütüler bitmiş metiş doymus ....seni çok iyi anlıyorum canım allah annelerimizin yoklugunu göstermesin kolumuz kanadımız kırık kalır ...

selamlar arkadaşlar gitti çağanda uyudu kahvemi aldım geldim ama kimsler kalmamış ay çağan bugün gelen çocuklara illalah ettirdi valla çok yarmaz bizimki gelenlerde pek uslu canım maşallah bir tanesi oturduğu yerden kıpırdamadı bile iki saat çağan gidiyor çocuğun ayağını çekiyor sürekli diğerlerini rahatsız ediyor kaçıyor falan ay yoruldum gelenlerde halime acıdı valla sen bununla iyi iş yapıyosun dediler 1dakika oturmuyor k. yere değmiyor oğlanın hiç neyse ama güzeldi yinede haftaya başka arkadaşta toplanıcaz ama ben gitmeye korkuyorum çocukların hepsi pek uslu bizimki yaramaz gittiğimiz ei dağıtır iki dakikada :)))

Slm gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir ezginin atesi dustu sonunda simdi kirmizi benekleriyle geziyor :)

geçmş olsn cnm 6. hastalıkmış demekki, bi kan testi ister şimdi dr

merhaba:)
ay bu ne bööle kızlar nerdesiniz??
deryacım geçmiş olsun..neyse atlatmış oldunuz bu hastalığı,bütün bebekler oluo muymuş,azcık bilgi ver bize:)
inci bence git tatlım,keyfini sür:))
ben de arkadaşa gittim yan yana tam koyduk demir atladı nilin üstüne bi darbeyle 4 tane çizik attı kızımın suratına ,çok uzunmış tırnakları ,soyuldu resmen nilin yüzü ,ağladı bayaa!!

çok yorgunum nil 1 saat emdi nerdeyse..azcık çekirdek yiyeyim:)opuyorumnanaktan

uff yine canım sıkkın. daha doğrusu sinirliyim bu kez. dün akşamdan beri kuduruyorum sinirden. dün gece adamla kavga ettik. daha doğrusu etmedik kestirip attık ikimizde. çağan yine yemiyor herzamanki gibi ama kilo alımı iyi diye ben eskisi kadar zorlamıyorum. dün gece kalktı bana sende çocuk 500gr aldı diye serdin iyice dedi. sanki hiç yedirmiyorum çocuğu. bide yedirmek kolaymış gibi. yaa korkuyorum yeme alışkanlığı böyle gidecek diye bide yine katılmasından korkuyorum allah korusun tam yedirirken olursa o zaman naparım. neyse bende bi iiki şey söyledim kestk konuşmayı ama bi dahada konuşmadım. sabahtan beri arıyo naber naptınız soğuk soğuk konuştum bende allahtan bugün nöbetçi çünkü hayatımda ilk defa onu görmeyeceğim için kendimi iyi hissediyorum. aslında bunu hissetmekte beni çok üzüyor. ben onu değil 1 gün 1 saat sesini duymazsam duramazdım ama beni bu sefer çok üzdü. annelere çocuğuma bakamıyormuyum acaba hissine kocaların kaptırdığını anladım. anca yap diyolar gerizekalılar. sizlerinkini meclis dışına koydum kimse alınmasın.
neyse hadi uzatmayayım dah fazla yazdıkçada sinirim oynuyo.

iyi geceler
demet naberrrr
adil berat napıyoo nasılsınız
balımmm sanada merhaba canım siz nasılsınız?

inanna sor cnım diycem ama sen yoksun multi tabs veriyorum ben 1 cc umarım işine yarar
EZGı iyileşmişş çok sevindimm geçmiş oldu maşallah tekrar olmaz inşallah :))

iyi gecelere herkese nasılsınız bakalım...eee nerde fotolar ankaralılar buluşmadımı bugün fisfisfis

serpil erkekler anneler kadar olmuyor işte...biz yavrularımızın üzerine titrerken gözümüzden bile sakınırkn ettiği lafa bak...neyse fazla üzülme canım çünkü sen annesin evladın için herşeyin iyisini yaparsın

bizde iyiyiz başakcım...misafirlerim vardı mutfağı topladım şimdi eymen beyin dağınıklığını toplayacağım..

KOLAY gelsin sana da cnm
kerem bey uyurken bakıyorum bende ancak
gün boyu peşinden koşturuyor sıpam
girmek hayal oldu nerdeyse
bugün ben buluşmaya gidemeyince kızlarda sanırım erteledi
kombi bozuldu dün gece gündüz servisten geleceklerdi tüm gün onları bekledim
vee gelmediler adilerrr neyse yarın artık ankara geceleri soğuk umarım bir an önce yapılır
sepetçi eşini şiddetle kınıyorum canım boşversene sen onu n dediklerini
kolaysa gelip bi gün anne olsun bakalım nasılmış
yavrunu senden daha ii kimse bilemez
sen gönlünce büyüt canımmm takma kimseyiiiii

sağol canım...soğukmu ankara...biz henüz kısa kollularla geziyoruz...iki gündür yağmur var biraz serinledi ama ısınmaya ihtiyaç yok şimdilik..

bu arada dün esranın söylediği çorbayı yaptım eymen bir kase içti.bende çok beğendim bundan sonra sık sık yaparım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…