hehe ben de bugün gidiorum bi arkadaşa:))günaydınlar hanımlar umarım keyifler yerindedir öğleden sonra çağanın arkadaşları gelicek oynamaya bize haftada birgün toplanıyoz artıkın oyun grubu gibi yaptık dör beş aile bende kahve kek falan hazırlıcam annelerine hadi öptüm hepicinizi
size de çok geçmiş olsun canım,neyse ki ağzını sokmamış:a015:GÜnaydın dİycem ama k,İmsecİkler yok nerdesİnİz kİmlesİnİz nİye hgİÇ kİmse gelmİyor artık aŞk olsun hepİnİze :))
bebŞlerİ ateŞlenen dİŞlerİ Çıkan arkadaŞlara gecm,İŞ olsun
ankaralılar gÜzel bİrgÜn gecİrmenİz dİleĞİyle
ben de öleydim ama siyaha dönemedim ,tırstım koyu kahve boyadım canımzemuszemusay yok nerde hala saçımın bi kısmı kızıl bi kısmı kestane dolaşıyorum... henüz karar veremedim bir süre daha böyle rengarenk gezerim artık...
dişiniz hayırlı olsun ..oh ne güsel dedikoduda yaptınız mı?:dance:iyi akşamlar... hasta bebişlerimize geçmiş olsun... Bizimde alttan bi dişimiz kabarmış yakında gelecek sanırım. şimdilik tek sişle gülüp duruyor, çok komik görünüyor... görümcelerimle beraber bayan bayana yemeğe çıktık, gezdik geldik.. güzel bir gündü. aybüke uyuyor... bende iki dakika bakayım çıkıcam:)
ayşegül,semra çok geçmiş olsun...
bizde çok fena durumdayız sabahın 9dan beri daha yeni uyudu oda ayaklarımda bıraktığım an uyanıoo..kafayı yemezsem iiidir..dişler çok fena kabarık azılarda dahil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?