off da off valla..uff yine canım sıkkın. daha doğrusu sinirliyim bu kez. dün akşamdan beri kuduruyorum sinirden. dün gece adamla kavga ettik. daha doğrusu etmedik kestirip attık ikimizde. çağan yine yemiyor herzamanki gibi ama kilo alımı iyi diye ben eskisi kadar zorlamıyorum. dün gece kalktı bana sende çocuk 500gr aldı diye serdin iyice dedi. sanki hiç yedirmiyorum çocuğu. bide yedirmek kolaymış gibi. yaa korkuyorum yeme alışkanlığı böyle gidecek diye bide yine katılmasından korkuyorum allah korusun tam yedirirken olursa o zaman naparım. neyse bende bi iiki şey söyledim kestk konuşmayı ama bi dahada konuşmadım. sabahtan beri arıyo naber naptınız soğuk soğuk konuştum bende allahtan bugün nöbetçi çünkü hayatımda ilk defa onu görmeyeceğim için kendimi iyi hissediyorum. aslında bunu hissetmekte beni çok üzüyor. ben onu değil 1 gün 1 saat sesini duymazsam duramazdım ama beni bu sefer çok üzdü. annelere çocuğuma bakamıyormuyum acaba hissine kocaların kaptırdığını anladım. anca yap diyolar gerizekalılar. sizlerinkini meclis dışına koydum kimse alınmasın.
neyse hadi uzatmayayım dah fazla yazdıkçada sinirim oynuyo.
inanna sor cnım diycem ama sen yoksun multi tabs veriyorum ben 1 cc umarım işine yarar
EZGİ iyileşmişş çok sevindimm geçmiş oldu maşallah tekrar olmaz inşallah :))
hangi sütle ypacağız o zaman...ben zaten yörükoğlunun sütünü kullanmıştım o damı aynı..ben anlayamadım tamakannehir
günaydınnn ama bugün kimse yok
ayçaaa niye güldün kıs yörükoğlu sütümekaydirigubbakcemile3 gecee yorgunluktn saçmalamışım marka vermişim yani...ama yoğurduda çok güzel oluyor onuda söyleyeyim sanayerimseniben
filizz eymen iki hafta önce 8800 dü dün evde tarttım 9100 kg...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?